Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar napiyonuz? ? Gogo iyi nöbetler:) ellenaz cnm o kadar da abartılı durmuyor kilon merak etme ama daha incecik olcaz dal gibi:) erir Toto da sen devam diyete:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cankuslar nasilsinizz aceep :) menumu paylasip kaciyorum bu aralar kusuruma bakmayin

Sabah
2 dilim kepek ekmek
2 kk peynir
1 tutam maydanoz
Sekersiz cay

Ara
Turk kahvesi
1 kupa demlenmis yesil cay limonlu

Oglen
2 haslanmis yumurta
1/3 kk peynir
Bir tutam maydanoz
3 ck yogurt pul biberli
2 dilim cavdar ekmek

Ara
1 kase yukaf ezmeli yogurt (5 tk yogurt, 1 tk yulaf)

Aksam
4/5 ck bezelye
2 dilim cavdar ekmek

1 adet sade, sekersiz kahve

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi canım napalım. Sular kesik burda ya, deliricem ben. Sanada iyi nöbetler canım. Kimse yok bu akşam herkes Muhteşem yüzyıl izliyor sanırım.
Biz sevdaluk izliyos
Teşekkürler canım.
Bende bi ara çekip koycam inş :)

Bekliyoz senidee :))

Güzel olmuş menün canım. Tatlisim senin aldigin tartı yag su falan gosterendenmi kuzu.

Evt cnm :) yag su kemik

Tartildin dimi nasıl olcak bakalım not alsan bi tarafa olurmu. Bende istiyorum onlardan dışarıda tartilmaktansa evde daha iyi olur. Ne kadara aldın netten baktim 65 e var 49 da var.

Cnm güzel olmuş menün:)))

Bende bugünün menüsünü yazayım:)
Kahvaltı : 2dilim ekmek, 1kibrit kutusu peynir ile yapilmis tost, 1 yumurta, 5 zeytin, bol maydanoz
Ara : 1 1fincan beyaz çay, 1 kuru incir
Öğle : 1adet tavuk biftek, salata, cacık, 2dilim ekmek, ezme
Ara: 1 kuru incir, 5 hurma, 1 kupa yeşil çay
Aksam : 6 yemek kaşığı nohut yemeği, yoğurt, salata, 1 dilim ekmek, 4-5 kusbasi et
Ara: 1 elma, 1 sade soda
2 litre su

Son düzenleme:
Tartildin dimi nasıl olcak bakalım not alsan bi tarafa olurmu. Bende istiyorum onlardan dışarıda tartilmaktansa evde daha iyi olur. Ne kadara aldın netten baktim 65 e var 49 da var.

Canim ben teknosadan aldim 39 tl sanirim yada 42 gibi bir seydi cok baktim cunku hatirlamiyorum net

Protein cook olmus nohut zaten protein kusbasi et de var. Sebze olaymis aksama cok şık bir menu olmus

İyi geceler hepinize.
Bugünkü menüm.
Sabah :1 küçük İstanbul simidi,1 ince dilim kaşar peynir,3 şeker domates, şekersiz çay(saat 12yi geciyordu kahvalti yaptığımda öğle yok o yüzden)
Öğle-Aksam: Zeytinyağlı pirincli ıspanak yemeği 1 tabak,3 kaşık sarmısaklı yogurt.(5de yedim)
Ara:1 cb süt,1 muz,1 avuç leblebi.
Metabolizma çayı ictim ve 2 kupa yeşil çaylı karışık çay demleyip ictim.
100 mekik
1.5 saat yürüdüm.
4 litre kadarda su icmisimdir.

Protein cook olmus nohut zaten protein kusbasi et de var. Sebze olaymis aksama cok şık bir menu olmus

Cnm disardaydim en uygun yemek nohuttu.kusbasina da cnm çok çekti valla yedim:) 3 aydır nerdeyse ilk kacamagim sayılır:)

Guzel olmus menun canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…