- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.288
- 798
Böyle yazınca çok olmus gibi duruyor canım ama miktarlar az galiba.ben raporumu verip uyuycam. Çok uykum var.
Sabah.2dilim ekmek(buekmek dilimleri çok çok ince,2defadır böyle ince dilim çıkıyo ekmeklerim)peynir. ,dereotu,yeşil çay
Öyle 2ince dilim sucuk,2dilim ekmek,yeşillik,3kaşık pulbiberli yoğurt
Ara yarım portakal
Akşam 4kaşık pilav,1baget,dilim kırmızı et,3kaşık yoğurt.
Ara meyveli yoğurt,yeşil çay 4kaysı kurusu ile
2litre su,70dakika tempolu,20dakika kızımın adımlarıyla yürüyüş...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay llahım ancak gelebildim bi geçmişe baktım neler kaynatmışsınız diye.. sabah fırsat olursa alıntılarım artık bende ölüyorum yorgunluktan...menümü yazayım kaçıyorum kızlar öğleden sonra piknik gibi bişeyler yaptık pek sağlıklı olmadı bu gün... e birde alışveriş lazım sebze, yeşillik kalmadı evde tavuk falanda yok bakalım yarın çıkarım artık..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
ara: 1 probiyotik yoğurt
öğle: yarım simit, 2 kk kaşar peyniri, çay
ara: çeyrek simit,1 kk kaşar peyniri( saat 5 gibi)
akşam: 3 yemek kaşığı kıymalı kabak yemeği, 3 kaşık kadar yoğurt( aç değildim simitlerin üzerine kızımdan tabakta kalanı yedim)
ara: 1 probiyotik yoğurt
spor leslie 45 dk+60 mekik, su 2 lt kadar, 3 kupa 10lu bitki çayı
Gozünaydın canım.Cankuslarim cok ozur dilerim bugun tarti almaya git kostur kostur eve gel temizlik yap yemek yap otogara git gel yazamadim. Arkadasim sag salim geldi simdi bir ara buldum hemen yazdim menumu yazip cikicam bir kac gun kusura bakmayin
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Sekersiz cay
Ara
1 adet elma
Oglen
3 kasik yogurt
1 dilim ekmek
( haftasonu surekli et urunleri yedigim icin bugun biraz dengelemek istedim)
Ara
1 adet elma
Yesil cay demleme limonlu
Aksam
5/6 ck karnabahar
1,5 dilim ekmek
3 ck yogurt
Ara
1 ck yulaf
2 ck yogurt
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güle güle kullansın canım sandalyesini, güzel güzel yesin mamalarini. Onun o tombik yanaklarıni op benim için.Babasının kızımıza doğum günü hediyesi....
Canım su icmelisin biraz daha ki metabolizman hîzlansin.sabah:ılık limonlu su,bir dilim kepek ekmek,az peynir,matabolizma çayı
ara:elma
öğlen:1 kase tarhana çorbası,3 kaşık makarna,salata,metabolizma çayı
ara:4 er tane fındık,badem,leblebi,3 petibör bisküvi.(aslında onlarda kesmedi beni ama tuttum kendimi:)
akşam:3 pirzola,bir kaşık patates püresi,salata
ara:yarım muz
su:1,5 lt
Kolay gelsin canım. Çok göründü bana ama diyetisyene gidiyosun sen yanlis hatirlamiyorsam, listene uyuyosundur.Günaydın kızlarrr :)
Ben yine yollardayim ne projeymis valla:)
Dünkü menümü yazayım;
Kahvaltı 2dilim ekmek -1 dilim peynir le tost,1 yumurta, 5 zeytin
Ara : 1 fincan 10 bitkili çay, 1 kuru incir
Öğle: 1porsiyon sebzeli piliç, 1 bardak ayran, 2dilim ekmek
Ara : 1 avuç kadar kuru üzüm, 1fincan yeşil çay
Akşam: karnabahar, havuç, bakla haşlama karışımından 1 porsiyon, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara; 1 büyük elma
Su:2 litre
Iyi eğlenceler canım size.günaydın kızlar nasılsınız bakalım... kızım evde bu gün anasınıfına götürmedim keyif yapıyoruz... e haliyle geç kalktım şimdi kahvaltı yapıyorum daha bu günde düzensiz olacak dışarı çıkamıycam evde ne varsa onu yiycem artık..
Nasilim bakın bakiiim
Nasilim bakın bakiiim
Canım çok çekti yoğurtla yiyverdimKacakci seni kemalpasalari goturmussun afiyet olsun canim benim kemalpasa haric cok guzel olmus
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam güzeller yine kimseyi yakalamadım.
Uykusuz bir gecenin sonunda sabah 7de uyuyup 12de kalktım kızımla. Sonra kahvaltı yapıp disari ciktik daha yeni girdim iceri. Banka , alisveris, park derken saat olmus 3.30. Arabayla gittim ama uzak yerlere parkedip yürüdüm bol bol.
Dünkü menümü yazıyım bu arada.
Sabah: süt, musli içine 1 çay kaşığı keten tohumu ekledim.
Öğle:3 tane fırında pişmiş sigara böreği (kendi yaptığım lor peyniri ve maydanoz vardı icinde. 3 kaşık pul biberli yogurtla yedim.
Akşam:3yk makarna,3 köfte, 1 küçük kase yogurt
Ara:4/1muz 1 cb.süt
100 mekik
2 saat 15 dakika yürüyüş yaptim.
Metabolizma cayimi ictim ve kendi demleme karışık cayimi ictim 2 fincan.
1 Türk kahvesi ictim.
Bu arada belimde sagdan soldan pörtleten esofmanimi giydim bugün, tartida çok büyük farklar olmasada sıkılasmısım guzel oldu, cok sevindim.
Canım boyun uzun, hiç kilolu gostermiyorsun valla tas gibisin
Nasıl olucaksın bebeyim fıstık gibi...senin boyun uzun galiba. ..
Ayy saol canım benim gobekimle yanlarim var gitse iyi olcek.
Sabah ne zaman ekmek yemesem hep böyle oluyor canım , acikiyorum ben.Canım çok çekti yoğurtla yiyverdim
Biraz karbonhidrat lı olmuş makarna börek ama miktarlarını az tutmussun iyi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?