Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben kaynanamlara gitsem kadin tikadikca tikiyor. Yemekleride lezzetli mubarek. Gecen hafta fistikli ev burmasina hayir dedim küstü kadın nerdeyse. Eve dönene kadar ne varsa ikram ediyor Ben tartıdan önce gitme derim:)

Ben kaynanamlara gitsem kadin tikadikca tikiyor. Yemekleride lezzetli mubarek. Gecen hafta fistikli ev burmasina hayir dedim küstü kadın nerdeyse. Eve dönene kadar ne varsa ikram ediyor Ben tartıdan önce gitme derim:)

kızzz nerde öyle kaynanaa ben doğum yaptım dalga geçti hep benle neydin ne oldun aldığımızda böyle miydin falan dedi durdu en son 2 ay önce gördü ki yaklaşık 20 kilo vermiştim şok oldu tabi =) şimdi daha da zayıflamalıyım hırs yaptım görümcede 1,75 boy 56 kilo temelli deli oluyorum

Benim kaynanam iyi kalplidir. Zararsiz . Faydasida yok zararida haha öyle durmus monaliza tablosu gibi
Madem seninki öyle git göster yeni halini. 20 kilo az rakam degil masallahh.
Benimki kiloma karismaz dombili cunku Torun ister devamli. 3. yü getir der der durur.

Dedigim gibi genetik test asamasindayiz su aralar, ucret talep etmediler. Ablam Troisdorf / Sankt Augustin de kaliyor, Bochum da da akrabalarim var.
Bende derinden arastiracagim bu konuyu canim, belki bir sekilde en azindan daha ucuza getirme yolu vardir. York testti ismi bu arada...

Ayni benim kayinvalidem kadincagiz hep yedirme derdinde

Kiz ne güzel iste mutlu olsana, keske benim kayinvalidemde bana yeme dese

faydasi da yok zararida kismina cok güldüm
Ooo torunu kim istemez, Allahtan benim ki bana birsey demiyor ama gecen teyzeme bos bos oturuyorlar cocuk yapsalar ya demis

faydasi da yok zararida kismina cok güldüm
Ooo torunu kim istemez, Allahtan benim ki bana birsey demiyor ama gecen teyzeme bos bos oturuyorlar cocuk yapsalar ya demis
Benimki doğrudan bana söylüyor, tembel tembel oturmuşsun diye ( halbuki çalışan bir insanım, 2 de çocuk). Faydası yok çunki bakmıyor torunlara. Seviyor canını verir ama bıraksam ona bakmıyor zararı da yok karişmaz çunki bize. dedıkodu fln bılmez. Bazen işten geç çıktığımda paket yapıp yollar yemek. Monalizam benimmm

öylede denebilir çok eziklediler beni ekmekçi falan derdi herkesin içinde ühüüüüüü
Kiyamam ben sana üzülme, Allaha havale et... Bu dünyada ne ekersen onu bicersin, saygida kusur etmedigin sürece (anne sonucta) kazanan sen olacaksin.

Ohoo isimiz kayinvalidelere göre cocuk dogurmaya kaldiysa
Monalizan iyimis kiz, Allah aranizi bozmasin canim.
Darisi tüm kayinvalide azabi ceken gelinlere.

Ohoo isimiz kayinvalidelere göre cocuk dogurmaya kaldiysa
Monalizan iyimis kiz, Allah aranizi bozmasin canim.
Darisi tüm kayinvalide azabi ceken gelinlere.
Merak etme canım dünyanın kanunu bu. Kayınvalidenle iyiysen diğerlerinden biri gıcıktır.. Önemli olan eşin ve çocukların gerisi fasa fiso. Salla gitsin

Akşam kurabiye olmasa iyiymiş ama olmuş artık arada olur kaçamak.
Allah kabul etsin canım. Diğer iş içinde üzülme hiç hayırlı değil demekki.
Pirinci severim ben fırsatını bulmusken yiyeyim iki gün hem nöbette de kaçamak yapmamış olurum.
Test york testi canım burda pinnertest firmanın adı. Gıda intoleransı testi.
Hadi inşallah istediğin olur canım.
Bu testte biraz keyfi bişey canım inşallah oduyolardir.
öylede denebilir çok eziklediler beni ekmekçi falan derdi herkesin içinde ühüüüüüü
Ah canım yaa Kıyamam ben sana.

sağol canım inşallah bakalım

Merak etme canım dünyanın kanunu bu. Kayınvalidenle iyiysen diğerlerinden biri gıcıktır.. Önemli olan eşin ve çocukların gerisi fasa fiso. Salla gitsin
Allah sahidim simdiye kadar hic bir sorunla karsilasmadim, ne kayinvalidem ne kayinpederim ne de digerleri acisindan. Farkliliklar var elbette ama memnunum, zaten az ile yetinmeyi bilmeyen cogu da bulamaz :)
Kuzum es ve cocuk elbette önemli ama ben mesela 'ben onun ailesiyle mi evleniyorum, hayir!' sözüne katilanlardan degilim.

aynen öyle kızlar bende öyle yapıyorum seslenmiyorum hiç

Beterin beteri var canim, sükret sen yine... Allah yardimcin olur, dualarini eksik etme gülüm

Pirinci severim ben fırsatını bulmusken yiyeyim iki gün hem nöbette de kaçamak yapmamış olurum.
O zaman mutlaka uygula canim ama dün de belirttigim gibi öyle sade yeme bence. Benim lokmalar agzimda büyüdü, zor yuttum... cok lapa oldugu icin mideni bulandirabilir.

çok şükür buna gene doğru diyosun

Günaydın,
Haftasonu hiç bakamadım rahatsızım biraz
Yemek olarak da çok düzenli yiyemedim, su çok içemedim
Ama bugün daha iyiyim bugündn itibaren yine düzenli saatlerime döncem inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…