Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet ya cok sükür kendi adima en azindan almadim bende 70 le 71 arasina civi caktim o ayri ama bisey yapmadigimdan oda bakalim su fitnesse bi baslayabilsem umudum o artik

şebnemcim canım yaaa :) bizim kardeş takmı olan 12. takımda gelir heralde yakında.zaten başım sıkışınca koşucam mutlaka sana.kuralalra aykırı değilse kısmına gelince kardeş takımın amacı cuma günü listeler paylaşım alanına gönderilmeden önce iki takımın birbirinin listeisni kontrol ederek hata olasılığını yok etmek.ayrıca liste gönderme işlerinde yarcımı olmak gibi.sen gönüllüysen kontrol işine sorun olmaz yani şeker :)) öpüldün kocaman.herşey için teşekkürler.

slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...
bugün spor yapamadım gene allahım yaw ramazan mafetti yıktı geçti resmen ama genede güzel sanki bir senelik misafirlik açığını kapatıyor herkes hepbir arada gül eğlen ... ama işte genede spor yapamayınca huzursuz oluyorum nedense

yarın gene misafir var ne yemek yapsam diye düşünüyorum şimdiden ama şöyle bir huyum var yemek yapınca doyuyorum daha yemeden :))) ordan yırtıyorum azda olsa
birde bugün yeşil çayımı beşi bir yerde çayımı aksattım onada canım sıkıldı ama düzeltecem inşaallah...

hepinize iyi tatiller diliyorum kızlar .. yarın sabah görüşürüz kocaman öptüm sizleri

slm kızlar naber nasıl gidiyo diyetler ben iyiyim dünden beribir kepçe çorba bir börek karpuz 2 3 tatlı sahurdada 1 kase dom çorbası bol suu nasıl herkese kolay gelsinnnn.........

slm kızlar dün misafir vardı ve sabahtan akşama kadar ayaktaydım hatta geceye kadar gece 1:30 u geçiyordu gittiler o nedenle giremedim...
dün akşama kadar bişe yemeyip akşamdan sonra yedim .. tüm gün yemekle uğraşınca yeemek yemek istemedim ama saat 9-10 gibi olunca açlık başıma vurdu ve çok yedim off pişmanım ama yapacak bişe yok şuan birdaha tekrar etmeyeceğim inşaallah bu durumu

slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.. sanırsam hafta sonları girmiyor kimse ben yani yeni öğreniyorum ama ben genede girmişken yediklerimi yazayım dedim ....
dün çok yemiştim hemde geç saatte bugün telafi ettim akşam bişe yemedim sabah kahvaltısı ve meyve yedim yalnız kavrulmuş fıstık vardı bir avuç kadar ondan yedim öğleden sonra ... tutzmadım gene kendimi... dünden sonra tartıya çıkmaya korkuyorum ... birden kilo alıp birden veren yapımı bildiğim için yarından sonra tartıya çıkacağım umarım iyi sonuçlar alırım...

umarım hepinizin keyfi yerindedir..
iyi geceler

günaydin hanimlar,

oglumu krese götürmeden önce yazmak istedim

bugün yine ilk günkü kararliligimla birlikte diyete basliyorum ,bu sefer pes etmek yok,yilmak yok,vazgecmek yok.
sabir var,azim var,kararlilik var...

simdiye kadar dogru dürüst devam etseydim hedefime ulasmistim bile düsünsenize simdi 55 kilyodum.zayif olmak icin neden daha fazla bekliyorumki,2 ayda 8 kilo verdim simdi neden yapamayayim ,yapabilirim,yapicam ben bu isi basaricam artik yeter

BITSIN ARTIK BU CILEEEEEEE..........

hepinizi öpüyorum..a.s.

günaydınlar

sabah bir açmayı hüplettim şimdi yeşilçayımı içiyorum
hafta sonu çok yedim offf
silkeleyin beni kızlar napıcam ben ya acayip iştahım var durduramıyorum kendimi

Funda aynı senin durumundayım. Benimde casnım çok sıkkın kendimi tatlıya verdim resmen ve bugün itibariyl e 1,5 kg almışım. Ama 4 gündürde wctye çıkmadım onunda etkisi var, bu gidişi çeviremezsem halim harap. moral bozukluğundan elim kolum kalkmıyor dolayısıyla yüeüyüşüde aksattım.

Benimde silkelenmeye ihtiyacım var acilen...

Esra çok sevindim regli olmana. ınersin artık sen. Regliyken öyle hissetmen normal 3 gün sonra şişliğin gider.

Yasemin yeniden havaya girmiş ne güzel darısı bize kızlarr.

selam kızlar hayırsız arkadaşınız geldi nasılsınız umarım herkes ben gelmeyeli zayıflamıştır ben ise aksine kilo almıştım akapunktur +n diyetisyene gidiyorum yavaş yavaş kilo vermeye başlıyorum umarım bir an önce takımdan ayrıldığım kiloma kadar inerim abartmıştım çünkü kızlar kendinize şimdilik iyi bakın uzun bi süredir girememiştim daha sık girmeye çalışırım

funda cım şebo cum kuzum yasemincim valla silkelenin kızlar silkelenmeyince olmöuyor ben 63-64 lerden 71 lere çıkmıştım yavaş yavaş inmeye başlıyorum
sormayın durumumu yabi şebom neden düştün tatlıya bacım
funda açmamı yedin yanlıış okumadım dimi
bu arada takımda kimler kaldı eskilerden bana da yer var mı geri dönecek olsam

Şahnur hoşgeldin tatlışim.

Benim tatlıya düşkünlüğüm sıkıntıdan biras. ama bugün pantolunu zorla kapatıp üstünde fırlayan simidi görünce aklım başıma geldi( inşallah yanee)

Takımda senin bildiğin esra, funda ve ben varız. pınar ve hayal kardeş takımdalar. Takımda da yerimiz var , istiyosan gel hemencik.

Sen kime gidiyorsun akupunktura, iyi yapmışsın yardım almakla canım.

günaydın herkese.
haftasonu ne oluyo bizlere yaaaaaaaa.
+800 gr kazandın.3haftada gidiyo 2 günde geri geliyo.hafta sonu evde değildim.eşimin ailesindeydik.yemekleri çok yağlı yapıyorlar.nekadar az da yesen,benim yemeklerden 1 günde aldığım yağı 1 öğünde alıyorsun orda.bu hafta daha fazla sıkmam gerekli.
sabah :1 poğaça yedim +çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…