günaydın kızlar
dün uyuyakalmışım menümü paylaşamamışım
tartıya çıktıkça aynı rakamı görmektende sıkıldım onun için dün biraz cozuttum(belki metabolizmam hızlanır azıcık)
sabah 10,45
2 kk peynir
1 kk kaşar
3 zeytin
1,5 dilim ekmek
1 ceviz
(sabah böyle yiyip dışarı çıkınca kurt gibi aç döndüm tabi)
16,00
2 zeytin yağlı sarma
18,30
2 kase köfteli nohutlu yoğurt çorbası (bunun bi adı vardır heralde ama ben bilmiyorum)
1/2 dilim ekmek
8 zeytin yağlı sarma
1 yk yoğurt
21,00
1 kase sütlaç
2 portakal
1 lt su
45 dk yürüyüş
kötü bir menü oldu biliyorum ama moralim bozuk olunca bööyle oluyor
bu sabahıda kötü geçirdim zaten
Haklisin canim isin ucunda emeklerimiz var, o yüzden ulasamasak daha iyi olurulaşmayalım zatenben ulaşıcam diye korkumdan dahada aşağıya çektim
emeklerimize yazık dimi ama
Haklisin narinimsağlık olsunda geriye kalan şeyler bir şekilde hallediliyor Allahın izniyle .teşekküer ederim canım
Kendine hakim ol ex kankim, o havada ucusan börekler costurmasin seni. Tartida ki 69 u düsünKizlar nasilsiniz pasta kursundayim da bi gelemedim buraya dun. yazablrsem paylascam dunku menuyu Maşallah istahim zirvede buaralar. Borekler falan havada ucustuama.bugun kendimi tutcam :)
Benim de kilom oynamiyor canim yalniz degilsinizSütlac haricinde cok da kötü olmamis bence. Bozma moralini canim, kilosu oynamayan 3 kisi olduk (takim icinde), evren bize oyun oynuyor, yakinda havasi söner
Haklisin canim isin ucunda emeklerimiz var, o yüzden ulasamasak daha iyi olur
Haklisin narinim
Kendine hakim ol ex kankim, o havada ucusan börekler costurmasin seni. Tartida ki 69 u düsün
4 olduk deseneBenim de kilom oynamiyor canim yalniz degilsiniz
Zaten paradan dolayı bu kadar ciddiyim.Ay regl olsam da kurtulsam (eger gercekten o sebebten dolayiysa)...
Aaa süper, sevindim senin adina. Demekki cuma güzel bir sonuc alacaksin
Allah yardimcin olsun gogom, basaracagina inaniyorum. Verdigin parayi düsün
Güzel olmuş menün.Günaydın kizlar
Dun ku menum
Sabah 09:00
2 yumurta 1 yemek kasigi lordan omlet
Oglen 14:00
5 yk yogurda 1 yk yukaf kepegi,biraz pul biber ve zencefil ekleyip yedim
Aksam 19:00
Derisiz haslanmis tavuk incik
2 yk yogurt
Leslie 3 mile tamam
Tiffanyrothe egzersizi tamam
3 lt yi gecik su ictim.. protein aldigim icin gunboyu cok susadim
Evet akşam ve sütlaç çok olmuş.günaydın kızlar
dün uyuyakalmışım menümü paylaşamamışım
tartıya çıktıkça aynı rakamı görmektende sıkıldım onun için dün biraz cozuttum(belki metabolizmam hızlanır azıcık)
sabah 10,45
2 kk peynir
1 kk kaşar
3 zeytin
1,5 dilim ekmek
1 ceviz
(sabah böyle yiyip dışarı çıkınca kurt gibi aç döndüm tabi)
16,00
2 zeytin yağlı sarma
18,30
2 kase köfteli nohutlu yoğurt çorbası (bunun bi adı vardır heralde ama ben bilmiyorum)
1/2 dilim ekmek
8 zeytin yağlı sarma
1 yk yoğurt
21,00
1 kase sütlaç
2 portakal
1 lt su
45 dk yürüyüş
kötü bir menü oldu biliyorum ama moralim bozuk olunca bööyle oluyor
bu sabahıda kötü geçirdim zaten
insallah canim.. O kadar spor yap o kadar takip et diyeti sonrada baskülde fark göreme.. Meyveyle de arama bir set çektim.. Sınırlı yiyorum. çok şeker içeriyo.4 olduk deseneama bu durum cok yakin zamanda degisecek - hissediyorum
Zaten paradan dolayı bu kadar ciddiyim.
Ooo baskanim hosgeldinizinsallah canim.. O kadar spor yap o kadar takip et diyeti sonrada baskülde fark göreme.. Meyveyle de arama bir set çektim.. Sınırlı yiyorum. çok şeker içeriyo.
Beyaz ekmek en son ne zaman yediğimi unuttum.. şeker, yağ da öyle.. Stressten mi bu yoksa özel günler yaklaşıyo diyemi bilemedim.
Yıkılmak yokk tam gaz devam kızlar.. Gitsin kilocuklar gelsin fit vücutlar.
Balkon konuşması gibi oldu be
Yok canım zaten elimden geldiğince öyle beslenmiyorum ama işte bazen o duruma gelebiliyorum malesefcanım bu yoğunlukta iyi bile dayanıyorsun Allah kolaylık versinama sen bidaha öyle yapma yani 500 kcal bişey yiyip başka bişey yememek gibi.. ne olursa olsun bulabilirsin daha sağlıklı yemekler
Yerim seniiiiii tamam cnaım bak girdim mesela ilk haftam daKuzum simdi izinlisin ya iyice toparlan izin süresinde sonra aramiza bomba gibi dön amaaa iki hafta uzak kalma buralardan, özleriz
Kusura bakma Leylam da hic hosuma gitmedi
Aaaa senin kilo kaç ki kuzum? Ben geçtiysem de rezil bir beslenmeyle geçtim inan bana tek isteğim bir buçuk ayda mümkünse 4-5 kilo vermekİnsallah kuzum ikimiz de zayiflicaz ve yaza harika giris yapcaz
Olcaz insallah bebeim hatta dusunsene dugunlerimiz ayni zamana geliyomus beraber gelinlik bakmaya gideriz
Ben sacim icin kullanmistim canim cinko. Cilde de iyi geliyomus sanirim ama cok yaglandirmisti sacimi ve cildimi.Kilo almamistim ayrica.
Tebrik ederim rakibem gectin beni
Tatli heyecanlar - tatli telaslarMerhaba hatın kişiler, bi uğrayım dedim nabersiniz nasıl gidiyor diyet vs. ben iyiim diyete devam spor içinde kuzneimden trambolin aldım şu bir buçuk ay zıplıcam baya övlüyor internette bakalım işe yarayacak mı? Ayrıca düğüne davetli kişileri ayarlamak, davetiye sayılarını çıkarmak ne zormuş yaa, bakalım oturma düzenlerini de mi biz ayarlıcaz bilmiyorumAyyyyyyyy çok heyecanlı dönemler ama yaaa bu hafta çok yoğunuz hem davetiye bakıcaz hem damat bohçasının son parçası parfümü alamadık hala onu alıcam hem damatlığı teslim alıcaz hem gelin çiçeğimi alıcam (bu arada eminönünü tavsiye ettiler) öyle işte.. İyi ki izin almışım şu an farkettim ne kadar gerekli olduğunu.
Yerim seniiiiii tamam cnaım bak girdim mesela ilk haftam dainşallah toparlarım yaa bakalım
hoşgeldin kankimMerhaba hatın kişiler, bi uğrayım dedim nabersiniz nasıl gidiyor diyet vs. ben iyiim diyete devam spor içinde kuzneimden trambolin aldım şu bir buçuk ay zıplıcam baya övlüyor internette bakalım işe yarayacak mı? Ayrıca düğüne davetli kişileri ayarlamak, davetiye sayılarını çıkarmak ne zormuş yaa, bakalım oturma düzenlerini de mi biz ayarlıcaz bilmiyorumAyyyyyyyy çok heyecanlı dönemler ama yaaa bu hafta çok yoğunuz hem davetiye bakıcaz hem damat bohçasının son parçası parfümü alamadık hala onu alıcam hem damatlığı teslim alıcaz hem gelin çiçeğimi alıcam (bu arada eminönünü tavsiye ettiler) öyle işte.. İyi ki izin almışım şu an farkettim ne kadar gerekli olduğunu.
Yok canım zaten elimden geldiğince öyle beslenmiyorum ama işte bazen o duruma gelebiliyorum malesefneyse şimdi düğün zamanının giderek yaklaşması beni iyice motive etti inşallah kaçamak yok artık
Yerim seniiiiii tamam cnaım bak girdim mesela ilk haftam dainşallah toparlarım yaa bakalım
Aaaa senin kilo kaç ki kuzum? Ben geçtiysem de rezil bir beslenmeyle geçtim inan bana tek isteğim bir buçuk ayda mümkünse 4-5 kilo vermek
benimde aklımdan bunu okurken balkon konusması geçti hay aklınla bin yaşaainsallah canim.. O kadar spor yap o kadar takip et diyeti sonrada baskülde fark göreme.. Meyveyle de arama bir set çektim.. Sınırlı yiyorum. çok şeker içeriyo.
Beyaz ekmek en son ne zaman yediğimi unuttum.. şeker, yağ da öyle.. Stressten mi bu yoksa özel günler yaklaşıyo diyemi bilemedim.
Yıkılmak yokk tam gaz devam kızlar.. Gitsin kilocuklar gelsin fit vücutlar.
Balkon konuşması gibi oldu be
bende gelmek istiyorum o kursaaaaaaKizlar nasilsiniz pasta kursundayim da bi gelemedim buraya dun. yazablrsem paylascam dunku menuyu Maşallah istahim zirvede buaralar. Borekler falan havada ucustuama.bugun kendimi tutcam :)
canım ben loru çok severim şu lorlu omleti ben kaşarla yapıyorum lordan nasıl olurdu ki diye hep aklımdan geçiçiririmGünaydın kizlar
Dun ku menum
Sabah 09:00
2 yumurta 1 yemek kasigi lordan omlet
Oglen 14:00
5 yk yogurda 1 yk yukaf kepegi,biraz pul biber ve zencefil ekleyip yedim
Aksam 19:00
Derisiz haslanmis tavuk incik
2 yk yogurt
Leslie 3 mile tamam
Tiffanyrothe egzersizi tamam
3 lt yi gecik su ictim.. protein aldigim icin gunboyu cok susadim
Haha motive lazim o yuzden bu balkon konusmasina ihtiyac duydumbenimde aklımdan bunu okurken balkon konusması geçti hay aklınla bin yaşaa
bende dün iftarı fazla kaçırmışım kesin dedim kilo aldım ama kilom duraklama dönemine girmiş kilo almamışımda vermemişimde
aynen ama işte 2 gündür oruc olunca akşam yemek agır oluyo kendimi toplamam gerek daha 4 kilom var hedef kiloya ve ayın 3 sonn ben ceza almak istemiyorum yaaHaha motive lazim o yuzden bu balkon konusmasina ihtiyac duydum
Aman kilolar gelmesinde varsin yerinde saysinlar.
Kilo vermen durmussa bilemem ama verenler var haftada 2 kilo. Sporumu agirlastirdikca benim kilom durdu zaten. Ne guzel veriyodum gram gram.. Oda gittiaynen ama işte 2 gündür oruc olunca akşam yemek agır oluyo kendimi toplamam gerek daha 4 kilom var hedef kiloya ve ayın 3 sonn ben ceza almak istemiyorum yaa
aslında oruc olmadıgım zaman hala iştahım yok haftada 2 kilo cok olabilir ama biraz sporla mümkün olur degil mi
sahur yemeden olmaz tabi Allah kabul etsin canım.kızlar dün giremedim babam hasta baya iyi üşütmüş
dün iftarım
18.12
1 tabak ezo gelin
3 kasık köfteli makarna
2 kasık yogurt
2 kasık garnitür salata
10 tane cin biber
yarım tabak vanilyali puding
20.00
bitki çayıyla 1 avuc badem ve kardeşimin yarım kruvasanı
23.00
1 tane minik tost (yemiycektim aslında babam ısrar edince yedim 2 saat oyalandım üzerine yatmadım)
diyet çay
ve 2 litre su içtim
Tatlılar fazla olmuş sankiibugün ki iftar menüm kızlar
18.13
1 tabak acılı tarhana çorbası
annem evde adana şiş kebap yapmış markette satılan kebağlık tahta dondurma cubuguna benzerleri varya ondan 3 tane yedim ama azdı benimkiler
1 papatya ekmek
10 cin biber (hala yanıyorummm)
domates salata
2-3 dilim ballı muz
1 tabak damla sakızlı muhallebi
yatana kadar 2 litre su içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?