Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O gerginlik sıkıntı dan bendede vardı kankim, inşallah tez zamanda feraha kavuşuruz canım. Yemene dikkat et çalışıyorsun hasta olma sonra kankilerin en guzeli

Allah'im benim ve benimle beraber bunu okuyan herkesin kilolarini azalt ve daha saglikli bir hayat ver (amin)...
Günaydin 4. takimin seker kizlari. Hepinize güzel bir gün diliyorum. Unutmayin haftaya nasil baslarsak öyle gider.

Allah'im benim ve benimle beraber bunu okuyan herkesin kilolarini azalt ve daha saglikli bir hayat ver (amin)...
Günaydin 4. takimin seker kizlari. Hepinize güzel bir gün diliyorum. Unutmayin haftaya nasil baslarsak öyle gider.

işte buuuu...- 400 ü gördüm sonunda,nasıbaşardım ben de bilmiom ama???cnm mesela sabah nesfit yiyip çıktım hafif başladım,yani kahvaltıyı bi haftalığına değiştirdim.çarşamba perşembe de sıvı ağırlıklı beslenim diyorum..ama sporda kararsızım hala tatlım,bacaklar inceldi ama karın duruyo..neye başlasam napsam bilemedim..

tebrikler wembam
bu hafta cok dikkat ediyoruz, cuma da tarti da bombayi patlatiyoruz
Kuzum sporunu da degistireceksen eger bugünden basla ki siskinlik olursa cumaya kadar gitsin.
Bence simdiye kadar yaptigin spora devam et, ek olarak mekik olabilir karin bölgesi icin?
Sana bacak cekme egzersizini önerebilirim, ben jillian esliginde yapiyordum. Bir kac defa yaptiktan sonra hemen karninda yanma hissi olusuyor.

yada jilliana basla kuzum?

jillianda bazen elinde ağırlık görüyorum kadının ,kullanıyor musun sen de ağırlık cnm?

jillianda bazen elinde ağırlık görüyorum kadının ,kullanıyor musun sen de ağırlık cnm?
Evet jillian cogu hareketi agirliklarla yapiyor, ben kullanmiyorum ve bu sekilde bile pestilim cikiyor. Agirlikli yapsam herhalde hicten kolumu kaldiramam biraz kararsizim ama almayi düsünüyorum

W wemba tatlim bak burda 4 farkli karin egzersizleri var. Bunlari ve yukarda kopyaladigim resimdeki egzersizi yaparsan karnin dümdüz olur eminim :)

Edit: bir tane daha buldum (ilk hareketi parfym tavsiye etmisti gecenlerde)

Jillian 6 week 6 pack de var bu arada karin icin...

Cnm cok uzun surdu seninki yaa,gecmis olsun tekrardan

Sorma canim bayaa uzun sürdü cok sagol kuzum

Leylam gecmis dogum gunun kutlu olsun canim kbakma daha yeni gördüm

Cok şükür bugun daha iyiyim goncam

Cok şükür ebrum yaa toparlandim sayilir

Kendini topla kuzum aman diyetine ara verme

Kuzlar beni gorenler hepbacak popo gitmis ,cok zayiflamissin diyo,ama göbek duruyo oyle..ben biraz arastrma yapip sadece gobek hareketleri yapim diyom ..himm?

Tatlim göbek sorunu olan bi arkadasim icin arastirma yapmistim forumda bir bayan kendi actigi konuya daha sonra çözüm buldugunu yazmis.
youtune da 8 dk da gobek eritme diye bi video var animasyon seklinde bi adam hareketleri gösteriyor sanirim 20 gunde etkisini gostermeye baslamis denemekte yarar var derim

Tatlim eger dugun telasindân kendine vakit ayiramicaksan izine ayrilabilirsin hem aklin burda kalmamis olur

Tatlim bu bahsettigin test nasil bisi ne yaptiriyorsun da ne cikiyor

Hosgeldin Sekerim
Foruma bi daha yazmamissin kurallari kabul edip aramiza gelecekmisim ?

Bilmiyorum ki canım, aşırı halsizlik ve yorgunluk var. Son günlerde az uyuduğumdan da kaynaklanıyor olabilir. Umarım hasta olmam sende ne var ne yok kuzum? Iyimisin?

Aman diyeyim dikkatt benden feyz al gunlerdir yataktayim kuzum

AminNnn

Tebrik ederim kuzummm devamini dilerimmmm

sağol canım benim ilgine,daha iyi olmana da sevindim..ewe gidincebulcam o videoyu

Kizlar Güzel ve Saglikli bir günden herkese Günaydinn ve Iyi Haftalarr

Allahima cok şükür bugun hastaligimi attigimi hissettim dun aksam uzun bi aradan sonra evimde kocama yemek yapabildim yemek yerken esim diyorki "şükürler olsun evimizin bereketi geri geldi "
Inanilmaz bir salgin var 3 4 senede 1 hastalanan ben bile 1 ayda 2 defa hastalaniyorsam durum vahimm olmus.

Bu sirada beslenmem berbatttt e 1 haftadir evde yemek yapamiyorum hazir seyler disaridan yemekler e mide bulantisindan sagliksiz seyler yeme yemek yiyememe falan filan.
spor desen hareket etmek bile hayaldi anlayacaginiz eski zeynep pert oldu.

Oncelikle evime 1 günümü ayirmak istiyorum sonrada kendime sacim kasim mahvoldu.

Psikolojik olarak kendimi cok kötü hissediyorum ve kendimi bu sekilde en son ne zaman hissettim hatta hic hissettim mi bilmiyorum cunku kendim icin 1 aya yakindir dışarıya adim atmiyorum

Acilen toparlanmam sart oldu
bu arada kilo almadim normal kilom duruyor ama sagliksizim malesef.

O nedenle sizlerden tam destek istiyorum

Cok şükür ebrum yaa toparlandim sayilir

Aman diyeyim dikkatt benden feyz al gunlerdir yataktayim kuzum

Iyi olmana cok sevindim zeynebim ama bir kac gün daha cok dikkat et iyice atlatana kadar.
Bende dikkat etmeye calisiyorum da hastalik bu geliyorum demiyor. Mide bulantisi bende de var ve affedersin karnim bir tuhaf sanki ishal olacakmisim hissi var. Insallah hastaliga yakalanmam.

Senin istedigin destek olsun kuzum :) bugünden itibaren toparlanma vakti, aksam saglikli bir yemekle basla ve bana sorarsan bugün disariya cikma, sporunu evde yap. Hastalik tekrar eder diye korkuyorum senin adina...

Aman kuzum hemen ilacini vitaminini al ihmal etme.
ben bi kac gun dikkat edicem elbette disari cikmak yokk bi daha kendimi bu hale sokmak istemiyorum

Aman kuzum hemen ilacini vitaminini al ihmal etme.
ben bi kac gun dikkat edicem elbette disari cikmak yokk bi daha kendimi bu hale sokmak istemiyorum
Allah korusun canim bir daha bu duruma düsme sonra bizde sensizlige mahkum oluyoruz :)
Ben mecbur kalmadikca ilac kullanmam canim ama vitamin iyi fikir, bugün eve giderken alayim birseyler. Cok sagol

Merhaba millet Nasılsıniz cümleten? Ben yoğunum baya dün akraba hanımlar toplandık damat bohçasını ve büyüklere yaptığımız bohçaları süsledik. Önümüzde ki hafta pazar gidiyoruz inşallah. Ayrıca bu ara adet öncesi dönemdeyim, çok şişim ve iştahlıyım çok kötü saldım ben diyeti, tartıya da çıkmıyorum görmeyim diye. Cuma iznim bitiyor cumaya kadar yapabildiğim herşeyi yapıp öyle tartılıcam =(

Aminn canım :) Sanada günaydın şeker.
Ben bu sabah işe geldiğimde beni görenler şoke oldu, ( 2 haftadır başka personelle çalışıyordum). İnsan daha da bir mutlu oluyor. Cuma günü 1. gelir takımımız inşallah

Cevredekilerden "aaa parfym ne olmus sana böyle, ufacik tefecik birsey olmussun, süzülmüssün kiiiz" tarzinda tepkiler alinca insan kendini cok mutlu hissediyor ve motivasyonun da artiyor. Daha fazla hirslaniyorsan, su halime sasiran insanlari biraz daha sasirtayim azmi olusuyor... Sasirt onlari kuzum <- böyle gözlerini pörtletip baksinlar sana

Aynen canim Geçen haftaki misafirlerden sonra bunlarda söyleyince mutlu oldumm, daha da bir gaza geldim. Keşke daha önce gelseydim takıma diyorum. Şimdiye kadar daha olumlu inişler yapardım Yaza çok az kaldı..
Takımla zayıflamanın faydası çok

Allah korusun canim bir daha bu duruma düsme sonra bizde sensizlige mahkum oluyoruz :)
Ben mecbur kalmadikca ilac kullanmam canim ama vitamin iyi fikir, bugün eve giderken alayim birseyler. Cok sagol

Canim benim cok tesekkur ederim

Bendr senin gibi ilac kullanmamaktan yanayim hatta doktorlardan nefret ederim ama bu defa cok dikkat ettim kivi ve portakali oneriyorum bu konuda guzel vitaminler

Gecte olsa bendende Günaydın ve amin bu güzel duaya.
Bravo Tebrikler kankim bak cabalayinca oluyo dimi.

Iyi olmana sevindim canım.
Testin adı york testi ben pinnertest e yaptırdım. Gida intoleransı testi.uzun zamandır dusunuyodum beklemedigimiz bir para gelince yaptırdım. Pinnertest yazarsan çıkıyo nette yada york testi yaz alerjiden farklı hangi gıdaların iyi gelmediğini ogreniyosun. Bakalım sonuçlar nasıl olur. Benim elma, sarımsak, nohut, şeker pancarı, koyun sütü ne intoleransim çıktı bir haftadır tüketmiyorum. Kendimi dinliyorum degisiklik oldukça yazıcam. Blogumdada yazıyorum yaşadıklarımı umarım işe yarar.
Hoşgeldin canım. Iznin bitiyor ama kilon izne ayrildiginin altina inmeli biliyosun. Kolay gelsin tatlı heyecalar bunlar kosturmacali ama zevkli işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…