Hoşgeldin canım nasılsın hallettinmi ev işini hayatin yoluna girdimi annen nasıl iyimi.
***4. TAKIM 360. ETAP***
Ebrueva69.0/68.0 /1 /%1.45 )
Damlanur1065.0/65.0 / 0/% 0) kilosu sabit
Kararrrsabirr84.5/ 84.1/ 0.4/%0.47 )izne ayrılmak istiyor
gogo240568.2/68.2 / 0/%0 )kilosu sabit
tutatse8557.4/ / /% )
cupcake2272.9/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
Ellanazz79.3 / 76.7/ 2.6/%3.28 )
Topraks69.1/69.0 /0.1 /0.14 % ) 330. etapta mezun olan üye geri döndü hedef kilosu 62
yediXXL93.6/ / /%)izne ayrılmak istiyor
ED200664.9/ / /% )
sadness101258.3 /57.4 / 0.9/%1.54 )
Masumcuk82.5/82.3 /0.2 /% 0.24)
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Canım saolasın çok şükür ev yerleşti ama internet yok bende evden çalıştığım için çok kötü oldu arada anca anneme gelince girebiliyorum şimdide ordan yazdım perşembe diye bildirim yapmak için :) Annemde iyi çok şükür kilo vermem de iyi gidiyo hedefw az kaldı sizlerde iyisiniz inşallah özledim buraları sizleri :)
Sağolasın kaptanım.Çok güzel olmuş canım maşallah. Iyi eğlenceler sana.
Çok sıkma canını birazda takintilarimiz yuzunden veremiyoruz canım. Senin kan grubun ne aynurcum ?
Geçmiş olsun canım.Kuzular ben raporumu verip uyuycam . Başım çok fena.mesaji bile zor yazıyorum
Sabah peynir,2dilim ekmek,domates .salatalık
Ara 1dilim ekmek üzerine lor peyniri
Öyle 1tavuk kanadı,1budu,5kaşık karabuğday,2kaşık hamsi tava,3kaşık yoğurt
Ara dondurma
Akşam 1salatalık,penir,1kepçe çorba
Ara 1biscolata
Spor bolca yürüyüş,2litre su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Elnaz bravo sana tebrikler :)
Iyi geceler kızlar.
Nasılsıniz. Ebru hoşgeldin canım, umarım islerini kolaylamissindir.
Bugünkü menüm
Sabah:1 dilim ekmek, az peynir, salata (domates salatalık biber göbek)
Ara:2 dilim karpuz
Öğle:4 köfte, 4 kaşık yogurt,1 kase salata
Aksam:2 dilim karpuz, ıspanak yemegi 4 kaşık, 4 kaşık yogurt
Su içtim bol bol
45 dakika yürüdüm.
Gunude böyle kapattım.
İyiyiz canım bildiğin gibi.1 kilomu kalmış hedefineee..inşallah çözülür canım internet sorunun.
Baktım ben tatlım. Sormuş sun ben B grupuyum.tavuk yasakmış ya bana. Karabuğday,dondurma da olmazmış. ..hmmmm...
Güzel kuzum.e daha be kaldı ki hedefe...Kızlar kilom 68 fark 1 kilo :)
Canım ya çok az deyilmi?ya vücudun buna alışır da sonra durarsa kilo verme . sonuçta vermen gereken kilon çok.bence bu konuda bir araştır tatlım..Iyi geceler kızlar.
Nasılsıniz. Ebru hoşgeldin canım, umarım islerini kolaylamissindir.
Bugünkü menüm
Sabah:1 dilim ekmek, az peynir, salata (domates salatalık biber göbek)
Ara:2 dilim karpuz
Öğle:4 köfte, 4 kaşık yogurt,1 kase salata
Aksam:2 dilim karpuz, ıspanak yemegi 4 kaşık, 4 kaşık yogurt
Su içtim bol bol
45 dakika yürüdüm.
Gunude böyle kapattım.
Of ya benim de bir yığın ütüleneceklerim var...nefret ederim ütü işine...Usenmem normalde ama çok yoruldum bugün. Birde mecbur yikanacak, asilacak, utulenecek mecbur canim ya .
Usenmem de bugün artik pilim bitti benim. Usensekte yikanip asilip utulenecek baska caresi yok canım pasa pasa yapiyoruz
Eki Görüntüle 1106712 Eki Görüntüle 1106713
Kızlar aksam için seçtiğim elbise ve ayakkabı ne diyorsunuz göbeğim çok mu çıkmış, degistirip baska biseymi giysem ne dersiniz?
Yaaa kimse yokkk kiiiii
Bi süre sonra takmamayi ogreniyosun canım boşver. Çok güzel cikmissiniz maşallah size.Günaydın canlarım.herkese güzel günler dilerim.akşam çok kötü sinir olmuştum diye kafam çatlıyodu.görümcem gelmiş iki çocukla üstüne de kuzenlerini çağırmış,o da biri bekar 1i de 2çocukla gelmiş,üstelik gece de burda yatıya kaldılar.çok sinirliydi .başım da ağrıyor du . onlarla oturmadın.yatdım uyudun.ya benim eşimin ailesiyle ne çok sorunum varmış:sly::sly::sly:habire şikayetleniyorum.neyse ya.kalkıp ta kahvaltı falan hazırlamam lazım.hadi fıstıklar siz de kalkın gelin. Ya duramıycam size güzel bir fotograf yolluyorum.Bakünün güzelliyinden ve kendimmmm...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım. Telefonda uygulama varsa kolayca yükleniyor resimler.Şimdi cepten yazıyorum. Biraz önce tartının fotosunu çektim ama yükleyebilecek miyim bakalım :)
Yok bulamadım. 68.5 işyerine gidince listeye eklerim.
Kolay gelsin herkeseeeee
geçmişe azcık gözattımda damla ben ve gogo yerimizde sayıyoruz sanırım vücut bu düzene alışmış.geçen hafta bie arkadaşla görüştüm.o da diyetisyene gidiyor bu durum için bir haftalık protein diyeti vermiş.bir haftada 1.7 kilo vermiş.ben onu deneyeceğim.vücudu alıştığı düzenden çıkarmak gerekiyormuş diyetisyeni öyle demiş.menü şöyle,
sabah:klasik diyet kahvaltısı
ara:iki ceviz ya da bir çubuk galeta
öğlen:bir avuç içi köfte veya et veya tavuk veya balık,bol salata.yoğurt ( layt),kepek ekmek
ara:bir porsiyon meyve
akşam:öğlenin aynısı.
ara:bir bardak layt süt
ben öğlenleri paket ton balıklarından bir tane ile bol salata ve ekmek yemeyi planlıyorum.
akşamları da ya köfte ya da tavuk haşlama .
bu diyet bir hafta yapılacakmış ama ona göre.
Bi ara denemistim ben ise yaramadı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?