Yok canım niye gelmiyokiKızlar bana bildirim gelmiyo, alıntı yaptığınızda nedenki??
Sizdede varmı sorun?
Slm kızlar nasıl gidiyor bakalım?bende oğlumu okuluna gittim öğretmeniyle konuştum bugün hareketli olmaya çalıştım..
gogocum ben yarın mezun olmak istiyorum ama ara ara yine gelcem tabi..
daha öncede kilo vermiştim ama hoop diye geri aldım bakalım artık inşalllah almam..hedefim yemek yerken aklımı kullanmak birde tv.de duymuştum her cuma ve pazartesi diyet yapmak..
bakalım 1 ay deneyeceğim işte..
Canım mesaj kutum dolmuşYok canım niye gelmiyoki
Tamam canım bak bende heyecan yaptım ben kaptan olduktan sonra ilk mezun sen oldun. Çok dikkat et alma geri. Istersen koruma topigine gecebilirsin.
Inşallah canım.inşallah yanılmıyorsam eylülden beri buradayım..kaç ay olmuş..inşallah hepiniz amacınıza kısa sürede ulaşırsınız..burdakilerden çok şey öğrendim
Ben iki ay öncesinde 70lerdeydim verirsin kuzum.yeterki tutarlı ol...benim için de 50ler çok güzel duruyor...Bilmiyorum canım ya. 80lerdeyim söylerken bile ağzını dolduruyor insanın ama 60 ah o 60 ne kibar bir rakam nezaketle çıkıyor agızdan incecikhahaha
Valla umutsuzlugum üzerimde nedense, mutsuzum ya ben daha 70leri göremedim, kıramadım şeytanın bacağını, şu 80in umutsuzlugunu atamadım üzerimden off ya.
Tatlım rica etsem.kilo alma nedenini,ne zamandır buradasın,kaç kilo verdin,durakladın mı hiç onları yazarmlsın kısaca.bize de motivasyon oluyor kocaman...Slm kızlar nasıl gidiyor bakalım?bende oğlumu okuluna gittim öğretmeniyle konuştum bugün hareketli olmaya çalıştım..
daha öncede kilo vermiştim ama hoop diye geri aldım bakalım artık inşalllah almam..hedefim yemek yerken aklımı kullanmak birde tv.de duymuştum her cuma ve pazartesi diyet yapmak..
Tabi tatlım gelirsin mutlaka.ben kendi adıma çok özlerim ya...evet olabilir buralarda olurum yine..hepinizi kontrol ederim ha.
bakın yazda geliyor çıkacak o montlar hırkalar
canım hayırlı olsun mezuniyetin... bende gürkan kubilaydan şunu söyleyeyim:haftada 5 öğün kaçamakla( tamamen serbest öğün) sabit kalırsın 7 öğün kaçamakla kilo alımına geçersin diyordu.. çabuk alıyorsan dikkat et birde bu dediğimi dene istersen.. bekleriz arada gel mutlaka..Slm kızlar nasıl gidiyor bakalım?bende oğlumu okuluna gittim öğretmeniyle konuştum bugün hareketli olmaya çalıştım..
Kızlar bu olması lazım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bu olması lazım
Canlarim ben sensor falan olmadan kullandim sanirim degisti uygulama . Ama internetinizin olmasi gerek
gecmis olsun cnm
salı menün güzel olmuş canım beğendim ama çarşamba çok değişmiş sanki patates diyette yememeye çalış bence nişanstalı sonuçta bulgur pilavı abartmassan iyi kararında yemişssin ondan ^^ben geldigimde kimse olmuyor malesef sizler misil misil uyuyor oluyorsunuzneyse olsun yine elimden geldigince takip etmeye calisiyorum ben dun gelemedim yogundum sizlere dunle bugunku menumu yazayayim
sali
sabah kahve,1 tomates ve salatalik,1k.k peynir,1 haslanmis yumurta,5 tane badem
ara 3 kuru kayisi,5 badem
oglen 1 kase yogurt corbasi 3 kofte salata
aksam 8 y.k yesil fasulye yemegi salata ve 4 kasik yougurt
ara 1 armut
su 2lt
spor 30 yuruyus
carsamba
sabah ayni hergun
ara 5 badem
oglen kahve yarim simit 1k.k peynir
aksam 4 y.k bulgur pilavi ,3 kasik mantar yemegi, 4 kasik sulu patetes yemegi
su 1.5lt fazla icemedim
spor bugun yok malesef kendimi kirgin hasta olacak gibi hissetiyorum
arada olur böyle kaçamaklar yapıcak bişey yok diğer günler dikkat edersin artık ^^sabah:bir simit(geç kalmıştım başka bişey bulamadım okuldan yiyecek)
ara:kahve,4 parça bitter
öğlen:6 kaşık yoğurtlu mantı(kayınvalidemdeydim seçme şansım olmadı,yoksa evde taze fasulyem vardı)
ara:bir bardak portakal suyu
akşam:bir porsiyon patlıcan yemeği,bir kabak dolma,yarım kase yayla çorba( ekmek yerine dolma ve çorba kullandım)
su:1.5 lt
bugün bol kabonhidratlı bir gün oldu.limden geldiğince porsiyonları az tutmaya çalıştım.
meün güzel olmuş canım ^^bende dünki menümü yazayım:
sabah: 4 kaşık yulaf ezmesi yağsız sütle
öğle:3 küçük kuru dolma,3 kaşık kadar yoğurt,yeşil salata
ara: 3 kuru kayısı, yarım pk çubuk kraker
akşam: ızgara tavuk baget 2 tane, 1 dilim tam buğday, yeşil salata, yarım bardak ayran
ve cıss ara: 1 hazır kek...
spor leslie 2 mil, su 1 lt ancak içemedim nedense, 5 li çay 3 kupa
Diger uygulamada sensorluymus yani aygit lazim
Ama iki uygulama var hali hazirda ihtiyaci olanlara duyrulur
Ayrica neden boyle issiz burasiherkes kendini spora mi vurdu yoksa yarin tarti gunu diye eheheh
Menumu yazayim hemen sizlere son haftamizin son menusunu ilk paylasan olayim bari
Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
5 adet yesil zeytin
Domates
Sekersiz cay
Ara
3 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis)
4,8 km yuruyus ( banka isim vardi, onlari hallettim duraklamalarim oldu )
Oglen
Mc donaldstan tavuklu salata mc bite adinda, oneririm harika bir sey
Ananem su parasi yatiracakmis kiyamadim ona ver ben giderim dedim 2,24 km daha yurudum ( yarisinda duraklama var)
Turk kahvesi
Yesil kahve
Aksam
7/8 ck bakla
4 ck yogurt
2 dilim cavdar ekmek
Suanda da limonlu demleme yesil cayimi iciyorumm ve gunu kapatiyorum
Aralar konusunda bana kizabilirsiniz yemedim fakat hep disarda olunca imkan olmadi
Off cok yazdim hee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?