Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menun guzel ama cok dolu canm sennde soyledgn gbi ama kalori
o kdar cok degil hesapli gittign icin dengeli olms ama ynede biraz
Daha dikkatli gitsen sporla beraber cok guzel.bi sonuc cikicaktir eminmki ama belkide spor aciktryor seni dimi tatlm 6 km super :)

Evde çocuklarla spor yapıyorsundur zaten. Menün de güzel olmuş. tebrikler. Ben uçtum bugünlerde.
30 Ağustos Zafer Bayramımız herkese kutlu olsun bu arada.
Hic sorma canm butun gun sifir oturuyorm nerdeyse sadece yemek yemek ve emzrmek icn o ksar aksm artk bacaklarm kasiliyor azcik otursam zaten o yuzden spor yapamyorm bu sira bide ev isi eklenyor ustne selin aksam pert

Selam kızlar sizi goresim geldi. Kizima kavustum sonunda kusadasina geldik otele yerlestik.rehlimin son günü bugün havuza giremiyorum kızımla kocisim havuzun tadını çıkarıyorlar. Bende kenarda kitap okuyorum.

Olsn canm arada olur oyle karisikliklar ama haftauya ins icimizden birne gercekten tebrik alirz canmnboyle olnca insan daaha bir hevesleniyor :)

Selam kızlar sizi goresim geldi. Kizima kavustum sonunda kusadasina geldik otele yerlestik.rehlimin son günü bugün havuza giremiyorum kızımla kocisim havuzun tadını çıkarıyorlar. Bende kenarda kitap okuyorum.
Bizimde seni goncacm ozledik inanki :)
Olsn canm yarn doya doya yuzersin benmde en sevdgim seydir havuz kenarnda kitap okumak bi yandan pufr pufr eser oh mis :) bizm yermizede gez dolas eglen tatlm :)

Spor dikkat edilmezse kilo da yapıyormuş. Ama benim bıkkınlık oldu dikkat etmeye karşı sanırım. İzin mi alsam acaba. Bir de vücutta sarkmalar olup ta istediğin görüntüye kavuşamayınca da yavaşlatmak istiyor insan. Şu 64'e kilitlendim. Vazgeçmiyorum. Hadi gayret. Haftaya çocuklar yanımda olmayacak. 4 gün spor salonunda iyi ter atacağım. Akşam yemeğini yemesem 4 günde 400 gr gider.

İyi tatiller. Kuşadası’nın dalgası da ne güzel olur. Biz dalgayla yukarı zıplardık. Ama denizde zor yüzülüyor. İyi eğlenceler. Havuz başı muhabbetiniz bol olsun.

İyi motive olursan fazlasni bile verirsn tatlm kendne gore yemek yaparsn bol spor kacamakta az olursa tadindan yenmez

Kixlar bugun anca simdi gkriyoeum diyeti bozmadim dunku menumde ama yazmaya inanin fiesatim yok bugunluk affimi istiyorumyarin burdayim

Saol canım. Henüz denize inmedik sanırım havuzda daha çok zaman gecircez ben kendime guvenemiyorum yüzme konusunda ama dinlenmek iyi gelicek.

selam bugün hiç giremedim misafirlerim yeni gittiler çok abarttım en iyisi ne yediklerimi yazmayayım yarın tartılmamam gerek kesin kilo almışımdır

selam bugün hiç giremedim misafirlerim yeni gittiler çok abarttım en iyisi ne yediklerimi yazmayayım yarın tartılmamam gerek kesin kilo almışımdır
Canm nolursa olsun menulerimizi paylasalmki bidaha aklmza gelsn dha cok dikkaat edelm dmi bende diger arkdaslarda abartsak bile utanarakta olsa paylasyorz menuyu sen yaz tamam biz gormcez bakmicaz soz : D

Saol canım. Henüz denize inmedik sanırım havuzda daha çok zaman gecircez ben kendime guvenemiyorum yüzme konusunda ama dinlenmek iyi gelicek.
Tabi canm gelmezmi biz bu sene gidemedk esimin islernden dolayi ama seneye yazlk almayi dusnuyoruz 2 cocukla en iyisi bu olur sanrm :) o zamana kadar ins istedgm kiloya inerm de utanmadn denze gireblirm :)

Canlar canlar bugn vucudn direnisini yendim sanrim yasasn sonnda asgya inmeye basladm evn icnde seke seke geziyorm sevncten

Hemen bildirimimi yaapym :)
Sabah :2 mnik dilm.kepek ekmegi,peynr cesitleri ,1 haslanms yumrta,sogus,1 catal bal
Ara : ceviz 2 tane
Oglen : etli nohut yemegi 1 porsyon, 5 tane kiraz domates 1 kase yogurt
Ara : yesilcay kuru uzm vr cevz karsik bir avuc kadar
Yarm seftali yarim muz
Aksam : 5 kasik taze fasulye, kucuk kase yagsizmakarna, 1 kase yogurt , sogus
Ck az kek

30 dk hizli tempoda yuryus 3 lt su :)

Saygilar :))

Gunaydin kizlar dun giremedim siteye gorumcem dogum yapti ....bide karsida cok trafik vardi cocuklarla arabada epey bi zorlamdim...aksam 10 da evdeydik bi kosusturmaca gecti...
Menum
Sabah 10 siyah zeytin 3 dilim ekmek 1 haslanmis yumurta 1 kasik krem peynir az visne receli 2 ceri domates yarim salatalik ve cay
Arada 2 adet incir turk kahvesi kicuk bitter cikolata
Oglen
Fasulye yemegi 8 yk 3 adet tavuk kanadi 1 cavdar ekmegi 125 gr yogurt
Arada bi cikolata(bebek ziyaretinde yedim)
Aksam ton baligi salatasi ve dondurma..dun ekmege dayanamadim canim cok istedi fazla kacti aksam yemegini 10 da yedim o da kotu oldu bide bebek ziyaretinde cikolata
Yediklerim 2000 kalori biraz fazlaydi ama tam net hatirlamiyorum simdi
Bugun daha dikkatli olmaya calisicam
Diyete devam motivasyonumu bozmamaya calisiyorum:)

Ohhhohhhhohh vucudunun direncini yendigine cok sevindim canim:)
Dunku menunde guzel olmus
Tebrikler boyle devam:)

Bozma bozma tatlm bugun nolduysa oldu ama yarn hic bisy olmams gbi devam yoksa diyetmiz ise yaramaz :) gormcen ve bebegi iyiler ins canm Allah saglikli huzrlu omurler versin insallah :)
Bana olecok kotu bi menu gibi gelmedi saadece ekmek accik fazla onn disinda guzel.bence sekerm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…