Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende akşam evde yememek için 1 kup hazır çorba ve dilim çavdar yiyorum
evdede 1 kase keten tohumlu yoğurt
dün akşam iyi tok tuttu beni....

şimdilik bitti görünüyor şeker..eşim akşam evde olmicak çünkü vardiye değişti

anacıım noluyonuz dondurmalar dürümler mahsusmu yapıyonus banaa akşam emicez diyos dimi burda
hazır eşim yokken yemeden geçireyim diyorum açlığımı bastırmak için girdim buralara ama ne mümkün
küstüümmm:umursamaz:

dayanamadım açlığa salata yaptım bende koca bi tabak onu yiyorum şimdi..en azından daha zararlı şeylere saldırmamı önlesin..

Merhaba şu an 2 kişilik yerimiz var fakat 3 kişi bekliyor ,

takımda olmak önemli değil dersen bizimle yazışablirsin elbette, yer boşalınca senide alırız.

olur tabi seve seve yazisirim sizlerle
kendimi tanitayim ilk önce adim sehnaz almanyada yasiyorum 4 bucuk aylik oglum var adi arda kaan ben 75 kiloyum ins sizlerle birlikde zayiflicm zemuszemus

selam kızlar nasılsınız bende diyetime devam ediyorum inş kilo veririm benim kilo veremememin sebebi hareketsiz olmam spora başlıyacaktım bitürlü başlıyamıyorum küçük kızımdan dolayı evden fazla uzaklaşamıyorum beni emdiği için acıkınca kimse durduramıyor dua edin bende kilo verim hoşcakalın

Günaydın şekerler

Dün burdan çıkmadan aç kediler gibiydim ama dondurma yemedim. Biraz k. fasulye 2 küçük sigara bör. yedim. Yürüyüşe çıktım. 70 dk yürüyüş 15 aletler.

Fundam gelmiş hoşgelmiş.Anlat bakalım şeker nasıl geçti, gezdiğin gördüğün senin olsun yediğini içtiğini anlat:)

Akrep salata yemekle iyi yapmışsın, bizim aç gözlülüğümüzden ilham alıp dürüme dondurmaya saldırmamışsın.

Şebom hoŞbulduk

canım yemeklerde abartmadım da sadece her gÜn dondurma yedım ama reglım bıtıyor bugÜnlerde artı gÖrÜnÜyorum malesef

her gÜn yÜrÜdÜm yÜzdÜm oturmadım ama o mÜkellef kahvaltılar yok muu offf o bozdu benı bıraz

sız neler yaptınız bıraz okudum geÇmıŞı
nasılsınız cÜmleten?

günaydıııın..nasılsınız bakalım...ooo ortim gelmiş nerdesin canım sen..özlettin kendini...

yaa ben bir aralar ne güzel yürüyüş yapıyordum şimdi sıcaklardan hiiiç canım istemiyor valla ne yalan diyeyim..belkide hedefime ulaşmamın verdiği bi gevşeklik bilmiyorum ama biraz daha sıkılaşmam lazım..yazın daha ii olur..

şebnemcim şu ölçüleri vermemiz gerekiyormu ay başına geldik bugün..

beni çok giremesemde 1-2 hafta daha idare etseniz olarmıııı....ayrılmak hiç istemiyorum aslında..sadece vicdanım rahat olmadığından çıkayım diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…