Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın 4. takıın gülleri ,keyifler nasıl
ben cumartesi çalışanlardanım malesef ama hafta içi kadar yoğun olmuyor 3 e kadar işyerindeyim

Dünkü menümü yazıyım bende birazcık pişmanlık var ama

Sabah;1,5 dilim t.b. ekmekği+1 dilim süzme peynir+1,2 közlenmiş yağ biberi+salatalık+domates+şekersiz çay 1 fincan
Ara:2 kayısı+1 ceviz
Öğlen:Fırında yapılmış patlıcanlı oturtma 4 kaşık+1 dilim t.b ekmeği
Ara:1/2 paket limonlu etiform
Ara:1/2 armut
Akşam:1/2 dilim ekmek+5 kaşık şeker fasulye+2,3 turşu biber
Ara:5,6 üzüm+2 kaşık kek(kızımdan kalanı kaşıkladım malesef)+yarım finger bisküvi
biliyorum final kötü oldu ama bugün telafi edicem söz

bugün iş çıkışı şehir dışına gidiyoruz düğün var
inş oralarda çok yemek vermezlerde aç kalırım

Canmcm tatlilar harc menun super tabki spora flan hic laf yok ah bu tatliyla isimiz nolucak bende resmen kendmle savasyorm bu konuda

Canm son cumlene gul gul oldum inanki : D

Menu abur cubrlarla biraz yaralanms ama olsn dedgn gbi bugn duzelicektr inanyormko sen giderken yanna bisyler al karnnda doyurki cann cekmsn cekersede caktrmadan masumlari yersin ben oyle yapyordum : D

Bende menumu paylasym hmen ,:) yormlarnzi bekliyorum

Sabah 1 dilm kepekli eknek,1 yumurta,peynir az,1 ck bal , sogus
Ara: 1 avuc ici kdar karsik kuryemis ve yesilcay
Oglen birer pors turlu ve yagsz makarna ve ayran
Ara, minkck ekmek ustu bal ( tatli krizi icin )6 tsne uzum
Aksam: kavrma et salata yogurt
Az cerez

30 dk cardio pilates 200 ip

3 lt su

Çocuklara yaptirmamak en iyisi ben domuz grigi tantanasinda bile yaptirmadim.grip zaten astim seker tansiyo vs. Herhangi bi hastalikla birlikte seyrederse tehlikeli. Ama hayvanlatla oc ice çalışıyorsun kendini koruyabilirsen şart değil ama yaptirmaa diyemem etkisini sen daha iyi bilirsin.ama hep bi onceki senenin etkenine göre hazirlaniyo diye biliyorum.
gunaydın güzeller nasılsınız bakalım
Günaydın canım ben nobeten çıktım yarın yine nöbetçiyim şimdi kızı yuzmeye getirdik onu izliyoruz.
Çocuklar hic kendi bakman gibi oluyolar benim kızımda babannesi bakarken idrar yolu enfeksiyonu olmuştu ama neden olduğunu anlatinca kayinvalidemde dikkat etmeye başladı sonrada ciddi bi rahatsızlık gecirmedi.2 yasina gelmeden krese vermek zorunda kaldık su çiçeği geçirdi oda aşısı olduğu için hafif geçti zaten.onlar hasta olmasında bizimkiler çok sorun değil.
Arada oluyo öyle bikaç gün salla bakalim toparlarsın haftaya kadar.
Kolay gelsin canım akşamki kek bisküvi dışında güzel olmuş.
Beğendim menünü. Tatlı krizinide iyi atlatmissin.

menün bence çok güzel.aralar hep kuruyemiş olmuş ama tadında bırakmışsın miktar fazla değil o yüzden güzel bence.
ayarıca krizi çabuk atlatmışsın tebrikler

menün bence çok güzel.aralar hep kuruyemiş olmuş ama tadında bırakmışsın miktar fazla değil o yüzden güzel bence.
ayarıca krizi çabuk atlatmışsın tebrikler
evet canm uzmanvetten ogrenmistm oda oyle yapyodu aklma geldi hmen yoksa kotu sonuclanicakti hemb durdurdm kendmi :) tesekkur ederm yorumlarniz iciin :))
Bugn esim evdeydi gec kalktk coluk cocuk normalde bu saatlerde ogln yemegmi yemis oluyordm ama kahvlti gec yapildgndan hic acikmadm 2 ogun yesem bi skinti olmaz dimi cok acikmam gece insallh nasl bi menu yapsam :/

arada azar azar 2 kere ara öğün yap bence
sonrada çok geç kalmadan yine sebzeli yada etli bi hafif akşam menüsü bol salatalı süper olur ence

kızlar bugün eşim evde ondan yazamadım

Sabah:1 haslnmis yumurta,1 dilim k.ekmeği,domates,maydanoz,çay
Oglen: 1kase yoğurt,5 kaşık bulgur pilavı,5 kaşık mantar sote
Ara: sütlü kahve,1 dilim tarçınlı kek(çok güzel koktu dayanamadım yedimmm)
Aksam:şehriye çorbası,yoğurt,1 dilim k.ekmeği
Ara:2 ceviz,1 elma 3,5 litre su ve leslie 2

verselerde kaç gündür öyle çok yemişimki hiçbişey yiyesim yok dersinmenünde iyi sayılır şekerli şeyleride tadımlık yemişsin,yoğurt yada süt göremedim onu da bugün ekleyebilirsin

işnden mutlu olmana sevindim canım sende bakıcı sorunu yaşamışsın benimde eltim ev hanımı ama kızımı ona asla güvenmem en kötü bakıcı bile ondan daha iyi bakar.kendi çocuklarının başına gelmeyen kalmadı.çalıştığımız için çocuklarda ister istemez başkalarıyla büyüyor umarım ilerde bu yüzden bizi suçlamazlar beni neden başkasına bıraktın sen ilgilenmedin demezler.ben kızımla daha yolun başındayım hemşire olduğum halde hastalanmasından çok korkuyorum onun canı yansa benim iki kat canım yanar.allahım çocuklarımızı korusun inşallah bizede çocuklarımıza en iyi şekilde bakmayı nasip etsin

Calisan bayan olmak sirf bu yuzden
bile cok zor dimi canm allah kolaylik
versin kimse annenn bajtigi gibi
bakabilirmi yavrumuza allah iyilerle karsilastirsin diyelim hepiniz icn cok zor gercekten :/

Canm cok begendim menunu tebrikler herseyden var spor var masallah hep boyle olsun ins

Iki ara öğün yapsan olurdu ben haftasonları öyle yapiyorrum.

Gayet güzel olmuş kek çok batmiyo göze.
Ama benm canm bugn sandvic istyoo yesem kotu olur dimii
sandvici bi ara öğün yapabilirdin çok büyük olmamak şartıyla tabii.

Ama benm canm bugn sandvic istyoo yesem kotu olur dimii

Ben fırsat bulup menümü yazamadım.
Sabah domates salatalık peynir yarım omlet kızımdan kaldi.

Ara 2 ceviz

Öğlen 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek yoğurt

Ara 20 üzüm

akşam 4 kaşık pirinç pilavı 4 kaşık kuru fasulye yoğurt

ara 1 küçük poğaça (nöbette arkadaş getirmiş kiramadim)

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
fatsecret ayakta durmayida egzersiz sayiyo dogruysa eğer 5 saat ayakta durdum ameliyatta

günaydın canım güzel görünüyor öğleni çok hafif geçirmişsin acıkmadınmı nöbetlerde çok acıkılıyor sen yine nöbette fazla yemiyorsun.ameliyathanede zor ama alışan bırakamıyor galiba çalışma ortamı iyi oluyor galiba ameliyathanede

Gunaydin kizlar menumu paylaşayım iyi degil ama
Sabah:kepekli domatesli tost,maydanoz,çay
Oglen: salata,tavuk ızgara,ayran
Ara: 15 taze fındık,15taze fıstıkfazla oldu
Aksam:5 kaşık mantı,5 kaşık patlıcan tavası,5 kaşık bulgur pilavı
Ara:çikolata soslu dondurma

Canm ekmek pilav sonrada yogurt biraz fazla karbonhidrat var gibi geldi bana onn disnda guzel canm
Canm bol kacamakli bir gun olmus spor flanda goremedim bugn dikkat edebilirsen dengele sekerim odul gunu olsun oda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…