Canim gunaydin. Bana az gelmiyor artik yetiyor canım. Pasta yemedim evet , cumarteside yemesem olacak bu işBaktım ben tatlım. Sormuş sun ben B grupuyum.tavuk yasakmış ya bana. Karabuğday,dondurma da olmazmış. ..hmmmm...
Güzel kuzum.e daha be kaldı ki hedefe...
Canım ya çok az deyilmi?ya vücudun buna alışır da sonra durarsa kilo verme . sonuçta vermen gereken kilon çok.bence bu konuda bir araştır tatlım..
Of ya benim de bir yığın ütüleneceklerim var...nefret ederim ütü işine...
Oh oh.eylennişsindir ne güzel . ama menün de ne güzel.pasta falan göremedim. ..aferim sana...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah size, cok güzel resim bayildimGünaydın canlarım.herkese güzel günler dilerim.akşam çok kötü sinir olmuştum diye kafam çatlıyodu.görümcem gelmiş iki çocukla üstüne de kuzenlerini çağırmış,o da biri bekar 1i de 2çocukla gelmiş,üstelik gece de burda yatıya kaldılar.çok sinirliydi .başım da ağrıyor du . onlarla oturmadın.yatdım uyudun.ya benim eşimin ailesiyle ne çok sorunum varmış:sly::sly::sly:habire şikayetleniyorum.neyse ya.kalkıp ta kahvaltı falan hazırlamam lazım.hadi fıstıklar siz de kalkın gelin. Ya duramıycam size güzel bir fotograf yolluyorum.Bakünün güzelliyinden ve kendimmmm...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin canım, daha sık gel seni özlüyoruz.günaydın canllarım.uzun bir ayrılıktan sonra çok şükür kavuştuk.internetim yapılmış çok mutluyum.neler yaptınız ben gelmeyeli bakim.yeni iki arkadaş vardı sanırım.neyse tanışırız ilerleyen vakitte.kilo bildirimimi yapayım.
geçen hafta:57.4
bu hafta:57.4
fark:0
eee sizden uzak olunca menüler de haliyle bozuldu.kilo almamış olmama seviniyorum sadece.inşallah bundan sonra güzel bir hafta olacak.hedefe az kaldıkça iyice zor oluyor yaaaa.ama ben bir gelsem 55e yeni hedef belirleyeceğim kandime.aslında kendime belirlediğim zaman bu aydı yani bu ay hedefe ulaşmam gerekiyordu.biraz hızlandırmam gerek bu işi.
Canim öylemi , sizdede kutlama vardi yani.damlacam resimlerini gördüm maşallah oldukça fit görünüyorsun.aazmin zaferi olmuş resmen.ama vereceğin 2-3 kilo daha var onun için hemen rahatlama.çünkü bende aynı durumdayım.herkes ne kadar zayıfladın çok kilo verdin hatta bazıları biraz kilo al diyolar.bu cümleler motivasyonumu düşürüyor benim.
elanaz senin kocişle benim kocişin doğum günleri ardı ardınaymı.benimki 7 mayıs.bu arada senden Allah razı olsun.şu şampuanla vitamin karışımlrını aldım uyguladım anında etki etti ya.saç dökülmem durdu resmen.bu kadar çabuk sonuç vereceğini tahmin etmemiştim.çok teşekkür ederim.kuzuya da çok geçmiş olsun.bizimki de çarşamba günü ağzını oyuncağına çakmış resmen.dişlerini knattı.durmuyorlarki yerlerinde.
Sebze Meyve yicem bi o kaldı denemedigim.ya aslında burada vücudu alıştığı düzenden çıkarmak hedefleniyor.sen de et ürünleri olmamış olabilir.sen napcaksın bu durağanlıktan kurtulmak için canım.bu hafta sadece haşlama ve buharda pişmiş sebze mi olsa acaba.gerçi bu aralar da hiç o tür sebze yok ki
günaydın kızlar arada geliyorum bişey yazıcam bi iş çıkıyor yineama takipteyim sizi..
bende baktım canım uygulanabilir mi bilemedim ama sanki doğru burdakiler.. ben kırmızı et yediğimde ağırlık çöker derdim akşamları yiyemiyordum ya tam onu yazmış... karabuğday yararlı diyor bende onumu yapsam A + bu arada benim kan grubumda..
günaydın canım.senin kociş gittimi ya.naptın.düzeni kurdun mu.uzak kalıncas herşeyden habersizim.günaydın kızlar arada geliyorum bişey yazıcam bi iş çıkıyor yineama takipteyim sizi..
evet canım.biz çarşamba yaptık kutlamamızı.yaa bu saç mı uzatıyor.biz eşimle beraber kullanıyoruz.adam durmadan traş olamk zorunda kalacak desene:)Canim gunaydin. Bana az gelmiyor artik yetiyor canım. Pasta yemedim evet , cumarteside yemesem olacak bu iş
Maşallah size, cok güzel resim bayildim
Hoşgeldin canım, daha sık gel seni özlüyoruz.
Canim öylemi , sizdede kutlama vardi yani.
Karisimin ise yaramasina sevindim, benim sacim neredeyse belimde. Kuaforum şok oldu naaptin diyor hem kilo verdin bu kadar hemde saclar sağlam ve eskisinden sağlıklı diye. Kullan canım cokda güzel uzayacak.
Günaydın güzeller,
Kahvaltı faslinı hallediyim, gelirim.
Öptüm sizi
bende baktım canım uygulanabilir mi bilemedim ama sanki doğru burdakiler.. ben kırmızı et yediğimde ağırlık çöker derdim akşamları yiyemiyordum ya tam onu yazmış... karabuğday yararlı diyor bende onumu yapsam A + bu arada benim kan grubumda..
Canim gunaydin. Bana az gelmiyor artik yetiyor canım. Pasta yemedim evet , cumarteside yemesem olacak bu iş
Maşallah size, cok güzel resim bayildim
Hoşgeldin canım, daha sık gel seni özlüyoruz.
Canim öylemi , sizdede kutlama vardi yani.
Karisimin ise yaramasina sevindim, benim sacim neredeyse belimde. Kuaforum şok oldu naaptin diyor hem kilo verdin bu kadar hemde saclar sağlam ve eskisinden sağlıklı diye. Kullan canım cokda güzel uzayacak.
Afiyet olsunGünaydın güzeller,
Kahvaltı faslinı hallediyim, gelirim.
Öptüm sizi
Kızlar şimdi benim durumum bana garip geliyo ama geçmişe doğru düşününce şöyle bir sonuca vardim: sigarayi bıraktığımda 62 kiloydum ben doğum kilolarimi vereli 1 sene falan olmuştu sonra 70e doğru çıktım ve panikle kilo vermeyw çalıştım ve her seferinde 68 civarında bıraktım geri aldım 5-6kez aynı şey oldu her seferinde daha arttı kilom.geçen sene şubatta 77 yi geçince durdum ve kilo vermeye başladım ama bu defa sağlıklı beslendim yürüyüş falan nisanda burda basladim 72.8 di galiba. Şimdi 6 aydır 68 in altına inemedim çünkü vücudum burdan donmeye alıştı. Işte benim sonucum bu ne dersiniz.
Kiloda etkilimi bilmem kitabını okudum ben kan grubuna göre beslenme diye benim zeytine alerjim var patatesi fazla tuketince rahatsız olurum et çok ağırlık yapiyo.limon barsaklarimi rahatlatiyo kahveyi seviyorum uykumu falan kacirmaz mesela kahve. Meyveyi çok severim gençken meyveyi çok tuketirdim meselaben de a grubuyum.ama hiç bir fikrim yok .daha doğrusu fark etmedim kendimde nasıl bir etkisi olduklarını.ben et de yerim ama bunun kiloda etkisi ne derece bilemedim.
Bu saç olayını ben kaçırmışım biri bana da anlatabilir miiiii:26:
Afiyet olsun
ben de menümü yazayım
sabah
nesfit
süt
ara
1 fincan çay
5 eti burçak
öğlen
tonlu sandviç
ara
2-3 bisküvi
akşam
1 kase mercimek çorba
4-5 kıymalı sarma ( bit kadarlardı )
yoğurt
1 küçük mücver
su 1,5 lt
spor 1 saat yürüyüş
yoğurt
belki de vücudun bu kiloda durmaya alışmıştır.hep aynısı olmuş çünkü.senin bu zinciri kırman gerekiyor.daha önce 62 olduysan mutlaka inersin o kiloya.şu sabitliği kırsan gerisi gelir.sende de o kanı olduğuı için 68,i görünce bir rahatlama oluyordur belki.ben kendimde bu aralar onu farkettim.eski kıyafetlerime giriyorum,herkes zayıfladın diyor ben de de 57,yi görünce bi rahatlama oldu.ama biraz üzerinde dursam gidecek bu kilolarda.bende böyle belki sen de öyle olmuştur
Kiloda etkilimi bilmem kitabını okudum ben kan grubuna göre beslenme diye benim zeytine alerjim var patatesi fazla tuketince rahatsız olurum et çok ağırlık yapiyo.limon barsaklarimi rahatlatiyo kahveyi seviyorum uykumu falan kacirmaz mesela kahve. Meyveyi çok severim gençken meyveyi çok tuketirdim mesela
Sac için eylulun bi karisimi vardı yazar gelince. Menün super olmuş.
Rehavete kapilmistim yine 68 oldum diye değilde herkes çok zayifladin demeye basladi daha yeni 68 in altına inmem gerek demeye başladım zaten gecen aya kadar kaçamak yapiyodum pazarda gezdim diye kaçamak yaptım pazartesiden bu yana kacamak yok menülerimi duzenledim bu hafta olmazsa öbür haftalarda inicem illaki.
Uzatiyo valla ensemdeydi belimde nerdeyse canım. Dokulmeyecek ama uzar esinin sacigünaydın canım.senin kociş gittimi ya.naptın.düzeni kurdun mu.uzak kalıncas herşeyden habersizim.
evet canım.biz çarşamba yaptık kutlamamızı.yaa bu saç mı uzatıyor.biz eşimle beraber kullanıyoruz.adam durmadan traş olamk zorunda kalacak desene:)
hadi bekliyoruz
kızlar işlerim bugün biraz çok, sayfam açık arada bakarım
saç tarifini bekliyorum :))
arkadaşlar tekrar söylüyorum bu kilo takılma durumlarında bende gece sporları çok işe yaradı deneyin bence, bir de listeli hiçbir diyeti sevmiyorum ben
oldum olası, ne varsa onu yiyorum az yiyorum, abartırsam kilo alıyorum dengeli yersem zayıflıyorum bu kadar...
Uzatiyo valla ensemdeydi belimde nerdeyse canım. Dokulmeyecek ama uzar esinin saci
Canim 700gr'lik sampuan sisesinin icine 1 kapak cam terebentin yagi,1 evigen ampul, bir bepanten ampul bi tanede bemiks ampul ekliyorum. Calkalayip kullaniyorum hepsi bu. Ama cok ise yarayan kolay bir bakim oluyor. Ben restorex'e kattim ensemden belime inmis saclarim fon cektirince farkettim dalgali sacim. Birde dokulmeye cok etkili oluyor canım.Bu saç olayını ben kaçırmışım biri bana da anlatabilir miiiii:26:
Afiyet olsun
ben de menümü yazayım
sabah
nesfit
süt
ara
1 fincan çay
5 eti burçak
öğlen
tonlu sandviç
ara
2-3 bisküvi
akşam
1 kase mercimek çorba
4-5 kıymalı sarma ( bit kadarlardı )
yoğurt
1 küçük mücver
su 1,5 lt
spor 1 saat yürüyüş
yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?