Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiz yaza fistik gibi olacagiz
Canim benim cok tesekkur ederim

Bendr senin gibi ilac kullanmamaktan yanayim hatta doktorlardan nefret ederim ama bu defa cok dikkat ettim kivi ve portakali oneriyorum bu konuda guzel vitaminler
Rica ederim gülüm
O zaman en iyisi vitamini yüksek meyvelere yükleneyim, sagol canim.

Merhaba.... herkese güzel hafta diliyorum :)

Belli olmaz canım, belki az da olsa fayda etmiştir?

Haklısın cnm, sabah tartılmadım ama orucum, vaktim az kaldı o yüzden tutmalıyım, orucla diyet ve sporu aksatmamam gerek.. işin iyi yanı ben oruc tutarken kilo almam hele dikkat edersem süper olur. Bakalım nasıl olucak :) Tartılırım şimdi zaten bişey yemedim :)))

Allah'im benim ve benimle beraber bunu okuyan herkesin kilolarini azalt ve daha saglikli bir hayat ver (amin)...
Günaydin 4. takimin seker kizlari. Hepinize güzel bir gün diliyorum. Unutmayin haftaya nasil baslarsak öyle gider.

Tünaydın artık bu saatte :))
Amin cnm, Allah güldürsün seni resme bayaa güldüm

Tebrikler :)
Cnm bacaklarını inceltmek için ne yaptın ? benim belki de karından bile daha büyük sorunum bacaklar

Canım çok geçmiş olsun.. Dikkat et bi daha bu kadar kötü olma..
İyi olmana sevindim, istediğin destek olsunn

Şimdi güzellik vaktii, kendine zaman ayır ve hemen toparlannn

Allah kabul etsin kuzum, orucluyken bende kilo veriyorum genelde. Eger aksam yediklerine dikkat edersen sende verirsin diye düsünüyorum. Yanliz ben o zaman kendimi kötü hissediyorum, seytanin vesvesesi tutuyor, kilo vermek icin oruc tutuyorsun deyip duruyor basimda - tövbeler olsun... Tartil bakalim merak ettim :)

Resimde ki hatun gibi kiviralim bizde

Hmm guzelmis aslinda
iyi geliyor dedigimiz besinlerin her insan vucuduna farkli etkisi olabiliyor.
da bu test ne kadar dogru acaba bi aratirim ben.
hem senin blogunmu var ?

Cok sagol kuzum.
oncelikli evimi bi halledim bugun ufaktan dokunuslar yaptim ama bu hafta hem kendime hem evime zaman ayiricam

Kizlar unutmadan soylim sabah hersey dahil programinda gurkan kubilayin verdigi bilgiye gore

Cayi proteinli gidalarla tuketinde besindeki demiri öldürüyormus.
yani sabah kahvaltisinda peynir yumurta gibi besinlerin yaninda tuketiyorsaniz mutlaka demiri baska besinlerden almayi planlayin yoksa demir alamiyormusuz.

Sağol güzelim, amin..

Hiç sorma yaa kaç zamandır erteliyorum ben de diyet bitsin sonra tutarım falan diyorum ama bu diyet bitmezzz ve Ramazana yaklaşıyoruz git gide, benim de bayaa orucum var tutmak istiyorum Ramazana kadar o yüzden artık diyette de olsam tutucam dedim.. vesvese bana da geliyordu hemen kovdum

Allah biliyor neden tuttuğumuzu gerisi boş :)

Tartı saçmaladı, pili bitiyor sanırım yenisi aldırırdım bilseydim,
Kaç gündür ne zaman tartılsam 55.9 çıkıyorum, cuma 55.7dim..
Şimdi bir 56.2 gösteriyor bir 57.2 iyice saçmaladı
yarın pil alıp düzelteyim şunu tartısız yapamammm

Cnm bacaklarim ve popom cok inceldi bnm ,squat yaptim duzenli,bi de zipladim,bi de bol merdiven indi ciktim..sanirim bunlar ama en cok squat gibi geliyo bana

Guvenilirliginden eminim desem yalan olur ama takip ediyorum uzun zamandır instagramda sayfası var yorumlardan falan en güvenilir pinnertest gibi geldi bakalım uyguluyorum çıkan sonucu. Blogum var öylesine yazmaya calisiyodum bu testi yaptirinca bira daha sık yazmaya başladım. birelifbirgonca.blogspot.com bakmak istersen. Blogspot aslında ama sayfa kadınlar kulübü diye değiştiriyor
Aslında lisedeki derslerde bile goruyoduk bilmediğim bişey değil ama uygulamiyoruz işte. Birde ıspanak aslında demir deposu diye bilinir ama değil çok az demir içeriyor pisince iyice azalıyor.
Pili bitiyodur dediğin gibi canım.

Şu şeytanı bende kovsam yeridir aferin kız gazına gelme vesveselerin Rabbim kabul etsin inşallah...
Gülüm belki tartı saçmalamamıştır diyeceğim de 2 günde 2 kilo fazla olur. Senin tartı zıvanadan çıkmış

Blogunu inceledim biraz kuzum. Yemekten sonra detaylı incelemeye geçeceğim. Hayırlı olsun bu arada :))

canım öncelikle çokkkk sevindim iyileşmene
gerçekten bi evde kadın hasta oldugu zaman hemen belli oluyo
yazın benimde annem 1 aydan fazla hasta olmuştu ben yemek yapmayı çamaşır yıkamayı bilmem çok kötüydü ya cidden Allahım sizleri başımızdan eksik etmesin hep saglıkla yasayın inşallah da her sey olur zamanla

kızlar kardeşimin telefonu hacklenmiş kardeşimin sesini kayıt etmişler babamı gizli numaradan arayıp dinletmişler baya olaylar oldu ama Allaha şükür herşey yoluna giriyor gibi bende eve gitmeden yürüyüşümü yaptım eve geçmeden menümü yazıyım dedim

sabah 8.30
1 elma püresine 1 tatlı kaşığı ceviz tarcın karısımı yaptım
1 bardak süt

ara 10.00
şekersiz kahve
1 avuc badem

öğlen 14.00
2 yemek kaşığı mısır helvası

akşam 17.00
2 kasık sebzeli bulgur pilavı
2 kasık yogurt
10 tane cin biber
1 kaşık daha helva

eve gidince büyük ihtimal acıkıcam yine 1 elma püresi tarcın ceviiz karısımı yaparım yerim

2 litre su içildi
eve gidince 200 jack 200 ip atlama yaparım
veee 1 saat yürüyüş yaptım hava güzel baya ama soğuk bende incecik şeyler giydim şuan hapşuruyorum

Eklentiler

Geçmiş olsun canım, nasıl hacklemişler ki? Inşallah biran önce bulunur yapanlar. Ooo sende pembem gibi resimler çekmeye başladın :) kız burası aynı yer mi? Buluştunuz mu siiiz :)))

Bugünkü menüm

Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su

Sabah 09:00
Meyveli yoğurt

Ara 10:00
Yarım elma

Öğle 12:30
Salata (marul, roka, 6-7 top mozarella, salatalık)

Ara 14:00
Yarım elma

Akşam 17:30
1 kepçe mercimek çorbası
3 küçük köfte
2 yk patates (köfte patates fırında pişti)
Brokkoli salatası
1 kup cevizli elmalı muhallebi

1,5 lt su
Spor: birazdan yürüyüşe çıkacağım

Geçmiş olsun canım, nasıl hacklemişler ki? Inşallah biran önce bulunur yapanlar. Ooo sende pembem gibi resimler çekmeye başladın :) kız burası aynı yer mi? Buluştunuz mu siiiz :)))
yok kuzum ben çekiyordum önceden zaten ama koymuyodum whatsapp kişilerime atıyodum begenirsem arşivime atıyodum falan P pembe_dizi ye uyup koydum ben de
yok aynı yer değil burası ordan uzak baya ama buluşacagız inşallah değilmi pembişim
inşallah kuzum
oyundan...
klasik erkek oyunları işte...
isim vermiyorum belki kötü anlaşılabilir diye ama kardeşim benim servera girip kod yazıyodu onlarla ugrasıyodu biliyodum ben olacagını ama dinletemedim 1 musibet 1000 nasihatten iyiymiş ya işte..
evdeki interneti acmıyoruz evdeki herkes whatsapp gibi uygulamaları kaldırdı öyle duruyoruz
bol bolll kitap okuyoruz zaten bizim evde kocaman bi kitaplık var eve kitaplarımız sıgmıyoruz bu sefer dahada yüklenince naparız bilemiyoruz
bakın böyle güzel bir günde pencerenin yanında çay eşliğinde kitap okunmazda napılırrrrr
P pembe_dizi bu resim ssana gelsin beni teşvik eden güzel papatyam benim
Dahlia_ canımsın seni çok özledim ben

Sagoll Canim ama menulerimi paylasmak isterim fazla sohbete katilamiyorum ama menülerimi yazarim:))

Kızlar bugünkü menüm
sabah 7:00 şekersiz filtre kahvesi
11:00 şekeri az meyveli yoğurt 1 bardak
13:00 Yarım kepek ekmeği 1 ince dilim kaşar.
ara 15:00 elma kahve 2 bardak
akşam 17:00 2 yumurtadan sade omlet 1 tane yulaflı gevreğe labne sürdüm. şekersiz çay

Ancak 1 litre su içebildim, yarım litre daha içerim.
Spor yapamadım iş yerimde bol bol koşuşturdum çok yoğundu. Yemek yeneyi bile unuttum. şu anda dökülüyorum yorgunluktan. içim dışım kahve oldu bugün. Büyük ihtimalle yarında böyle. Öğleyin alternativ iki taneydi , patates veya makarna. O yüzden kepek ekmeği yedim.

Asitli içeceklerin diyete uygun olmadığını okuyorum her yerde. Enerji toplamak için arada bir light redbull içsem olurmu ki? Varmı içen ?

Çektikçe paylaşın da gözümüz gönlümüz açılsın :) buluşun buluşun, beklediğiniz kabahat yavrum ya :)

Kültürünüzü genişletiyorsunuz desene :) olsun okumak güzeldir, sizde en güzelini yapıyorsunuz.

Resmi görünce kitap okuyasım geldi :))))

Geçmiş olsun tatlım. Redbull tarzı enerji içeceklerini arada yaptığın kaçamaklar yerine sayabilirsin ama ben tavsiye etmiyorum pek çünkü kalorisi fazla ve alışkanlık yapıyor (bir ara hergün bir tane içerdim). Yeşil çay tavsiye ediyorlar ama faydası olur mu denemen gerekiyor :)

tabi kii siz isteyin biz çekelimm
ne güzel işte git kitap oku sende çek bak çok güzel oluyo

Yeşil çay kahve fln kesmiyor artık, ama redbullda şekersiz olsa bile sonuçta asitli gazlı içecek.. En iyisi ben şişe şişe suyumu içeyim. Şekerli olan bir kutu redbullda tam 16 tane kesme şekeri varmış bilmiyorum aslı varmı. Ama çok ta severim bir ara bende günlük içerdim lakır lakır.

O gerginlik sıkıntı dan bendede vardı kankim, inşallah tez zamanda feraha kavuşuruz canım. Yemene dikkat et çalışıyorsun hasta olma sonra kankilerin en guzeli
Dikkat etmeye calisiyorum kankicimm :) düzene girmem lazim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…