Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haha alemsin yaa

Canlar bu hafta Ablamın Kinasi var haftayada düğün biraz yoğun olacağım kusura bakmayin ama menümü hergun yazacağım maglum calisiyorumda ..
Ablaaamm gelinnn oluyorrrr siradaaaa banaaaa geliyorrrrrrr

hayirlisi olsun canim

cok guzel bi duygu buuu cok sevindimmmm

Canim aksamlari az yemek gerçekten cok cok zor oluyor ben de zor tutuyorum suyu dayiyom agzima ama gozumde hep yemek ve abur cubur...

Günaydın kizlar

Dun ku menum
Sabah 09:00
2 yumurta 1 yemek kasigi lordan omlet
Oglen 14:00
5 yk yogurda 1 yk yukaf kepegi,biraz pul biber ve zencefil ekleyip yedim
Aksam 19:00
Derisiz haslanmis tavuk incik
2 yk yogurt

Leslie 3 mile tamam
Tiffanyrothe egzersizi tamam
3 lt yi gecik su ictim.. protein aldigim icin gunboyu cok susadim

sagolun kızlar cok dikkat ediyorum ancak tartı oynamıyor buarada regl oldum cumartesi yine gramlar düşmedi..maydonoz suyuna başladım bu sabah bilmiom işe yarar mı?sadece aç karnına 1 çay bardağı içiom ..menülerim de güzel sanki ama takıldım..ebru kız niye böle olduk biz?3 nisana ne kaldı şurda yaa

Kankim sen normal tempo y
kankim sen normal tempo yürüyüşümu yaptinn cunku 40 dakikada 2.75 km yapmissin ben eliptik bisikletle 40 dakkikada 22 23 kmh hiziylaa 16 km yapiyorum bi gariplik var

Regl olmussun ya canim seninki bir kac güne yine rayina oturur diye düsünüyorum.
Wembam sanirim hedefimize ulasamayalim diye kilo durdu. Hani ulasirsak zivanadan cikacagimiz icin
Ben zaten pes ettim 10 gün icinde 3 kiloyu normal yollardan veremem
Mc Donalds yalan oldu

Güzel olmus Leylim :)

kankim sen normal tempo yürüyüşümu yaptinn cunku 40 dakikada 2.75 km yapmissin ben eliptik bisikletle 40 dakkikada 22 23 kmh hiziylaa 16 km yapiyorum bi gariplik var

Canim eliptik bisikletle kosu bandi farkli. Parfym tempolu yürüyüs yapiyor.

Parfym tempoyu biraz daha arttir yarim ben yarim saatte 3 km yürüyorum.

canım walla bana da oyle geldi kaderin bi oyunu gibi..ne güzel gidiyodu ve gerçekçi hedefler koymuştuk..senin de dediğin gibi imkansız bu sürede hedefimiz,ya tamamen aç kalınca da gitmedi kilo yaa,sağlıksız biliom ama daha napim ki

Bana kaderimiiiin bir oyunumu buuuu evet aynen öyle...
Sabir hayatim sabir, gidecek onlar naz yapiyorlar sadece
Öyle bir daha da ac kaldim, hic yemedim gibi seyler de duymayayim
Önemli olan saglikli beslenmeyi yasam stili haline getirmek. Dogru yolda oldugumuzu biliyorum, hedefimize ulasamamamiz icin hic bir neden yok sen su bagirsaklarini bir yola sok ondan sonra bak nasil gidiyor kilolar

Kankim sen normal tempo y

Güzel olmus Leylim :)

Canim eliptik bisikletle kosu bandi farkli. Parfym tempolu yürüyüs yapiyor.

Parfym tempoyu biraz daha arttir yarim ben yarim saatte 3 km yürüyorum.
Kankii bilemiyorum ki. Eliptik de kullanmistim bir ara, ama tek bikmadan kullanabildigim kosu bandim. Yoksa eliptik tum vucudu ayni anda harket ettirmekte daha daha etkili.
Ebrulimm simdi 5,5-6 deneyecegim. Kosmak daha etkili aslinda. Uzun zaman koydugum icin araya fazla kosamiyorum.. Bir arkadasim ara ara tempoyu dusurup yuru sonrada kos yoruldugunda tekrar dusur boyle devam et dedi, bilemiyorum.

Canim bana sorarsan isinmak icin yavas basla, sonra da hizi yavas yavas arttir.
Mesela ilk 5 dakika 4,5 ile yürü sonra 5 dakika 5 ile sonra 10 dakika 5,5 öyle öyle arttir yani.

herkese merhaba kızlar kusura bakmayın oğluşumdan dolayı biraz düzensiz gelebildim paylaşımda bulunamadım ama çok şükür atlattık gibi inşallah bir daha olmaz bende sabah kahvaltıdan sonra ilk iş önce bir kuaföre gidip elimi yüzümü düzelttirdim işe geldim bir kendime geleyim değilmi ne kaldı şunun şurasında nisana gerçi benim hedef biraz zor gibi ama ne yapalım çıkmadık candan ümit kesilmezmiş

bayıldım şeker bu paylaşımına hemen pc ye kaydettim çıktısını alıp buzdolabına asacağım .düşündümde şimdi benim oğlum 12 kilo ve ben onu kucağımda taşırken zorlanıyorum 10 dakika sonra kollarım ağrıyor halbuki ben oğlumdan 2 tane tüm gün üzerimde taşıyorum ne yapsın bu vücut hergün heryerimin agrıması normal değilde ne değil mi

Rica ederim gülüm :)
Düsüncen cok dogru, vücudumuz bütün gün fazlaliklarimizi tasimaya maruz kaliyor ve bu durumda da yorgunluk, agrilar cok normal. O yüzden en basta sagligimiz icin bu kilolardan kurtulmaliyiz.

Bu arada oglusunun da iyi olmasina sevindim caniiim

günaydın kızlar
dün uyuyakalmışım menümü paylaşamamışım
tartıya çıktıkça aynı rakamı görmektende sıkıldım onun için dün biraz cozuttum(belki metabolizmam hızlanır azıcık)
sabah 10,45
2 kk peynir
1 kk kaşar
3 zeytin
1,5 dilim ekmek
1 ceviz
(sabah böyle yiyip dışarı çıkınca kurt gibi aç döndüm tabi)
16,00
2 zeytin yağlı sarma

18,30
2 kase köfteli nohutlu yoğurt çorbası (bunun bi adı vardır heralde ama ben bilmiyorum)
1/2 dilim ekmek
8 zeytin yağlı sarma
1 yk yoğurt

21,00
1 kase sütlaç
2 portakal

1 lt su
45 dk yürüyüş
kötü bir menü oldu biliyorum ama moralim bozuk olunca bööyle oluyor
bu sabahıda kötü geçirdim zaten

ulaşmayalım zaten ben ulaşıcam diye korkumdan dahada aşağıya çektim
emeklerimize yazık dimi ama

aslında sütlaç olmasaydı iyimiş.. hem sarma hem sütlaç iyi olmamış tabi.. farkındasında zaten

sağlık olsunda geriye kalan şeyler bir şekilde hallediliyor Allahın izniyle .teşekküer ederim canım

canım bende aynı moralim bozukken herşeye saldırıyorum sütlaç harici fena değil aslında ben olsam daha fazla saldırırdım sen yine iyi kurtarmışsın

Kizlar nasilsiniz pasta kursundayim da bi gelemedim buraya dun. yazablrsem paylascam dunku menuyu Maşallah istahim zirvede buaralar. Borekler falan havada ucustu ama.bugun kendimi tutcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…