- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Benden önce davranmissin yakında gelicek merak etmeyin.kızlar özelden berile mesaj atmışdım cevap yazmış.cenazeleri varmış gelicekmiş...
Izinli yazmistim en son canım.Kaptan izinli yazmamissin beni
Kilom da sabit 77 olmustum yine 77.5 im
Bu hafta bildirimde buluncakmiydim ki?
Geçmiş olsun canım bi süre idare ederiz tabiki kızların ititaz ediceni sanmam.gecmis olsun annene acil şifalar diliyorum. İzin en az 2 hafta en fazla 6 ay olabiliyo ilerleyen zamanda bakarız duruma.Evet kızlar 21 sayfalık geçmişi okumuş bulunmaktayım. Aramıza yeni bir arkadaş katılmış hoşgeldin diyeyim sonra sonra biraz kendi durumum dan bahsedeyim biliyorum pek burada olamıyorum ama durumu biliyosunuz izinede ayrılmak istemiyorum çünkü kalp nakli öyle basit bir süreç değil kısa da değil 2 hafta izin alsam gelmesem de bu yoğunluğum azalmayacak. Bu nedenle izine ayrılmam anlamsız olucak. Ben yine burada kilo bildirimimi yapıp mümkün olduğu kadar paylaşımda bulunmaya çalışırım ama sizde beni idare ederseniz sevinirim. Tabi bu mümkün mü bilmiyorum gogo daha iyi bilir. Ama dediğim gibi elimden geldiğince burda olmaya yazmaya paylaşımda bulunmaya gayret ediyorum.
Cansucum sende 2 hafta olmuş başlayalı başlangıç 109 hedef 80 kg. Dimi senide ekliyim listeye yanlışlık varsa duzelt lütfen. Birde bugün kü kilonu aliyim
kizlar lafa nasil basliyacagimi bilemiyorm neden acaba son gun seyahat denmi yolculuk esnasinda hep oturuyordum bu Sabah tartiya ciktim gozlerime onanamadim kilom 107.6 dan 108.6 olmusum ya tam tamina 1 kilo almisim neden boyle oldu anlam veremedim lutfen kizlar beni control altina alin diyet listesimi vereceksiniz ondan disari cikmayim cezaza verin bana olmadi bu hafta boyle
mesaj sayim 16
spor 2. bucuk saat
kizlar birde ben saat farkindan dolayi kilo bildirime hep gec kaliyorum persembe aksami kilo bildirimi yapsam nasil olur
gelmişsin güzelim.hemennn bildirimde bulun...galiba gecikmeen yetiştin....
şu isimlerin altındakı yazılar ne güzel olmuş ya.lütfen kızlar her kes yapsın.çok güzel oluyor.ben sizleri gördükce baya gaza geliyorum...kısaca,adım adım anlatayım yapamayanlar için...
1.yukarıda ismimizin yanında kullanıcı kontrol paneli var
2.sol tarafda profili düzenle
3.azcık aşağıya inin aktuel rütbe diye bir yer var.oraya bilgilerinizi girin...
4.aşağıda,en sonda deyişiklikleri kaydet butonuna tıklayın..
5.olduda bitdi :)))maşallah
,bu gün anneme göğusümü gere gere sizden bhs ettim.anneme her kesin mutlaka kilo verdiyini söyledim.en kötü ihtimalle sabit kaliyoruz.ben geçen hafta hariç hiç artı görmemiştim.merve de kaç gündür yok yanlış hatırlamıyıyorsam...
tskler cnm sevindim listeye eklemek istegine buraya gedigimde 108.6 idim ilk cuma 107.6 oldum ama malesef bugun taritimdim geri 108.6 olmusum +1 bu hafta hedef kilom 80-75 arasiGeçmiş olsun canım bi süre idare ederiz tabiki kızların ititaz ediceni sanmam.gecmis olsun annene acil şifalar diliyorum. İzin en az 2 hafta en fazla 6 ay olabiliyo ilerleyen zamanda bakarız duruma.
Cansucum ugrarsan cevap ver lutfen liateye ekliycem dönmedi ğin için ekliyemiyorum. Haftaya kalcak listeye girmen.
evet canim bu hafta bol kalorili sporsuz ve sonuc arti kilo olarak donduyap kesinlikle canım kahvaltıdan önce.emin ol metabolizma çatından daha lezzetli:)
canım dolmalar küçüktü sarmalar büyüktü birbirini dengeledi:)
herzamanki gibi:) güzel
ben de canım.sanırım ayrıldı o
güzel canım
güzel olmuş canım.tabiki yaz sen.bu şekilde kendini de kontrol etmiş oluyorsun
kaptan ben geçen hafta 60.5 tim yanlış yazmışın.
sen de yazmışsın zaten.bu yolculuk sana yaramadı canım.çok düzensiz ve kalorili maalesef
hoşgeldin çok şükür o zaman.sabah 3 dilim ekmek fazla olmuş,bir de öğlen kek yemişin cısssssssssss çok tehlikeli sularda yüzüyorsun:)her an kilo olarak dönebilir bunlar sana:)
maşallah arkadaşıma
tebrik ettim canım.çok güzel gidiyorsun.benim tartı da yapıyor onu.hatta ben bugün birkaç defa tartıldım yanlışlık olabilir diye.
çok güzel canım.o 300ler 400ler birleşir kilolar olur.merak etme.
güzel vermişsin canım.sen bakma iki güne bir haftada neler olur neler:)
sağol canım.inşallah sen de düşersin ki zaten çok güzel gidiyorsun
tskler ebrucum her Sabah dedigini deneyecegim .bu protiotikte ben bir bakayim burayaKuru erik ve sıcak su iç sabah aç karna kahvaltıdan önce yada eczaneden protiotik alıp suya karıştırıp içebilirsin diyetisyenim bana bunları önerdi.
masallah canim ne guzel vermissin ben de keske boyle 15 kilo filan versem ama biraz zor olacak gibi diyedisyenin sana verdigi diyet listesi filan varmi kendimi ceki dozen vermem lazim artik kendi yaptigimla olmuyor bir liste olmasi sart oldu orda yazanlari yiyip su bogazima dur demek .senin Adina sevindim ehliyeti almissin masallah cnm allah kaza bela vermesin .Evet canım 15 kiloya yaklaştım İnşallah bişi kalmadı çok Ehliyet aldım valla bakalım zamanla daha iyi olur pratik zamanla gelişiyo kullanırsın yavaş yavaş gezdirrisin çocukları :)
Perşembe yapsan olur tabiki canım. Topiğe ilk basladiginda 109 bugün 108.6 ve hedef kilon 80 dogrumu canım.
Perşembe yapsan olur tabiki canım. Topiğe ilk basladiginda 109 bugün 108.6 ve hedef kilon 80 dogrumu canım.
***4. TAKIM 351. ETAP***
Ebrueva73.1/ 72.5/ 0.6/% 0.82)
masumcuk83.6/ 83.2/ 0.4/%0.48 )
oluröylebazen77.5/ 77.5/ 0/%0 ) kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
Merve10er76.5 / / /% )
Damlanur1069.8/ 68.6/ 1.2/%1.72 )
Kararrrsabirr89.6/ 89.1/ 0.5/%0.56 )
gogo240569.3/69.3 / 0/%0)kilosu sabit
defne222257.8/57.2 / 0.6/%1.04 )
tutatse8560.7/ 59.2/ 1.5/% 2.47)
cupcake2284.0 /81.0 / 3/% 1.79)yeni üye hedef kilosu 55 kilosu ikiye bölündü
Cansu544109/108.6/0.4/% 0.18) yeni üye hedef kilosu 80 kilosu ikiye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: %
cnm evet once yarisini yemeyi dusundum ama ara ogun yemedigim icin birden sekerim dusdugunden kendimi firenleyemedim malesef yedim ama tabiki yolda rahatsiz oldum ama yedim birkere insallah bu hafta kendimi duzene sokacagim hic olmadi benim bu haftamayak boyu mu?ilahi kızzzz...bari yarısını yeseydin...ama yemişsin,şimdi yolda olmasan şöyle iyisinden patlatırdık bir ceza ama neyse :))
)
3dili ekmek,2yumurta ve kek fazla bence...yine de günün ilk yarısı yemişsin...
kızlar yazmış galiba.ebrucum banada kaysıyla suyu yazmışdı,ben de onu yazıcakdım...
ay defnecim,daha ne istiyorsun ya...57 iiiii.ben o rakamı göre bilecekmiyim acep....
güzel kuzum.her zamanki gibi....ne mutlu ya her kes kiloo vermiş...dereceyi hakk ettik bence...
tabi canım.o gramlar toplanır da kilo olur....
güzel tatlım...gogocum ya xldyq da keşke alınsaydı...katılımı çok iyi....kilosuda supermiş...
ayyyyy...Bu hafta benim de regl dönemim olacak ya...
ehliyetini tebrik ederim tatlım.kazasız belasız kullan inşallah...annenin Allah yardımcısı olsun...vakit buldukca gel kuzum...pembiş pembiş yazıların yeri biliniyor yaaa...
kızzzz senin de kötü kadın müzeyyenliyin varmış ya....ama ben seviyorum böyle...yerim senin müzeyyenliyini...çabuk çabuk gel...çorba için yaptığın açıklamanı da anladım kuzum.bilmiyodum bak...
acaba haftada bir kez perşembe sabahları şu protiotik mi ne onu kullnsak nasıl olur...güzel bence ya insanın vücudu hafifler...
yaaaa şu 50 li rakamları görünce içimmmm gidiyor ...çok kıskanıyorum sizi...
çok güzel olmuş tatlım.afferim sana...
ben de annemlerden bir evime gideyim daha iyi ele alıcam durumu...
tskler cnm bu haftam bol sebzeli olacak insallahO uzun zamandır yok canım..
Valla ben de unutmuştum bu ara yoğunum az kalsın tartılmadan çıkacaktım evden..
Kararlı olduktan sonra ulaşırsın inşallah.. Gayet güzel gidiyorsun hiç bozma :)
Hergün çikolata yiyorsun ama
Tebrikler canım gitmiş 3 kilo :)
Bende hata yok geç oldu ama :)
Bir öğüne çok değil ama dengelemeye çalış karbonhidrat ağırlıklı olmasın...
Neyse evine gelmişsin artık toparlamaya çalış :)
Yolculuklarda oluyor maalesef kabızlık bol su iç, sebze ağırlıklı beslenmeye çalış bi de kuru kayısı tercih edebilirsin :) harekette iyi geliyor diye biliyorum.
eğer listeyi paylaşmadıysan
gecen hafta 76,5
bu hafta:76
fark :500 gr
hastanede snuç almaya gıttım geç kaldım kusura bakmayın kızlar
***4. TAKIM 351. ETAP***
Merve10er76.5 /76.0 / 0.5/% 0.65)
Cansu544108.6/108.6/0/% 0) yeni üye hedef kilosu 75 kilosu sabit
4.TAKIM ORTALAMASI: % 0.87
Hoşgeldin canım iyi yaptın biz iyiyiz sen nasılsın.Nasılsınız kızlar ugrayayım dedim
Tebrikler öncelikle neredesin sen hiç uğramıyorsun özledik seni valla :)eğer listeyi paylaşmadıysan
gecen hafta 76,5
bu hafta:76
fark :500 gr
hastanede snuç almaya gıttım geç kaldım kusura bakmayın kızlar
Kendini çok aç bırakma bende de oluyor çok acıkınca insanın karnı doysa da gözü doymuyor ara öğünlerini yapmaya çalış...cnm evet once yarisini yemeyi dusundum ama ara ogun yemedigim icin birden sekerim dusdugunden kendimi firenleyemedim malesef yedim ama tabiki yolda rahatsiz oldum ama yedim birkere insallah bu hafta kendimi duzene sokacagim hic olmadi benim bu haftam
tskler cnm bu haftam bol sebzeli olacak insallah
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar ortalamayı yükseltmişiz bu hafta :)***4. TAKIM 351. ETAP***
Merve10er76.5 /76.0 / 0.5/% 0.65)
Cansu544108.6/108.6/0/% 0) yeni üye hedef kilosu 75 kilosu sabit
4.TAKIM ORTALAMASI: % 0.87
herkesi tebrik ediyorum basarılarınızın devamını diliyorum kızlar..
bu arada tartı işi bittiğine göre bende dünkü menümü yazıyım..
sabah:
limonlu ılık suyum
1 yumurta
bir ç.k. lor peynırı
4zeytin
3 ceri domates
1 avuç maydonoz
1.5 dilim tam bugday ekmeği
ara:
5i1yerde çayım
3 mini galeta
öğlen:
1orta boy haşlanmıs patates
1 domates
2 minik köfte
4-5 dal kıvırcık ile yapılmıs bol limonlu salata
ara:
1 elma
aksam:
yarım tatlı elma yarım ekşi elma ve 3 kasık yoğurt ile yapılmıs tarcınlı karışım
2 minik galeta
2,5 lt su
6 mil leslie (3mil cezam)
150 ip
10 mekik
Seni bekliyodum paylasicam birazdan listeyi.
Hoşgeldin canım iyi yaptın biz iyiyiz sen nasılsın.
Tebrikler öncelikle neredesin sen hiç uğramıyorsun özledik seni valla :)
Kendini çok aç bırakma bende de oluyor çok acıkınca insanın karnı doysa da gözü doymuyor ara öğünlerini yapmaya çalış...
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar ortalamayı yükseltmişiz bu hafta :)
Akşam yemeği hafif kalmış sanki ara öğün gibi olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?