Kızlar tutatse nerde?masumla merve izinde qaliba.oluroyle se uğramadı bugün. Beril gelicekti bugün ama yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok guzel ve dengeli olmus menun ama 3 kofte daha ideal olurdu ama kofteler belkide cok kucuktur bilmiyorum.
Canım ben diyetime 6 köfte ile başladım ve şuan hala 4 köfte yiyorum kız kardeşim 53 kilo olmasına rağmen onada 4 köfte yada 4 köfte kadar tavuk balık dedi 3 köfte kimseye yetmez yani 4 köfte iyidir :)
canım köfteler ufak o yüzden birde hep 4 yiyorum ben çok büyük değiller ^^
Ama ilk önce nasıl bir hevesle yapıyordum.nasılsa size de yansıtıyodum ama şimdi çok bıkıyorum ta.inşallah yarın dışarıya çıka bilirim...
Akşamla öylen aynı zaten.bir tek akşam 2kepçe öylen 3kepçe çorba yedim.akşam da ince bir dilim salam vardı ek olarak.aranı da tam karar vermedim fazlamı diye...ama fazla galiba...Aksam yemegini cok anlamadim canim yaama bu menu biraz olmamis bak aksam yemeginden sonra ara fazla olmus kuzucan oglen yemegin cok hafif olmus yada ogleni oyle gecirdin aksamini hafif tutmussun sanki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sende de emzirme durumu var mi? Bilmeden bisi demeyeyim de :)
Kuşum bende diyetisyene gitmistim. Banada diyetisyen oyle demisti 3 kofte veya 3 kofte kadar et, tavuk ayni sekilde, 9 kasik baklagil yada peynir veya yumurta iste :)
Canım değişiklik istiyorsan shaun T hiphop abs dene youtube da var :)
Akşamla öylen aynı zaten.bir tek akşam 2kepçe öylen 3kepçe çorba yedim.akşam da ince bir dilim salam vardı ek olarak.aranı da tam karar vermedim fazlamı diye...ama fazla galiba...
Ayyyyyyine ne yaptım acaba.:what::what::what:yok tatlım emzirmeyi bırakalı 8ay oldu
Canım senin diyetisyenin abartmış
Diğer değerler normalde 3 köfte çok az ondan gereksimini karşılayamazsın özellikle günde bir öğünde et varsa :)
selamlar kusura bakmayın menülerimi paylaşamadım başlıga da giremedim doğru düzgün
kız kardeşim rahatsız biraz onunlaydım hep şimdi daha iyi bende normal hayata devam etmeye çalışıyorum :)
dünki menüm
sabah 8:00 peynirli tost salatalık
ara 10:30 1 elma
öğlen 13:00 zeytinyaglı taze fasülye 1 dilim ekmek 1 kase çorba
ara 16:00 1 elma 1 ayran 1 paket form bisküvi
akşam 4 adet köfte 2 yaprak marul ve 2 kaşık yoğurt
dün malum sebeplerden arayı geç yaptım sıra bekleme fln
2 gündür spor yapamıyorum ama dışarlardayım sürekli uykumu bile alamadım son 3 gündür malesef 2lt su içtim
Menumu paylasayim bu arada sizlerle hemen haber kanallarini kurcalayayim
Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
Domates, salatalik
Sekersiz cay
Turk kahvesi
Ara
1 adet elma
Oglen
Kozlenmis patlican yemegi 7/8 ck
Ev yapimi 1 bardak tuzsuz ayran
2 dilim cavdar ekmek
Ara
10 adet cagla ( cok kucuk caglalar yeni cikmaya baslamis)
3 adet gun kurusu ( bir bardak kaynar suyun icine atip yarim saat beklettim once kayisilari yedim ardindan o suyu ictim)
1,5 bardak lahana suyu
Aksam
2 dilim cavdar ekmek
Yumurtali bazi 7/8 ck
Bir kase yogurt pul biberli
Birazdan bir kupa yesil cay icip gunumu kapatacagim.
Canlarım ben menümü paylaşayım
Kahvaltı kk peynir,turp,siyah ekmek 3ince dilim halka,3zeytin,meto çayı,yeşil çay
Ara yeşil çay,10badem ve kk peynir
Öylen 3kepçe çorba 2halka dilim ekmek,1kase acılı yoğurt,meto çayı
Ara 4kuru kaysı,1bardak ılık süt
Akşam 2kepçe çorba,1ip ince dilim sala,dereotu,3halka dilim ekmek,meto çay
Ara 3kuru kaysı,2kuru erik,5fındık,5badem,yarım muz,yesil çay
35dakika yürüyüş,20+15,2.5litre su...
Ben de geçenlerde kocama zeytin aldırdım ki mutlaka hergün zeytin yemeliyim.meyersem ebrunun videosundan anladım haftanın 2günü yeyip 5günü yememeliyiz...
Amannn ebrum senin bu hiphoplar çok hareketli ya 2dakika bile yapamıyorum ki
Eheheh olabilir canim ben hep oyle biliyordum bak kendime bir fazla hak taniyayim bari
öncelikle geçmiş olsun.. menün oldukça hafif olmuş daha ne olsun
canım hem çağla hem gün kurusu çok olmamışmı ara öğünde.. bunu benim yediklertimi görünce yanıtlasan daha iyi olacak
canım o ekmekler resimde çokta küçük görünmüyor.. akşam azaltsan biraz ekmeği hem çorba hem ekmek... sebze yok et yok 1 dilim salamı saymazsak... aralar da oldukça fazla...
selam kızlar mutfağı kapattım bende menümü yazayım... akşamüstü gelen krizi sağ salim atlatamadım sanki cıss yok ama yinede fazla yedim
sabah: 4 kaşık yulaf ezmesi yarım yağlı sütle
ara: 2 kuru kayısı
öğle: tavuklu sebze yemeği yarım tabak yoktu heralde( kızımın canı çekti benim tabağımıda yedi), 2kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday
ara saat 5 gibi:önce 2 kuru kayısı,kesmeyince 1 dilim tam buğdayla 1 kk beyaz peynir, yine kesmeyince 2 kaşık yulaf ezmesi sütle
akşam:3 köfte, yeşil salata, 1 kaşık et kavurma, 2 küçük kuru dolma, 2 kaşık yoğurt
vee sonunda doydum dedim yani midem ağrıyor resmen
kaç gündür yapamadığım sporuma dönüyorum birazdan leslie 3 mil +60 mekik
su 2 lt kadar, 10lu bitki çayı 3 kupa
Canım ben diyetime 6 köfte ile başladım ve şuan hala 4 köfte yiyorum kız kardeşim 53 kilo olmasına rağmen onada 4 köfte yada 4 köfte kadar tavuk balık dedi 3 köfte kimseye yetmez yani 4 köfte iyidir :)
Kuşum bende diyetisyene gitmistim. Banada diyetisyen oyle demisti 3 kofte veya 3 kofte kadar et, tavuk ayni sekilde, 9 kasik baklagil yada peynir veya yumurta iste :)
4 köfte iyi 5 de olabilir ben ekmek yerine yulaf kepeği koyuyorum içine tavsiye ederim.Canım 4 köfte iyidir ben kocaman 4 büyük köfte yiyorum her gün :)
selam kızlar mutfağı kapattım bende menümü yazayım... akşamüstü gelen krizi sağ salim atlatamadım sanki cıss yok ama yinede fazla yedim
sabah: 4 kaşık yulaf ezmesi yarım yağlı sütle
ara: 2 kuru kayısı
öğle: tavuklu sebze yemeği yarım tabak yoktu heralde( kızımın canı çekti benim tabağımıda yedi), 2kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday
ara saat 5 gibi:önce 2 kuru kayısı,kesmeyince 1 dilim tam buğdayla 1 kk beyaz peynir, yine kesmeyince 2 kaşık yulaf ezmesi sütle
akşam:3 köfte, yeşil salata, 1 kaşık et kavurma, 2 küçük kuru dolma, 2 kaşık yoğurt
vee sonunda doydum dedim yani midem ağrıyor resmen
kaç gündür yapamadığım sporuma dönüyorum birazdan leslie 3 mil +60 mekik
su 2 lt kadar, 10lu bitki çayı 3 kupa
Nerde yaşadığını merak ettim canım ama çıktın sen heralde ama bende senelerce isveçte yaşadım ve çok soguktu sana güzel bi haberim var soğukta yürümek daha çok kalori yaktırıyor vucudun üşüdüğü için ısınmaya çalışıo böylece metabolizma çalışıo ve böylece daha çok yağ yakıosun ta taaa :) Mutlu son :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?