- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.288
- 798
Bulgur pirince göre iyi bir alternatif , yufkada çok degilse ekmek yerine kullanmissin , dengelemissin canım.sabah:ılık limonlu su,iki dilim kepek ekmek,peynir
ara:yeşil çay,form çay
öğlenbiraz karışık)iki bulgur köfte,4 ekmek köfte(yufka ekmek.peynir, domates,biber.maydonoz karışımı yöresel bir tat,üfelemeç derler)iki bardak çay
ara:ıhlamur çayı
akşam:bir kase tarhana(buğdaylı yoğurtlu olan) 4 bulgur köfte
su:1,5 ancak vardır.
Herkese günaydın
dün öyle yorulmuşumki 9 da uyuyakalmışım..hala ayaklarım ağrıyor..kızlar ben kilo verdim ama hiç sıkı değilim çok genişim kiloma göre..bende bu sabah ebru şallının skinny jeans dvd sini sipariş verdim..21 günde 2 beden küçültme diyor hem evde yapacam inşallah..burda bayanlara özzel spor salonu var ama benin ona ayıracak vaktim yok ama giden arkadaşlar bayağı sıkılaştılar..
Kolay gelsin canım sana.günaydın kızlar geç kaldım bu sabah birazkahvaltımı yapıcam şimdi ardından da leslie bakalım akşam 30 dk yı zor bitirdim o kadar yorulmuşum ki..enerjim varken başlıyayım öğleden sonra evde olmıycam...görüşürüz..
Üzülme canım. Yenisi alınacak mecbur, yapacak bişey yok, sana bişey olmasın.
Tartı seni uyarıyor olmasın'Daha cumaya çok var, tartılmaaaa'diye.
Yada pili bitiyor olabilir, dijitalse yerini degistirmekte sebep oluyor canım bu farklara, bi kontrol et istersen.
sabah:ılık limonlu su,iki dilim kepek ekmek,peynir
ara:yeşil çay,form çay
öğlenbiraz karışık)iki bulgur köfte,4 ekmek köfte(yufka ekmek.peynir, domates,biber.maydonoz karışımı yöresel bir tat,üfelemeç derler)iki bardak çay
ara:ıhlamur çayı
akşam:bir kase tarhana(buğdaylı yoğurtlu olan) 4 bulgur köfte
su:1,5 ancak vardır.
Kızlar selam yaaa bnm yoğunluğum hiç bitmeyecek galiba:) bu tempoya alışsam daha iyi olacak sanırım:)
Dünkü menümü yazayım;
Kahvaltı 2dilim ekmek-1 kk light peynir ile yapilmis tost. 1 yumurta, 5 zeytin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabi telefonda yazarsam böyle olur neyse devam ediyorum
Ara 1 kuru incir, 10 bitkili çay
Öğle; fırında piliç, 1 bardak ayran 1dilim ekmek
Ara5 hurma
Aksam yemegi. Yarım yumurta, 1kk peynir, domates marul, 1dilim ekmek
Ara : 2 portakal
Su:2 litre
yok canım 4 tane köfte büyüklüğündeydiKolay gelsin bebeğim.
Pili bitmiş olmasın sadece. Tartiyi ayni markami alcan seninkiyle farklı tartiyosa cuma belirtmemiz gerek listed e
Yufka büyük degilse iyi olmuş menün.
kendimce öyle yapmaya çalıştımBulgur pirince göre iyi bir alternatif , yufkada çok degilse ekmek yerine kullanmissin , dengelemissin canım.
afiyet olsun.kolay gelsingünaydın kızlar geç kaldım bu sabah birazkahvaltımı yapıcam şimdi ardından da leslie bakalım akşam 30 dk yı zor bitirdim o kadar yorulmuşum ki..enerjim varken başlıyayım öğleden sonra evde olmıycam...görüşürüz..
sanada afiyet olsun.oh ne güzel çık bakalımBende kahvaltiya geciyorum kızlar. Bugün tesisatçı gelecek onu bekliyorum o gelsin , dışarıda islerim var, hava güzel yürüyüş de yapabilirim. Aksamuzeri ugrarim.
Sevgiler.
aynen dediğin gibi.çok yemedim ama istediğim gibi de olmadı.sebzenin eksikliğini yaşıyorumBaya baya karmasik olmus :) yani aslinda fazla olmamis canim ama guzel olmusta diyemeyecegim cunku hiic sebzen yokama dedigim gibi fazlalikta yok. Sadece dengeli degil :) su cok az suu ozen goster icmeye bende cok zorlaniyorum icerken ama en az 2,5 lt yap canim onu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hakketen güzel olmuş.bende menümü yazayım baya düzenli yedim ben bile şaşırdım.
Sabah yarım simit peynir domates salatalık çay
ara 1 k kayısı 4 k üzüm 3 badem
Öğlen 3 kaşık pilav salata yoğurt haşlanmış et
ara 2 k kayısı 3 badem
akşam 2 kepçe çorba salata 7-8 istavrit
ara az leblebi kuru üzüm
su 2 lt
spor 1 st yürüyüş
Kızlar selam yaaa bnm yoğunluğum hiç bitmeyecek galiba:) bu tempoya alışsam daha iyi olacak sanırım:)
Dünkü menümü yazayım;
Kahvaltı 2dilim ekmek-1 kk light peynir ile yapilmis tost. 1 yumurta, 5 zeytin
Geçmişi tam okuyamadim proje işleri var onlarla ugrasiyorum yoldayim simdi de. firsat bulunca okurum inş.
anladım şimdi niye yoğunsun.kolaylık diliyorum canım.menün de her zamanki gibi güzel.
Güzel olmuş bence.
sağol cnm bnm:) ben bu diyeti çok sevdim kızlar hep yapardım yasakları da hiç yemezdim ama hep bir motivasyon eksikliği olurdu şükür şimdi öyle değil:) yaptıkça daha mutlu oluyorum:) çünkü bütün kıyafetlerim bol geliyor artık dar gelenlere rahatlıkla girebiliyorum. vee en güzeli bu kilodayken bile kendime alacak bişeyler bulabiliyorum:):)
inşallah tam istediğimiz kilolara geliriz de rahatça dolanabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?