Canım o peynirler bol miktarda tereyağı iceriyor ve krem peynirlerde tabi hangi marka aliyorsun hepsinde varmi bilemem ama ben kiri aliyorum çok tereyagi olduğu için ben yemiyorum. Beyaz peyniri, ince dilim kasarimi yiyorum. Bak istersen içinde ne var diye canım.
Hepinize guzel bir gün dilerim.
Yarın tartida eksileri görürüz inşallah hepimiz.
Geçmişe biraz baktım, atladiğım olmuştur mutlaka kusura bakmayın.
Sabah yürüyüşümü yaptım 45 dakika. Kahve saatim şimdi kahvemi yapıp içip,akşam yemeğini ayarlayıp birazda mekik cekebilirsem benden mutlusu olmaz sanırım.
Sevgiler.
yaa diyetisyenim bana 80 gr labne vermişti onunla eşdeğer mi acaba? ben labne sevmiyorum o yüzden yemedim:ülker içim cnm
Canım labne kremadan yapılıyor, krem peynir gruplari tereyağ ve chedar peynirinden. Çok fark olmamakla birlikte 50 kalori felan azdır labne krem peynirden az önce baktım kalori cetvelinden biri 145 digeri 194müş. Labne az daha masummuş.
Miktarını cogaltma bence 2 tane çok değil, diyetisyeninede sorarsin gidince istersen.
ayyy cnm o miktarlarda bir karışıklık var sanki ??? kız okadar kalorisi varsa ben ömrüm boyunca yemem dahao kalori değerleri kutunun tamamı içindir heralde ? şimdi baktımda 2tanesi için 66 kalori diyor cnm? bir tanesi 12.5 gr çünkü??
Canım miktar fazla olabilir, üzerinde yazan dogrudurben 100gr için baktım o degerler 100gr icinmis.
ayy kız ilahi az daha yüreğime indiriyodun:):):) tmm cnm şimdi oldu:)
Kusura bakma canım ya. Bi yandan ıspanak yıkayıp, sogan doğrayıp bi yandanda bakıyorum.
Labne yesen 50 kalori alacaksın demektir üç aşağı bes yukarı
Sağol canım. Ben bir kişiyi daha yerinden hoplatmadan kaçaranladım cnm yok yok önemli değil olur arada karışıklık öyle kolay gelsin sana:)
Sağol canım. Ben bir kişiyi daha yerinden hoplatmadan kaçarBugün iyi günümde değilim sanırım. Gidiyimde kendimi mekiğe vurayım.
Sevgiler.
***4. TAKIM 354. ETAP***
Ebrueva71.0/ / /% )
Merve10er75.9/ / /% )
Damlanur1067.9/ / /% )
Kararrrsabirr88.2/ / /% )
gogo240569.4/ / /% )
defne222256.1/ / /% )
tutatse8559.4/ / /% )
cupcake2278.9 / / /% )
Cansu544107.5/ / /% )
Beril7776.0 / / /% )
Ellanazz84.2 / / /% 0.59)
ddanes55.9/ / / % )9. takımdan transfer oldu
oluroylebazen77.5/ / /% )351.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
yediXXL104.4/ / /% )yeni üye hedef kilosu 67
4.TAKIM ORTALAMASI: %
SABAH: yarım simit,2 üçgen peynir, 5 zeytin,form çayı
ARA:3hurma
ÖĞLE:sebze buketi 1 porsiyon( çok güzeldi ama karnabahar,brokoli,havuç,kabak haşlamasıydı ama süper olmuş :) cacık 1 kase(bol dereotu doğranmıştı içine),1kepçe çorba
ARA: 1kuru incir
AKŞAM:2 yumurta,1 tatlı kaşığı sıvı yağ,domates biberle yapılmış bol acılı menemen, 1 dilim ekmek
ARA:1 su bardağı yarım yağlı süt(tarçınlı), 1 kuru incir,1 elma
su:2 litre
cok guzel olmus menun suyun biraz az sadece birde aksam arasinda elma yemeseydin keske sutlac tamamlamistir onu yinede cok guzel boyle sutlac tarzi puding gibi sutlu tatlilar oldugunda bir porsiyon yogurt 2 porsiyon meyve kesmek gerekli diye biliyorum.
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm sütlaç değil yarım yağlı süt içtim 1 su bardağı. Içine tarçın attım.
gogo ellanaz ın yüzdesini de yazmışsın ama kilo bildirimi yok????
Geçen hafta kini silmemisim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?