Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tmm simdi anladim yaa : ( oluyor yanyana olunca oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi akşamlar kızlar önce menümü yazayım serum vakti geldi..

sabah: 1 kase müsli yarım yağlı sütle

öğle:ciğer sote, yeşil salata, 1 dilim tam buğday

ara:1/2 muz

akşam: yoğurtlu semizotu salatası, 1 dilim tam buğday, 2 kaşık kadar biber kavurma

spor şimdilik yok , su 2 lt, çay yok... birazdan leslie yapmaya çalışıcam youtube da kapanmış başka bir sitede buldum ama pek düzgün çalışmıycak gibi..

leslie olmadı orda ama sağol yinede mideme doğal yöntemler işe yaramadı ilaç alıyorum en temizi

canım bu pilavlar fazla değil mi ya:44: 2. gün birde patates var fazla geldi bana...

Canım hafif olmuş menün gayet.

sağol canım spor olmadı ama

unsuz olan çorba da şehriye varmıydı canım varsa kurtarmaz ona göre

sağol canım inşallah serumdandır ben kendimi avutmuyorumdur..

arada petito gereksiz ama gerisi çok güzel afiyet olsun..

bende aynı gün paylaşıyorudum şimdi gördüm öyle yaparım bundan sonra..

hadi bakalım inşallah güzel olur sonuçlar

sarmalı dolmalı kurabiyeli menü canım çekti başka da bişey demiycem...

afiyet olsun...

Kızlar evin yeni halinden bikac resim ekliym dedim eski halleri yok ama kapilar yerler eskiydi hep.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay inanmıyorum bu lojman mı şimdi oy oy benimki 60 model kıytırık bir dolap yaptılar diye sevindik oda 1 senede dağıldı güze güle otur çok güzel olmuş...

Merhaba canlarımmmm. Hepinizden özür dilerim kaç gündür gelemedi ,inanın çok özledim. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin iyileşmissiniz sevindim

iyi gibi ama akşam arası biraz fazla değilmi ? menemen tarifinde de menemen canım çekti yarın öğlene yapayım

sağolasın cnm bu aralar çok yiyorum hissi var nedense yaaa. acaba sabah 2 üçgen peynir çok mu oluyo????

üçgen peynir yağlı canım ya... birde diyetisynler lapne peynirini tuzsuz olduğu içinde veriyor..

Sağlık onemli canım, kilona etki ettiysede üzülme haftaya toparlarsın sen
hadi hayırlısı inşallah yarın ne olacak bi göreyim de...

Kusura bakma canım ya. Bi yandan ıspanak yıkayıp, sogan doğrayıp bi yandanda bakıyorum.
Labne yesen 50 kalori alacaksın demektir üç aşağı bes yukarı

ay benden birtane daha

sormayı unuttum ben gogo kendimiz mi ekliyoruz senin yaptığın listeye yoksa sadece hesaplayıp bildiriyormuyuz? mesaj sayımı istiyormusun birde, çok olmuştur benim şimdiden başlıyayım saymaya

kızlar geçmişe baktım ama atladığım mutlaka olmuştur... yarın güzel bir gün olur umarım serumumu takayım ardından spor mu olur uykumu bilmiyorum iyi akşamlar herkese..

yoktu bebisim ehehehe cunku yapan benimmm icinde tavuk su limon ve 1 adet yumurta o kadarrr

ay inanmıyorum bu lojman mı şimdi oy oy benimki 60 model kıytırık bir dolap yaptılar diye sevindik oda 1 senede dağıldı güze güle otur çok güzel olmuş...
Saolasın canım güzel oldu gerçekten.
sormayı unuttum ben gogo kendimiz mi ekliyoruz senin yaptığın listeye yoksa sadece hesaplayıp bildiriyormuyuz? mesaj sayımı istiyormusun birde, çok olmuştur benim şimdiden başlıyayım saymaya
Hesaplamayi yapıp yazsanda olur kendin eklesende olur nasıl istersen canım.

Aksam yemegine araya girmis kavurma carpti gozumeee

Guzel olmus ama bir tavsiyem olacak sana tabi sebebinde olabilir bilmiyorum. Simdi biz diyet yaptigimiz icin normal olarak disari cikmalarimizda diyet yapiyor muz cok guzel hem doyurucuda bide boyle kabiz yapma ozelligi var eger hani ozel bir nedeni yoksa muz tuketmesen daha iyi olur ama midecik agriyor diyeyse bilemem tabikide ama elmanin kabuklarini da soyarak yiyebilirsin :)

Ve haftanin son menusu

1 haftadir bildirim yapiyor olmamda cok hosuma gitti dogrusu

Basliyorum efenimm

Sabah

İki dilim cavdar ekmegine beyaz peynirli yagsiz tost
Domates salatalik
Sekersiz cay

Turk kahvesi

Ara
1 adet armut

Oglen
1,5 kase tavuk corbasi ( yagsiz-sehriyesiz - unsuz)
2 dilim cavdar ekmegi

Ara
1 adet elma

Bir kupa bol limonlu demleme yesil cay

1,5 bardak lahana suyu

Aksam
Bezelye yemegi
2 dilim cavdar ekmek
1 kase bol pul biberli yogurt ( Bu pul biberli yogurt olayini soyleyen arkadastan Allah razi olsun )

Yine dunku gibi ihlamur yaptim bol limonlu bir kupa ondan icerim bende eger tikanmazsam bir elma yer gunumu kaparim. :)

Ay sporumu eklemeyi unuttum
Öglen yemeginden sonra ciktim yuruyuse fakat bu sefer degisik bir sey yaptim yuruyus yoluna cikip uygulamami actim git gel seklinde hic durmadan 51 dk 5.23 km yurudum eve gelincede 13 adet mekik cektim

Son düzenleme:
selamlar kusura bakmayın giremedim pek yarın bol bol yazıcam kızlar kilo bildirimini sabah yaparım ^^
dünki menümü yazıyim
sabah 1 yumurta beyaz peynirli tost salatalık 3 zeytin çay
ara 1 elma
öğlen salata ayran 2 köfte 1 dilim ekmek
ara 2 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf
ara 1 elma
akşam 1 kase çorba pırasa yemeği yarım kase yoğurt
2 lt su ve yürüyüş yapamadım 200 tane mekik

Cok guzel olmus menun

Güzel olmuş canım benim.

Güzel beğendim.

İşe yaramasına sevindim pul biberli yogurdun.
Menün güzel olmuş.
Sporda gayet iyi. Hangi uygulamayı kullanıyorsun banada gerekli öyle birşey.
Iyi akşamlar.

Son düzenleme:
***4. TAKIM 354. ETAP***

Ebrueva71.0/ / /% )
Merve10er75.9/ / /% )
Damlanur1067.9/ / /% )
Kararrrsabirr88.2/ / /% )
gogo240569.4/ / /% )
defne222256.1/ / /% )
tutatse8559.4/ / /% )
cupcake22 78.9 / / /% )
Cansu544107.5/ / /% )
Beril7776.0 / / /% )
Ellanazz 84.2 / / /% )
ddanes 55.9/ / / % )9. takımdan transfer oldu
oluroylebazen77.5/ 80.0/ -2.5/%-1.08 )351.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
yediXXL104.4/ / /% )yeni üye hedef kilosu 67

4.TAKIM ORTALAMASI: %

İşe yaramasına sevindim pul biberli yogurdun.
Menün güzel olmuş.
Sporda gayet iyi. Hangi uygulamayı kullanıyorsun banada gerekli öyle birşey.
Iyi akşamlar.

Canim benim Runkeeper diye bir program var kosma bisiklet yurume kayak vs gibi her seyin programi var yurumeyi secip internet baglantisi olacak gprsten yerini belirleyecek program calisinca kac km hizin ne kadar ortalama kac kalori yaktin gibi detaylar var biraz karmasik anlattim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…