Adim sayar aldim cnm kac adim attigimi ve verdigim kalori kac km yurudugunu yaziyor :)Güzel olmuş kaptan.şu yulafln bağırsaklara hayrı varmı?tavsiye edermiain?
Günaydın bebişim. .
Ne güzel işte tempolu yürürsün.5km.e çok güzel.saatini de ayarlarsın kaç dakika yürüdüyünü bilirsin...
Yok tatlım ya uydum öylece...asla o vakit 1sey yemezdim.o saatte yemek yemek günlük zahmetine yazık etmek demek...
Pul biber almadım daha ben de acı olsun diye karabiber kullanıyorum...
Ben de kaptana katılıyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende pizzanın neden o kadar kalorili olduğunu anlayamıyorum
okul ve evlilik kolay gelsin canım sana ne diyeyim..
kalorilide ne kadar yedin canım
ay haftasonu kaçamaksız bir menü
canım genelde dengeli olmuş bence.. dereotunu seviyorsun galiba
Yalnızımyalnızımmmm yalnızım dostlaaar
Hadi kahveye gelin bana.
Eki Görüntüle 1045744
Günaydın kuzularım....hadi uyanın da gelin sabah kuşlarımmmm...ben kahvalti yapıyorummmm...
günaydın arkadaşlar.keyifler nasıl.ben üşüyorum.hava güneşli ama çok soğuk.uyanamadom hala.bir saate ancak kendime gelirim.geçmişe bi bakayım neler kaynatmışınız yokluğumda
Afiyet olsun canin :)
Gunaydin canim nasilsin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT
sana da canım.geçmişe baktım biraz çok ilerlemiş sayfa sadece dünü okuyabiidim.amma da yazmışsınız ya.ben daha hala uyanamadım ve üşüyorum.gidip sıcak bi çay içeyim kendime geleyim.sonra öğrenci görüşmelerim var onları bi halledeyim.arada uğrayacağım.bu haftada güzel sonuçlar alalım inşallah.
Nerdesin kuzum.dün gelmedin.sabah kuşlarım defne ve sen daha sık gelmiyorsunuz.motivasyon düsdümü bebişin?günaydın arkadaşlar.keyifler nasıl.ben üşüyorum.hava güneşli ama çok soğuk.uyanamadom hala.bir saate ancak kendime gelirim.geçmişe bi bakayım neler kaynatmışınız yokluğumda
Çok güzel tatlım...Rapor
Sabah
1 yumurtali ekmek
1 dilim peynir
1 kupa kış çayı
Oglen
1 pirzola
Bol salata
1 tutam maydonoz
2 bardak ayran
Aksam
1 bardak cay
2 dilim ekmek arasi sade peynirli tost
Güzel olmuş tatlım.ama akşam 3bardak ayran çok deyilmi.tam emin deyilim ama şimdi yedixxl fazla der kesinSabah
1 haslanmis yumurta
1k.k peynir, salatalik,1domates
5 badem ,5 yesil zeytin
Ara 5 badem 4 kuru kayisi
Oglen
5 y.k kiymali kabak yemegi
4 tane kucuk turp
Aksam
6 y.k yesil fasulye yemegi
3 bardak ayran
Salata
Su 2.5 lt bulur yatana kadar
Spor 1.40 dakika yuruyus ( 10135 adim yani 3 km yurumusum okuldan eve :)
Acaba doğru mu o adım sayarlar kalorisi falan?doğruysa ben de araştırıp alayım.kaça aldın canım?Adim sayar aldim cnm kac adim attigimi ve verdigim kalori kac km yurudugunu yaziyor :)
Biz varız yaaa :)
Afiyet olsun canin :)
Gunaydin canim nasilsin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT
sana da canım.geçmişe baktım biraz çok ilerlemiş sayfa sadece dünü okuyabiidim.amma da yazmışsınız ya.ben daha hala uyanamadım ve üşüyorum.gidip sıcak bi çay içeyim kendime geleyim.sonra öğrenci görüşmelerim var onları bi halledeyim.arada uğrayacağım.bu haftada güzel sonuçlar alalım inşallah.
Sabah bende kalktigimda zor ciktim yataktan boyle bir bes dakika fena oluyorsun sonra hemencecik alisiveriyorsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok emzirme olunca bazi gidalar fazla aliniyor yani alinmak Zorunda kaliyor o yuzden sordum. Hani kuruyemis yemissin ya o yuzden. Oglen yumurta haslasaydin keske kendine aksama corbani biraksaydin ogunler zayif aralar cok kuvvetli olmus
Güzel olmuş bence menünSabah
1 haslanmis yumurta
1k.k peynir, salatalik,1domates
5 badem ,5 yesil zeytin
Ara 5 badem 4 kuru kayisi
Oglen
5 y.k kiymali kabak yemegi
4 tane kucuk turp
Aksam
6 y.k yesil fasulye yemegi
3 bardak ayran
Salata
Su 2.5 lt bulur yatana kadar
Spor 1.40 dakika yuruyus ( 10135 adim yani 3 km yurumusum okuldan eve :)
Öğlen ekmek yesen olurmuş aslındaRapor
Sabah
1 yumurtali ekmek
1 dilim peynir
1 kupa kış çayı
Oglen
1 pirzola
Bol salata
1 tutam maydonoz
2 bardak ayran
Aksam
1 bardak cay
2 dilim ekmek arasi sade peynirli tost
Günaydın ise geldim ama hala uykum varGünaydın kuzularım....hadi uyanın da gelin sabah kuşlarımmmm...ben kahvalti yapıyorummmm...
günaydın arkadaşlar.keyifler nasıl.ben üşüyorum.hava güneşli ama çok soğuk.uyanamadom hala.bir saate ancak kendime gelirim.geçmişe bi bakayım neler kaynatmışınız yokluğumda
Aslında ben kuruyemiş fazla tükütmem.hatda ara yapmazdım.sadece yeşil çay.evde bulumdurmamaya çalışırım.. kuruyemişleri yememek için.ama şimdi var ve yedim.fazla ola bilir.ama öyrendim artık.az yerim...ya da yemem...
Ah şu uykuya doyamamak.ben de hiç doyamıyorum.şimdk kızımı uyuttum.ben de uyuycam ama yarim saat mi,1saat mi,1.5saat mi bilinmez.prensesden asılıyım ben de:sly:Güzel olmuş bence menün
Öğlen ekmek yesen olurmuş aslında
Günaydın ise geldim ama hala uykum var
Hoşgeldin canım. Nasılsın
Arasiz olmaz ara yap ama elma armut daha doyurucu olur hem daha saglikli olur imkanin yoksa ye kuruyemisleri tabikide olculu sekilde
Fal bakcan mii?
Nerdesin kuzum.dün gelmedin.sabah kuşlarım defne ve sen daha sık gelmiyorsunuz.motivasyon düsdümü bebişin?
Çok güzel tatlım...
Güzel olmuş tatlım.ama akşam 3bardak ayran çok deyilmi.tam emin deyilim ama şimdi yedixxl fazla der kesin
Acaba doğru mu o adım sayarlar kalorisi falan?doğruysa ben de araştırıp alayım.kaça aldın canım?
Ay canım ya.o an topikte yalnızdım.saatlerce kimse gelmedi ondan yazdlm...
Güzel olmuş bence menün
Öğlen ekmek yesen olurmuş aslında
Günaydın ise geldim ama hala uykum var
Hoşgeldin canım. Nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?