Rabbim ayarlıyor neye ihtiyacı varsa vucudumuzun onu alıyoruz :)tam bende armut yedim desem inanır mısınnnn
Ay yapalım canım çok iyi olur kısaca yazar mısın sana zahmet nasıl yapacazGider kuzumm.
Bende reglim persembe gjnu pirinc lapasi yapicam odemim fazlasiyla var hem reglden hemde duzensiz beslenmeden dolayi.
eger yapabilirim dersen beraber yapariz
Günaydın kızlar
Öğlen oldu aslında ama ben daha yarım saat önce (11:30 - 1 saattir ne yazıyorsam) kalktım Akşam düğünden sonra gençler sabahladık, sohbet öyle güzeldi ki zaman hemen geçmiş. 06:30 da yattım o nedenle henüz tel gözüm kapalı
Ne güldüm o iş yerinde tebrik mesajına
Sizde her pazar açık oluyor mu canım? Aynen haklısın benzinliklerde sadece bize yaramayan abur cuburlar var ve dediğin gibi iki katı fiyatına.
Sıkma kendini balım sonra stresten rahatsızlanırsan üzülürüm. Sen bize lazımsın
Tamam canım alıyorum seni de listeye ama 1 kilo çok gibi geldi bana? Hoş benim hedefimde 900 gr., 1 kiloyla aynı sayılır ama ben ulaşabileceğimden şüpheliyimkendine güveniyorsan helal olsun
Canım mesela Antalya Lara'da ki otelleri tavsiye ederim, en son delphin imperiale gitmiştik ve çok memnun kaldık. Öyle fazla gürültü patırtı istemem diyorsan butik otellere bak. Istanbul tarafında yeşillik içerisinde çok güzel yerler var. Fatmagülün suçu ne dizisinde Kerim'le bir butik otele gitmişlerdi, orası mesela benim hayalım
Birde Datça da sabrinas house
Bireysel ödüller olabilir, ya ben ödül konusunda çok kararsız kaldımsütlü tatlıyı çok severim ama beni de pek gaza getirmiyor. Burda Türkiye de ki gibi her köşede pastane yok ki girip tatlımı yiyeyim, eh yapmaya da ben üşeniyorum zaman zaman... Benim ödülümün hazır birşey olması gerek
Tamam canım
Wembam onu bende test ettim, jumping jack yaparken elimdeydi telefon bir baktım onları da saymış sonra salladım elimde biraz ve onları da adım olarak saydı. Aşırı sallanmaları adım olarak sayıyor. Benim kullandığım uygulamanın adı stepz, sadece adımlarımı sayıyor. Kaloriler için lifesum uygulamasını kullanıyorum, o mesela ilk kayıt olduğunda soruyor kilonu boyunu ve hedefine ne kadar zamanda ulaşmak istediğini, ona göre de sana günlük kalori miktarını hesaplıyor. Fitwell'in açılması uzun sürüyorduanlaşamadık ayrıldık
Çok hoş olur gülümsonra bizde resim isteriz
Sabah 6 buçuğa kadar yediklerimden sonra kötünün de ötesi oldu
Teşekkür ederim canım
İnşallah motive eder iddiamız bizi, tek isteğim bu
Menüm bana niye kötü geldi ki o zaman
Günaydın kankim hoşgeldin, umarım bu sefer ki gelişin kalıcı olur
Ziyanı yok bende bazen fafaratam diyorumsen sadece fafa da yazsan tata da yazsan ben anlarım artık
fark ne kadar ki canım?
Kurudun kurudun
Kuzum dikkat et kendine mide hafif yemeğe alıştığı için birden yüklenince rahatsız olabiliyor. Benimde başıma geldi son günlerde. Yalnız en çok hoşuma giden istesemde eskisi kadar çok yiyemememeee mideyi küçülttük bir kere
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın :)Evde tartin yokmu canım her zaman aynı tartiyi kullansan iyi olur aralarında fark olabilir.
Tetiklermi acaba ben ilk defa bu hafta 700 gr verdim ama denemeye değer.
Hayırlı olsun hakkınızda canım.
Gecen ay 3 nisan icin hedef koymustuk lostemiz vardı hedefine ulasan koyduğu ödülü yiycekti ama başarılı olan yok sanırım
Hoşgeldin canımBu da benim menüm;
Kahvaltım;
2dilim tam buğday, 1kk beyaz peynir, 1 karper peynir, sahanda 1yağsız yumurta, 3zeytin, yeşillik, domates, 1tk kuşburnu marmelatı
ara öğün;
1/4 çay b. leblebi, 1 elma
Öğle yemeğim;
160grlık light ton balığı, bol yeşillik, domates, salatalık, 1 su b ayran, 2 dilim tam buğday ekmeği
ara öğün;
5fındık, 5 badem, 1 elma
Akşam;
Z.yağlı patlıcan(közlenmiş) yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik, 3 yk yoğurt
Ara öğün; 3yk yoğurt ( +limon+pul biber)
5-6 badem
Walk at home (3mile) yapılacak
İçilen su 2,5 lt ye tamamlanacak
Çok tşk ederimHoşgeldin canımaramıza.
daha iyi canım sağolCok cok gecmis olsun canim nasil oldu simdi.
Bi kere babamin naz yaptigina sahit oldum ahahaj fenaydi yavv
aynen canımRabbim ayarlıyor neye ihtiyacı varsa vucudumuzun onu alıyoruz :)
Nazar duası şart yeneden içmeden kesilmilsin canım yadaha iyi canım sağol
ahahha cidden düşünmek bile fenaa
kızlarrrrrrr valla ben bu kadar yoruldugumu hatırlamıyorummmm kolile Allahh kolile sar samala kutulara yerleştir içeriğini kutuya yaz sıkıca bantlaa
valla ben artık yemek yemeyi dahi unutuyorum kendimi taşınma işine fazla kaptırdım bu taşınmanın sonunda ben 45 kilo kalırım inşallahhhhh
aynen canım
birde anneme dedim bi okuyuver diye bugun kuaförde nazar deydiler kesin
bizim bu 13. evimizzNazar duası şart yeneden içmeden kesilmilsin canım ya
Taşınma olayını gelde bana sor. Koliledikçe başka eşyalar çıkıyorda çıkıyorDarısı benim başıma. Yazın taşıncam bende.
Benimde 6. taşınmam olacak Hayırlısıylabizim bu 13. evimizz
aynen canım ya kolimizde cok az kalanları adamlar koliliycek o yüzden önemlileri topluyorum
hepde okurum ama nazar degmesinler diye
aynen darısı basına tatlım
siz neden tasıncaksınız
sağol kankimm yok yok burdayım artık=))Günaydın kızlar
Öğlen oldu aslında ama ben daha yarım saat önce (11:30 - 1 saattir ne yazıyorsam) kalktım Akşam düğünden sonra gençler sabahladık, sohbet öyle güzeldi ki zaman hemen geçmiş. 06:30 da yattım o nedenle henüz tel gözüm kapalı
Ne güldüm o iş yerinde tebrik mesajına
Sizde her pazar açık oluyor mu canım? Aynen haklısın benzinliklerde sadece bize yaramayan abur cuburlar var ve dediğin gibi iki katı fiyatına.
Sıkma kendini balım sonra stresten rahatsızlanırsan üzülürüm. Sen bize lazımsın
Tamam canım alıyorum seni de listeye ama 1 kilo çok gibi geldi bana? Hoş benim hedefimde 900 gr., 1 kiloyla aynı sayılır ama ben ulaşabileceğimden şüpheliyimkendine güveniyorsan helal olsun
Canım mesela Antalya Lara'da ki otelleri tavsiye ederim, en son delphin imperiale gitmiştik ve çok memnun kaldık. Öyle fazla gürültü patırtı istemem diyorsan butik otellere bak. Istanbul tarafında yeşillik içerisinde çok güzel yerler var. Fatmagülün suçu ne dizisinde Kerim'le bir butik otele gitmişlerdi, orası mesela benim hayalım
Birde Datça da sabrinas house
Bireysel ödüller olabilir, ya ben ödül konusunda çok kararsız kaldımsütlü tatlıyı çok severim ama beni de pek gaza getirmiyor. Burda Türkiye de ki gibi her köşede pastane yok ki girip tatlımı yiyeyim, eh yapmaya da ben üşeniyorum zaman zaman... Benim ödülümün hazır birşey olması gerek
Tamam canım
Wembam onu bende test ettim, jumping jack yaparken elimdeydi telefon bir baktım onları da saymış sonra salladım elimde biraz ve onları da adım olarak saydı. Aşırı sallanmaları adım olarak sayıyor. Benim kullandığım uygulamanın adı stepz, sadece adımlarımı sayıyor. Kaloriler için lifesum uygulamasını kullanıyorum, o mesela ilk kayıt olduğunda soruyor kilonu boyunu ve hedefine ne kadar zamanda ulaşmak istediğini, ona göre de sana günlük kalori miktarını hesaplıyor. Fitwell'in açılması uzun sürüyorduanlaşamadık ayrıldık
Çok hoş olur gülümsonra bizde resim isteriz
Sabah 6 buçuğa kadar yediklerimden sonra kötünün de ötesi oldu
Teşekkür ederim canım
İnşallah motive eder iddiamız bizi, tek isteğim bu
Menüm bana niye kötü geldi ki o zaman
Günaydın kankim hoşgeldin, umarım bu sefer ki gelişin kalıcı olur
Ziyanı yok bende bazen fafaratam diyorumsen sadece fafa da yazsan tata da yazsan ben anlarım artık
fark ne kadar ki canım?
Kurudun kurudun
Kuzum dikkat et kendine mide hafif yemeğe alıştığı için birden yüklenince rahatsız olabiliyor. Benimde başıma geldi son günlerde. Yalnız en çok hoşuma giden istesemde eskisi kadar çok yiyemememeee mideyi küçülttük bir kere
Kaybolma artik kankicimsağol kankimm yok yok burdayım artık=))
zorunlu bi ziyaretti kuzucum özledin demek beni gel bi sarılıyım sanaKaybolma artik kankicim
Insan kankisini özlemez mi hic kizzorunlu bi ziyaretti kuzucum özledin demek beni gel bi sarılıyım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?