Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabaa :)

Cnm bacaklarim ve popom cok inceldi bnm ,squat yaptim duzenli,bi de zipladim,bi de bol merdiven indi ciktim..sanirim bunlar ama en cok squat gibi geliyo bana

Cok sagol cnm ya, ben de yapiyordum neden biraktim squatiii, kafami duvara vurmak istiyorum regl olunca kimildayamiyorum o yuzden spora ara verdim

Hafif olmus menun cnm, bi de su tatlilar olmasaaaa :)

Sen de gunduz az yeyip aksam normal yiyorsun :)

Ben de ozledim fistigimmm :)
Bir an once hall olsa da sorunlar konussak yine :)

Dunku menum...

Oructum..

Sahurda
Borek vardi 2 parmak kadar koparip yedim :)
1 fincan cay, 1 bardak su

Aksam
1 kase yogurt corbasi
yarim dilim bugday ekmegi
1 porsiyon pirinc pilavi uzerinde 1 parca tavuk, yagsiz

Ara ogunde
1 fincan cay, 2 parca cikolata

Merhabaa :)

Sen de gunduz az yeyip aksam normal yiyorsun :)
He ya sorma güzelim, ayari bir tutturamadim :)

Allah kabul etsin. Oruc tutarken su cok önemli canim. Sadece sahurda mi ictin?

Suyu artirmalisin canım.

Kizlar "akilli bileklik" olarak gecen fitness bileklikleri hakkinda fikirleriniz nedir? Su aralar bana cok cekici geliyor

Kizlar "akilli bileklik" olarak gecen fitness bileklikleri hakkinda fikirleriniz nedir? Su aralar bana cok cekici geliyor
Nasil birsey ki silikon mu ve miknatisli?
Neye yaradigini bile bilmiyorum göruyorum milletin kolunda
Bende kosarken telefonumu koymak icin kola takilan banttan almak istiyorum su cirt cirt li olandan. Kac kere dustu garibim alayim da rahata kavussun

Evet haklisin.. ozaman baktin az yaziyorum izine çıkara bilirsin beni . Bide sey sorcam diyelim izindeyim menümü yinede yaza bbilirmiyim??

Evet canım saat gibi kola takılıyor. Adımlarını sayıyor, uyku saatlerini kayit ediyor falan filan. Onların telefon için uygulamaları oluyor, bilekliğin kaydettiklerine telefon uygulamasından bakabiliyorsun. Işe yarayacağını düşünüyorum aslında ama kararsızım biraz :)

O ne ebru ablaa haha:))
Fitness armband canım Google den bak, doğum gününe abime aldırırsın :)))

4 bucuk yas var bizim aramızda keşke kız olsaymış kardeşim diyorum ama ben istemişim özellikle erkek kardeş diye zamanında
bunada şükür
umarım kuzum siz bizden daha iyi olursunuz
bizde giriyoruz hergün neredeyse birbriimize ama sonra bakıp bakıp gülüyoruz
tadı tuzu kavgalarımızda
biz birbirimize baglandık çünkü yurt dışına kardeşimle birlikte gidicez nasipse yaklaşık 1 ayda biz tek başımıza kaldık öğrenci evinde o yüzde baglandık birbriimize aslında
Saolasın canım inşallah herkes bilinclenir dediğin gibi.
Blogunuza baktım şimdi çok güzel olmuş şirin ötesi hatta emeklerinize sağlık ilk izleyicinizde ben oldum uğurlu gelir inşallah.
ay çok teşekkür ederim
tabiki sen uğur getirmişsin zaten bir sürü okunmuş dandik yazılarım bile
bu arada elektrikler kesildi ya ben baya yaptım başladıgım örgüyü böyle giderse 3 güne kadar bitiririm bile

döndüm kuzum döndüm sadece etkilendigim için whatsappı falan yüklemem bi müddet
aynen tatlılarıda ben yapınca tadına bakmak istiyorum sonra seviyorum sekeri az yapıyorum ben
Allah kabul etsin canımcım
yaaaa bende cok merak ediyorum işe yarıyor mu acepppp

Elektik kesikti evde yemeği dışarda yedik telefonumu biraz şarj ettim ama az yinede. Şimdi eve dönüyoruz inşallah gelmiştir gelmemisse bu akşam giremem tekrar merak etmeyin kızlar.

Kizlar elektrik yok sanstan sarj da yok,net dd surekli gidiyo..giremezsem haber werim dedim

Kizlar elektrik kesintisi ve olmayan sarz nedeniyle bugun boyle gecti

Hemsom blogunuzu en kisa surede incelicem.
kardesinle arandaki bagin devamliligi dilerim ve dilerimki kimse bu birlikteliginize zeval vermez.

Benim ardesimle aramda 1.5 yas var ve erkek askere gidene kadar pek anlasabildigimiz soylenemez surekli kavga zitlik falan askere gitti ve geldi arakizdaki bagi anlatamam ancak görülmesi lazim esim bile bazen kiskaniyor. Birbirimizi hep ozleriz. Grrcekten kardesimin olacak sevgilisine üzülüyorum umarim aramizdaki bagi kaldirabilir zira cok cok zor olur. Zaten tanistigi kizlara ilk benden bahsediyormus ahahah heh sunuda belirtmeden geçmek istemem esimle kardesim arasi fenaaaa halde iyi cok şükür abi kardes gibiler.
sen anlatinca o duyguyu yasadim b3nde anlatmak istedim

Eki Görüntüle 1475676 Biraz tepetaklak olmuş ama neyyssee

Ouwww cumaya 67leri görürüz insallah

Ay ondan bende istiyorum

Evet haklisin.. ozaman baktin az yaziyorum izine çıkara bilirsin beni . Bide sey sorcam diyelim izindeyim menümü yinede yaza bbilirmiyim??

Kuzum paylas tabiki senin bizden kopamayisini sevsinler

Elektik kesikti evde yemeği dışarda yedik telefonumu biraz şarj ettim ama az yinede. Şimdi eve dönüyoruz inşallah gelmiştir gelmemisse bu akşam giremem tekrar merak etmeyin kızlar.

Kizlar elektrik yok sanstan sarj da yok,net dd surekli gidiyo..giremezsem haber werim dedim

Ayni sorun bizdede var kizlar yukaridada yazdim

Elektrik geldi,bi daha gitmeden yazim kacim..

sabah 7.30
1 kase musli

ara 9.30
yesil cay
10.30
kahve

ogle 13.00
1 simit,1 dilim peynir
3 zeytin,domates

ara 14.00
kahve

Ara 15.00
activia

aksam 17.00
2 sosis,yarim dilim ekmek
2 dilim peynir,domates

ara 19.00
1 cupcake krema falan yok

2litre bitti daha icerim
kizlar 8 dakikada gobek eritme vieosunu buldum ve basladim zeynep onermisti sanirim,8 dakika ama dile kolay ben 4. Dakikada pert oluyom,bi de gariptir karin kaslarim diil boynum cok agriyo,belki de yanlış yapuyorumdur biseyi,leslue yaptim bugun 1 mil,20 mekik,20 dakika zumba,bol merdiven.2 km yuruyus

Leyla sen mi yapiodun cnm leslie 3 mile i? oyle aklimda kalmus,nasi faydasini goruyo musun? bi de ben 1 milde yoruldum cabuk 3 mil cok zor olmuyo mu?

Güzel olmuş canım menün Sporun.

Bugünkü Menüm
Sabah 10:00
yarım kepek ekmeğinden tost
şekersiz çay
1 kase yoğurt

Ara 11:30 şekersiz kahve

Öğleyin yiyemedim bol bol su içtim

Ara 14:00 1 ısırık sade gofret 2 dilim portakal

Akşam 2 yulaflı gevrek iki dilim salatalık

Su 2 litreye yakın
Spor yapamadım yarın evdeyim telafi edicem inş. Öğlen 12 de başladım işbaşına akşam 9:15 çıktım.
Bugün hiç sıcak yemek yiyemedim hep geçiştirdim. Düzensiz oldu..

Elektrik geldi inşallah gitmez artık.
Kızlar diabetik reçel ve toz sakızlı muhallebi aldım kendime nolur nolmaz tatlı krizi yasarsam diye malum şeker yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…