Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel olmus kankim bence,ama ben cerezi aksam yemekten korkuyom kalacak vucutta diye,ama bu ara benim de cnm cok istiyo

Yok cnm yemek yapiyorum düzenli ama mesela bugun kofte patates bitti aksam cnm,yarina dolapta bise kalmadi..pirasa ispanak falan yaptigimda masallah pek ilgi gormuyo 5 gun yiom
Insan şaşırıyor hergün napicani bende akşam evdekilere mercimek yaptım yarin öğlen evdeyim yeriz kızımla ama o yanına başka bişeyler ister.

Guzel olmus kankim bence,ama ben cerezi aksam yemekten korkuyom kalacak vucutta diye,ama bu ara benim de cnm cok istiyo
Bende korkuyorum ama çiğ çerez aldım karışık iyi oluyo akşamları illa bişeyler istiyo canım.

evet şimdi ki çocuklar çocukluklarını yaşayamıyo açıkcası bende çok fazla yaşamadım ama şimdiki nesile göre ben çok yaşamışım diyorum şimdikiler ders biter bitmez hemen oyun dijital yav cocugum bi dışarı cık arkadas edin piknik yapın gülün oynayın hareketlenin ama yok illa o dijitalle yatıp kalkıcaklar..
Allah sonumuzu hayr etsin valla ben korkuyorum şimdiki nesil ne kadar zekiyse bir o kadarda sorumsuz
valla en iyisini yapıyorsunuz evdeki interneti kapatmakla biz mecburuz babamla ikimiz internetten calısıyoruz geceleri özellikle ben bu aralar hep homeoffice calışıyorum internet mecburi bizde
aman ha bilgisayarınızın kameralarını bantlayın ordanda kayıt yapılabiliyorlamışş
Kuzucummm bitanesin sen. Harika bir kare olmus cok keyifli okumalar. İnsallah su internet sorununuz cozulur de hoş sohbetine tekrar kavusurum :)
senin resimlerini görmesem kendimi bişey sanıcam kuzum
babam bugun cektigim resimleri görünce tekrar resim aşkı kabardı o değilde
inşallah kuzum gerçi beni kötü etkiledi biraz yüklemem heralde telefonuma
yaa özelimize na mahremimize girip sesimizi kayıt etmişler ya bu ne demek...
düşündükçe sinirlerim hopluyo valla..

Bende korkuyorum ama çiğ çerez aldım karışık iyi oluyo akşamları illa bişeyler istiyo canım.

Aa cig daha mi iyi oluyo cnm,ewet aksamlari bana da zor geciyo,insan sanki agzina oyalamalik bise ariyo..
alın benden de o kadar iştahım kesilince ben durdum ama annem getiirince önümüze karısık cerez gidiyo yinede

Aa cig daha mi iyi oluyo cnm,ewet aksamlari bana da zor geciyo,insan sanki agzina oyalamalik bise ariyo..
Kavrulunca tuz falan koyuyolar ya çiğ daha iyi o yüzden bence.
Evet doğru biz hep sokakta oynardik annem eve sokamazdi şimdi nerde eski cocuklugumuz ama çocukları dışarı sık sık çıkarmak gerek bizimkinin ilkokul ogretmeni anne baalariniza söyleyin sizi çanta gibi avm de gezdirmesinler diye haber gonderirdi illa dışarı parka yürüyüşe goturuyoruz yeterli olmasada.

günaydın kızlar

dün çok yoğundum sonrasında da halsiz.. aslında sabahtan halsizlik vardı da yoğunluk baskın çıktı kendimi unuttum
mevsimsel oluyor herhalde

dün kü menüm

sabah 09:00
2 kepekli form bisküvi
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin

öğlen 13:30
ton balıklı sandviç (2 ince dilim light ekmekle)

ara 16:00
2 kuru kayısı
1 avuç kaju fıstık

akşam
5 ceviz
yarım bardak süt
1 avuç kahvaltılık gevreği çerez gibi yedim

spor yok
2 lt su içtim

Günaydin kizlar

Nasilsin canim? Yogunluk haricinde hersey yolundadir umarim :)
Menün güzel olmus canim :)

Günaydınlar fıstıklar haftaya güzel başladım inşallah devamı gelir. Bugün nöbetten çıktım ve kalan 3 gün izinliyim cumaya kadar iddialarimizi gerceklestirmemiz gerekiyor herkesin keyfi yerindedir umarım.

Sanki az olmuş ama sporda yapmamissin. Dikkat et kendine hasta olma canım havalar karışık bu ara.

Günaydin kizlar

Nasilsin canim? Yogunluk haricinde hersey yolundadir umarim :)
Menün güzel olmus canim :)

günaydın canım

bi halsizlik var üzerimde ve spor yapmak istemiyorum bugün sıkıca başlıyorum inşallah öyle isteği beklersem biraz zor jillian bana çok ağır gelmişti ama sonuçlara baktıkça çok hevesleniyorum,bugün tekrar deneyeceğim bakalım
hı Ebrucum doğum günümde çiçek geldi karşı taraftan ve içinde 1 tane kırmızı gül vardı.. internetten anlamına baktım şöyle diyor
1 adet Gül: Tanışmanın, tanıdığını görmenin ve hayatınızda en çok değer verdiğiniz insana karşı yapılan en güzel hediye olarak nitelendirilir. Bir gülün gerçek anlamı ise "Size odaklanmış özel sevgi ve hayranlık" ibaresi olarak nitelendirilir.
üzerinde ki notta da iyi ki varsın yazıyordu
ben de arayıp teşekkür edip sen de iyi ki varsın dedim

günaydın Gogom
oohh gelsin daha sıkı geçicek bi 3 gün o zaman evde olunca çok daha rahat uygulanıyor diyet

Oh simdi üc gün rahatsin ne güzel. Tadini cikar rakibecim

Ayni durum bende de söz konusu canim, biraz zorlarsan basarirsin. Bende cok sükür dün aksam jilliana basladim tekrar, kaldigim yerden devam ediyorum - bastan baslamayi gözüm yemedi
Jillian bitsede kurtulsam diye bakar oldum artik Leylam, o yüzden baslayip baslamayacagini iyi düsün
Ay ne romantik eniste bey hediyenin hakkini vermis, aferin ona
Dogru yoldasiniz kuzum, yakinda adi koyulur

Anladim can umarim dogrudurda bu sekilde beslenmek sana iyi gelir.
ispanakta fazla demir olmadigini biliyordum ah ah ogrenmemiz gereken o kadar cok sey varki

Kesinlikle evin diregi hanimlar.bendr kendimi kötü hisseettimm.
Hacklenme konusunu ise hic anlamis degilim insanlarimizin cok bok vakti varda ugrasmi arıyorlar ne bilim kendilerini ispatlamayami calisiyorlar anlayamıyorum.
senin baban anlayisli olabilir ama anlayisli bi ailesi olmayan biri ne kadar zor durumda kalabilir hic düşünülmüyor malesef.
ben yas gozetmeksizin oyunlara cok fazla vakit ayirilmasindan yana degilim hele pc oyunlarina tel le bi nevii zaten kisitli oyunlar olabiliyor.
herneyse umarim yoluna girer hersey.

Sagoll Canim ama menulerimi paylasmak isterim fazla sohbete katilamiyorum ama menülerimi yazarim:))

Nasil istersen tatlim katiliminin azligi cok az olursa mecburen izin vermek zorunda kaliriz cunku diget arkadaslara haksizlik etmis oluRuz.

tabi kii siz isteyin biz çekelimm
ne güzel işte git kitap oku sende çek bak çok güzel oluyo

Püfff bende seri ile birlikte 12 tane yeni kitap aldim ama halaa 1 kitabin yarisindayim

Oyunlarda kasinanda cok be güzelim.

B3nimdr erkrk kardesim oyunlar oynuyor bildigin av pesinde olanlar oluyor
Allah islah etsin ne diyimm

Arkadaslar gerrkli seyleri iletmis zaten ama senin katilimin yeterli olmayacak sanirim

Ohh ne guzel keyfini cikar tatlim
brn bugun biraz huysuzum yaa ne bilim hic bisi yapasim yok havalardan olsa gerek

Bak bak ne romantik
kendisinin 1 gülün anlamini bilerek gonderdiginden supheliyim ama :))
erkekler pek dikkat etmez boyle seylerr

Ah su flort donemleri ne heyecanlı zamanlar yahu

evet annemde bize kızıyo kalkın gidin çıkın dışarı yürüyüş yapın konuşun iki kardeş diye zaten annem böyle diye diye biz yürüyüşe alıştık kardeşimle daha cok vakit geçiriyorum artık önceden ödevlerini yaptırır tamam görevim bu kadar derdim şimdi nerdeyse herseyi birklikte yapıyoruz ikiz gibi olduk hatta blog bile actık
geçen sene web sitemiz vardı ama kapattık bütün herşeyiyle ben ugrasınca kaldıramadım blog actık bizde cuma günü hatta ikikardesinhayalleri.blogspot.com.tr ben dikiş bildigim için dikiş kısımlarını ben yazıcam diğer kısımlarını kardeşim yazıcak instagramada okugumuz kitaplarla ilgili resimler koyuyoruz
demem o ki sizin gibi bilinçli anneler babalar olunca insan güzel şeyler yapıyor ama diğer türlü luzumsuz boş işlerin peşinden kosuyo insanlar
umarım çok geçmeden bütün ebeveynler sizin gibi bilinçli olurlar...
aynen canım evin direği erkektir deselerde erkeği ayakta tutanda evi ayakta tutanda ilişkiyi ayakta tutanda hep kadın
boşa dememişler dişi kuş kurar yuvayı diye
Allahım ıslah eylesin dediğin gibi hemşom
ama 1000 nasihatten iyiymiş 1 musibet
şimdi okuldan eve 5 de geliyo kardeşim hadi abla yürüyüşe diyo
parkta yürürken bagırdı ohhhh be kurtuldum oyundan gercekten dünya varmış diye farkına vardı nasıl bi kötülük yaptıgını kendine
erkekler özellikle bir dönem kendilerini cok veriyo oyuna canım ya bu kaçınılmaz oluyo
dediğin gibi anlayışlı olmayan bi aileye olsaydı aile faciasına kadar giderdi olay seslerimizi kayıt etmişler bu yenilir yutulur birşey degil..
ama hemen babam kartı kapattırdı yeni kart aldı bende herseye format attım bilgisayarlar telefonları elden geçirdim taradım
bişey olurda bi daha direk polise gidicez şimdilik şükürler olsun birşey yok umarım böylelikle kapanır
benim korktugum şey kredi kart bilgilerimize erişip kredi kartımızıda ele geçirmeleriydi ama gördüğüm kadarıyla bu hackerlar o kadar kapsamlı profesyonel degilller yeni yetme belli
kışın başlarında bizim şirket hesaplarımız haclenmişti mahkeme kart işlemlerinde süründük resmen ama Allahıma şükürler olsun olmadı öyle bişey bu sefer.
aman diyim hemşom uyar kardeşini

Ooo romantizmin gözüne vurmuş hadi hayırlısı.
günaydın Gogom
oohh gelsin daha sıkı geçicek bi 3 gün o zaman evde olunca çok daha rahat uygulanıyor diyet
Inşallah canım artik 67 yi görmem gerek bu ay

Blogunuz hayirli olsun canim, bol takipcileriniz olur insallah :)
Kuzum Allah kardesinizle aranizi hic bir zaman bozmasin, masallah cok güzel anlasiyorsunuz
Benim kardesimle aramdaki yas farki biraz fazla oldugu icin pek gecinemiyoruz maalesef ama ilerde büyüyünce düzelecegini düsünüyorum. Allah nazardan saklasin bitanem, yalan yok özendim. Abla kalk hadi yürüyüse demesi bile cok güzel birsey, birbirinizin kiymetini bilin. Insallah bende kardesimle kedi köpek gibi olmayi birakirim günü gelince...

Saolasın canım inşallah herkes bilinclenir dediğin gibi.
Blogunuza baktım şimdi çok güzel olmuş şirin ötesi hatta emeklerinize sağlık ilk izleyicinizde ben oldum uğurlu gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…