Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 360. ETAP***

Ebrueva69.0/68.0 /1 /%1.45 )
Damlanur1065.0/65.0 / 0/% 0) kilosu sabit
Kararrrsabirr84.5/ 84.1/ 0.4/%0.47 )izne ayrılmak istiyor
gogo240568.2/68.2 / 0/%0 )kilosu sabit
tutatse8557.4/ / /% )
cupcake22 72.9/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
Ellanazz 79.3 / 76.7/ 2.6/%3.28 )
Topraks 69.1/69.0 /0.1 /0.14 % ) 330. etapta mezun olan üye geri döndü hedef kilosu 62
yediXXL93.6/ / /%)izne ayrılmak istiyor
ED200664.9/ / /% )
sadness101258.3 /57.4 / 0.9/%1.54 )
Masumcuk82.5/82.3 /0.2 /% 0.24)

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Hoşgeldin canım nasılsın hallettinmi ev işini hayatin yoluna girdimi annen nasıl iyimi.

Canım saolasın çok şükür ev yerleşti ama internet yok bende evden çalıştığım için çok kötü oldu arada anca anneme gelince girebiliyorum şimdide ordan yazdım perşembe diye bildirim yapmak için :) Annemde iyi çok şükür kilo vermem de iyi gidiyo hedefw az kaldı sizlerde iyisiniz inşallah özledim buraları sizleri :)

Elnaz bravo sana tebrikler :)

İyiyiz canım bildiğin gibi.1 kilomu kalmış hedefineee..inşallah çözülür canım internet sorunun.

Iyi geceler kızlar.
Nasılsıniz. Ebru hoşgeldin canım, umarım islerini kolaylamissindir.
Bugünkü menüm
Sabah:1 dilim ekmek, az peynir, salata (domates salatalık biber göbek)
Ara:2 dilim karpuz
Öğle:4 köfte, 4 kaşık yogurt,1 kase salata
Aksam:2 dilim karpuz, ıspanak yemegi 4 kaşık, 4 kaşık yogurt
Su içtim bol bol
45 dakika yürüdüm.
Gunude böyle kapattım.

Çok güzel olmuş canım maşallah. Iyi eğlenceler sana.

Çok sıkma canını birazda takintilarimiz yuzunden veremiyoruz canım. Senin kan grubun ne aynurcum ?
Sağolasın kaptanım.
Geçmiş olsun canım.

Güzel beğendim ben

Baktım ben tatlım. Sormuş sun ben B grupuyum.tavuk yasakmış ya bana. Karabuğday,dondurma da olmazmış. ..hmmmm...
Kızlar kilom 68 fark 1 kilo :)
Güzel kuzum.e daha be kaldı ki hedefe...
Canım ya çok az deyilmi?ya vücudun buna alışır da sonra durarsa kilo verme . sonuçta vermen gereken kilon çok.bence bu konuda bir araştır tatlım..
Usenmem normalde ama çok yoruldum bugün. Birde mecbur yikanacak, asilacak, utulenecek mecbur canim ya .

Usenmem de bugün artik pilim bitti benim. Usensekte yikanip asilip utulenecek baska caresi yok canım pasa pasa yapiyoruz
Of ya benim de bir yığın ütüleneceklerim var...nefret ederim ütü işine...

Oh oh.eylennişsindir ne güzel . ama menün de ne güzel.pasta falan göremedim. ..aferim sana...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canlarım.herkese güzel günler dilerim.akşam çok kötü sinir olmuştum diye kafam çatlıyodu.görümcem gelmiş iki çocukla üstüne de kuzenlerini çağırmış,o da biri bekar 1i de 2çocukla gelmiş,üstelik gece de burda yatıya kaldılar.çok sinirliydi .başım da ağrıyor du . onlarla oturmadın.yatdım uyudun.ya benim eşimin ailesiyle ne çok sorunum varmış:sly::sly::sly:habire şikayetleniyorum. neyse ya.kalkıp ta kahvaltı falan hazırlamam lazım.hadi fıstıklar siz de kalkın gelin. Ya duramıycam size güzel bir fotograf yolluyorum.Bakünün güzelliyinden ve kendimmmm...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399607591175.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Şimdi cepten yazıyorum. Biraz önce tartının fotosunu çektim ama yükleyebilecek miyim bakalım :)
Yok bulamadım. 68.5 işyerine gidince listeye eklerim.
Kolay gelsin herkeseeeee

günaydın canllarım.uzun bir ayrılıktan sonra çok şükür kavuştuk.internetim yapılmış çok mutluyum.neler yaptınız ben gelmeyeli bakim.yeni iki arkadaş vardı sanırım.neyse tanışırız ilerleyen vakitte.kilo bildirimimi yapayım.

geçen hafta:57.4

bu hafta:57.4

fark:0

eee sizden uzak olunca menüler de haliyle bozuldu.kilo almamış olmama seviniyorum sadece.inşallah bundan sonra güzel bir hafta olacak.hedefe az kaldıkça iyice zor oluyor yaaaa.ama ben bir gelsem 55e yeni hedef belirleyeceğim kandime.aslında kendime belirlediğim zaman bu aydı yani bu ay hedefe ulaşmam gerekiyordu.biraz hızlandırmam gerek bu işi.

Bi süre sonra takmamayi ogreniyosun canım boşver. Çok güzel cikmissiniz maşallah size.
Şimdi cepten yazıyorum. Biraz önce tartının fotosunu çektim ama yükleyebilecek miyim bakalım :)
Yok bulamadım. 68.5 işyerine gidince listeye eklerim.
Kolay gelsin herkeseeeee
Günaydın canım. Telefonda uygulama varsa kolayca yükleniyor resimler.

***4. TAKIM 360. ETAP***

Ebrueva69.0/68.0 /1 /%1.45 )
Damlanur1065.0/65.0 / 0/% 0) kilosu sabit
Kararrrsabirr84.5/ 84.1/ 0.4/%0.47 )izne ayrılmak istiyor
gogo240568.2/68.2 / 0/%0 )kilosu sabit
tutatse8557.4/ 57.4/ 0/% 0)kilosu sabit
cupcake22 72.9/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
Ellanazz 79.3 / 76.7/ 2.6/%3.28 )
Topraks 69.1/68.5/0.6 /%0.87 ) 330. etapta mezun olan üye geri döndü hedef kilosu 62
yediXXL93.6/ / /%)izne ayrılmak istiyor
ED200664.9/ / /% )
sadness101258.3 /57.4 / 0.9/%1.54 )
Masumcuk82.5/82.3 /0.2 /% 0.24)

4.TAKIM ORTALAMASI: %

geçmişe azcık gözattımda damla ben ve gogo yerimizde sayıyoruz sanırım vücut bu düzene alışmış.geçen hafta bie arkadaşla görüştüm.o da diyetisyene gidiyor bu durum için bir haftalık protein diyeti vermiş.bir haftada 1.7 kilo vermiş.ben onu deneyeceğim.vücudu alıştığı düzenden çıkarmak gerekiyormuş diyetisyeni öyle demiş.menü şöyle,

sabah:klasik diyet kahvaltısı

ara:iki ceviz ya da bir çubuk galeta

öğlen:bir avuç içi köfte veya et veya tavuk veya balık,bol salata.yoğurt ( layt),kepek ekmek

ara:bir porsiyon meyve

akşam:öğlenin aynısı.

ara:bir bardak layt süt

ben öğlenleri paket ton balıklarından bir tane ile bol salata ve ekmek yemeyi planlıyorum.

akşamları da ya köfte ya da tavuk haşlama .

bu diyet bir hafta yapılacakmış ama ona göre.

damlacam resimlerini gördüm maşallah oldukça fit görünüyorsun.aazmin zaferi olmuş resmen.ama vereceğin 2-3 kilo daha var onun için hemen rahatlama.çünkü bende aynı durumdayım.herkes ne kadar zayıfladın çok kilo verdin hatta bazıları biraz kilo al diyolar.bu cümleler motivasyonumu düşürüyor benim.

elanaz senin kocişle benim kocişin doğum günleri ardı ardınaymı.benimki 7 mayıs.bu arada senden Allah razı olsun.şu şampuanla vitamin karışımlrını aldım uyguladım anında etki etti ya.saç dökülmem durdu resmen.bu kadar çabuk sonuç vereceğini tahmin etmemiştim.çok teşekkür ederim.kuzuya da çok geçmiş olsun.bizimki de çarşamba günü ağzını oyuncağına çakmış resmen.dişlerini knattı.durmuyorlarki yerlerinde.

Bi ara denemistim ben ise yaramadı bende.

Bi ara denemistim ben ise yaramadı bende.

ya aslında burada vücudu alıştığı düzenden çıkarmak hedefleniyor.sen de et ürünleri olmamış olabilir.sen napcaksın bu durağanlıktan kurtulmak için canım.bu hafta sadece haşlama ve buharda pişmiş sebze mi olsa acaba.gerçi bu aralar da hiç o tür sebze yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…