Tekrar gecmis olsun canim. Benim kardesiminde 3 kez kolu cikti (iki sag, bir kerede sol), doktor cok dikkatli olmamiz gerektigini söyledi, síklasirsa kol bunu aliskanlik haline getirip sürekli cikabiliyormus. Yine Allahtan ucuz atlatmissiniz.
Evet biliyorum canim, ne bileyim merak ediyorum iste
Direk önünde diz cöksün, senin gibi kismet kacirilmaz
O: Leylamteklif ediyoruuuuum benimle evlenirmisiiiiiin
Sen:KK76:<- aslinda böylesin de caktirmiyorsun )
Sonuc=
Hayirli olsun
Öyle de böyle de suya devam, sagol tatlim
Canlar bu hafta Ablamın Kinasi var haftayada düğün biraz yoğun olacağım kusura bakmayin ama menümü hergun yazacağım maglum calisiyorumda ..
Ablaaamm gelinnn oluyorrrr siradaaaa banaaaa geliyorrrrrrr
kizlarr suan okadar mutluyumkiii ..
kilo verdigimi billiyorum tartidan ama aynaya bakincaa hic fark gormuyordum..
2. ayda benim nisanim vardii balik elbise giymistimm .. onuu denedimmm bildiginn bolll yaniii cuval gibii olduuu balik degil perde gibi dümdüz olduuu demekkkiii zayiflamisimmm incelmisimmm cok mutluyumm. ama su basenler biraz daha gitse daha cok sevinecemm..
Reglden dolayidir dediğin gibi canım.
Bu sabah yine 68.7 çıktım geçen hafta ki dalgalanmadan sonra iyi oldu. Dün akşam tarhana çorbası ve makarna yapmıştım tarhanada nohut var yiyemedim o yüzden mecburen makarna ve salata yedim bakalım zamanla alisicam uzak durmam gerekenlere.
Kankim sen normal tempo yEki Görüntüle 1466556
İndirmiştim bir ara dayanamayıp sildim öyle bir program. bilmemki indireyim bakalım tekrar. Bu arada benim gösterge yanlış gösterio demekki. dün 40-45 dk ya 89 dedi bugün 40 a 82 calori dedi
kankim sen normal tempo yürüyüşümu yaptinn cunku 40 dakikada 2.75 km yapmissin ben eliptik bisikletle 40 dakkikada 22 23 kmh hiziylaa 16 km yapiyorum bi gariplik varEki Görüntüle 1466556
İndirmiştim bir ara dayanamayıp sildim öyle bir program. bilmemki indireyim bakalım tekrar. Bu arada benim gösterge yanlış gösterio demekki. dün 40-45 dk ya 89 dedi bugün 40 a 82 calori dedi
Regl olmussun ya canim seninki bir kac güne yine rayina oturur diye düsünüyorum.sagolun kızlar cok dikkat ediyorum ancak tartı oynamıyor buarada regl oldum cumartesi yine gramlar düşmedi..maydonoz suyuna başladım bu sabah bilmiom işe yarar mı?sadece aç karnına 1 çay bardağı içiom ..menülerim de güzel sanki ama takıldım..ebru kız niye böle olduk biz?3 nisana ne kaldı şurda yaa
Güzel olmus Leylim :)Günaydın kizlar
Dun ku menum
Sabah 09:00
2 yumurta 1 yemek kasigi lordan omlet
Oglen 14:00
5 yk yogurda 1 yk yukaf kepegi,biraz pul biber ve zencefil ekleyip yedim
Aksam 19:00
Derisiz haslanmis tavuk incik
2 yk yogurt
Leslie 3 mile tamam
Tiffanyrothe egzersizi tamam
3 lt yi gecik su ictim.. protein aldigim icin gunboyu cok susadim
kankim sen normal tempo yürüyüşümu yaptinn cunku 40 dakikada 2.75 km yapmissin ben eliptik bisikletle 40 dakkikada 22 23 kmh hiziylaa 16 km yapiyorum bi gariplik var
canım walla bana da oyle geldi kaderin bi oyunu gibi..ne güzel gidiyodu ve gerçekçi hedefler koymuştuk..senin de dediğin gibi imkansız bu sürede hedefimiz,ya tamamen aç kalınca da gitmedi kilo yaa,sağlıksız biliom ama daha napim kiRegl olmussun ya canim seninki bir kac güne yine rayina oturur diye düsünüyorum.
Wembam sanirim hedefimize ulasamayalim diye kilo durdu. Hani ulasirsak zivanadan cikacagimiz icin
Ben zaten pes ettim 10 gün icinde 3 kiloyu normal yollardan veremem
Mc Donalds yalan oldu
Bana kaderimiiiin bir oyunumu buuuucanım walla bana da oyle geldi kaderin bi oyunu gibi..ne güzel gidiyodu ve gerçekçi hedefler koymuştuk..senin de dediğin gibi imkansız bu sürede hedefimiz,ya tamamen aç kalınca da gitmedi kilo yaa,sağlıksız biliom ama daha napim ki
Kankim sen normal tempo y
kankim sen normal tempo yürüyüşümu yaptinn cunku 40 dakikada 2.75 km yapmissin ben eliptik bisikletle 40 dakkikada 22 23 kmh hiziylaa 16 km yapiyorum bi gariplik var
Kankii bilemiyorum ki. Eliptik de kullanmistim bir ara, ama tek bikmadan kullanabildigim kosu bandim. Yoksa eliptik tum vucudu ayni anda harket ettirmekte daha daha etkili.
Canim bana sorarsan isinmak icin yavas basla, sonra da hizi yavas yavas arttir.Kankii bilemiyorum ki. Eliptik de kullanmistim bir ara, ama tek bikmadan kullanabildigim kosu bandim. Yoksa eliptik tum vucudu ayni anda harket ettirmekte daha daha etkili.
Ebrulimm simdi 5,5-6 deneyecegim. Kosmak daha etkili aslinda. Uzun zaman koydugum icin araya fazla kosamiyorum.. Bir arkadasim ara ara tempoyu dusurup yuru sonrada kos yoruldugunda tekrar dusur boyle devam et dedi, bilemiyorum.
bayıldım şeker bu paylaşımına hemen pc ye kaydettim çıktısını alıp buzdolabına asacağım .düşündümde şimdi benim oğlum 12 kilo ve ben onu kucağımda taşırken zorlanıyorum 10 dakika sonra kollarım ağrıyor halbuki ben oğlumdan 2 tane tüm gün üzerimde taşıyorum ne yapsın bu vücut hergün heryerimin agrıması normal değilde ne değil mi
Rica ederim gülüm :)bayıldım şeker bu paylaşımına hemen pc ye kaydettim çıktısını alıp buzdolabına asacağım .düşündümde şimdi benim oğlum 12 kilo ve ben onu kucağımda taşırken zorlanıyorum 10 dakika sonra kollarım ağrıyor halbuki ben oğlumdan 2 tane tüm gün üzerimde taşıyorum ne yapsın bu vücut hergün heryerimin agrıması normal değilde ne değil mi
Regl olmussun ya canim seninki bir kac güne yine rayina oturur diye düsünüyorum.
Wembam sanirim hedefimize ulasamayalim diye kilo durdu. Hani ulasirsak zivanadan cikacagimiz icin
Ben zaten pes ettim 10 gün icinde 3 kiloyu normal yollardan veremem
Mc Donalds yalan oldu
günaydın kızlar
dün uyuyakalmışım menümü paylaşamamışım
tartıya çıktıkça aynı rakamı görmektende sıkıldım onun için dün biraz cozuttum(belki metabolizmam hızlanır azıcık)
sabah 10,45
2 kk peynir
1 kk kaşar
3 zeytin
1,5 dilim ekmek
1 ceviz
(sabah böyle yiyip dışarı çıkınca kurt gibi aç döndüm tabi)
16,00
2 zeytin yağlı sarma
18,30
2 kase köfteli nohutlu yoğurt çorbası (bunun bi adı vardır heralde ama ben bilmiyorum)
1/2 dilim ekmek
8 zeytin yağlı sarma
1 yk yoğurt
21,00
1 kase sütlaç
2 portakal
1 lt su
45 dk yürüyüş
kötü bir menü oldu biliyorum ama moralim bozuk olunca bööyle oluyor
bu sabahıda kötü geçirdim zaten
sağlık olsunda geriye kalan şeyler bir şekilde hallediliyor Allahın izniyle .teşekküer ederim canımRica ederim gülüm :)
Düsüncen cok dogru, vücudumuz bütün gün fazlaliklarimizi tasimaya maruz kaliyor ve bu durumda da yorgunluk, agrilar cok normal. O yüzden en basta sagligimiz icin bu kilolardan kurtulmaliyiz.
Bu arada oglusunun da iyi olmasina sevindim caniiim
canım bende aynı moralim bozukken herşeye saldırıyorum sütlaç harici fena değil aslında ben olsam daha fazla saldırırdım sen yine iyi kurtarmışsıngünaydın kızlar
dün uyuyakalmışım menümü paylaşamamışım
tartıya çıktıkça aynı rakamı görmektende sıkıldım onun için dün biraz cozuttum(belki metabolizmam hızlanır azıcık)
sabah 10,45
2 kk peynir
1 kk kaşar
3 zeytin
1,5 dilim ekmek
1 ceviz
(sabah böyle yiyip dışarı çıkınca kurt gibi aç döndüm tabi)
16,00
2 zeytin yağlı sarma
18,30
2 kase köfteli nohutlu yoğurt çorbası (bunun bi adı vardır heralde ama ben bilmiyorum)
1/2 dilim ekmek
8 zeytin yağlı sarma
1 yk yoğurt
21,00
1 kase sütlaç
2 portakal
1 lt su
45 dk yürüyüş
kötü bir menü oldu biliyorum ama moralim bozuk olunca bööyle oluyor
bu sabahıda kötü geçirdim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?