Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok olmus oglen ya sarma yeseydin ya dolma

Aksam hele

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar evin yeni halinden bikac resim ekliym dedim eski halleri yok ama kapilar yerler eskiydi hep.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395918086962.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $1395918118150.webp
    10 KB · Görüntüleme: 31
  • $1395918156328.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar evin yeni halinden bikac resim ekliym dedim eski halleri yok ama kapilar yerler eskiydi hep.

Canim benim hayirli olsun cok hos olmus mutfak tanidigim birinin mutfagina o kadar benziyor ki :) sok oldum yemin ederim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol canım. Tanıdığın ben olmiyim

Merhaba canlarımmmm. Hepinizden özür dilerim kaç gündür gelemedi ,inanın çok özledim. ..

Biliyosunuz kızım da ben de hastaydık.şimdi şükür iyileşdik.evimizdeyik nihayet.şimdi de yatılı misafirlerim vardı ya gidicekler akşam.önümüzdeki günler de evimin her yerini güzelce temizleyip eski düzenime döndük ten sonra aranıza müthiş bir dönüş yapıcam inşallah . sporum la,raporlarımla...çay falan da yapmayı düsünüyorum inşalllah...çu günlerde fırsat buldukca gelirim.öpdüm...

cnm ya bnmde regl bitmedi son günleri ama az da olsa şişlik var halen tartı yarın ne diycek bakalım??

Sağlık olsun canım. Menü güzel ama pilav yerine tam tahıllı yada kepekli ekmek tüketsen yada başka bir alternatif bulsan daha iyi olur sanki.

Canım ya ben unutuyorum sonraki güne kalınca ondan aynı gün yazıyordum. O kadar dolu ki kafam. Neyse not alırım bir yerlere artık.

Canım spor yok, su da az içmissin, sarmalar , dolmalarda var biraz karışık ve dengesiz olmuş sanki.

SABAH: yarım simit,2 üçgen peynir, 5 zeytin,form çayı

ARA:3hurma

ÖĞLE:sebze buketi 1 porsiyon( çok güzeldi ama karnabahar,brokoli,havuç,kabak haşlamasıydı ama süper olmuş :) cacık 1 kase(bol dereotu doğranmıştı içine),1kepçe çorba

ARA: 1kuru incir

AKŞAM:2 yumurta,1 tatlı kaşığı sıvı yağ,domates biberle yapılmış bol acılı menemen, 1 dilim ekmek

ARA:1 su bardağı yarım yağlı süt(tarçınlı), 1 kuru incir,1 elma

su:2 litre

Tebrikler güzel olmuş menün.

Afiyet olsun canım, güzel olmuş.

Sağlık onemli canım, kilona etki ettiysede üzülme haftaya toparlarsın sen

Gayet düzgün bir menü olmuş, tebrikler.

sağolasın cnm bu aralar çok yiyorum hissi var nedense yaaa. acaba sabah 2 üçgen peynir çok mu oluyo????

Canım o peynirler bol miktarda tereyağı iceriyor ve krem peynirlerde tabi hangi marka aliyorsun hepsinde varmi bilemem ama ben kiri aliyorum çok tereyagi olduğu için ben yemiyorum. Beyaz peyniri, ince dilim kasarimi yiyorum. Bak istersen içinde ne var diye canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…