Eğer bikaç hafta korumak icin kalayım dersen msj sayina bakmayiz cumalari kilo bildirirsin vaktin olunca arada ben geldim dersin. Mezun olmak istiyom diyosan yazarim haftaya. Senin hedef kilon 55 miydi.
Dün sabah 69.1 di bugün 68.6. Aksam 6 dan sonra bisey yemedim su ve bitki çayı içtim ondan sanırım.
Sağolasın cnm:) akşam yemeğinde misafirlikteydim ama artık herkes kabullendiği için bnm diyette olduğumu kimse ye ye demiyo bana özel pişirmişler baklayı falan ayy çok mutlu oldum yaa:) bnm için tam buğday ekmeği almışlar süperdi yani:) tabii bunun yanında tatlılar börekler de vardı ama olsun ben yemedim onlardan:):):):)
İste en onemli adimi atmissin gozunun onunde olup yememek tebrik ederim seni bizim evde de dolap cikolata dolu bi dunya var teyzemin esi almanyada yasiyor 20 gun once kadar buradaydi doldurmus masallah bir tanesine bile elimi surmuyorumazim azim :) olacak bu is ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
76,5 kg ne yazık ki kılo almısım
gogocum ayrıca benı ızınlı yazarmısım 4 hafta çünkü aşılamaya başlıcam sporda dıyette yapamıcam ıgneler muhtemelen bana kılo yapıcak dun dr başladım 4.aşılamam olucak bu kendıme iğne yapıcam yıne ellerım tıtrıyo yaparken zor anlar benı beklıyor.benim için dua edinn
cnm tüm dualarımız seninle rabbim gönlüne göre versin inş. Sende dua et sıkma canını üzülme olur inş..
***4. TAKIM 354. ETAP***
Ebrueva71.0/ / /% )
Merve10er75.9/ / /% )
Damlanur1067.9/67.7 / 0.2/% 0.29)
Kararrrsabirr88.2/ 88.0/0.2 /% 0.23)
gogo240569.4/ 68.6/ 0.8/% 1.15)
defne222256.1/ 55.7/ 0.4/% 0.71)
tutatse8559.4/ 58.8/ 0.6/% 1.01)
cupcake2278.9 / 78.0/ 0.9/% 1.14)
Cansu544107.5/ / /% )
Beril7776.0 / / /% )
Ellanazz84.2 / 83.6/ 0.6/% 0.71)
ddanes55.9/ 56.1/+0.2 / %-0.36 )9. takımdan transfer oldu
oluroylebazen77.5/ 80.0/ -2.5/%-1.08 )351.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
yediXXL104.4/ 101.8/ 2.6/% 2.49)yeni üye hedef kilosu 67
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Rabbim kolaylık versin inşallah sonuç güzel olur canım.76,5 kg ne yazık ki kılo almısım
gogocum ayrıca benı ızınlı yazarmısım 4 hafta çünkü aşılamaya başlıcam sporda dıyette yapamıcam ıgneler muhtemelen bana kılo yapıcak dun dr başladım 4.aşılamam olucak bu kendıme iğne yapıcam yıne ellerım tıtrıyo yaparken zor anlar benı beklıyor.benim için dua edinn
Canim 73.6 yim bu hafta hessplamayi yapamiyacam kusura bakma
Yaaaaa biz seninleee eşlesmistik ozamanlar ayniydik of of of ebus off yaaKızlar Hepinize Günaydınlar 70.2 kiloyum fark 800 gr. önümüzdeki hafta 69 ları görücem sanırım :))
Berilim gecmis olsunGunaydin kizlar bugun mevlütümüz var
Evi kapattik cok huzunlu anlar yasandi
Kizlar gelecek bugun oglen Allah nasip ederse yarin Eve gidecez.belki kaynanamda benimle gelecek sagligi bozuldu zayifladi garibim.
Kizlar evde tarti Yok ama cocuklari almaya giderken eczaneden tartilip Haber verecem size belki bildirimimiz biraz gec olur kusuruma bakmayin ama sonuctan memnun kalacagimi umuyorum.
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Ben haric ben haricBir tek cansu544 kaldi bildirim yapmayan sanirim hepimizin sonuclari cok cok guzel tebrik ederim kuzucanlar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben görüyorum resimleri canım uygulamadan eklemistim.
Gozlerime inanamadım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaaaaa biz seninleee eşlesmistik ozamanlar ayniydik of of of ebus off yaacok kotu kiskandim ben listeni veriyodun hem sen
Yanaciklalarindan optum tebrik ettim kuzum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?