Canım kavuşursunuz biran önce inşallah. Eşin uzaklarda herhalde.e benim hatamı düzeltmemi bekledin bunca saat.. hesaplıyayım dedim enazından.. bu arada alıntı yaptım birsürü gitti yazamadım canım..eşim daha dönmedi aralık başında dönecek bi değişiklik olmazsa.. kızımda bunu kullanıyor sanki çok fena delirmek üzereyim bildiğin kavga ediyoruz evde..okulda sorunun biri bitiyor diğeri başlıyor..bu ara uzak durmaya karar verdim biraz sakince beklemek istiyorum iyice göze battım zaten birazda başka veliler koştursun...
insallah yolay girer canm ya uzuldm senn icn kizn belki babasni cok ozlemstr ondan oyle davranyordur yasni unuttm ama ergenlik basliyorda olablir sen gitme cok ustune yinede uzuldgunu anlar oda degsir belki canmsağol canım seninde mesajlarına alıntı yapmıştım gitti hepsi.. bu ara düzenim hiç yok okul başlayınca toparlarım diyordum ama nerdeeee..işyerimde yoğun evraklar çok fazla inan 1 dk vakit kalmıyor kendime..
hmm buda iyyms yapablirm o zman hem cocuklarda yer bol vitaminli :)Sağol canım. Ben de seni tebrik ediyorum.
Evet fazla. Ben 3 aydır beslenmemi düzene sokmuştum. Kalori çok aşırı olmasa da dünkü menüm karbonhidratı bol oldu. Kg ağırlığa 2,5'dan fazla olmaması lazım. Az kalsın canlı ağırlığa yazacaktım. Ben veteriner hekimim ve biz tartımda bu terimi kullanırız. 65.2,5 sonunda 192,5 gr olmalı. Benimki 250 gr sanırım. Tabi gece 11'de sporla cezamı çektim.
bu benim menüm değil. Pekmez sucuk diyetinin menüsü.
Tgd'nin protein kısmını almalısın. Özellikle Spordan sonra protein ihtiyacı artar,kaslardaki onarım için yarım saat-2 saat arasında alınmalı. Karbonhidrat ve yağı kısarak Tgd'nin ne kadar altında alırsan o kadar iyi. Yalnız proteinin fazlası da vücutta yağa dönüşüyor. Unutmamak lazım. Ben akşama kadar olan menümü yazınca akşam ihtiyacımı belirleyip ona göre yemek yapıyorum.
500 kalori aşağı alsan, 270 kalorilik de spor yapsan 100 gr hooop gider bir günde.
Pekmez sucuğu tatlı krizleri engelleyerek diyete yardımcı oluyormuş.
ben hep unutyorm bunu iste :/Üzüm çok olmamış. Sanırım bir porsiyonu 15 adet olabiliyor. Ancak üzüm şekeri en fazla meyvelerden. Diyette fazla tavsiye edilmiyor. Menün güzel olmuş. Bir de meyveyi yoğurtla beraber yemek çok faydalı. Şekerin sindirimini azaltıyor. Vitaminlerinden daha çok yararlanıyorsun. Ben kefir içiyorum genelde.
güzel olmuş canım kaçamaklarıda çok abartmamışsın protein kalsiyum herşey eklemişsin diyetine sebzede var dengeli yaniBildirimimi yapym hemecik gunaydin bu arada kizlar :)
Sabah : 2 dilim kpek ekmegi,sogus,1 yumrtahaslanmis,peynir cestleri ve 1 tk bal
Ara: 6 badem ve yesilcay
Oglenbulgr pilavi ustu doner
Yesil uzm bir kucuk salkim ve bir tuzlu kurabye
Aksam:turlu 1 porsiyon yannda 1 kase yogurt
Cay yannda biskuvi bir kac tane ( misafrm vardi ondan kacmak oldu birazck
40 dk orta tempod yuruyus 2,5 lt su
Canm tesekkur ederim yorumun icin :)güzel olmuş canım kaçamaklarıda çok abartmamışsın protein kalsiyum herşey eklemişsin diyetine sebzede var dengeli yani
tatlm gayet kacamaksz ve dengeli bir menu olmus tebrikler:) su ne kadarictin :)Gunaydin kizlar
Sabah:1 haslnmis yumurta,yarım domates 1 dlm kepek ekmeği,maydanoz,1 dilim salam
Oglen:közlenmiş patlıcan salata,yoğurt
Ara: 4 badem , 2 ceviz,sütlü kahve
Aksam:haşlanmış tavuk,salata,mercimek çorbası
Ara:1 elma
Kolay gelsin canım bencede okuldannuzaklas biraz kizinada kolay değil ama çok taviz vermemeye çalış.e benim hatamı düzeltmemi bekledin bunca saat.. hesaplıyayım dedim enazından.. bu arada alıntı yaptım birsürü gitti yazamadım canım..eşim daha dönmedi aralık başında dönecek bi değişiklik olmazsa.. kızımda bunu kullanıyor sanki çok fena delirmek üzereyim bildiğin kavga ediyoruz evde..okulda sorunun biri bitiyor diğeri başlıyor..bu ara uzak durmaya karar verdim biraz sakince beklemek istiyorum iyice göze battım zaten birazda başka veliler koştursun...
Yani 1500 de sabiltlemem lazım .sabah işe yürüyerek gidiyorum 30 dakika kahvaltıya hergün 1 yumurta eklemeliyim ve aksam üstü yürüyorum 30 dak.eve geldiğimde 1 kase yoğurt yiycem. Dogrumu et tavuk balik illa bi öğünde yiyorum zaten.Sağol canım. Ben de seni tebrik ediyorum.
Evet fazla. Ben 3 aydır beslenmemi düzene sokmuştum. Kalori çok aşırı olmasa da dünkü menüm karbonhidratı bol oldu. Kg ağırlığa 2,5'dan fazla olmaması lazım. Az kalsın canlı ağırlığa yazacaktım. Ben veteriner hekimim ve biz tartımda bu terimi kullanırız. 65.2,5 sonunda 192,5 gr olmalı. Benimki 250 gr sanırım. Tabi gece 11'de sporla cezamı çektim.
bu benim menüm değil. Pekmez sucuk diyetinin menüsü.
Tgd'nin protein kısmını almalısın. Özellikle Spordan sonra protein ihtiyacı artar,kaslardaki onarım için yarım saat-2 saat arasında alınmalı. Karbonhidrat ve yağı kısarak Tgd'nin ne kadar altında alırsan o kadar iyi. Yalnız proteinin fazlası da vücutta yağa dönüşüyor. Unutmamak lazım. Ben akşama kadar olan menümü yazınca akşam ihtiyacımı belirleyip ona göre yemek yapıyorum.
500 kalori aşağı alsan, 270 kalorilik de spor yapsan 100 gr hooop gider bir günde.
Pekmez sucuğu tatlı krizleri engelleyerek diyete yardımcı oluyormuş.
Bisküvi de nazar boncuğu olsun artık.Bildirimimi yapym hemecik gunaydin bu arada kizlar :)
Güzel dengeli olmuş ama su ve sporunuda aynı mesajda yazarsanniyi olur.Gunaydin kizlar
Sabah:1 haslnmis yumurta,yarım domates 1 dlm kepek ekmeği,maydanoz,1 dilim salam
Unutuyorum onları yazmayi.emzirdigim icin gunde 3.5 litreden az su icmiyorum dunde 3.5 lt ictim 1 saatte orta tempoda yürüyüş yaptımKolay gelsin canım bencede okuldannuzaklas biraz kizinada kolay değil ama çok taviz vermemeye çalış.
Yani 1500 de sabiltlemem lazım .sabah işe yürüyerek gidiyorum 30 dakika kahvaltıya hergün 1 yumurta eklemeliyim ve aksam üstü yürüyorum 30 dak.eve geldiğimde 1 kase yoğurt yiycem. Dogrumu et tavuk balik illa bi öğünde yiyorum zaten.
Bisküvi de nazar boncuğu olsun artık.
Güzel dengeli olmuş ama su ve sporunuda aynı mesajda yazarsanniyi olur.
Bildirimimi yapym hemecik gunaydin bu arada kizlar :)
Gunaydin kizlar
Bugun daha dikkat etmeye calisyorym canm tesekkur ederik yorumun icin :)birazcık kaçmış tabii ama yine güzel sayılır
Gayet guzel bi menu olmus canm yogurtta eklesen super olur :)bende dünkü mönümü yazıyım kızlar;
Sabah:2 dilim t.b ekmeği+1 dilim süzme peynir+1 dilim kaşar+kırmızı yağ biber+salatalık+şekersiz çay
Ara:2 kayısı+1 ceviz
Öğlen:4 kaşık z.y. taze fasulye
Ara:1/2 paket etiform+ayran
Ara:çeyrek armut
Akşam:3 köfte+1 dilim ekmek t.b.+salata
Ara:yarım haşlanmış mısır
3 litre su
Bugun daha dikkat etmeye calisyorym canm tesekkur ederik yorumun icin :)
Gayet guzel bi menu olmus canm yogurtta eklesen super olur :)
Merhaba kızlar. Öğlenki İskender ve künefenin ardından huzura çıkacak yüzüm yok.Künefe arkadaşındı. 1/4 yedim ama İskenderi yarım istedim yokmuş, tam geldi. Ekmeğini yemesem de öncesinde gelen tereyağı peynirle biraz ekmek yedim. Şu an masamın başında pişmanlık içinde oturuyorum. Akşama menümü ayarladım, bozmazsam 1400 kaloriyi geçmem.
Dünkü menümle avunuyorum biraz.
Sabah: 1 tatlı kaşığı bal, 1 dilim kadar çeçil peyniri, yarım domates, 4 adet zeytin, çay
Ara: 5 adet çilek
Öğlen: 1 kase ıspanak, yarım kase yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara: 10 badem
Akşam: 1 kaşarlı tost, yarım kase salata, 50 gr kadar et sote, 1 ince dilim kek, çay
Ara: 2 top dondurma
Ara: 1 incir, yarım nektarin, yarım orta boy muz, 3 badem
1297 kalori, karbonhidrat 140 gr, protein 50 gr, yağ 56 gr
2 litre su, öğlen yarım saatte 2,5 km, akşam 15 dakika 1,5 km yürüyüş, yarım saat pilates-ağırlık kaldırma
Bu arada günlük 200-300 defa karın çekip bırakma, sabahları 10 dakika esneme ve bacak kaslarını
güçlendirme egzersizlerini rutin olarak yapıyorum.
Beğendiğe yeni bir çocuk oyunu gelmiş. 2 seferdir çocuklarla gidiyoruz. Toplarla ekrandaki kuş, penguen, uçak vs. vuruyorsun. Üçümüz birlikte yetişemiyoruz toplara. Bayağı hareket oluyor. Oyunda yanmazsanız 5 dakikadan fazla süreyle sürekli hareket halindesiniz. Böyle bir zayıflama metodu duymuştum. Televizyon ekranına yumruk savurup tuğlaları kırıyorsun. Her yumruk 1 kalori.
teşekkür ederimmaşallah diyelim.gayet güzel.herşeyden var bence
Canm hedefne gelmek uzeresein buda odulun olsun ama sen eminimki sen dengeliceksindir :)Merhaba kızlar. Öğlenki İskender ve künefenin ardından huzura çıkacak yüzüm yok.Künefe arkadaşındı. 1/4 yedim ama İskenderi yarım istedim yokmuş, tam geldi. Ekmeğini yemesem de öncesinde gelen tereyağı peynirle biraz ekmek yedim. Şu an masamın başında pişmanlık içinde oturuyorum. Akşama menümü ayarladım, bozmazsam 1400 kaloriyi geçmem.
Sabah: 1 tatlı kaşığı bal, 1 dilim kadar çeçil peyniri, yarım domates, 4 adet zeytin, çay
Akşam: 1 kaşarlı tost, yarım kase salata, 50 gr kadar et sote, 1 ince dilim kek, çay
2 litre su, öğlen yarım saatte 2,5 km, akşam 15 dakika 1,5 km yürüyüş, yarım saat pilates-ağırlık kaldırma
Bu arada günlük 200-300 defa karın çekip bırakma, sabahları 10 dakika esneme ve bacak kaslarını
Beğendiğe yeni bir çocuk oyunu gelmiş. 2 seferdir çocuklarla gidiyoruz. Toplarla ekrandaki kuş, penguen, uçak vs. vuruyorsun. Üçümüz birlikte yetişemiyoruz toplara. Bayağı hareket oluyor. Oyunda yanmazsanız 5 dakikadan fazla süreyle sürekli hareket halindesiniz. Böyle bir zayıflama metodu duymuştum. Televizyon ekranına yumruk savurup tuğlaları kırıyorsun. Her yumruk 1 kalori.
kalori yakma yöntemi süpermiş canım yaptığın sporlarıda hayranlıkla okuyorum çokta kıskanıyorumMerhaba kızlar. Öğlenki İskender ve künefenin ardından huzura çıkacak yüzüm yok.Künefe arkadaşındı. 1/4 yedim ama İskenderi yarım istedim yokmuş, tam geldi. Ekmeğini yemesem de öncesinde gelen tereyağı peynirle biraz ekmek yedim. Şu an masamın başında pişmanlık içinde oturuyorum. Akşama menümü ayarladım, bozmazsam 1400 kaloriyi geçmem.
birde kızlar bişey sormak istiyorum siz hergün kaç gram veriyorsunuz ortalama.hiç vermediğiniz gün oluyormu?ben mesela diyorumki bugün dünden az yedim yarım kilo gitmiştir diyorum bi bakıyorum en fazla 200 gr gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?