Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar dün tartildim ya bagirsak faaliyeti yoktu bende bu sabah tam 500gr eksik çıktım ya. Oyle mutluyumki önümüzdeki haftaya yatirim oldu benim için, almazsam simdiden 500gr eksideyim.

Ampuller aktarda oluyomu eczaneden mi alcaz evigen hic duymadım ben.
gogocum senle eşin akrabamısınız çok benziyorsunuz üçünüzde birbirinize:)
Herkes aynı şeyi soruyo canım akraba değiliz ihtimal yok ama benziyoruz.
Kizlar dün tartildim ya bagirsak faaliyeti yoktu bende bu sabah tam 500gr eksik çıktım ya. Oyle mutluyumki önümüzdeki haftaya yatirim oldu benim için, almazsam simdiden 500gr eksideyim.

Oo süper bebeğim

Son düzenleme:

çoookkk teşekkür ederim hemen not alıyorum..

oh ne güzel.ben bir haftada 500 versem iyi olur diyorum.kıza bak bir tuvalete gidiyor 500 gr azalıyor:)

Kızlar günaydın, nasılsınız? Bir çok yazıyı tek tek alıntıladım gönderemeden hoop nette sorun çıktı haliyle kapattım. Dünkü menümü yazayım sonra kahvaltımı yapayım büronun yoğunluğuda azalır gelirim o zaman.

08.05.2014 (perş.)

Sabah: 1 domates, 1/2 salatalık, ufacık peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim kepekli ekmek, çay

1 çay

Öğle: Ton balıklı, göbek marullu salata + 2 dilim k. ekmek

1 paket çubuk kraker
Yeşil çay

Akşam: 4 kaşık kabak yemeği, 5 kaşık makarna, bol salata

azıcık elma, çilek

2 lt su

Leslie 3 mile fast (geçenkinden çok daha hızlıydı yetişemedim hatunlara, 2 mil kadar yapabildim.)

Ampuller aktarda oluyomu eczaneden mi alcaz evigen hic duymadım ben.

Herkes aynı şeyi soruyo canım akraba değiliz ihtimal yok ama benziyoruz.

Oo süper bebeğim

çok seven eşler birbirine benzermiş bir zman sonra:)siz de çok seviyorsunuz sanırım birbirinizi.

tamamdır fıstık en kısa zamanda yaparım, aslında uzun saç seviyorum ama bakımı zor oluyor o yüzden kısa kestirdim. uzatsam mı uzatmasam mı karar veremiyorum. sağlıklı olsun diye deneyeceğim ben saçlarımı boyatıyorum o da yıpratıyor saçı. nedense koyu renk saç daha genç duruyormuş gibi geliyor. 35 yaş sendromu işte

Güzel olmuş canım, makarna olmasaymis olurmus ama spor yapmışsın iyi olmus.

ben de a grubuyum.ama hiç bir fikrim yok .daha doğrusu fark etmedim kendimde nasıl bir etkisi olduklarını.ben et de yerim ama bunun kiloda etkisi ne derece bilemedim.

kociş daha gitmedi canım 15inde gidecek, annem geliyor şimdilik ücretsiz izin almaktan vazgectim işe devam ediyorum.. bende gruptan izindeyim sözde de ayrılamıyorum burdan kırmızı et akşamları yediğimde yağsız da olsa ağırlık yapıyordu bende birde geçen sene isveç yapmıştım 2 haftada 2 kilo bile olmamıştı verdiğim kilo o sebeble doğru olabileceğini düşünüyorum... ha birde peynir çeşitleri bende kesinlikle olumsuz etki yapıyor orda yenilebilir demiş, 2 hafta ağzıma peynir sürmedim kilo vermem hızlandı bakalım işte bi liste olustucam kendimce balığı burda bulursam yuklenirim artık..

Acik renk gercekten soluk hasta ve yaşlı gosteriyor ama aliskanlok iste benimki canim. Benim sacim hic ensemi gecmezdi kaynak kullandim uzun süre düşün yani. Simdi sevindim cok uzayinca. Dene canim beslensin, kolay bir bakim bu ugrastirmiyor insani enazindan. Uzarsa begenmezsen kestirirsin.

tebrikler arkadaşım gayet başarılı bir menü olmuş

güzel olmuş menün canım.

Selam canım az kalmış, Allah yardimcın olsun. Gecenlerde tvde doktor proteini öğlen yiyin, akşam yakmaniz zor olur demisti. Ben mümkün mertebe öyle yapmaya gayret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…