Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gordum simdi baktim ikinci olmusuz ama bireyselde benim 2,47 mi ne 2,36lik biri 3. Olmus niye ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gordum simdi baktim ikinci olmusuz ama bireyselde benim 2,47 mi ne 2,36lik biri 3. Olmus niye ki

düzelir canım çok karışmış bu hafta liste seni ayrıca tebrik ederim çok iyi vermişsin

Canım yazdım paylaşım alanına beril de 1. Aslında. Duzelir hepsi

ay burası ne sakin kalmış öyle kilo verdik diye kaçamaklara mı koştu yoksa bu kızlar:44: nerdesiniz ayol pek sessiz kalmış burası...

Kızım monopoly oynamak istedi takiliyoz bitince gelirim.

gelin kızlar ya eşim dışarda kızım da yattı kaldım bir başıma bari lesile yapayım bende... akşam menüme yazmamıştım ama 45 dk yapmıştım leslie yi... bu arada vucudumdaki yağ 19.4 kg çıktı.. vucudumun üçte biri.. çok heralde değilmi yağlıyımdır kemiğim incedir ama yorumlayamadım da kendi kendime..

çok güzel canım afiyet olsun 3 gün önceki çorbamı bu yenisini mi yaptın ben bu akşam kabak yaptım benden başka yiyen olmadığı için 3 gün yiycemde hergün aynı menüyü kopyala yapıştır yaparım artık..

Ehehe 3 gun olmadi yahu oldu mu oldu galiba ya dun degil onceki aksam basladim evet (( napiiim ya atilcak yoksa gunah bozulmadigi surece yerim

Bende bilemedim şimdi çokmu az mı. Aslında bi tartilmak lazım burda aktarlarda var o tartıdan.

Az once aldim elime hesap makinesini basladim hesap yapmaya duzenli olarak kendimi haftalik 1,5 kilo verdim diye kabul ettim ve sonuc olarak eylul sonu istedigim kiloma gelirim eylul sonu 65 olmak ruya gibi :)

Canim simdi senin icin arastirdim biraz internetten hem bende bilmiyordum ogreneyim dedim cok aciklayici bir bilgi goremesemde anladigim kadari ile kilonun %10 %12 si yag olmasi normal kabul edilirmis. Yanlis bilgi olmasin ama anladigim kadari ile yine bilen biri varsa bizi aydinlatsa super olur :)

**ay kafam karisti her farkli site farkli bir sey diyor en iyisi diyetisyene giden birilerini bulup diyetisyene sormasi :) cok karmasikmis

Son düzenleme:

sağol canım bende internetten bakıcaktımda üşendim.ardından 55 kilo ile taa 4 yıl önce diyetisyene gittiğimde ölçmüştü 14.5 çıkmıştı o aklıma geldi ve fazla demişti o zaman ve şuan 56 kg yum...yıllar içinde yağ oranım artmış demekki bu sabah arkadaşın tartısında tartıldım ya onun kisi yağ ölçenlerdenmiş.. haftaya cuma yine ordan tartılıp yağ oranım düşmüş mü diye bakıcam.. bakalım sudan mı gidiyor yağdan mı

Bende bilemedim şimdi çokmu az mı. Aslında bi tartilmak lazım burda aktarlarda var o tartıdan.

varsa tartıl bence... yağdan mı veriyoruz kastan mı sudan bilmek lazım aslında.. bende emin olamadım bazı yerlerde %12 en fazla diyor bazı yerde % 20 kabul edilebilir diyor... benim yüzde 30 a falan denk geliyor her şekilde fazla...

Kızlar indirdim uygulamayi super oldu bu valla cok kullanisli olmus.daha once de indirdim ama tam yapilanmamisti o zamanlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…