Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bulgur pirince göre iyi bir alternatif , yufkada çok degilse ekmek yerine kullanmissin , dengelemissin canım.

Iyi yapmışsın canım, zor olan kısmını halletmissin, bundan sonrasınıda halledersin.
Mezuniyetin de hayırlı olsun tekrar, darısı basimiza.

günaydın kızlar geç kaldım bu sabah biraz kahvaltımı yapıcam şimdi ardından da leslie bakalım akşam 30 dk yı zor bitirdim o kadar yorulmuşum ki..enerjim varken başlıyayım öğleden sonra evde olmıycam...görüşürüz..

Bende kahvaltiya geciyorum kızlar. Bugün tesisatçı gelecek onu bekliyorum o gelsin , dışarıda islerim var, hava güzel yürüyüş de yapabilirim. Aksamuzeri ugrarim.
Sevgiler.

Pilini yeni almistik hic yerinden oynatmadim ya merak ettim dayanamadim ciktim sonuc felaket Ankaradan arkadasim geliyor bu aksam 11.00 de binecek otobuse saat 20.00 gibi burada olur. Evide temizlemem lazim ama simdi giyinip avmye gecip bir tarti alicam. Aksam cikamayabilirim :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Baya baya karmasik olmus :) yani aslinda fazla olmamis canim ama guzel olmusta diyemeyecegim cunku hiic sebzen yok ama dedigim gibi fazlalikta yok. Sadece dengeli degil :) su cok az suu ozen goster icmeye bende cok zorlaniyorum icerken ama en az 2,5 lt yap canim onu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende menümü yazayım baya düzenli yedim ben bile şaşırdım.
Sabah yarım simit peynir domates salatalık çay

ara 1 k kayısı 4 k üzüm 3 badem

Öğlen 3 kaşık pilav salata yoğurt haşlanmış et

ara 2 k kayısı 3 badem

akşam 2 kepçe çorba salata 7-8 istavrit

ara az leblebi kuru üzüm

su 2 lt
spor 1 st yürüyüş

Kızlar selam yaaa bnm yoğunluğum hiç bitmeyecek galiba:) bu tempoya alışsam daha iyi olacak sanırım:)
Dünkü menümü yazayım;
Kahvaltı 2dilim ekmek-1 kk light peynir ile yapilmis tost. 1 yumurta, 5 zeytin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi telefonda yazarsam böyle olur neyse devam ediyorum
Ara 1 kuru incir, 10 bitkili çay
Öğle; fırında piliç, 1 bardak ayran 1dilim ekmek
Ara5 hurma
Aksam yemegi. Yarım yumurta, 1kk peynir, domates marul, 1dilim ekmek
Ara : 2 portakal
Su:2 litre

Damlacim yok cnm motıvasyonum cok güzel şükür:) diyete tam gaz devam :)

Geçmişi tam okuyamadim proje işleri var onlarla ugrasiyorum yoldayim simdi de. firsat bulunca okurum inş.

Güzel olmuş bence.

Kolay gelsin bebeğim.

Pili bitmiş olmasın sadece. Tartiyi ayni markami alcan seninkiyle farklı tartiyosa cuma belirtmemiz gerek listed e

Yufka büyük degilse iyi olmuş menün.
yok canım 4 tane köfte büyüklüğündeydi
Bulgur pirince göre iyi bir alternatif , yufkada çok degilse ekmek yerine kullanmissin , dengelemissin canım.
kendimce öyle yapmaya çalıştım
afiyet olsun.kolay gelsin
Bende kahvaltiya geciyorum kızlar. Bugün tesisatçı gelecek onu bekliyorum o gelsin , dışarıda islerim var, hava güzel yürüyüş de yapabilirim. Aksamuzeri ugrarim.
Sevgiler.
sanada afiyet olsun.oh ne güzel çık bakalım
aynen dediğin gibi.çok yemedim ama istediğim gibi de olmadı.sebzenin eksikliğini yaşıyorum
hakketen güzel olmuş.

evet canım.hiç göremiyorum seni.niye böyle bir yoğunluk oldu.

anladım şimdi niye yoğunsun.kolaylık diliyorum canım.menün de her zamanki gibi güzel.

sağol cnm bnm:) ben bu diyeti çok sevdim kızlar hep yapardım yasakları da hiç yemezdim ama hep bir motivasyon eksikliği olurdu şükür şimdi öyle değil:) yaptıkça daha mutlu oluyorum:) çünkü bütün kıyafetlerim bol geliyor artık dar gelenlere rahatlıkla girebiliyorum. vee en güzeli bu kilodayken bile kendime alacak bişeyler bulabiliyorum:):)

inşallah tam istediğimiz kilolara geliriz de rahatça dolanabiliriz.

benim menülerim bu aralar hiç istediğim gibi olmuyor maalesef.hem alışveriş yapmadım hem de kıza kayınvalidem bakıyor yani biz de ondan.o daha çok hamur vs. yapıyor.yada ben öğlen gittiğimde salata yemek istiyorum ama o var diye yemek hazırlıyorum istediğim gibi olmuyor yani.bi de bu dönemde hangi sebzeyi alacağımı şaşıırdım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…