Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm
sabah 6.30
kahvalti
1 tane kepek ekmek
üstüne peynir kremi 43 kalori.

Uzun bi uykudan sonra
18.00
billur kebabı küçük
4 yemek kaşık pilav
bide brokoli salatasi

2 litre su
spor yok daha .. yapicam sonre eliptik bisiklet

Normal redbull 250 ml 113 kalori .. ice biliriz bence ama yarisini tadimlik bikerelik bisey olmaz ama.hergun hergun icilirse ozaman tabi iyi değil..

Blogunu inceledim biraz kuzum. Yemekten sonra detaylı incelemeye geçeceğim. Hayırlı olsun bu arada :))
Saol canım.
Geçmiş olsun canım nasıl yapmışlar öyle bişeyi yaa insanlar iyice azitti artık. Menün güzel olmuş acikmazsin inşallah.
Menünü beğendim rakibecim güzel olmuş.
Suyu biraz artirman lazım canım. Ben içmedim hiç onlardan.

Menün cok guzel begendimm:))

Saol canım.

Geçmiş olsun canım nasıl yapmışlar öyle bişeyi yaa insanlar iyice azitti artık. Menün güzel olmuş acikmazsin inşallah.

Menünü beğendim rakibecim güzel olmuş.
ya ben internetle içli dışlıyım işimden dolayı biliyorum az çok yapabilcekleri şeyleri
ama bu çabayı başka bişeyler için sarf etseler Türkiyemiz daha iyi yerlere gelirdi..
bundan 3-4 yıl önce yine bi oyun oynayan cocugu öldürmüşlerdi taşla kafasını ezmişlerdi onuda haclemişlerdi..
ya oyunlar çok tehlike aman çocuklarınıza yasak edin farklı ugraslar verin yada oyun oynuyosa bile sürekli gözetim altında tutun ben fark etmesem kardeşim saklıycaktı mesela o yüzden çok dikkatli olmak gerek zaman o kadar kötü ki insanlar acımasız
Allah kötüye fırsat vermesin inşallah...

tabi kii siz isteyin biz çekelimm
ne güzel işte git kitap oku sende çek bak çok güzel oluyo
Eve varayım da bir kitaplarımı deşeyim, zaten okumak istiyordum belki bahanesi olur :)

Seninde dediğin gibi kalorisi çok aşırı değilse bile şeker oranı fazla... Yani her şekilde sağlığa zarar... Ay o kokusu bileee hımmm :)

Teşekkür ederim canım :)

merhaba
sanırım kuralları kabul ettim diyede yazmam gerekiyormuş onu atlamışım galiba neyse şimdi bugünkü menümü yazıyım tavsiyelerinizi bekliyorum :))
sabah :beyaz peynirli yumurta yanında bir şey yemedim
öğlenden önce iki tane form bisküvi
öğlen:bir kase kadar nohut yemeği biraz turşu çok çok az pilav
öğlenden sonra sınavım vardı sınavdan önce bir bardak çorba içtim.Sınavda bir ara beynim durdu iki tane minik şeker yemek zorunda kaldım
akşam:mercimek çorbası ve tavuklu bamya yemeği yedim

çok fazla su içemedim ama akşama kadar 1.5lt ye tamamlarım inşallah spor olarakta biraz yürüdüm
bugün böyleydi :))

Tatlim suyu arttirmalisin,bi de saat bildirirsen daha iyi olur,ara ogun yaparak daha saglikli beslenirsin hem cok acikmazsin cnm

Canım sana zahmet öğün saatlerini de yazarsan daha güzel yorumlar yapabiliriz. Mesela o form bisküvileri kaçta yedin? Yemem şartmıydı? Öğle yemeğiyle arasında fazla ara yoksa yemeyebilirdin :))) çok çok az pilav yaklaşık kaç yk?
Genel anlamda güzel olmuş. Sporu da biraz çoğaltsan daha iyi olur :)

ooo süperr hadi iyi okumalarrrr

Menum..
sabh 7.45
1 kase nesfit

ara 8.30
kahve
ara 10.00
Yesil cay

oglen 13.00
2 avuc cekurdek
1 kurabiye,1 tane kakaolu sut
guya yemek yemedim ,zirwaladim ac olunca

ara 15.00
activia

ara 16.00
form cay
ara 17.00
soda limon

aksam 18.30
2 kofte,az bisefirinda patates
bol salata,azicik yogurt

2 litre bitti,daha iciyom
kizlar bu hafta sporu madde madde yazmayim diyorum cunku hep gonderdiginiz videolara falan baktim denedim yapabildiklerimi,30 dakika spor yani
50 squat,15 dakika zumba,bol merdiven ,bi de 8 dakikada gobek eritme videosunu denedim ,birazdan mekik cekecem..operim sizi

Bugünkü sporum..
25 dakka eliptik bisiklet
21- 22 kmh hiziyla
8.85 km
700.6 kalorii yaktim..
bugun yedigimi komple yakmis oldumm

Eklentiler

• 20150330_200828.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 76
Evet maalesef internet ortamı kötü biz o yüzden kapattık evdekini yanlız telefarda var kız ödevi olunca teli pc ye bagliyo usbyle oyle giriyor hal böyle olunca oyun telefonda oynuyo hep gözümüzün önünde sürekli uyarıyorum olan biteni anlatırım dikkatli olak lazım her zaman.
Ebrucum yazmış ama saatleri kaşıkla miktar yazarsan iyi olur canım diğer arkadaşların menulerine bak istersen genel olarak iyi görünüyor menün
Evet öğlen karışık olmuş dimi

Ewet cnm tam sacmaladim ,ewde yemek hazir pismis olmayi ca sasiriyorum ewe ac gelince saldiriyorum ..mesela yarin da yok napcam bilemedim,kahwalti yapsam bundan iyi dimi ama?

Sabah 08:00
4kasik musli, 1muz, 1elma, 1bardak yarim yagli sut, 1fincan sade nescafe
Ara ogun 11:00
4 gunkurusu kayisi, 1bardak sekersiz cay
Ogle 12:30
1kase mercimek corbasi, 1dilim ekmek
Ara ogun 16:00
Yarim piko, sekersiz cay
Aksam 18:45
2kucuk kuru dolma, 2kasik yogurt, 1kasik kayisi tatlisi(tereyagi ve seker ile yapilan)
2lt su
Butun gun ayakta ve hareket halindeydim.
20squat
25mekik

Kuzucummm bitanesin sen. Harika bir kare olmus cok keyifli okumalar. İnsallah su internet sorununuz cozulur de hoş sohbetine tekrar kavusurum :)

Bugünkü sporum..
25 dakka eliptik bisiklet
21- 22 kmh hiziyla
8.85 km
700.6 kalorii yaktim..
bugun yedigimi komple yakmis oldumm
Maşallah kanki bunun verimini Cuma sabahı göreceksin
Yaptığımız spor yediklerimizden fazla olacakki kilomuz insin. süpersin.

Ewet cnm tam sacmaladim ,ewde yemek hazir pismis olmayi ca sasiriyorum ewe ac gelince saldiriyorum ..mesela yarin da yok napcam bilemedim,kahwalti yapsam bundan iyi dimi ama?
Niye yemek yapmiyosun canım yada akşamdan kalan yemek olu mesela.
Ölçülü ve düzenli olmuş canım.

Ben menümü yazmadım sanırım.
Sabah 11.30 4 kaşık yulaf ezmesi bir avuç kadar çerez badem ceviz kuru üzüm

Ara 14.00 1 avuctan az yer fıstığı nescafe

Akşam 17.30 1 kepçe çorba 1 orta boy sulu köfte 1 dilim patatesinden ve 4 kaşık kapuska

Ara 20.00 az çerez yarım armut

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş

Niye yemek yapmiyosun canım yada akşamdan kalan yemek olu mesela.

Ölçülü ve düzenli olmuş canım.
Yok cnm yemek yapiyorum düzenli ama mesela bugun kofte patates bitti aksam cnm,yarina dolapta bise kalmadi..pirasa ispanak falan yaptigimda masallah pek ilgi gormuyo 5 gun yiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…