Normal redbull 250 ml 113 kalori .. ice biliriz bence ama yarisini tadimlik bikerelik bisey olmaz ama.hergun hergun icilirse ozaman tabi iyi değil..Yeşil çay kahve fln kesmiyor artık, ama redbullda şekersiz olsa bile sonuçta asitli gazlı içecek.. En iyisi ben şişe şişe suyumu içeyim. Şekerli olan bir kutu redbullda tam 16 tane kesme şekeri varmış bilmiyorum aslı varmı. Ama çok ta severim bir ara bende günlük içerdim lakır lakır.
Saol canım.Blogunu inceledim biraz kuzum. Yemekten sonra detaylı incelemeye geçeceğim. Hayırlı olsun bu arada :))
Geçmiş olsun canım nasıl yapmışlar öyle bişeyi yaa insanlar iyice azitti artık. Menün güzel olmuş acikmazsin inşallah.canım öncelikle çokkkk sevindim iyileşmene
gerçekten bi evde kadın hasta oldugu zaman hemen belli oluyo
yazın benimde annem 1 aydan fazla hasta olmuştu ben yemek yapmayı çamaşır yıkamayı bilmem çok kötüydü ya cidden Allahım sizleri başımızdan eksik etmesin hep saglıkla yasayın inşallah da her sey olur zamanla
kızlar kardeşimin telefonu hacklenmiş kardeşimin sesini kayıt etmişler babamı gizli numaradan arayıp dinletmişler baya olaylar oldu ama Allaha şükür herşey yoluna giriyor gibi bende eve gitmeden yürüyüşümü yaptım eve geçmeden menümü yazıyım dedim
sabah 8.30
1 elma püresine 1 tatlı kaşığı ceviz tarcın karısımı yaptım
1 bardak süt
ara 10.00
şekersiz kahve
1 avuc badem
öğlen 14.00
2 yemek kaşığı mısır helvası
akşam 17.00
2 kasık sebzeli bulgur pilavı
2 kasık yogurt
10 tane cin biber
1 kaşık daha helva
eve gidince büyük ihtimal acıkıcam yine 1 elma püresi tarcın ceviiz karısımı yaparım yerim
2 litre su içildi
eve gidince 200 jack 200 ip atlama yaparım
veee 1 saat yürüyüş yaptım hava güzel baya ama soğuk bende incecik şeyler giydim şuan hapşuruyorum
Menünü beğendim rakibecim güzel olmuş.Bugünkü menüm
Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su
Sabah 09:00
Meyveli yoğurt
Ara 10:00
Yarım elma
Öğle 12:30
Salata (marul, roka, 6-7 top mozarella, salatalık)
Ara 14:00
Yarım elma
Akşam 17:30
1 kepçe mercimek çorbası
3 küçük köfte
2 yk patates (köfte patates fırında pişti)
Brokkoli salatası
1 kup cevizli elmalı muhallebi
1,5 lt su
Spor: birazdan yürüyüşe çıkacağım
Suyu biraz artirman lazım canım. Ben içmedim hiç onlardan.Kızlar bugünkü menüm
sabah 7:00 şekersiz filtre kahvesi
11:00 şekeri az meyveli yoğurt 1 bardak
13:00 Yarım kepek ekmeği 1 ince dilim kaşar.
ara 15:00 elma kahve 2 bardak
akşam 17:00 2 yumurtadan sade omlet 1 tane yulaflı gevreğe labne sürdüm. şekersiz çay
Ancak 1 litre su içebildim, yarım litre daha içerim.
Spor yapamadım iş yerimde bol bol koşuşturdum çok yoğundu. Yemek yeneyi bile unuttum. şu anda dökülüyorum yorgunluktan. içim dışım kahve oldu bugün. Büyük ihtimalle yarında böyle. Öğleyin alternativ iki taneydi , patates veya makarna. O yüzden kepek ekmeği yedim.
Asitli içeceklerin diyete uygun olmadığını okuyorum her yerde. Enerji toplamak için arada bir light redbull içsem olurmu ki? Varmı içen ?
Menün cok guzel begendimm:))Kızlar bugünkü menüm
sabah 7:00 şekersiz filtre kahvesi
11:00 şekeri az meyveli yoğurt 1 bardak
13:00 Yarım kepek ekmeği 1 ince dilim kaşar.
ara 15:00 elma kahve 2 bardak
akşam 17:00 2 yumurtadan sade omlet 1 tane yulaflı gevreğe labne sürdüm. şekersiz çay
Ancak 1 litre su içebildim, yarım litre daha içerim.
Spor yapamadım iş yerimde bol bol koşuşturdum çok yoğundu. Yemek yeneyi bile unuttum. şu anda dökülüyorum yorgunluktan. içim dışım kahve oldu bugün. Büyük ihtimalle yarında böyle. Öğleyin alternativ iki taneydi , patates veya makarna. O yüzden kepek ekmeği yedim.
Asitli içeceklerin diyete uygun olmadığını okuyorum her yerde. Enerji toplamak için arada bir light redbull içsem olurmu ki? Varmı içen ?
ya ben internetle içli dışlıyım işimden dolayı biliyorum az çok yapabilcekleri şeyleriSaol canım.
Geçmiş olsun canım nasıl yapmışlar öyle bişeyi yaa insanlar iyice azitti artık. Menün güzel olmuş acikmazsin inşallah.
Menünü beğendim rakibecim güzel olmuş.
Eve varayım da bir kitaplarımı deşeyim, zaten okumak istiyordum belki bahanesi olur :)tabi kii siz isteyin biz çekelimm
ne güzel işte git kitap oku sende çek bak çok güzel oluyo
Seninde dediğin gibi kalorisi çok aşırı değilse bile şeker oranı fazla... Yani her şekilde sağlığa zarar... Ay o kokusu bileee hımmm :)Yeşil çay kahve fln kesmiyor artık, ama redbullda şekersiz olsa bile sonuçta asitli gazlı içecek.. En iyisi ben şişe şişe suyumu içeyim. Şekerli olan bir kutu redbullda tam 16 tane kesme şekeri varmış bilmiyorum aslı varmı. Ama çok ta severim bir ara bende günlük içerdim lakır lakır.
Teşekkür ederim canım :)Saol canım.
Geçmiş olsun canım nasıl yapmışlar öyle bişeyi yaa insanlar iyice azitti artık. Menün güzel olmuş acikmazsin inşallah.
Menünü beğendim rakibecim güzel olmuş.
Suyu biraz artirman lazım canım. Ben içmedim hiç onlardan.
Tatlim suyu arttirmalisin,bi de saat bildirirsen daha iyi olur,ara ogun yaparak daha saglikli beslenirsin hem cok acikmazsin cnmmerhaba
sanırım kuralları kabul ettim diyede yazmam gerekiyormuş onu atlamışım galiba neyse şimdi bugünkü menümü yazıyım tavsiyelerinizi bekliyorum :))
sabah :beyaz peynirli yumurta yanında bir şey yemedim
öğlenden önce iki tane form bisküvi
öğlen:bir kase kadar nohut yemeği biraz turşu çok çok az pilav
öğlenden sonra sınavım vardı sınavdan önce bir bardak çorba içtim.Sınavda bir ara beynim durdu iki tane minik şeker yemek zorunda kaldım
akşam:mercimek çorbası ve tavuklu bamya yemeği yedim
çok fazla su içemedim ama akşama kadar 1.5lt ye tamamlarım inşallah spor olarakta biraz yürüdüm
bugün böyleydi :))
Canım sana zahmet öğün saatlerini de yazarsan daha güzel yorumlar yapabiliriz. Mesela o form bisküvileri kaçta yedin? Yemem şartmıydı? Öğle yemeğiyle arasında fazla ara yoksa yemeyebilirdin :))) çok çok az pilav yaklaşık kaç yk?merhaba
sanırım kuralları kabul ettim diyede yazmam gerekiyormuş onu atlamışım galiba neyse şimdi bugünkü menümü yazıyım tavsiyelerinizi bekliyorum :))
öğlenden sonra sınavım vardı sınavdan önce bir bardak çorba içtim.Sınavda bir ara beynim durdu iki tane minik şeker yemek zorunda kaldım
çok fazla su içemedim ama akşama kadar 1.5lt ye tamamlarım inşallah spor olarakta biraz yürüdüm
ooo süperr hadi iyi okumalarrrrEve varayım da bir kitaplarımı deşeyim, zaten okumak istiyordum belki bahanesi olur :)
Seninde dediğin gibi kalorisi çok aşırı değilse bile şeker oranı fazla... Yani her şekilde sağlığa zarar... Ay o kokusu bileee hımmm :)
Teşekkür ederim canım :)
Evet maalesef internet ortamı kötü biz o yüzden kapattık evdekini yanlız telefarda var kız ödevi olunca teli pc ye bagliyo usbyle oyle giriyor hal böyle olunca oyun telefonda oynuyo hep gözümüzün önünde sürekli uyarıyorum olan biteni anlatırım dikkatli olak lazım her zaman.ya ben internetle içli dışlıyım işimden dolayı biliyorum az çok yapabilcekleri şeyleri
ama bu çabayı başka bişeyler için sarf etseler Türkiyemiz daha iyi yerlere gelirdi..
bundan 3-4 yıl önce yine bi oyun oynayan cocugu öldürmüşlerdi taşla kafasını ezmişlerdi onuda haclemişlerdi..
ya oyunlar çok tehlike aman çocuklarınıza yasak edin farklı ugraslar verin yada oyun oynuyosa bile sürekli gözetim altında tutun ben fark etmesem kardeşim saklıycaktı mesela o yüzden çok dikkatli olmak gerek zaman o kadar kötü ki insanlar acımasız
Allah kötüye fırsat vermesin inşallah...
Ebrucum yazmış ama saatleri kaşıkla miktar yazarsan iyi olur canım diğer arkadaşların menulerine bak istersen genel olarak iyi görünüyor menünmerhaba
Evet öğlen karışık olmuş dimiMenum..
sabh 7.45
1 kase nesfit
ara 8.30
kahve
ara 10.00
Yesil cay
oglen 13.00
2 avuc cekurdek
1 kurabiye,1 tane kakaolu sut
guya yemek yemedim ,zirwaladim ac olunca
ara 15.00
activia
ara 16.00
form cay
ara 17.00
soda limon
aksam 18.30
2 kofte,az bisefirinda patates
bol salata,azicik yogurt
2 litre bitti,daha iciyom
kizlar bu hafta sporu madde madde yazmayim diyorum cunku hep gonderdiginiz videolara falan baktim denedim yapabildiklerimi,30 dakika spor yani
50 squat,15 dakika zumba,bol merdiven ,bi de 8 dakikada gobek eritme videosunu denedim ,birazdan mekik cekecem..operim sizi
Ewet cnm tam sacmaladim ,ewde yemek hazir pismis olmayi ca sasiriyorum ewe ac gelince saldiriyorum ..mesela yarin da yok napcam bilemedim,kahwalti yapsam bundan iyi dimi ama?Evet maalesef internet ortamı kötü biz o yüzden kapattık evdekini yanlız telefarda var kız ödevi olunca teli pc ye bagliyo usbyle oyle giriyor hal böyle olunca oyun telefonda oynuyo hep gözümüzün önünde sürekli uyarıyorum olan biteni anlatırım dikkatli olak lazım her zaman.
Ebrucum yazmış ama saatleri kaşıkla miktar yazarsan iyi olur canım diğer arkadaşların menulerine bak istersen genel olarak iyi görünüyor menün
Evet öğlen karışık olmuş dimi
Kuzucummm bitanesin sen. Harika bir kare olmus cok keyifli okumalar. İnsallah su internet sorununuz cozulur de hoş sohbetine tekrar kavusurum :)yok kuzum ben çekiyordum önceden zaten ama koymuyodum whatsapp kişilerime atıyodum begenirsem arşivime atıyodum falan P pembe_dizi ye uyup koydum ben de
yok aynı yer değil burası ordan uzak baya ama buluşacagız inşallah değilmi pembişim
inşallah kuzum
oyundan...
klasik erkek oyunları işte...
isim vermiyorum belki kötü anlaşılabilir diye ama kardeşim benim servera girip kod yazıyodu onlarla ugrasıyodu biliyodum ben olacagını ama dinletemedim 1 musibet 1000 nasihatten iyiymiş ya işte..
evdeki interneti acmıyoruz evdeki herkes whatsapp gibi uygulamaları kaldırdı öyle duruyoruz
bol bolll kitap okuyoruz zaten bizim evde kocaman bi kitaplık var eve kitaplarımız sıgmıyoruz bu sefer dahada yüklenince naparız bilemiyoruz
bakın böyle güzel bir günde pencerenin yanında çay eşliğinde kitap okunmazda napılırrrrr
P pembe_dizi bu resim ssana gelsin beni teşvik eden güzel papatyam benim
@AKovser canımsın seni çok özledim ben
Eki Görüntüle 1475061
Maşallah kanki bunun verimini Cuma sabahı göreceksinBugünkü sporum..
25 dakka eliptik bisiklet
21- 22 kmh hiziyla
8.85 km
700.6 kalorii yaktim..
bugun yedigimi komple yakmis oldumm
Niye yemek yapmiyosun canım yada akşamdan kalan yemek olu mesela.Ewet cnm tam sacmaladim ,ewde yemek hazir pismis olmayi ca sasiriyorum ewe ac gelince saldiriyorum ..mesela yarin da yok napcam bilemedim,kahwalti yapsam bundan iyi dimi ama?
Ölçülü ve düzenli olmuş canım.Sabah 08:00
4kasik musli, 1muz, 1elma, 1bardak yarim yagli sut, 1fincan sade nescafe
Ara ogun 11:00
4 gunkurusu kayisi, 1bardak sekersiz cay
Ogle 12:30
1kase mercimek corbasi, 1dilim ekmek
Ara ogun 16:00
Yarim piko, sekersiz cay
Aksam 18:45
2kucuk kuru dolma, 2kasik yogurt, 1kasik kayisi tatlisi(tereyagi ve seker ile yapilan)
2lt su
Butun gun ayakta ve hareket halindeydim.
20squat
25mekik
Yok cnm yemek yapiyorum düzenli ama mesela bugun kofte patates bitti aksam cnm,yarina dolapta bise kalmadi..pirasa ispanak falan yaptigimda masallah pek ilgi gormuyo 5 gun yiomNiye yemek yapmiyosun canım yada akşamdan kalan yemek olu mesela.
Ölçülü ve düzenli olmuş canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?