- 12 Mart 2015
- 281
- 261
- 48
1. level'de bayılmazsın, walk at home'u yaptığın için yeterli kondisyonun vardır ama 2. level'a garanti veremiyorum3'ü hele ne sen sor ne ben söyliyeyim
ALLAH iyiliğini versin
bi denicem o zaman...
benden haber alamazsanız bilir ki beni jillian çarptı
erkeklerin ağır geçiyor kuzum babamdan biliyorum tabi bazı erkekler naz yapıyo fena halde bknz;kardeşimmmErkeklerin genelinde agir oluyor hemsom agir olmasa bile erkeklere agir geliyor :))
Ve erkeklere igne sart bi cok tanidigim kisi su dönemde ya igne yada serumla ayaga kalkabiliyor
fafataram benimSenin götürmemen daha iyi canım, birde yolda ağrın falan olur. Ay benimde şu baş ağrısı öldürüyor beni. Dün düğünde başladı, hemen su içtim yemek yedim banamısın demedi. Eve gelince geçmediği için ilaç aldım rahattım bütün gece ama şimdi sağdan sağdan yine geliyor. Ne yapsam?
Ne zor kelimeymiş
Fafatara doğru kuzum
oyyy geçmiş olsunnnBende hastayım adaçayı içiyorum
Armut :) denenmiştirerkeklerin ağır geçiyor kuzum babamdan biliyorum tabi bazı erkekler naz yapıyo fena halde bknz;kardeşimmm
fafataram benim
oyyy geçmiş olsunnn
kızlarr cuma günü taşınıyoruz büyük bi telaşe var evde ben günlük 5 mesaj hakkı mı doldurmaya çalışacagım eksiğim kusurum olursa affola
kızlar baş ağrısına ne iyi gelir başımın içinde filler tepişiyo yahuuuu
merhabalar, daveti alınca çok sevindim. umarım gruba faydalı olabilirim.
ilk sayfada bi form gördüm onla ilgili bilgleri verebilirim.
neslihalim, 29 yaşındayım, evliyim, 2,5yaşında bi kızım var, ev hanımıyım, çankırıda yaşıyorum. 1,64 boy, 89,6 kilodayım. (son günlerde çok değişken tabi).
ben kendimi bildim bileli kiloluydum, 4yıl önce 88-89 iken evlendim. 90la hamile kalıp 107 ile doğum yaptım. sonra 95e düşüp, kilo veremeye veremeye iyice strese girip yine 100ün üstüne çıktım, 31ekimde(2014) 105,5 ile diyetisyene başladım ve çok şükür artık 80lerdeyim ama ben 63 olmak istiyorum ve bunu da umuyorum ki sizlerle başaracağım...
Çok teşekkürler:)hoşgeldin20 kg gitmiş bile
tam bende armut yedim desem inanır mısınnnnArmut :) denenmiştir
Hosgeldin balim aramizaa..ne guzel yazmissin ilk gun menunu,cok da begendim ,cok guzel kilo vermissin kilolari dewami daha da kolay olcak inan,burasi cok etkili bi cok sey ogreniyosun..bise sorcam tam bugday yiom ben de ,sen bugun 5 dilim yemissin ,diyetisyen mi o kadar onerdi ? hemen yararlanalim bilgilerindenBu da benim menüm;
Kahvaltım;
2dilim tam buğday, 1kk beyaz peynir, 1 karper peynir, sahanda 1yağsız yumurta, 3zeytin, yeşillik, domates, 1tk kuşburnu marmelatı
ara öğün;
1/4 çay b. leblebi, 1 elma
Öğle yemeğim;
160grlık light ton balığı, bol yeşillik, domates, salatalık, 1 su b ayran, 2 dilim tam buğday ekmeği
ara öğün;
5fındık, 5 badem, 1 elma
Akşam;
Z.yağlı patlıcan(közlenmiş) yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik, 3 yk yoğurt
Ara öğün; 3yk yoğurt ( +limon+pul biber)
5-6 badem
Walk at home (3mile) yapılacak
İçilen su 2,5 lt ye tamamlanacak
Çok teşekkür ederim...Hosgeldin balim aramizaa..ne guzel yazmissin ilk gun menunu,cok da begendim ,cok guzel kilo vermissin kilolari dewami daha da kolay olcak inan,burasi cok etkili bi cok sey ogreniyosun..bise sorcam tam bugday yiom ben de ,sen bugun 5 dilim yemissin ,diyetisyen mi o kadar onerdi ? hemen yararlanalim bilgilerinden
çok tşk ederimm
formu size özelden attım
erkeklerin ağır geçiyor kuzum babamdan biliyorum tabi bazı erkekler naz yapıyo fena halde bknz;kardeşimmm
fafataram benim
oyyy geçmiş olsunnn
kızlarr cuma günü taşınıyoruz büyük bi telaşe var evde ben günlük 5 mesaj hakkı mı doldurmaya çalışacagım eksiğim kusurum olursa affola
kızlar baş ağrısına ne iyi gelir başımın içinde filler tepişiyo yahuuuu
Kiz bana atmayacaktinn neyse ben buraya koyarim kuzum sorun yok
Cok cok gecmis olsun canim nasil oldu simdi.
Bi kere babamin naz yaptigina sahit oldum ahahaj fenaydi yavv
Hoşgeldin canım aramıza.merhabalar, daveti alınca çok sevindim. umarım gruba faydalı olabilirim.
ilk sayfada bi form gördüm onla ilgili bilgleri verebilirim.
neslihalim, 29 yaşındayım, evliyim, 2,5yaşında bi kızım var, ev hanımıyım, çankırıda yaşıyorum. 1,64 boy, 89,6 kilodayım. (son günlerde çok değişken tabi).
ben kendimi bildim bileli kiloluydum, 4yıl önce 88-89 iken evlendim. 90la hamile kalıp 107 ile doğum yaptım. sonra 95e düşüp, kilo veremeye veremeye iyice strese girip yine 100ün üstüne çıktım, 31ekimde(2014) 105,5 ile diyetisyene başladım ve çok şükür artık 80lerdeyim ama ben 63 olmak istiyorum ve bunu da umuyorum ki sizlerle başaracağım...
Güzel olmuş canım menün sporun.menüm
sabah 8.00
5 yeşil zeytin 3 siyah zeytin
3 peynir
1 dilim ekmek
şekersiz ev yapımı limonata
ara 13.00
1 zencefilli tarcınlı kurabiye
5 çilek 1 elmadan yapılmış meyve salatası
ara 16.00
1 vişneli kornet
akşam 19:00
armut
2 kaşık patlıcan salatası
3 çöp şiş adana kebap
1 minik sandvic ekmeği
5 acı biber
2 çeri domates
2 litre su ve bolca bitki çayı içildi
40 dakika yürüdüm gidecegim yere kadar
şimdi de 30 koliyle boguşcam hadi hayırlısı
Hmm tam diyetisyen menüsü güzel olmuş.Bu da benim menüm;
Kahvaltım;
2dilim tam buğday, 1kk beyaz peynir, 1 karper peynir, sahanda 1yağsız yumurta, 3zeytin, yeşillik, domates, 1tk kuşburnu marmelatı
ara öğün;
1/4 çay b. leblebi, 1 elma
Öğle yemeğim;
160grlık light ton balığı, bol yeşillik, domates, salatalık, 1 su b ayran, 2 dilim tam buğday ekmeği
ara öğün;
5fındık, 5 badem, 1 elma
Akşam;
Z.yağlı patlıcan(közlenmiş) yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik, 3 yk yoğurt
Ara öğün; 3yk yoğurt ( +limon+pul biber)
5-6 badem
Walk at home (3mile) yapılacak
İçilen su 2,5 lt ye tamamlanacak
Başarılı bir menü tebriklerMenum..
sabah 7.30
1 kase nesfit
saat 9.00
yesil cay
kahve
öğle 13.00
4 ymk kasigi makrna,yogurt
1 domates
ara 16.00
activia
3 kare bitter (%80)
2 kupa matecayi
aksam 18.30
2 ymk kasigi pirasa
1 kase corba
ayran
2 litre su
50 squat,biraz da merdiven,dogru duzgun spor yapmadim leslie ablamin videosu acilmadi daa
ayy ne bileyim.. Gönderiverdim
Çok teşekkür ederimmm:)Hoşgeldin canım aramıza.
Güzel olmuş canım menün sporun.
Hmm tam diyetisyen menüsü güzel olmuş.
Başarılı bir menü tebrikler
Cnm guzel olmus,bn sekersiz tadelle bilmiodum,bulursam hemen alimMenümü yazayım. Kaç saattir mail.gelmedi ya bana bekliyom ha bire gelcek diye en son bi bakayım dedim bir sürü sayfa birikmiş.
Sabah 8.00 yulaf ezmesi ceviz 2 gün kurusu süt
Öğlen 12.00 1 kepçe çorba 2 kaşık pilav 2 kaşık patlıcan yemeği
Ara 15.00 tadelle şekersiz ve nescafe
Akşam 19.00 2 kepçe çorba 1 parça yufka
Ara 1 avuç kadar yer fıstığı
Su 2 lt
spor 30 + 20 dakika yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?