sabah:1 dilim tah. ekmek,peynir
ara:elma
öğlen:bir kase çorba,5 sarma bir dolma
ara:küçük bir kurabiye
akşam:4 kaşık pırasa,üç sarma,iki dilim fırında patates,bir parça tavuk
su:1,5 ancak vardır
Kızlar evin yeni halinden bikac resim ekliym dedim eski halleri yok ama kapilar yerler eskiydi hep.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güle güle oturun canım, çok güzel olmuş.Kızlar evin yeni halinden bikac resim ekliym dedim eski halleri yok ama kapilar yerler eskiydi hep.
Yeni gelen kızceler yani beni tanimayanlar
Azicik bana kendinizi tanitsaniz olur muu?
günaydın güzel arkadaşlarım.bugün son gün yarına tartı var.bu hafta geçen hafta kadar iyi sonuç olmasa da idare eder gibi.bakalım kaçıncı olacağız.valla benim sabahki tartıya bakarsam bir kilonun üstünde bi kilo kaybım var.ama tartının azizliğine uğramaktan korkuyorum .sonraki hafta kilo almış görünüyorum öyle olunca.hadi hayırlısı.ben bi yeşil çayımı içim gelim
Kızlar evin yeni halinden bikac resim ekliym dedim eski halleri yok ama kapilar yerler eskiydi hep.
Merhaba arkadaslar geçmişi fazla okuyamadim okuldan sonra ev yemek derken yoruluyorum fazlası kadar giremedim bugunku ve dünkü yediklerimi yazayım
Sabah 1 haslanmis yumurta
1 tomates ,1 k.k beyaz peynir,salatalik,3 zeytin kahve
10 tane badem
Öğlen 4 kayisi 10 tane badem salata
Aksam 1 tabak sebze yemgi 6 kasik bulgur pilavı 4 kasik yogurt
Ara 1 armut
1.5 su
Spor 30 dakika
25 mart
Sabahlari ve öğlen ayni
Esimin Dogum günü oldugu icin 1 dilim kek
Aksam 4 kasik pirinc pilavi salata 4 k.ciger kavurmasi 1 kasik patetes yemegi 2 salatalik turşusu
Su 2 lt
Arkadaslar pazartesini hatirlayamadigim ya
Bugün nöbete gitcem yine evdeyim ne zamandır gec kalkamiyodum bugün yataktsn cikasim gelmedi. Daha yeni kahvaltı yapicam sonrada koca bi yığın ütü yapıcam. Görüşürüz yine.
Hee unutmadan yaziyim menüleri herkes bugün kini paylasmaya basladi bir gün önceki menumuzu paylasirsak daha iyi olur.
Öpüyorum hepinizi.
Canım spor yok, su da az içmissin, sarmalar , dolmalarda varsabah:1 dilim tah. ekmek,peynir
ara:elma
öğlen:bir kase çorba,5 sarma bir dolma
ara:küçük bir kurabiye
akşam:4 kaşık pırasa,üç sarma,iki dilim fırında patates,bir parça tavuk
su:1,5 ancak vardır
Tebrikler güzel olmuş menün.Bende yazayım menümü.
Dün sabah 2 dilim ekmek peynir 1 lokma reçel
ara elma
öğlen 2 kaşık pilav salata yoğurt karnıbahar yemeği 4 kaşık
ara 1 dilim ekmek yarım elma
akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık patates yemeği yoğurt
ara 8-10 kuru üzüm
su 2 lt
30 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım, güzel olmuş.SABAH: yarım simit,2 üçgen peynir, 5 zeytin,form çayı
ARA:3hurma
ÖĞLE:sebze buketi 1 porsiyon( çok güzeldi ama karnabahar,brokoli,havuç,kabak haşlamasıydı ama süper olmuş :) cacık 1 kase(bol dereotu doğranmıştı içine),1kepçe çorba
ARA: 1kuru incir
AKŞAM:2 yumurta,1 tatlı kaşığı sıvı yağ,domates biberle yapılmış bol acılı menemen, 1 dilim ekmek
ARA:1 su bardağı yarım yağlı süt(tarçınlı), 1 kuru incir,1 elma
su:2 litre
Sağlık onemli canım, kilona etki ettiysede üzülme haftaya toparlarsın sengünaydın kızlar akşam serumdan ilaçlardan sonra uyuyup kalmışım spor yapamadım.. düzelteyim dedim hemen... e birde bu sabah tartıda yüksek bir + gördüm.. serum etkiledi heralde ya bu günde takmam lazım hadi hayırlısı bakalım
Afiyet olsun canım, güzel olmuş.
Gayet düzgün bir menü olmuş, tebrikler.herkese selam..dünkü menüm
sabah:müsli 4 kaşık ve süt
ara:2 kuru kayısı
öğlen:tavuk haşlama
2 kaşık bulgur pilavı yoğurt
ara: 1 nescafe sekersiz 1 minik petito
akşam:
öğlenle aynı
su 2lt.
2 bardak çay 1 yeşil çay
spor 1 saat yürüme
sağolasın cnm bu aralar çok yiyorum hissi var nedense yaaa. acaba sabah 2 üçgen peynir çok mu oluyo????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?