Gordum simdi baktim ikinci olmusuz ama bireyselde benim 2,47 mi ne 2,36lik biri 3. Olmus niye ki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tatlışım bebek için aşılama inş bu sefer tutarBende anne olurum
ayrıca kılo veren arkadaslarımıda tebrık ederım inş dönüşüm muhteşem olur
Gordum simdi baktim ikinci olmusuz ama bireyselde benim 2,47 mi ne 2,36lik biri 3. Olmus niye ki
Canım yazdım paylaşım alanına beril de 1. Aslında. Duzelir hepsi
Canım yazdım paylaşım alanına beril de 1. Aslında. Duzelir hepsi
düzelir canım çok karışmış bu hafta listeseni ayrıca tebrik ederim çok iyi vermişsin
ay burası ne sakin kalmış öylekilo verdik diye kaçamaklara mı koştu yoksa bu kızlar:44: nerdesiniz ayol pek sessiz kalmış burası...
Kızım monopoly oynamak istedi takiliyoz bitince gelirim.
Kizlar iyi aksamlar :) takim olarak kacinci olduk pekimm? Aksam mi belli olacak. Tekrardan hepinizi tebrik ederim. Kilo alan arkadaslarim lutfen moralinizi bozmayin. Vucudunuz su tutmustur, odem vardir vs vs. Cunku butun hafta ( takip edebildigim kadari ile) hepiniz superdiniz :))
Hemen bildirimimi yapayim bu arada
Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
Peynir 1 kk
1 adet haslanmis yumurta
Salatalik
Ara
1 adet elma
Oglen
Bezelye yemegi
1,5 kepce tavuk corbasi ( unsuz, yagsiz, sehriyesiz)
1 kase pul biberli yogurt
Ekmek yemedim yaninda bunlar yeterli geldi
Disari ciktim ananeme ugradim birlikte bir turk kahvesi ictik. Yuruyuse ciktim 2,5 km yaptim tam otelin karsina geldim yasli bir alman amca arabasinda sorun varmis su ariyordu otele gectim arkadasim yardimci oldu sonrada beni birakmadilar tabii orada oturdum boylece arayida atladim sporumda boyle yarim kaldi ama yinede yaptim
1,5 bardak lahana suyu
Aksam
Pirasa yemegi
2 dilim cavdar ekmek
1 kase pul biberli yogurt
Birazdan demleme yesil cay icerim
14 adet mekik cekecegimm ve 1 armut yer gunumu kapatirim.
gelin kızlar ya eşim dışarda kızım da yattı kaldım bir başımabari lesile yapayım bende... akşam menüme yazmamıştım ama 45 dk yapmıştım leslie yi... bu arada vucudumdaki yağ 19.4 kg çıktı.. vucudumun üçte biri.. çok heralde değilmi yağlıyımdır kemiğim incedir ama yorumlayamadım da kendi kendime..
gelin kızlar ya eşim dışarda kızım da yattı kaldım bir başımabari lesile yapayım bende... akşam menüme yazmamıştım ama 45 dk yapmıştım leslie yi... bu arada vucudumdaki yağ 19.4 kg çıktı.. vucudumun üçte biri.. çok heralde değilmi yağlıyımdır kemiğim incedir ama yorumlayamadım da kendi kendime..
Canim simdi senin icin arastirdim biraz internetten hem bende bilmiyordum ogreneyim dedim cok aciklayici bir bilgi goremesemde anladigim kadari ile kilonun %10 %12 si yag olmasi normal kabul edilirmis. Yanlis bilgi olmasin ama anladigim kadari ile yine bilen biri varsa bizi aydinlatsa super olur :)
**ay kafam karisti her farkli site farkli bir sey diyor en iyisi diyetisyene giden birilerini bulup diyetisyene sormasi :) cok karmasikmis
Bende bilemedim şimdi çokmu az mı. Aslında bi tartilmak lazım burda aktarlarda var o tartıdan.
Yetisirsin tabikide bebeğim gecersin bile
tatlışım bebek için aşılama inş bu sefer tutarBende anne olurum
ayrıca kılo veren arkadaslarımıda tebrık ederım inş dönüşüm muhteşem olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?