Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

beğendim çok

yürüyüş yapmak istiyorum ama pek vaktim yok..berilni 3 çocuğundan sonra 2 çocukla ben geliyorum galiba
bugün oğlumun pikniği var birde kocaman bir kek yaptım dün öğretmen demiş..
yok beslenme yok piknik bu hafta yoğun geçti..
bugünde erken çıkıp fotokopi çekttircem ama pazartesi tatil çpk mutluyum

fark 600 gr. olmuyormu
doğrudur canım.dikkatin için teşekkür ederim.

ne güzel hedefine ramak kaldı muhtemelen de zaten mezun olursun haftyaya.öyle imrendimki şimdi sana.bize de örnek olsun senin başarın inşallah.ya mezun ol ama yine de gel canım bizi sensiz bırakma

bende çok alıştım buraya zannedersem eylülden beri burdayım..
vicdanım oldu burası..
bakalım mezun olursamda buralarda olmam lazım yoksa yine şişiveririm

ayrıca benden sonra sıra sende seninde az kalmış

Canim benim yarismada adin olmaz mezun olduktan sonra ama her gun ne yedin ne ictin paylasirsin cumalarida tartilirsin boylece koruma icin hep birlikte gormus oluruz hedefin kacti ki ve kacla basladin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende çok alıştım buraya zannedersem eylülden beri burdayım..
vicdanım oldu burası..
bakalım mezun olursamda buralarda olmam lazım yoksa yine şişiveririm
aman olmasın öyle bişey.emek emek gr gr verdik kiloları yeeeri geldi çok da zorlandık.o günleri düşünüp dikkat etmek gerek.
ayrıca benden sonra sıra sende seninde az kalmış

inşallah canım.benim daha bie ayım var diye düşünüyorum.bakalım.bu aralar düzensiz oldu herşey.kayınvalidem bakıyor kıza bu aralar.çoğu zaman o yapıyor yemekleri öyle olunca onun menülerinden yiyorum.yine de dikkat edeceğim tabi

Gozlerime inanamadım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395990274007.webp
    6 KB · Görüntüleme: 23
valla bu hafta bu kadar atak beklemiyordum gruptan ama maşallahı var.herkes çok güzel bildirimlerde bulunuyor.tebrik ederim arkadaşlar.yine güzel bir sonuç alacağız demek ki

kızlar günaydınlarrr:)
ayyy mezuniyet sözleri duyuyorum insanın hedefine ulaştığının göstergesi bence çok mutluluk verici inş. bende o günleri görebilirim:):):)

geçen hafta:88.2
bu hafta: 88
fark:200gr( ya bu tartının azizliği ama olmazki yada regl şişliği hala geçmedi??? daha çok verdiğimi düşünüyodum:)
%=0.23

Son düzenleme:
günaydın kızlar benim tartı bozuldu heralde artıdayım diyordum ya iyice uçtu 60 gösteriyor bu sabahta... 1 haftada 4 kilo almama inkan olmadığına göre bozulmuş demekki.. arkadaşa inicem tartılmaya gelir yazarım sonucu başka tartıda nasıl olacak bakalım..

KAHVALTI: 2 dilim çavdar ekmeği, 2 üçgen peynir, 5 zeytin, 5 i 1 arada çay

ARA: 1 kuru incir

ÖĞLE:6 yemek kaşığı taze bamya yemeği, 1 kase cacık (bol dereotlu ), 1 kepçe çorba

ARA: 3 hurma, 3-5 kuru üzüm, açık şekersiz çay

AKŞAM:1-2 çatal tavuk, 1 kase yoğurt, salata, 5 yemek kaşığı kadar bakla, 1 dilim tam buğday ekmeği

su:2.5 litre

Günaydın kızlar.
Kilo bildirimimi yapıp çıkıyorum. Daha sonra menümü paylaşacağım.
Gecen hafta:84.200
Bugün:83.600
Fark:600gr
Yüzde:71 hesapladım gogocum sen bi kontrol edersin.
Sevgiler.

Guzel olmus menun :)

Guzel olmus menun :)

Sağolasın cnm:) akşam yemeğinde misafirlikteydim ama artık herkes kabullendiği için bnm diyette olduğumu kimse ye ye demiyo bana özel pişirmişler baklayı falan ayy çok mutlu oldum yaa:) bnm için tam buğday ekmeği almışlar süperdi yani:) tabii bunun yanında tatlılar börekler de vardı ama olsun ben yemedim onlardan:):):):)

Eğer bikaç hafta korumak icin kalayım dersen msj sayina bakmayiz cumalari kilo bildirirsin vaktin olunca arada ben geldim dersin. Mezun olmak istiyom diyosan yazarim haftaya. Senin hedef kilon 55 miydi.
Neden ki?

Dün sabah 69.1 di bugün 68.6. Aksam 6 dan sonra bisey yemedim su ve bitki çayı içtim ondan sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…