Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba arkadaslar geçmişi fazla okuyamadim okuldan sonra ev yemek derken yoruluyorum fazlası kadar giremedim bugunku ve dünkü yediklerimi yazayım

Sabah 1 haslanmis yumurta
1 tomates ,1 k.k beyaz peynir,salatalik,3 zeytin kahve
10 tane badem

Öğlen 4 kayisi 10 tane badem salata

Aksam 1 tabak sebze yemgi 6 kasik bulgur pilavı 4 kasik yogurt

Ara 1 armut

1.5 su
Spor 30 dakika

25 mart

Sabahlari ve öğlen ayni

Esimin Dogum günü oldugu icin 1 dilim kek

Aksam 4 kasik pirinc pilavi salata 4 k.ciger kavurmasi 1 kasik patetes yemegi 2 salatalik turşusu

Su 2 lt

Arkadaslar pazartesini hatirlayamadigim ya

menun guzel olmus cnm masallah 5km kadar yürüyüşün

leslie sporuyla beraber iyi olmus cnm menume

cok gecmis olsun cnm mide ağrısı olduğunda iki yudum soğuk süt içmeyi dene esime iyi geliyor

Menun guzel olmus ama canim cokmu hurma olmus

günaydın kızlar akşam serumdan ilaçlardan sonra uyuyup kalmışım spor yapamadım.. düzelteyim dedim hemen... e birde bu sabah tartıda yüksek bir + gördüm.. serum etkiledi heralde ya bu günde takmam lazım hadi hayırlısı bakalım

dediğin gibi canım biraz kaçmışsa diğer öğüne azaltmaya çalışıyorum.evet akşam aralarım genelde olmuyor.o ara yemek hazırlığı içinde oluyorum fırsat bulursam yapmaya çalışıyorum.akşam yemeğinden sonra da kızı yatırıp ben de hemen devriliyorum resmen.ama dikkat etmeye çalışacağım aralara.

ne güzel yürümüşsün.doğru söylemiş öyle demleniyor.ama çok daha kuvvetli oluyor sallamalara göre.dikkatli iç bence.bana çok yoğun gelmişti.

geçmiş olsun canım.ılık yumuşak çorba,patates,muz gibi ürünler rahatlatır mideni

anlayabiliyorum o krizleri ama en azından sütlü tatlı tüketmeye çalış canım
Tamamdir dediklerinizi uygulayacagim bu arada topik actim kendime yepyeni bir yasama merhaba diye.
:) belki birilerine faydasi dokunur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun canım.uğrarız topiğine

öğlen az olmuş gibi canım.bir de çok çaylı bir menü:)
iyi canım.daha ne olsun.
magandalar heryerde maalesef canım.
güzel olmuş canım.
Kaptan benim nick duzemis gordugunuz uzere :) bu arada benim kilomu 80 yazarmisin hepinizden ozur dilerim kilo aldigim icin .bu listeye yansiyo mu????
hımmm kilo alınmış.bu kilolar derhal gidecek arkadaş.tabiki yansır diye düşünüyorum.

canım öğlenler olmamış çünkü salata dışında bişey yok akşamları da pilav çok olmuş.iki kaşık pilav yeterli oluyor.
serumdandır o artılar.bir zaman sonra inersin.
Gunaydinlar herkese iyi bir gun gecirmenizi dilerim

günaydın canım

günaydın güzel arkadaşlarım.bugün son gün yarına tartı var.bu hafta geçen hafta kadar iyi sonuç olmasa da idare eder gibi.bakalım kaçıncı olacağız.valla benim sabahki tartıya bakarsam bir kilonun üstünde bi kilo kaybım var.ama tartının azizliğine uğramaktan korkuyorum .sonraki hafta kilo almış görünüyorum öyle olunca.hadi hayırlısı.ben bi yeşil çayımı içim gelim

Aaa anladim tektar hosgeldiin :)

Kaptannim ben puskuute yazdim o beni yonlendirdi.konu actim ama cozemedim.forumda da bi sorun varmis duzelditcekmis belki ondan olabilir.
ben rapor yazmaya basliyorum o halde :)
Duzelmis nikin.basla tabiki
Kaptan benim nick duzemis gordugunuz uzere :) bu arada benim kilomu 80 yazarmisin hepinizden ozur dilerim kilo aldigim icin .bu listeye yansiyo mu????
Yansiy tabikii sorun değil

Pek olmamış öğlen geçiştirilmiş daha ozenli olsan iyi olur.

herkese selam..dünkü menüm
sabah:müsli 4 kaşık ve süt
ara:2 kuru kayısı
öğlen:tavuk haşlama
2 kaşık bulgur pilavı yoğurt
ara: 1 nescafe sekersiz 1 minik petito
akşam:
öğlenle aynı
su 2lt.
2 bardak çay 1 yeşil çay
spor 1 saat yürüme

Bugün nöbete gitcem yine evdeyim ne zamandır gec kalkamiyodum bugün yataktsn cikasim gelmedi. Daha yeni kahvaltı yapicam sonrada koca bi yığın ütü yapıcam. Görüşürüz yine.
Hee unutmadan yaziyim menüleri herkes bugün kini paylasmaya basladi bir gün önceki menumuzu paylasirsak daha iyi olur.
Öpüyorum hepinizi.

Güzel olmuş sporda iyi.

artık düzeni oturttun canım.

iyi olmuş bir gün de kendini şımart canım.

sabah:1 dilim tah. ekmek,peynir

ara:elma

öğlen:bir kase çorba,5 sarma bir dolma

ara:küçük bir kurabiye

akşam:4 kaşık pırasa,üç sarma,iki dilim fırında patates,bir parça tavuk

su:1,5 ancak vardır

kızlar bugün lütfen dikkat edelim yarına tartı var.bir bardak su bile farkediyor.erken yemek yiyip geç saatlere bırakmayalım.bu hafta ortalamamız düşük olabilir çünkü kilo alan arkadaşlar var en azından kilo verenlerle dengelensin tablo:)öpüldünüz şekerler.

Bende yazayım menümü.
Dün sabah 2 dilim ekmek peynir 1 lokma reçel

ara elma

öğlen 2 kaşık pilav salata yoğurt karnıbahar yemeği 4 kaşık

ara 1 dilim ekmek yarım elma

akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık patates yemeği yoğurt

ara 8-10 kuru üzüm

su 2 lt
30 dk yürüyüş

Gogocum harikasin valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…