adamcağız< sık sık traşa gidecek desene:)
Ampuller aktarda oluyomu eczaneden mi alcaz evigen hic duymadım ben.canım hepimiz öyleyiz zaten.bir listemiz yok .bilindik şeyler zaten.az ama sağlıklı öğünler.
saç tarifini de yazayım.
restoreks şampuan
bemiks ampul
bepanten ampul
evigen ampul
çam terebenti
şampuanın içine birer tane ampulden kır koy,terebentini de bir kapak koy.her yıkama öncesi şampuanı sallayarak karıştır çünkü üstüne çıkıyor karışım.ben ikişer ampul kırdım.evigen bulamadım e vitamini aldım.onu günde bir tane içiyorum.
Herkes aynı şeyi soruyo canım akraba değiliz ihtimal yok ama benziyoruz.gogocum senle eşin akrabamısınız çok benziyorsunuz üçünüzde birbirinize:)
Kizlar dün tartildim ya bagirsak faaliyeti yoktu bende bu sabah tam 500gr eksik çıktım ya. Oyle mutluyumki önümüzdeki haftaya yatirim oldu benim için, almazsam simdiden 500gr eksideyim.
Ampuller aktarda oluyomu eczaneden mi alcaz evigen hic duymadım ben.
Oo süper bebeğim
Canim 700gr'lik sampuan sisesinin icine 1 kapak cam terebentin yagi,1 evigen ampul, bir bepanten ampul bi tanede bemiks ampul ekliyorum. Calkalayip kullaniyorum hepsi bu. Ama cok ise yarayan kolay bir bakim oluyor. Ben restorex'e kattim ensemden belime inmis saclarim fon cektirince farkettim dalgali sacim. Birde dokulmeye cok etkili oluyor canım.
Kizlar dün tartildim ya bagirsak faaliyeti yoktu bende bu sabah tam 500gr eksik çıktım ya. Oyle mutluyumki önümüzdeki haftaya yatirim oldu benim için, almazsam simdiden 500gr eksideyim.
Oo süper bebeğim
Herkes aynı şeyi soruyo canım akraba değiliz ihtimal yok ama benziyoruz.
Oo süper bebeğim
oh ne güzel.ben bir haftada 500 versem iyi olur diyorum.kıza bak bir tuvalete gidiyor 500 gr azalıyor:)
canım hepimiz öyleyiz zaten.bir listemiz yok .bilindik şeyler zaten.az ama sağlıklı öğünler.
saç tarifini de yazayım.
restoreks şampuan
bemiks ampul
bepanten ampul
evigen ampul
çam terebenti
şampuanın içine birer tane ampulden kır koy,terebentini de bir kapak koy.her yıkama öncesi şampuanı sallayarak karıştır çünkü üstüne çıkıyor karışım.ben ikişer ampul kırdım.evigen bulamadım e vitamini aldım.onu günde bir tane içiyorum.
Güzel olmuş canım, makarna olmasaymis olurmus ama spor yapmışsın iyi olmus.Kızlar günaydın, nasılsınız? Bir çok yazıyı tek tek alıntıladım gönderemeden hoop nette sorun çıktı haliyle kapattım.Dünkü menümü yazayım sonra kahvaltımı yapayım büronun yoğunluğuda azalır gelirim o zaman.
08.05.2014 (perş.)
Sabah: 1 domates, 1/2 salatalık, ufacık peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim kepekli ekmek, çay
1 çay
Öğle: Ton balıklı, göbek marullu salata + 2 dilim k. ekmek
1 paket çubuk kraker
Yeşil çay
Akşam: 4 kaşık kabak yemeği, 5 kaşık makarna, bol salata
azıcık elma, çilek
2 lt su
Leslie 3 mile fast (geçenkinden çok daha hızlıydı yetişemedim hatunlara, 2 mil kadar yapabildim.)
çok seven eşler birbirine benzermiş bir zman sonra:)siz de çok seviyorsunuz sanırım birbirinizi.
günaydın canım.senin kociş gittimi ya.naptın.düzeni kurdun mu.uzak kalıncas herşeyden habersizim.
evet canım.biz çarşamba yaptık kutlamamızı.yaa bu saç mı uzatıyor.biz eşimle beraber kullanıyoruz.adam durmadan traş olamk zorunda kalacak desene:)
hadi bekliyoruz
ben de a grubuyum.ama hiç bir fikrim yok .daha doğrusu fark etmedim kendimde nasıl bir etkisi olduklarını.ben et de yerim ama bunun kiloda etkisi ne derece bilemedim.
tamamdır fıstık en kısa zamanda yaparım, aslında uzun saç seviyorum ama bakımı zor oluyor o yüzden kısa kestirdim. uzatsam mı uzatmasam mı karar veremiyorum. sağlıklı olsun diye deneyeceğim ben saçlarımı boyatıyorum o da yıpratıyor saçı. nedense koyu renk saç daha genç duruyormuş gibi geliyor. 35 yaş sendromu işte
Kızlar günaydın, nasılsınız? Bir çok yazıyı tek tek alıntıladım gönderemeden hoop nette sorun çıktı haliyle kapattım.Dünkü menümü yazayım sonra kahvaltımı yapayım büronun yoğunluğuda azalır gelirim o zaman.
08.05.2014 (perş.)
Sabah: 1 domates, 1/2 salatalık, ufacık peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim kepekli ekmek, çay
1 çay
1 paket çubuk kraker
Yeşil çay
azıcık elma, çilek
2 lt su
Leslie 3 mile fast (geçenkinden çok daha hızlıydı yetişemedim hatunlara, 2 mil kadar yapabildim.)
Kızlar günaydın, nasılsınız? Bir çok yazıyı tek tek alıntıladım gönderemeden hoop nette sorun çıktı haliyle kapattım.Dünkü menümü yazayım sonra kahvaltımı yapayım büronun yoğunluğuda azalır gelirim o zaman.
08.05.2014 (perş.)
1 çay
1 paket çubuk kraker
Yeşil çay
azıcık elma, çilek
2 lt su
kociş daha gitmedi canım 15inde gidecek, annem geliyor şimdilik ücretsiz izin almaktan vazgectim işe devam ediyorum.. bende gruptan izindeyim sözde de ayrılamıyorum burdankırmızı et akşamları yediğimde yağsız da olsa ağırlık yapıyordu bende birde geçen sene isveç yapmıştım 2 haftada 2 kilo bile olmamıştı verdiğim kilo o sebeble doğru olabileceğini düşünüyorum... ha birde peynir çeşitleri bende kesinlikle olumsuz etki yapıyor orda yenilebilir demiş, 2 hafta ağzıma peynir sürmedim kilo vermem hızlandı bakalım işte bi liste olustucam kendimce balığı burda bulursam yuklenirim artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?