Canim ha gayret, 67 yi cumaya garantiledin sayilirEki Görüntüle 1475676 Biraz tepetaklak olmuş ama neyyssee
Cnm bacaklarim ve popom cok inceldi bnm ,squat yaptim duzenli,bi de zipladim,bi de bol merdiven indi ciktim..sanirim bunlar ama en cok squat gibi geliyo bana
canım öncelikle çokkkk sevindim iyileşmene
gerçekten bi evde kadın hasta oldugu zaman hemen belli oluyo
yazın benimde annem 1 aydan fazla hasta olmuştu ben yemek yapmayı çamaşır yıkamayı bilmem çok kötüydü ya cidden Allahım sizleri başımızdan eksik etmesin hep saglıkla yasayın inşallah da her sey olur zamanla
kızlar kardeşimin telefonu hacklenmiş kardeşimin sesini kayıt etmişler babamı gizli numaradan arayıp dinletmişler baya olaylar oldu ama Allaha şükür herşey yoluna giriyor gibi bende eve gitmeden yürüyüşümü yaptım eve geçmeden menümü yazıyım dedim
sabah 8.30
1 elma püresine 1 tatlı kaşığı ceviz tarcın karısımı yaptım
1 bardak süt
ara 10.00
şekersiz kahve
1 avuc badem
öğlen 14.00
2 yemek kaşığı mısır helvası
akşam 17.00
2 kasık sebzeli bulgur pilavı
2 kasık yogurt
10 tane cin biber
1 kaşık daha helva
eve gidince büyük ihtimal acıkıcam yine 1 elma püresi tarcın ceviiz karısımı yaparım yerim
2 litre su içildi
eve gidince 200 jack 200 ip atlama yaparım
veee 1 saat yürüyüş yaptım hava güzel baya ama soğuk bende incecik şeyler giydim şuan hapşuruyorum
Bugünkü menüm
Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su
Sabah 09:00
Meyveli yoğurt
Ara 10:00
Yarım elma
Öğle 12:30
Salata (marul, roka, 6-7 top mozarella, salatalık)
Ara 14:00
Yarım elma
Akşam 17:30
1 kepçe mercimek çorbası
3 küçük köfte
2 yk patates (köfte patates fırında pişti)
Brokkoli salatası
1 kup cevizli elmalı muhallebi
1,5 lt su
Spor: birazdan yürüyüşe çıkacağım
yok kuzum ben çekiyordum önceden zaten ama koymuyodum whatsapp kişilerime atıyodum begenirsem arşivime atıyodum falan @pembe_dizi ye uyup koydum ben de
yok aynı yer değil burası ordan uzak baya ama buluşacagız inşallah değilmi pembişim
inşallah kuzum
oyundan...
klasik erkek oyunları işte...
isim vermiyorum belki kötü anlaşılabilir diye ama kardeşim benim servera girip kod yazıyodu onlarla ugrasıyodu biliyodum ben olacagını ama dinletemedim 1 musibet 1000 nasihatten iyiymiş ya işte..
evdeki interneti acmıyoruz evdeki herkes whatsapp gibi uygulamaları kaldırdı öyle duruyoruz
bol bolll kitap okuyoruz zaten bizim evde kocaman bi kitaplık var eve kitaplarımız sıgmıyoruz bu sefer dahada yüklenince naparız bilemiyoruz
bakın böyle güzel bir günde pencerenin yanında çay eşliğinde kitap okunmazda napılırrrrr
@pembe_dizi bu resim ssana gelsin beni teşvik eden güzel papatyam benim
Dahlia_ canımsın seni çok özledim ben
Eki Görüntüle 1475061
He ya sorma güzelim, ayari bir tutturamadim :)Merhabaa :)
Sen de gunduz az yeyip aksam normal yiyorsun :)
Allah kabul etsin. Oruc tutarken su cok önemli canim. Sadece sahurda mi ictin?Dunku menum...
Oructum..
Sahurda
Borek vardi 2 parmak kadar koparip yedim :)
1 fincan cay, 1 bardak su
Aksam
1 kase yogurt corbasi
yarim dilim bugday ekmegi
1 porsiyon pirinc pilavi uzerinde 1 parca tavuk, yagsiz
Ara ogunde
1 fincan cay, 2 parca cikolata
Suyu artirmalisin canım.Dunku menum...
Oructum..
Sahurda
Aksam
1 kase yogurt corbasi
Ara ogunde
Nasil birsey ki silikon mu ve miknatisli?Kizlar "akilli bileklik" olarak gecen fitness bileklikleri hakkinda fikirleriniz nedir? Su aralar bana cok cekici geliyor
Evet haklisin.. ozaman baktin az yaziyorum izine çıkara bilirsin beni . Bide sey sorcam diyelim izindeyim menümü yinede yaza bbilirmiyim??Anladim can umarim dogrudurda bu sekilde beslenmek sana iyi gelir.
ispanakta fazla demir olmadigini biliyordum ah ah ogrenmemiz gereken o kadar cok sey varki
Kesinlikle evin diregi hanimlar.bendr kendimi kötü hisseettimm.
Hacklenme konusunu ise hic anlamis degilim insanlarimizin cok bok vakti varda ugrasmi arıyorlar ne bilim kendilerini ispatlamayami calisiyorlar anlayamıyorum.
senin baban anlayisli olabilir ama anlayisli bi ailesi olmayan biri ne kadar zor durumda kalabilir hic düşünülmüyor malesef.
ben yas gozetmeksizin oyunlara cok fazla vakit ayirilmasindan yana degilim hele pc oyunlarina tel le bi nevii zaten kisitli oyunlar olabiliyor.
herneyse umarim yoluna girer hersey.
Nasil istersen tatlim katiliminin azligi cok az olursa mecburen izin vermek zorunda kaliriz cunku diget arkadaslara haksizlik etmis oluRuz.
Püfff bende seri ile birlikte 12 tane yeni kitap aldim ama halaa 1 kitabin yarisindayim
Oyunlarda kasinanda cok be güzelim.
B3nimdr erkrk kardesim oyunlar oynuyor bildigin av pesinde olanlar oluyor
Allah islah etsin ne diyimm
Arkadaslar gerrkli seyleri iletmis zaten ama senin katilimin yeterli olmayacak sanirim
Ohh ne guzel keyfini cikar tatlim
brn bugun biraz huysuzum yaa ne bilim hic bisi yapasim yok havalardan olsa gerek
Bak bak ne romantik
kendisinin 1 gülün anlamini bilerek gonderdiginden supheliyim ama :))
erkekler pek dikkat etmez boyle seylerr
Ah su flort donemleri ne heyecanlı zamanlar yahu
O ne ebru ablaa haha:))Kizlar "akilli bileklik" olarak gecen fitness bileklikleri hakkinda fikirleriniz nedir? Su aralar bana cok cekici geliyor
Evet canım saat gibi kola takılıyor. Adımlarını sayıyor, uyku saatlerini kayit ediyor falan filan. Onların telefon için uygulamaları oluyor, bilekliğin kaydettiklerine telefon uygulamasından bakabiliyorsun. Işe yarayacağını düşünüyorum aslında ama kararsızım biraz :)Nasil birsey ki silikon mu ve miknatisli?
Neye yaradigini bile bilmiyorum göruyorum milletin kolunda
Bende kosarken telefonumu koymak icin kola takilan banttan almak istiyorum su cirt cirt li olandan. Kac kere dustu garibim alayim da rahata kavussun
Fitness armband canım Google den bak, doğum gününe abime aldırırsın :)))O ne ebru ablaa haha:))
4 bucuk yas var bizim aramızda keşke kız olsaymış kardeşim diyorum ama ben istemişim özellikle erkek kardeş diye zamanındaBlogunuz hayirli olsun canim, bol takipcileriniz olur insallah :)
Kuzum Allah kardesinizle aranizi hic bir zaman bozmasin, masallah cok güzel anlasiyorsunuz
Benim kardesimle aramdaki yas farki biraz fazla oldugu icin pek gecinemiyoruz maalesefama ilerde büyüyünce düzelecegini düsünüyorum. Allah nazardan saklasin bitanem, yalan yok özendim. Abla kalk hadi yürüyüse demesi bile cok güzel birsey, birbirinizin kiymetini bilin. Insallah bende kardesimle kedi köpek gibi olmayi birakirim günü gelince...
ay çok teşekkür ederimSaolasın canım inşallah herkes bilinclenir dediğin gibi.
Blogunuza baktım şimdi çok güzel olmuş şirin ötesi hatta emeklerinize sağlık ilk izleyicinizde ben oldum uğurlu gelir inşallah.
döndüm kuzum döndüm sadece etkilendigim için whatsappı falan yüklemem bi müddetMerhabaa :)
Cok sagol cnm ya, ben de yapiyordum neden biraktim squatiii, kafami duvara vurmak istiyorumregl olunca kimildayamiyorum o yuzden spora ara verdim
Hafif olmus menun cnm, bi de su tatlilar olmasaaaa :)
Sen de gunduz az yeyip aksam normal yiyorsun :)
Ben de ozledim fistigimmm :)
Bir an once hall olsa da sorunlar konussak yine :)
Allah kabul etsin canımcımDunku menum...
Oructum..
Sahurda
Aksam
1 kase yogurt corbasi
Ara ogunde
yaaaa bende cok merak ediyorum işe yarıyor mu aceppppKizlar "akilli bileklik" olarak gecen fitness bileklikleri hakkinda fikirleriniz nedir? Su aralar bana cok cekici geliyor
evet annemde bize kızıyo kalkın gidin çıkın dışarı yürüyüş yapın konuşun iki kardeş diye zaten annem böyle diye diye biz yürüyüşe alıştık kardeşimle daha cok vakit geçiriyorum artık önceden ödevlerini yaptırır tamam görevim bu kadar derdim şimdi nerdeyse herseyi birklikte yapıyoruz ikiz gibi olduk hatta blog bile actık
geçen sene web sitemiz vardı ama kapattık bütün herşeyiyle ben ugrasınca kaldıramadım blog actık bizde cuma günü hatta ikikardesinhayalleri.kadinlarkulubu.com.tr ben dikiş bildigim için dikiş kısımlarını ben yazıcam diğer kısımlarını kardeşim yazıcak instagramada okugumuz kitaplarla ilgili resimler koyuyoruz
demem o ki sizin gibi bilinçli anneler babalar olunca insan güzel şeyler yapıyor ama diğer türlü luzumsuz boş işlerin peşinden kosuyo insanlar
umarım çok geçmeden bütün ebeveynler sizin gibi bilinçli olurlar...
aynen canım evin direği erkektir deselerde erkeği ayakta tutanda evi ayakta tutanda ilişkiyi ayakta tutanda hep kadın
boşa dememişler dişi kuş kurar yuvayı diye
Allahım ıslah eylesin dediğin gibi hemşom
ama 1000 nasihatten iyiymiş 1 musibet
şimdi okuldan eve 5 de geliyo kardeşim hadi abla yürüyüşe diyo
parkta yürürken bagırdı ohhhh be kurtuldum oyundan gercekten dünya varmış diye farkına vardı nasıl bi kötülük yaptıgını kendine
erkekler özellikle bir dönem kendilerini cok veriyo oyuna canım ya bu kaçınılmaz oluyo
dediğin gibi anlayışlı olmayan bi aileye olsaydı aile faciasına kadar giderdi olay seslerimizi kayıt etmişler bu yenilir yutulur birşey degil..
ama hemen babam kartı kapattırdı yeni kart aldı bende herseye format attım bilgisayarlar telefonları elden geçirdim taradım
bişey olurda bi daha direk polise gidicez şimdilik şükürler olsun birşey yok umarım böylelikle kapanır
benim korktugum şey kredi kart bilgilerimize erişip kredi kartımızıda ele geçirmeleriydi ama gördüğüm kadarıyla bu hackerlar o kadar kapsamlı profesyonel degilller yeni yetme belli
kışın başlarında bizim şirket hesaplarımız haclenmişti mahkeme kart işlemlerinde süründük resmen ama Allahıma şükürler olsun olmadı öyle bişey bu sefer.
aman diyim hemşom uyar kardeşini
Eki Görüntüle 1475676 Biraz tepetaklak olmuş ama neyyssee
Nasil birsey ki silikon mu ve miknatisli?
Neye yaradigini bile bilmiyorum göruyorum milletin kolunda
Bende kosarken telefonumu koymak icin kola takilan banttan almak istiyorum su cirt cirt li olandan. Kac kere dustu garibim alayim da rahata kavussun
Evet haklisin.. ozaman baktin az yaziyorum izine çıkara bilirsin beni . Bide sey sorcam diyelim izindeyim menümü yinede yaza bbilirmiyim??
Elektik kesikti evde yemeği dışarda yedik telefonumu biraz şarj ettim ama az yinede. Şimdi eve dönüyoruz inşallah gelmiştir gelmemisse bu akşam giremem tekrar merak etmeyin kızlar.
Kizlar elektrik yok sanstan sarj da yok,net dd surekli gidiyo..giremezsem haber werim dedim
Güzel olmuş canım menün Sporun.Elektrik geldi,bi daha gitmeden yazim kacim..
sabah 7.30
1 kase musli
ara 9.30
yesil cay
10.30
kahve
ogle 13.00
1 simit,1 dilim peynir
3 zeytin,domates
ara 14.00
kahve
Ara 15.00
activia
aksam 17.00
2 sosis,yarim dilim ekmek
2 dilim peynir,domates
ara 19.00
1 cupcake krema falan yok
2litre bitti daha icerim
kizlar 8 dakikada gobek eritme vieosunu buldum ve basladim zeynep onermisti sanirim,8 dakika ama dile kolay ben 4. Dakikada pert oluyom,bi de gariptir karin kaslarim diil boynum cok agriyo,belki de yanlış yapuyorumdur biseyi,leslue yaptim bugun 1 mil,20 mekik,20 dakika zumba,bol merdiven.2 km yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?