Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun cokacimcoook

bende aranıza katılabilirmiyim.28 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var.7 yıldır kilo problemim var ama son 1 yıldır dahada kilo aldım.motivasyona ihtiyacım var.
merhaba canım.
sen yazışmalara katıl.yerimiz var diye biliyorum.takım kaptanımız sebnem.o sana bilgi vericektir.

tabiki anlatırım.ben sene 2001 e kadar 60 kg dahi görmemiştim.üniversitede fast food falan derken 70 le mezun oldum.65 ile 2002 senesinin sonunda evlendim 75 le hamile kaldım 86 ile doguma girdim.kızımı dogum yaptıktan sonra72 ye kadar düştüm geçen sene 84 gördüm 3 ayda 75 düştüm tekrar aynı hızla 85 gördüm.3 hafta önce kendime gelmeye başlayınca ilk hafta 2 kilo verdim.koşu bandıyla spor topigiyle hayatıma yürüyüş ve egzesizi sokmuş oldum.fakat anladımki sadece sporla olmayacak dikkat ettigim halde çok kaçamak yapıyorum.istedimki burada olursam sorumluluk duygusundan kaçamak yapamam

hoşbulduk canım.inşallah katılabilirim aranıza gerçi diyet fikri beni kasıyoo ve beynim direk ye diye algılıyor.ama burda olursam motive olurum diye düşündüm.akrep33 ün hayranıyım bu arada

canım 1 hafta bizimle takıl...
ne yiyiyorsun ne içiyorsan paylaş....
yaptığın yürüyüşleri, egzersizleri paylaş.. şebo katılımını yeterli bulursa bir hafta sonra takımdasın....
b,r hafta deneme süren var... hadi bakalım iyi zayıflamalar....
şimdi ki kilon neydi bu arada...

hoşbulduk canım.inşallah katılabilirim aranıza gerçi diyet fikri beni kasıyoo ve beynim direk ye diye algılıyor.ama burda olursam motive olurum diye düşündüm.akrep33 ün hayranıyım bu arada

evet inan hepimiz böyleyiz beni diyet kelimesi halen acıktırıyo :sırnaşık şey:

ama zayıflamanın tek yolu sağlıklı beslenmek ve çok yememek ben 92 ile doğuma girmiştim geçen 8.ayda şimdi 72,2 kg yum
sana istediğin desteği veririz sen yeterki kararlı ol:lepi:

harikasın canım çok teşekkür ederim inşallah kabul edilirim takıma

herkese hoşbulduk diyorum ben düzenli katılırımda haftasonları evde pc yok msaüstü satıldıda yeni laptap alınacak şimdilik haftasonu yazamam ve akşamları ama onun dışında gündüzleri girebilirim hafta içi sizin için uygunmudur bilmiyorum

naz hafta sonu bizlerde çok katılımda bulunamıyoruz dert etme...

ortim noldu ya paylaşmak istersen lütfen içinde tutma... inşallah kötü birşey yoktur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…