- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.288
- 798
evet canım.hemen ele al durumu.zaten takımın durumu fena,herkes gram gram veriyor. geldiyinde de artı olmasın ki etkilenmesin takımın durumu.bu hafta her kes bir çabada...
iyiym canım.ben de uyutttum kızımı,şimdi anne saati...işlerimi de o uyuyana kadar bitirdim.bence sen de böyle yap,o uyuyunca da genel olarak dinlenirim...
biliyorum sadnescim.bu gün düzenledim.iyi oldu...
ayyy kuzum.börek ve pizza aynı anda,aynı günde...olmamış.ki zaten kendin de biliyorsun.bari bugünü hafif geçirmeye bak ki dünü telafi etmiş ol canım...
Sağol canım idare ediyorum işte. Yatıp dinlenmek var ama bir dünya ütü birikmiş, evde kalktı gidiyor dün hiç ellemeyince
El atayım dedim. Midem kötü hala, yemek yemeye korkuyorum ama onun dışında iyiyim. Mola verdim bir bakayım dedim size.
Günaydın canım, haklısın bu takımda olmaktaki sebepte bu zaten değilmi? Böyle giderse dağılır zaten takım. Toparlanmak şart.Gunaydin canlarim bende bakiyorum arada sizlere yerinde kararlar olmuş... Toparlanmak lazım ben hariç 4-5 kişiyle dönüyor takimherkesin sorumluluk bilinciyle davranması şart bencede... Bu arada bu sabah itibariyle + ya geçtim maalesef... Hemen dikkat etmeye basliyorum yoksa isin ucunu kaciricam.. Optum hepinizi görüşürüz kızlar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öyle yapıcam canım çok haklısın ya, evden yemek getiremedğim halde akşama kadar elimdekilerle güzel bir şeyler yapıp idare ettim ama akşam mahvoldu ya amcama çok üzüldüm yanında duramayınca mutfaga geçtim e hal böyle olunca masa da tırtıkladım ama sanki hiç bir şey yememiş gibi bir de üstüne pizza yedim. Eşim aslında kendince o anki ruh halimi değiştirmek için aldı ama bilmiyor ki ciddi anlamda diyet yapmaya çalıştığımı.
Benim ev daha beterdir eminim. Benimde midem kötü yanıyor, umarım az yerim de dünün acısı azda olsa çıkar.
Evet ucunu kacirinca gidiyo canım.Gunaydin canlarim bende bakiyorum arada sizlere yerinde kararlar olmuş... Toparlanmak lazım ben hariç 4-5 kişiyle dönüyor takimherkesin sorumluluk bilinciyle davranması şart bencede... Bu arada bu sabah itibariyle + ya geçtim maalesef... Hemen dikkat etmeye basliyorum yoksa isin ucunu kaciricam.. Optum hepinizi görüşürüz kızlar...
Hoşgeldin canım. Bende vaka dan çıktım yeni ara öğün yedim kahve içiyorumSelam kızlar nasılsınız bugün.
Geçmişe bakamadım kızımı uyuttum ütü yapiyorum birazda temizlik yapip gelicem.
Öpüyorum hepinizi.
Olmamış canım patates ekmek börek pizza hepsi kh hep aynı güne denk gelmiş.05.05.14 (p.tesi)
Sabah: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 biber, 1 yumurta, 2 dilim k.ekmek, çay
3 Erik
Öğle: 1 patatesten püre, göbek salata ( her ikisi de yağsızdı), 1,5 dilim k. ekmek
4 yenidünya, 3 erik
1 kaşık yoğurt, bir ufak elma
Akşam: 3 dilim börek, 1/2 dilim tatlı, çay
2 dilim pizza,(eşim doymayınca eve gelince sipariş etti, bende doymamışım.)
Akşam dengesiz oldu, halama gitmekten vazgeçtim baştan, kayınvalidem rahatsızdı ona gittim yemek yaptım sonra kardeşim aradı amcam hasta ve şuan halamda kalıyor o rahatsızlanmış (kanser hastası) koştur koştur oraya gittik. Onlarda gündüz misafir ağırladığı için bu tarz şeyler vardı ve ben çok acıkmıştım artık. baya aştım hepinizden özür diliyorum kızlar normal insanlar üzgünken strese girdiğinde falan iştahı kapanır, ben ise şuan ki ruh halimden önemli değil diye düşünerek yerim. Bu hafta verebileceğimi sanmıyorum aksine alırsam cezalandırın kendim için pişman olmuyorum aslında grubu düşünüyorum sadece. Regl belirtileri de başladı zaten her tarafım şiş ağrıyor. Dün evimde yemek yapamadığım için yemekte getiremedim bakalım bugün ne yapacağım.
aaa bu cok güzel fikir benımde ıhtıyacım var aslında bende calım hemen bu taktığı senden
Amcanın durumuna üzüldüm kuzum. Az önce yazmayı unuttum.Allah yardımcısı olsun . Dünkü yemekleri de bir şekilde telafi etmeye bak.senin mesleyin ne hayatım?öyle yapıcam canım çok haklısın ya, evden yemek getiremedğim halde akşama kadar elimdekilerle güzel bir şeyler yapıp idare ettim ama akşam mahvoldu ya amcama çok üzüldüm yanında duramayınca mutfaga geçtim e hal böyle olunca masa da tırtıkladım ama sanki hiç bir şey yememiş gibi bir de üstüne pizza yedim. Eşim aslında kendince o anki ruh halimi değiştirmek için aldı ama bilmiyor ki ciddi anlamda diyet yapmaya çalıştığımı.
Benim ev daha beterdir eminim. Benimde midem kötü yanıyor, umarım az yerim de dünün acısı azda olsa çıkar.
Kuzum nasıl yapıyım durmuyoki hatun, biniyo bisiklet gibi biseyi var ona gidiyo sıkısıyor kapının arasına başlıyor anne anneacıktım susadım derken bende delirmenin eşiğinde buluyorum kendimi sonunda. Keşke olsa öyle bişey, nerde .
Allah razı olsun canım amin. Bende dün mesela sırf bir patates yedim diye eriteyim dedim büro da 1 saate yakın klasörleri düzenledim hep ayaktaydım, klasör dolaplarını falan sildim hep hareket etmiş oldum baya ama akşam ne güzel kaynanama yaptığım yemeklerden yiyecekken o haberi duyunca gittim olan oldu.Acil şifalar canım, çok geçmiş olsun.
Bende canım sıkkınsa olmadık şeylere saldiririm, sonrada pişman olurum. Ama faydası yok, üzerine birde vicdan azabı olur 2 kat mutsuzluk yani. Simdi temizlik, mutfak vs öyle alıyorum can sıkıntımı. Sende hemen moralinj bozma henüz gec değil , bugün yarın ekstra dikkat edersin olur biter.
Aman canım mideye dikkat. Önemli o. Bugün hafif ye, yağlı yeme.
Olmamış canım patates ekmek börek pizza hepsi kh hep aynı güne denk gelmiş.
Amcanın durumuna üzüldüm kuzum. Az önce yazmayı unuttum.Allah yardımcısı olsun . Dünkü yemekleri de bir şekilde telafi etmeye bak.senin mesleyin ne hayatım?
günaydın hanımlaaaaaaaaaaarrrrr
dünkü saçma tuhaf menümü yazayım
sabah hastanedeydik 2 poğaça yedim
çay
ara
1 dilim ekmek
b.peynir
domates
salatalık
çay
öğlen
ızgara köfte
az pilav
ayran
akşamüstü
yarım dilim kek yedim
akşam
toplantım vardı eve geç ve aç düştüm
1 kase çorba
çok az makarna yedim
su 1 lt anca olmuştur
spor günlük koşturmaca dışında birşey yok
bu sabah tartıldım 79,1
Günaydınlar canlarım.hadi kalkın.güzel bir gün bizi bekliyor inşallah...
günaydınnnn, tabi ben cevap verene kadar öğlen olmuş amaGunaydinlar herkese canlarimm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
menün güzel canım su ve spor da konduraymışsın süper olacakmışKendi adima ben algilamam cok bile idare edildim farkindayim tmm o zmn tesekkur ederim ben hemencecik temizligime basliyorum o zmn dunku menumude paylasayi hizlicana
Sabah
Yesil kahve
Misir gevregi 6 ck
Yarim bardak sut
Ara
Yok
Oglen
4 ck nohut
3 ck kasigi kavurma
4 ck bulgur pilavi
1 kepce kadar yogurt
Ara
Yok
Aksam
5/6 ck nohut
1 kepce kadar yogurt
4 ck corba
4 ck bulgur pilavi
Yesil kahve
1 adet elma
Cantamda kuru uzumum kayisim kalmamis yapamadim ara. Millet onumde catir catir gofret cikolata goturuyor. Regl olcam canim cok sekerli bisiler istiyorda tutuyorum kendimi suya vuruyorum surekli optm sizleri islerim bitip dusa girince geri gelirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aşkoommm bu süper fikirKızlar cumartesi ara öğünlerimi hazırladım poşetler minicik içlerinde 3 kuru erik 2 ceviz ve 8-10 kuru üzüm 2 ceviz var.
Gunaydin canlarim bende bakiyorum arada sizlere yerinde kararlar olmuş... Toparlanmak lazım ben hariç 4-5 kişiyle dönüyor takimherkesin sorumluluk bilinciyle davranması şart bencede... Bu arada bu sabah itibariyle + ya geçtim maalesef... Hemen dikkat etmeye basliyorum yoksa isin ucunu kaciricam.. Optum hepinizi görüşürüz kızlar...
Selam kızlar nasılsınız bugün.
Geçmişe bakamadım kızımı uyuttum ütü yapiyorum birazda temizlik yapip gelicem.
Öpüyorum hepinizi.
canım herkes yazmış zaten akşam gitmiş menü05.05.14 (p.tesi)
Sabah: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 biber, 1 yumurta, 2 dilim k.ekmek, çay
3 Erik
Öğle: 1 patatesten püre, göbek salata ( her ikisi de yağsızdı), 1,5 dilim k. ekmek
4 yenidünya, 3 erik
1 kaşık yoğurt, bir ufak elma
Akşam: 3 dilim börek, 1/2 dilim tatlı, çay
2 dilim pizza,(eşim doymayınca eve gelince sipariş etti, bende doymamışım.)
Akşam dengesiz oldu, halama gitmekten vazgeçtim baştan, kayınvalidem rahatsızdı ona gittim yemek yaptım sonra kardeşim aradı amcam hasta ve şuan halamda kalıyor o rahatsızlanmış (kanser hastası) koştur koştur oraya gittik. Onlarda gündüz misafir ağırladığı için bu tarz şeyler vardı ve ben çok acıkmıştım artık. baya aştım hepinizden özür diliyorum kızlar normal insanlar üzgünken strese girdiğinde falan iştahı kapanır, ben ise şuan ki ruh halimden önemli değil diye düşünerek yerim. Bu hafta verebileceğimi sanmıyorum aksine alırsam cezalandırın kendim için pişman olmuyorum aslında grubu düşünüyorum sadece. Regl belirtileri de başladı zaten her tarafım şiş ağrıyor. Dün evimde yemek yapamadığım için yemekte getiremedim bakalım bugün ne yapacağım.
Sağol canım idare ediyorum işte. Yatıp dinlenmek var ama bir dünya ütü birikmiş, evde kalktı gidiyor dün hiç ellemeyince
El atayım dedim. Midem kötü hala, yemek yemeye korkuyorum ama onun dışında iyiyim. Mola verdim bir bakayım dedim size.
yok öyle dağılamak falanGünaydın canım, haklısın bu takımda olmaktaki sebepte bu zaten değilmi? Böyle giderse dağılır zaten takım. Toparlanmak şart.
sana da kolay gelsin canımGelirim yine kızlar ben biraz daha ev isine girisiyorum.
kızlar bu arada, ben kahvaltı yapamadım henüz, şimdi de süt içmeyi düşünüyorum midemi yumuşatır hem. Ama öğlen(2-3 saat sonra) ton balıklı(konserve) salata yapmayı düşünüyorum. Balıkla süt ürünleri zehirler diyolar ya yemesem mi? tonda da bu durum aynı mıdır? netten araştırdım biraz ama bir çok kişi birlikte içtiğini (ayran, süt) bile yazmış.
kızlar bu arada, ben kahvaltı yapamadım henüz, şimdi de süt içmeyi düşünüyorum midemi yumuşatır hem. Ama öğlen(2-3 saat sonra) ton balıklı(konserve) salata yapmayı düşünüyorum. Balıkla süt ürünleri zehirler diyolar ya yemesem mi? tonda da bu durum aynı mıdır? netten araştırdım biraz ama bir çok kişi birlikte içtiğini (ayran, süt) bile yazmış.
,Evet biraz saçma olmuş diyebiliriz.olsun duzeltirsin sen.kilon 79 mu 69 mu sanırım yanlış yazmışsın.
canım herkes yazmış zaten akşam gitmiş menüama ben de moralim bozuk olunca yemeğe saldırırım özellikle de karbonhidrata.. Allah şifasını versin tüm hastaların, geçmiş olsun tatlım
canım balık bayatsa zehirliyor diye biliyorum ben 2-3 saat sonra o süt kalmaz zaten bence
Bişey olmaz bence canım.
,
Aaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum tabi ki 69
Allah'ım bu kadar uğraştıktan sonra sen bana bi daha 70 li rakamları gösterme Yarabbim :)
Bende profil fotonu görünce şaşırdım, boyun kaç 79 göstermiyorsun hiç diye soracaktım :)
He heee sabahtan kızım aklımı aldı bacağıma koluma yapıştı ancak 10:30 da evden kaçabildim. Kafa bi dünya :)))
boyum 1,68 cano :)
Valla ben dün akşam,1dilim balık yedim üzerine de 1 kase yoğurt.bak hala sana yaza bimiyorim:sly::sly::sly::sly::sly:bence bir şey olmaz...ayrlca mesleyinde iyiymiş Benim gibi evde oturmaktan iyidir herhalde. ...kızlar bu arada, ben kahvaltı yapamadım henüz, şimdi de süt içmeyi düşünüyorum midemi yumuşatır hem. Ama öğlen(2-3 saat sonra) ton balıklı(konserve) salata yapmayı düşünüyorum. Balıkla süt ürünleri zehirler diyolar ya yemesem mi? tonda da bu durum aynı mıdır? netten araştırdım biraz ama bir çok kişi birlikte içtiğini (ayran, süt) bile yazmış.
,
Aaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum tabi ki 69
Allah'ım bu kadar uğraştıktan sonra sen bana bi daha 70 li rakamları gösterme Yarabbim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?