Biz buralarda kar gormuyos hiçgünaydın canım bizde de dün kar yağdı.. bugün de güneş var
Benim dışımda hepiniz verdiniz az çokŞimdi baktım 5ci olmuşuz.ama olsun ya.sonuç iyiydi bence.sadece daha iyileri de varmış.olsun...önemli olan burda olmak ve zayıflamak. Derecenin ne önemi var?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok kuzuş. Yarin sinavim var yds maalesef alanyada yapmiyorlar sinavi antalyaya gitmek zorunda kaliyoruz :) yarin sinava girip geri gelcem evimeeise galiba 20 nisan gibi baslarim hoff afakanlar basti yine
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Buda benim 77 ve 71 olan halim.
Alanyada hangi oteldesin kuzum.çok güzel oralar ben bekarken ev arkadaşımla tatil yapmıştık küçük bi pansiyonda kalmıştık birde dim çayına gitmiştik cok begenmistim orayı.
Annna 3tane eti tutku çoookmuş.bari 1ni yeseydin yahu...mekik dedin de aklıma geldi ben de yapayım kalkıp...Dünkü menümü paylaşayım bu arada.
Sabah:2 dilim tam buğday ekmeginden, ince 2 dilim kasarli tost,1domates,1 kupa cay
Öğle: 2 yumurtayla yapilmis karabiberli omlet ve 2 kaşık pulbiberli yogurt
Ara:3 tane eti tutku
Aksam:1 ince dilim yagsiz tavada pisirilmis et,3 yk.kuskus makarna,2 yk.yogurt
100 mekik (mekik aletiyle)
30 dakika yürüyüş
3 litre su,2yesil cay
1 nescafe
1 Türk kahvesi
Yok kuzuş. Yarin sinavim var yds maalesef alanyada yapmiyorlar sinavi antalyaya gitmek zorunda kaliyoruz :) yarin sinava girip geri gelcem evimeeise galiba 20 nisan gibi baslarim hoff afakanlar basti yine
Gözüm döndü ya canım. Ben çok severim tatlıyı, bu kadar zaman yememem mucizeAnnna 3tane eti tutku çoookmuş.bari 1ni yeseydin yahu...mekik dedin de aklıma geldi ben de yapayım kalkıp...
Ayyy o zaman iyi şanslar canım...
Dünkü menümü paylaşayım bu arada.
Sabah:2 dilim tam buğday ekmeginden, ince 2 dilim kasarli tost,1domates,1 kupa cay
Öğle: 2 yumurtayla yapilmis karabiberli omlet ve 2 kaşık pulbiberli yogurt
Ara:3 tane eti tutku
Aksam:1 ince dilim yagsiz tavada pisirilmis et,3 yk.kuskus makarna,2 yk.yogurt
100 mekik (mekik aletiyle)
30 dakika yürüyüş
3 litre su,2yesil cay
1 nescafe
1 Türk kahvesi
Gözüm döndü ya canım. Ben çok severim tatlıyı, bu kadar zaman yememem mucize
Evet canım , tatlı krizim tuttu, dolapta ekler ve tulumba vardı bunu yedim kalori çok yükselmesin diyeGuzel olmus canim menun bir tane ara yapmissin yanilmiyorsam 3 adet eti tutku ile dengelemissin
Ben de tatlıyı çok severim . kuru pasta lara,şerbetli tatlılara bayılırım ama öyle fazla yemem...çayla severim. ..mesela 1dilim kuru pasta,1tane baklava doyarım daha da istemem. Ben de biskolata ve benimo hastasıyım ya...
Ben de tatlıyı çok severim . kuru pasta lara,şerbetli tatlılara bayılırım ama öyle fazla yemem...çayla severim. ..mesela 1dilim kuru pasta,1tane baklava doyarım daha da istemem. Ben de biskolata ve benimo hastasıyım ya...
Valla canım ben tatlısız yasayamazdım, iyi durdum yine bence. Bu krizi de böyle gecistirdim bakalım ama reglim yaklasiyor muhtemelen yine isteyeceğim süt, muz gecistirecegim artık yapacak bişey yok.
Canım 2 dilim baklava 500kcal,1 tane ye zaten, benimkinin paketinin kalorisi o kadardır he
Canim eger tatli krizin tutarsa en guzeli yogurdun icine bal koy birazcik hem saglikli olur hemde dogal bir sey olmus olur
Tesekkur ederim canim benim
Netten baktim 2 dilimi 500 kalori diyor canım. 2 dilim ekmekse iyi vallaBaklavanin listede degisimi 2 dilim ekmek olmasi lazimdi :)
Sağol canım aklımda olsun, yogurdumu kendim yapiyorum zaten deneyeyim.
Netten baktim 2 dilimi 500 kalori diyor canım. 2 dilim ekmekse iyi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?