günaydın canımdiyetin en kötü yanıda duraksama döneminin olması zaten.imeye başlamana sevindim bende yazayım bari dünkü MENÜLERİMİCanlar canlar bugn vucudn direnisini yendim sanrim yasasn sonnda asgya inmeye basladm evn icnde seke seke geziyorm sevncten
Hemen bildirimimi yaapym :)
Sabah :2 mnik dilm.kepek ekmegi,peynr cesitleri ,1 haslanms yumrta,sogus,1 catal bal
Ara : ceviz 2 tane
Oglen : etli nohut yemegi 1 porsyon, 5 tane kiraz domates 1 kase yogurt
Ara : yesilcay kuru uzm vr cevz karsik bir avuc kadar
Yarm seftali yarim muz
Aksam : 5 kasik taze fasulye, kucuk kase yagsizmakarna, 1 kase yogurt , sogus
Ck az kek
30 dk hizli tempoda yuryus 3 lt su :)
Saygilar :))
Hele ben hele beni bi gorseydn canm : D aynen tatlm daha dikkat edip daha guzel gitmeliym :)Ohhhohhhhohh vucudunun direncini yendigine cok sevindim canim:)
Dunku menunde guzel olmus
Tebrikler boyle devam:)
Evet tatlm kesnlkle ama bi anda hepsni versek burda boyle guzel sohbetler nerde edicez az azgitsn guzel gitsn boyle beraberce gitsin insallah :)günaydın canımdiyetin en kötü yanıda duraksama döneminin olması zaten.imeye başlamana sevindim bende yazayım bari dünkü MENÜLERİMİ
İcli kofte ve sarmamii of benden ondan sonrasini okuyamadim : DdGünaydın dün mevlüt okuttuğumuz için fazla çeşit yemek vardı.canınız isemesin kızlar çok pişmanım 1 kilo fazla çıktım bugün.KAHVALTI:YOK ÖĞLEN: 5 kaşık kadar kısır,1 küçük içli köfte 10 tane kadar sarma,2 bardak kola AKŞAM:2 but fırında yapılmış ve kapanış 3 şekerli kuru pasta daha ne olsunkiii 3 gün yemek yemesem bunlar yeter
Allah kolaylik vrsin canm benmde cogu gunm boyle geciyor bazen kafami soguk suya sokasm geliyor nefes alamyorm sanki o zaman neyseki uyuyorlar bende kendme gliyorm bnmde bugn dondrma fazla kacti sorma sporun ustne yedmsu anda yne pismanlijlar tavanda :))Bugun cocuklar tam anlamiyla delirtti beni evde de yanlozim sinirden 3 dilim ekmek yedim normal menumun disinda
Hee bi de dondurma fazla kacti....esim nobetci neyseki birazdan ablam gelicek cocuklarda uyur bende bi cay keyfi yaparim tabi yaninda bisey yemeden:)
Tum gun keyif yaptigim tek zaman olcak ins.
Sen nasilsin selincim...digerleri hep gezmelerde buyuk ihtimalle:)
Bravo canım. Son gaz devam. Menün de güzel olmuş.Canlar canlar bugn vucudn direnisini yendim sanrim yasasn sonnda asgya inmeye basladm evn icnde seke seke geziyorm sevncten
Hemen bildirimimi yaapym :)
Sabah :2 mnik dilm.kepek ekmegi,peynr cesitleri ,1 haslanms yumrta,sogus,1 catal bal
Ara : ceviz 2 tane
Oglen : etli nohut yemegi 1 porsyon, 5 tane kiraz domates 1 kase yogurt
Ara : yesilcay kuru uzm vr cevz karsik bir avuc kadar
Yarm seftali yarim muz
Aksam : 5 kasik taze fasulye, kucuk kase yagsizmakarna, 1 kase yogurt , sogus
Ck az kek
30 dk hizli tempoda yuryus 3 lt su :)
Saygilar :))
Bebeğiniz analı babalı büyüsün.Gunaydin kizlar dun giremedim siteye gorumcem dogum yapti ....bide karsida cok trafik vardi cocuklarla arabada epey bi zorlamdim...aksam 10 da evdeydik bi kosusturmaca gecti...
Menum
Sabah 10 siyah zeytin 3 dilim ekmek 1 haslanmis yumurta 1 kasik krem peynir az visne receli 2 ceri domates yarim salatalik ve cay
Arada 2 adet incir turk kahvesi kicuk bitter cikolata
Oglen
Fasulye yemegi 8 yk 3 adet tavuk kanadi 1 cavdar ekmegi 125 gr yogurt
Arada bi cikolata(bebek ziyaretinde yedim)
Aksam ton baligi salatasi ve dondurma..dun ekmege dayanamadim canim cok istedi fazla kacti aksam yemegini 10 da yedim o da kotu oldu bide bebek ziyaretinde cikolata
Yediklerim 2000 kalori biraz fazlaydi ama tam net hatirlamiyorum simdi
Bugun daha dikkatli olmaya calisicam
Diyete devam motivasyonumu bozmamaya calisiyorum:)
nasil bir menu uygulycaksin canmKızlar, iyi akşamlar. Otobüste gelirken girebildim nete ama tam çekmediği için birşey yazamadım. Şimdi evdeyim. Canım bir tost çekti. Onu da çavdar ekmeği ile yaptım. Tatlı krizini aştım bugün. Yarın yeni birgün. Diyetisyendeki menüme tekrar başlıyorum. Sporla beraber bu kez. Çünkü artık o listedeki kalori bana fazla.
Gezmelerdeyiz canim malum hafta sonuKizlar nerelerdesniiz :))
Dünkü menüm: tatilden beri bu kadar çok yememiştim.
Yarım küçük kızarmış patatesle yumurta omleti,
1 dilim tulum peyniri,
2 yemek kaşığı çilek reçeli,
Domates, salatalık, marul,
5 adet zeytin,
Avuç içi kadar pide ekmeği
Çay
Ara:1 dilim karpuz, 1 elma
Öğlen: 6 yemek kaşığı etli taze fasulye,
6 yemek kaşığı bulgur pilavı,
Salata, 3 yemek kaşığı yoğurt
Ara:1 küçük muz
Akşam :6 yemek kaşığı taze fasulye,
Salata
Ara: yarım porsiyon dondurmalı kadayıf
Toplam:1856 kalori
2 saat ev işi
1 saatte 5 km yürüyüş
2,5 litre su
Ben kilo vermem durunca hafif kacamak yapiyorum vucut sasirip kilo vermeye basliyor ara sira biraz fazladan birsey olmazDünkü menüm: tatilden beri bu kadar çok yememiştim.
Yarım küçük kızarmış patatesle yumurta omleti,
1 dilim tulum peyniri,
2 yemek kaşığı çilek reçeli,
Domates, salatalık, marul,
5 adet zeytin,
Avuç içi kadar pide ekmeği
Çay
Ara:1 dilim karpuz, 1 elma
Öğlen: 6 yemek kaşığı etli taze fasulye,
Salata, 3 yemek kaşığı yoğurt
Ara:1 küçük muz
Akşam :6 yemek kaşığı taze fasulye,
Salata
Ara: yarım porsiyon dondurmalı kadayıf
Toplam:1856 kalori
2 saat ev işi
1 saatte 5 km yürüyüş
2,5 litre su
Ben de öyle yaptım ancak yarın sabah tartımda sonucu göreceğim.Ben kilo vermem durunca hafif kacamak yapiyorum vucut sasirip kilo vermeye basliyor ara sira biraz fazladan birsey olmaz
Selam. Tatil de olsa sıkılabiliyor insan. Biz buralardayız. Bu hafta ödülümüz yoktu ama ben kendi adıma bolca yedim. Yarın tekrar sıkı diyet ve spora başlıyorum umarım.Selam kızlar biraz odaya kaçtım animasyon falan sıkıldım biraz.
Bende bu hafta herşey ödül inşallah dönüşüm muhteşem olmazSelam. Tatil de olsa sıkılabiliyor insan. Biz buralardayız. Bu hafta ödülümüz yoktu ama ben kendi adıma bolca yedim. Yarın tekrar sıkı diyet ve spora başlıyorum umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?