- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
menun guzel olmus cnm masallah 5km kadar yürüyüşünCankuslar hemen hesaplarimi dokeyim ortaya :)
Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
2 kk peynir
2 adet yesil zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay
1 adet turk kahvesi
Ara
Bir adet elma
Oglen
Bir tabak bakla
Yogurt
1,5 dilim ekmek
Sıkı tempo ile yuruyus 5,4 km ( arada durmalarim oldu)
13 adet mekik
1 kupa yesil cay
Ara
Armut 1 adet
1,5 su bardagi lahana suyu
Aksam
Unsuz tavuk corbasi ( yagda koymadim tavugun yagi yeterli geldi) 1 kepce
Bezelye yemegi
2 dilim ekmek
Unutmadan 1 kase bol pul biberli yogurt
İhlamur iciyoruz simdi bol limonlu :) griplimiz var evde. 2 saate kadar bir adet elma yer gunu kapatirim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
leslie sporuyla beraber iyi olmus cnm menumebende menümü yazayım ortaya dökülsün bakalım liste
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
ara: 2 kuru kayısı, 1 ceviz içi
öğle 1 kase şehriyeli tavuk çorba
ara:1 küçük muz, yarım pk kepekli çubuk
akşam: yarım tabak yumurtalı ıspanak, yarım kase tarhana, yeşil salata
su bu gün çok az 1 lt olmadı heralde yatana kadar tamamlamaya çalışıcam midem izin verdiği kadar
spor leslie yaparım 3 mil...
işte böyle hiçte mideme göre olmadı liste.. canımın istediğini yedim yine
cok gecmis olsun cnm mide ağrısı olduğunda iki yudum soğuk süt içmeyi dene esime iyi geliyorselam kızlar şimdi geldim doktordan.. mide ağrısı dışında bişey yok kalp krizi geçirmiyormuşumaldım serumlarımı akşama takarım önce yemek hazırlamam lazım.. kendime ne hazırlasam bilemedim uzun süredir mide ağrısı çekmemiştim sebze yada protein alamam heralde.. öğlen çıkmadan 1 kase çorba içmiştim bu 2 gün menüler düzensiz olur benim ne yiyebilirim bilmiyorum...
Menun guzel olmus ama canim cokmu hurma olmusKAHVALTI: yarım simit,2 tane üçgen peynir, 5 zeytin,maydonozlu limonlu form çayı
ARA:5 hurma
ÖĞLE:2 kabak dolma,1 kase yoğurt
ARA: 2 kuru incir,2 hurma, 1 tane eti form pirinç patlağı( biraz çok oldu ama doyamadım bi türlü:):)
AKŞAM:5 yemek kaşığı kuru fasulye, domates sosu küçük bir kase ( içine maydonoz doğradım bol acı pul biber ve kimyon attım)
su:2 litre
dediğin gibi canım biraz kaçmışsa diğer öğüne azaltmaya çalışıyorum.evet akşam aralarım genelde olmuyor.o ara yemek hazırlığı içinde oluyorum fırsat bulursam yapmaya çalışıyorum.akşam yemeğinden sonra da kızı yatırıp ben de hemen devriliyorum resmen.ama dikkat etmeye çalışacağım aralara.Menulerin cok guzel olmus diyemeyecegim uzgunum. Benim fikrime gore biraz eksiltiyorsun biraz cogaltiyorsun. Aksam ekmek yememissin bu iyi bir sey degil. İcli kofte yemissin. Bunu ekmek yerine saymissin buna tamam zaten caren yoksa yapacak bir sey yok. İrmik tatlisi yemissin aksam arasini kaldirip dengelemissin fakat pazartesi yine aksam arasi yok. Saglikli olan 3 ogun 4 ara bunu yediklerimizle dengeleyebiliriz elbette sabahlari iki dilim ye 1 dilim yiyorsun gerektigi kadar yemek lazim cok az yemekte saglikli degil bence.
ne güzel yürümüşsün.doğru söylemiş öyle demleniyor.ama çok daha kuvvetli oluyor sallamalara göre.dikkatli iç bence.bana çok yoğun gelmişti.Cankuşlar merhabaa bugun maas gunumdu yine en uzak bankaya gideyim dedim yuruyerek hizli hizli gittim donuste alisveris yapa yapa geldimmm ama hizimi hic yavaslatmadim ve 5.4 km yurudum. Kendime yesil cay aldim da ben kadin dedi ki bana 1 su bardagina 1 tatli kasigi koyun 3 4 dakika bekletin ama ben kadina pek guvenemedim sizce nasil yapayim cayim bu
Eki Görüntüle 1038317
selam kızlar şimdi geldim doktordan.. mide ağrısı dışında bişey yok kalp krizi geçirmiyormuşumaldım serumlarımı akşama takarım önce yemek hazırlamam lazım.. kendime ne hazırlasam bilemedim uzun süredir mide ağrısı çekmemiştim sebze yada protein alamam heralde.. öğlen çıkmadan 1 kase çorba içmiştim bu 2 gün menüler düzensiz olur benim ne yiyebilirim bilmiyorum...
gogocum evinin düzene girdiğine sevindim...
ben bu hafta pek düzenli olamadım teftiş geçirdik..hasta oldum regl oldum beslenmem çok hoşuma gitmedi..galiba kan şekerim düşüyor adet olunca canım hep tatlı istiyor
hayırlı olsun canım.uğrarız topiğineTamamdir dediklerinizi uygulayacagim bu arada topik actim kendime yepyeni bir yasama merhaba diye.
:) belki birilerine faydasi dokunur :)
öğlen az olmuş gibi canım.bir de çok çaylı bir menü:)İyi akşamlar hepinize.
Bugün ablam geldi, onunla alışveriş, yürüyüş, onu eve bıraktım, yerleri sildim ancak gelebildim.
Aksamda dışardayız menümü yazayım dedim
Sabah:1 dilim tt ekmek,2 ince dilim kaşar peyniri,1 kk beyaz peynir,1 domates, ceyrek demet maydanoz
Öğle:1 haşlanmış yumurta,4 kaşık yogurt,1ck pulbiber.
Ara:kaymaklı dondurma (disardaydik agır tatlilardansa dondurma tercih ettim)
Aksam:3 köfte, haslanmış brokoli ve2 kaşık yogurt.
Ara yapmayı düsünmüyorum.
1 Türk kahvesi
1 hibiscus
1 Kekikli cay
1 tanede yeşil cay icerim.
2 cay bardağı cay ictim.
Hepsi şekersiz tabi.
1 saat sabah,1saat akşam yürüyüş yaptım.
Sevgiler.
iyi canım.daha ne olsun.bende menümü yazayım ortaya dökülsün bakalım liste
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
ara: 2 kuru kayısı, 1 ceviz içi
öğle 1 kase şehriyeli tavuk çorba
ara:1 küçük muz, yarım pk kepekli çubuk
akşam: yarım tabak yumurtalı ıspanak, yarım kase tarhana, yeşil salata
su bu gün çok az 1 lt olmadı heralde yatana kadar tamamlamaya çalışıcam midem izin verdiği kadar
spor leslie yaparım 3 mil...
işte böyle hiçte mideme göre olmadı liste.. canımın istediğini yedim yine
magandalar heryerde maalesef canım.Iyi akşamlar kizlar hepinize. Bugün başım catlıyor , çoook trafik vardı, he tabi bide manyaklar var adamın biri binmiş motorsiklete ayağa kalkmış ellerini de kaldırmış önümde gidiyor, geçemiyorum önüne guvenipte sağa sola yalpalıyor, şerit degiştiremiyorum kilit heryer, bi yandan kızım ağlıyor, yemin ederim kendimi öyle sıkmısımki heryerim ağrıyor bugün. Aksamda arkadaşlarla buluşacagız dinleneyim biraz.
Sevgiler.
güzel olmuş canım.Cankuslar hemen hesaplarimi dokeyim ortaya :)
Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
2 kk peynir
2 adet yesil zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay
1 adet turk kahvesi
Ara
Bir adet elma
Oglen
Bir tabak bakla
Yogurt
1,5 dilim ekmek
Sıkı tempo ile yuruyus 5,4 km ( arada durmalarim oldu)
13 adet mekik
1 kupa yesil cay
Ara
Armut 1 adet
1,5 su bardagi lahana suyu
Aksam
Unsuz tavuk corbasi ( yagda koymadim tavugun yagi yeterli geldi) 1 kepce
Bezelye yemegi
2 dilim ekmek
Unutmadan 1 kase bol pul biberli yogurt
İhlamur iciyoruz simdi bol limonlu :) griplimiz var evde. 2 saate kadar bir adet elma yer gunu kapatirim :)
hımmm kilo alınmış.bu kilolar derhal gidecek arkadaş.tabiki yansır diye düşünüyorum.Kaptan benim nick duzemis gordugunuz uzere :) bu arada benim kilomu 80 yazarmisinhepinizden ozur dilerim kilo aldigim icin .bu listeye yansiyo mu????
canım öğlenler olmamış çünkü salata dışında bişey yok akşamları da pilav çok olmuş.iki kaşık pilav yeterli oluyor.Merhaba arkadaslar geçmişi fazla okuyamadim okuldan sonra ev yemek derken yoruluyorum fazlası kadar giremedim bugunku ve dünkü yediklerimi yazayım
Sabah 1 haslanmis yumurta
1 tomates ,1 k.k beyaz peynir,salatalik,3 zeytin kahve
10 tane badem
Öğlen 4 kayisi 10 tane badem salata
Aksam 1 tabak sebze yemgi 6 kasik bulgur pilavı 4 kasik yogurt
Ara 1 armut
1.5 su
Spor 30 dakika
25 mart
Sabahlari ve öğlen ayni
Esimin Dogum günü oldugu icin 1 dilim kek
Aksam 4 kasik pirinc pilavi salata 4 k.ciger kavurmasi 1 kasik patetes yemegi 2 salatalik turşusu
Su 2 lt
Arkadaslar pazartesini hatirlayamadigim ya
serumdandır o artılar.bir zaman sonra inersin.günaydın kızlar akşam serumdan ilaçlardan sonra uyuyup kalmışım spor yapamadım.. düzelteyim dedim hemen... e birde bu sabah tartıda yüksek bir + gördüm.. serum etkiledi heralde ya bu günde takmam lazım hadi hayırlısı bakalım
Gunaydinlar herkese iyi bir gun gecirmenizi dilerim
Duzelmis nikin.basla tabikiAaa anladim tektar hosgeldiin :)
Kaptannim ben puskuute yazdim o beni yonlendirdi.konu actim ama cozemedim.forumda da bi sorun varmis duzelditcekmis belki ondan olabilir.
ben rapor yazmaya basliyorum o halde :)
Yansiy tabikii sorun değilKaptan benim nick duzemis gordugunuz uzere :) bu arada benim kilomu 80 yazarmisinhepinizden ozur dilerim kilo aldigim icin .bu listeye yansiyo mu????
Merhaba arkadaslar geçmişi fazla okuyamadim okuldan sonra ev yemek derken yoruluyorum fazlası kadar giremedim bugunku ve dünkü yediklerimi yazayım
Sabah 1 haslanmis yumurta
1 tomates ,1 k.k beyaz peynir,salatalik,3 zeytin kahve
10 tane badem
Öğlen 4 kayisi 10 tane badem salata
Aksam 1 tabak sebze yemgi 6 kasik bulgur pilavı 4 kasik yogurt
Ara 1 armut
1.5 su
Spor 30 dakika
25 mart
Sabahlari ve öğlen ayni
Esimin Dogum günü oldugu icin 1 dilim kek
Aksam 4 kasik pirinc pilavi salata 4 k.ciger kavurmasi 1 kasik patetes yemegi 2 salatalik turşusu
Su 2 lt
Arkadaslar pazartesini hatirlayamadigim ya
herkese selam..dünkü menüm
sabah:müsli 4 kaşık ve süt
ara:2 kuru kayısı
öğlen:tavuk haşlama
2 kaşık bulgur pilavı yoğurt
ara: 1 nescafe sekersiz 1 minik petito
akşam:
öğlenle aynı
su 2lt.
2 bardak çay 1 yeşil çay
spor 1 saat yürüme
Ben birazdan tartilcam yarın sabah firsat bulamazsam diye.
artık düzeni oturttun canım.herkese selam..dünkü menüm
sabah:müsli 4 kaşık ve süt
ara:2 kuru kayısı
öğlen:tavuk haşlama
2 kaşık bulgur pilavı yoğurt
ara: 1 nescafe sekersiz 1 minik petito
akşam:
öğlenle aynı
su 2lt.
2 bardak çay 1 yeşil çay
spor 1 saat yürüme
Bugün nöbete gitcem yine evdeyim ne zamandır gec kalkamiyodum bugün yataktsn cikasim gelmedi. Daha yeni kahvaltı yapicam sonrada koca bi yığın ütü yapıcam. Görüşürüz yine.
Hee unutmadan yaziyim menüleri herkes bugün kini paylasmaya basladi bir gün önceki menumuzu paylasirsak daha iyi olur.
Öpüyorum hepinizi.
sabah:1 dilim tah. ekmek,peynir
ara:elma
öğlen:bir kase çorba,5 sarma bir dolma
ara:küçük bir kurabiye
akşam:4 kaşık pırasa,üç sarma,iki dilim fırında patates,bir parça tavuk
su:1,5 ancak vardır
Bende yazayım menümü.
Dün sabah 2 dilim ekmek peynir 1 lokma reçel
ara elma
öğlen 2 kaşık pilav salata yoğurt karnıbahar yemeği 4 kaşık
ara 1 dilim ekmek yarım elma
akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık patates yemeği yoğurt
ara 8-10 kuru üzüm
su 2 lt
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?