- 12 Mart 2015
- 281
- 261
- 48
Canım kalp vakfınınki..ne kadar az yemissin :)
Tabi o heyecan herseye yeter zaten :))
Lastik bantla yapilani var,tek basina yaptigi kalp vakfinin videosu var birde grupca yaptiklari var hepside 45 dklik :)
Evet canim kerebic bol kalorili... aksama kadar iyi gelmissin sonra gününú yakmissin...
Tutamayacagin sözü verme, veremeyecegin kiloyu alma ya da yakamayacagin kaloriyi... boyle okumustum biyerde cok hosuma gitti :)
Ooo gelsin cezaaa 50 mekik 100 zıplama 100 squatKizlar okudum hep ama menulerinizi yorumlayamadim..
menum..
sabah 7.30
1 kase musli,yarim muz
Ara 10.30
Yesil cay
kahve
Öğle 13.00
2 catal pirasa,1 kase cacik
3 ymk kasigi pirinc pilavi,2 ymk kasigi haslanmis tawuk,1kase corba
Ara 15.00
kahve
zencefilli mate cayi
1 activia
aksam 18.30
2 catal pirinc pilavi
Saat 20.00
1 kerebic tatlisi mersin yoresine ait bi tatli ama bol kaloriliydi yaa..cezayi hakettim
1 lokma borek,yarim pogaca ..
misafirlikte bozuluyo yaa uff
2 litre su
leslie1mile express,6 dakika kol eritme,8 dakika gobek eritme25 mekik
Kizlar telden yaziom umarim dogru olmustur
Az mi gercektenne kadar az yemissin :)
Tabi o heyecan herseye yeter zaten :))
Lastik bantla yapilani var,tek basina yaptigi kalp vakfinin videosu var birde grupca yaptiklari var hepside 45 dklik :)
Evet canim kerebic bol kalorili... aksama kadar iyi gelmissin sonra gününú yakmissin...
Tutamayacagin sözü verme, veremeyecegin kiloyu alma ya da yakamayacagin kaloriyi... boyle okumustum biyerde cok hosuma gitti :)
Teşekkür ederim :)Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Çokta kötü olmamış gibi
Günaydın
Bireysel olması neden abartı olacakki her insanın canının çektiği farklıdır o yüzden de motive edicisi farklıdır diye düşünüyorum :)Iddia haftalik oldugu icin hafif bi kacamagin yeri olur.. bireysel olursa abarti olabilir sanki
Canim cok gecmis olsun
Teşekkür ederim canım iyileşir gibi oluyorum ama birden yine ağırlaşıyorum ben de anlamadım.Geçmiş olsun cnm.. Yiyeceklere karşı galibiyetini de tebrik ederim :)
Allah acil şifa versin
aynen ben de o yüzden 5 lt almayı düşündüm :)Damacanayi bende sevmem kokuyor bazen bazi sularda kokuyor bana o durumlarda idarelik 1.5 lt su alıyorum
Cok gecmis olsun hemsom guzelce dinlenmesi sart
Bence imkaniniz varsa mutlaka gitmelisiniz
bi butce ayirdinizmi nereye gitmek istiyorsunuz?
O kisiden kisiye degisir bence haftada 2 kg cok fazla.
bencw sen gecmise bak haftalik verebildigin kilolari gozden gecir ona gore kendine bi ortalama bi rakam koy tatlim
Su zamanlarda gelen hastalik icin dinlenmek sart bence kalkmak icin cok zorlama vitaminini falan al dogal seylerde ara dermanini tatlim cok gecmis olsun
Oralara baktım mı hatırlamıyorum bir de orayı kontrol edeyim Antalya yani :)) Teşekkür ederim canımmm :*Tamam canım alıyorum seni de listeye ama 1 kilo çok gibi geldi bana? Hoş benim hedefimde 900 gr., 1 kiloyla aynı sayılır ama ben ulaşabileceğimden şüpheliyimkendine güveniyorsan helal olsun
Canım mesela Antalya Lara'da ki otelleri tavsiye ederim, en son delphin imperiale gitmiştik ve çok memnun kaldık. Öyle fazla gürültü patırtı istemem diyorsan butik otellere bak. Istanbul tarafında yeşillik içerisinde çok güzel yerler var. Fatmagülün suçu ne dizisinde Kerim'le bir butik otele gitmişlerdi, orası mesela benim hayalım
Birde Datça da sabrinas house
Bireysel ödüller olabilir, ya ben ödül konusunda çok kararsız kaldımsütlü tatlıyı çok severim ama beni de pek gaza getirmiyor. Burda Türkiye de ki gibi her köşede pastane yok ki girip tatlımı yiyeyim, eh yapmaya da ben üşeniyorum zaman zaman... Benim ödülümün hazır birşey olması gerek
Sütlü tatlı mıIddia tablomuz
Yeni hafta, yeni hedefler, yeni başarılar demek! Siz yeter ki üşenmeyin, ertelemeyin, cesaretli olun ve en önemlisi vazgeçmeyin...
Haftanın ödülü:
Hedefinize ulaşın ki haftanın ödülü olan "SÜTLÜ TATLI" nın da tadını çıkartın
tr] [td] efsun64 [/td]
Yarışmacı Hedef Pembe_dizi -0.900 gr = 68.0 kg LeyL35 -0.500 gr = 58.0 kg E-brulim -0.900 gr = 65.9 kg Dilviin -0.600 gr = 54.0 kg wemba -0.400 gr = 66.8 kg gogo2405 -0.500 gr = 67.3 kg AKovser -0.700 gr = 54.2 kg
[td]-1.000 gr = 76.9 kg[/td][/tr]
Not: 'oturduğu yerden başarıya ulaşan tek şey tavuktur'
Herkese başarılar
Kolay gelsin canım ne güzel düşünceli davanmis kayinvaliden. Ilk 3 gün için az peynir zeytin domates salatalık alırsınız zaten sonrası için istersen buzluga koyabilecegin et tavuk gibi bişeyler kuru bakliyat ve tabi temizlik malzemesi falan alman gerekir. Taze bişey durmaz dediğin gibi.Kızlar ben hala uykumu düzene sokamadım. Uykum geliyor gözlerim acıyor ama uyuyamıyorum.
Bu gece yine uyuyamadım.
Bu arada mobilyacımız bugün mobilyaların geleceğini söylemişti. Dağıtımı da bugün olursa bugün yoğun olacağım sanırım :))
Ama çok umut edip gelmezse üzülmek de istemiyorum. Bakalım bekleyip göreceğiz.
Perde konusunda da 2 sefer sorun yaşadım o nasıl olacak çok merak ediyorum...
Düğün geldi çattı eksikler al al bitmiyor yaw :)
Kızlar bir de sizlere sorum var deneyimli olanlar bilir. Kayınvalidem mutfak erzak alışverişimizi yapalım sen alıncakları listele dedi. 1 aylık erzak almamız lazım dedi. Listede öncelikli olarak neler olmalı? Balayına gidecek olursak 1 hafta peynir zeytin domates öylece dolapta bekleyecek. ama düğünden sonra 3 gün falan evde durucaz ne yapmalıyız ? Gereksiz şeyler alıp masraf yapmak istemiyorum ilk ay.. Zaten bi sürü borca girdi aileler bizim için israf yapmak istemem deneyimlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum kızlar :)
Evet sağolsun :) temizlik malzemeleri aklıma gelmişti ama tavuk et falan düşünememiştim :) teşekkür ederiim :) temizlik malzemelerinin çoğunu biz almıştık zaten ev temizlendiği zaman ama çamaşır ve bulaşık makinesi için bişey almamıştık onlara bakıcam bi de temizlik sırasında biten ürünleri kontrol edicemKolay gelsin canım ne güzel düşünceli davanmis kayinvaliden. Ilk 3 gün için az peynir zeytin domates salatalık alırsınız zaten sonrası için istersen buzluga koyabilecegin et tavuk gibi bişeyler kuru bakliyat ve tabi temizlik malzemesi falan alman gerekir. Taze bişey durmaz dediğin gibi.
İyi dinlenmeler canım :)Günaydın bu arada ben nöbetten çıktım eve gitcem birazdan :)
Kuzum síkma canini, bende ayni durumdayim. Sporumuzu aksattigimiz icin kilomuz git gel yapiyor. Regl'e gelince, eger kafana cok fazla takiyorsan gelmemesini daha da gecikir. Psikolojik birsey olabilir yada beslenmenle ilgili bir síkíntí var...Merhaba arkadaslar kusura bakmayin şu iki haftadir hic sizinle olamadim takip edemedim.. ve diyetim az bucuk bozuldu .. insallah yine toparlicam.. suan hastayim zaten spor yapamiyorum grip oldum ..
Evde bi kac sorunlar yaşıyorum.. sanki bu hafta bi kac gramm almis gibi hiss ediyorum yada hala ayni kilodaymisim gibi Bu durum canımı cok sıkıyor Sanki o hırs yok artik bende gibi. Galiba biraz motiveye ihtiyacim var. Ve regl hala gelmedi bi bucuk ay oldu onuda kafama takiyorum Canim hep biseyler yemek istiyor. Insallah yinee düzene girerim.. bu arada regl duzenli gelirdi hep bu ay neden boyle oldu diyetden olabilirmi acaba ??
Aramiza yeni arkadaslar gelmiis .. hosgeldiniizz :)..
Günaydin kuzu :)Günaydın kızlaar :)
Antalya Delphin imperial, ben cok begenmistimOralara baktım mı hatırlamıyorum bir de orayı kontrol edeyim Antalya yani :)) Teşekkür ederim canımmm :*
Ben daha çok hamur işi böre mantı makarna isterim bu yüzden ödüllerimin sütlü tatlı yerine bu tür şeyler olmasını tercih ederim :)
Sütlü tatlı mıHani bireyseldiii (
Ahhh uyku ah, bende gel gel diye yalvariyorum bazen. Canim senin ki stresten dolayi böyle düzensiz herhalde?Kızlar ben hala uykumu düzene sokamadım. Uykum geliyor gözlerim acıyor ama uyuyamıyorum.
Bu gece yine uyuyamadım.
Bu arada mobilyacımız bugün mobilyaların geleceğini söylemişti. Dağıtımı da bugün olursa bugün yoğun olacağım sanırım :))
Ama çok umut edip gelmezse üzülmek de istemiyorum. Bakalım bekleyip göreceğiz.
Perde konusunda da 2 sefer sorun yaşadım o nasıl olacak çok merak ediyorum...
Düğün geldi çattı eksikler al al bitmiyor yaw :)
Kızlar bir de sizlere sorum var deneyimli olanlar bilir. Kayınvalidem mutfak erzak alışverişimizi yapalım sen alıncakları listele dedi. 1 aylık erzak almamız lazım dedi. Listede öncelikli olarak neler olmalı? Balayına gidecek olursak 1 hafta peynir zeytin domates öylece dolapta bekleyecek. ama düğünden sonra 3 gün falan evde durucaz ne yapmalıyız ? Gereksiz şeyler alıp masraf yapmak istemiyorum ilk ay.. Zaten bi sürü borca girdi aileler bizim için israf yapmak istemem deneyimlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum kızlar :)
Canııım hayırdır beden artı çıkmış olabilirsin sence ??üzülme belki ödem olmuştur ödem attırıcı bir şeyler iç istersen..Günaydin kizlar, bir sallayin beni, bir kendime getirin... Insan cuma dan bu yana +800 cikar mi ya
Kuzum síkma canini, bende ayni durumdayim. Sporumuzu aksattigimiz icin kilomuz git gel yapiyor. Regl'e gelince, eger kafana cok fazla takiyorsan gelmemesini daha da gecikir. Psikolojik birsey olabilir yada beslenmenle ilgili bir síkíntí var...
Günaydin kuzu :)
Antalya Delphin imperial, ben cok begenmistim
Cogunluk toplu ödüle karar verdigi icin bireysel yapmiyoruz canim. Sen hele bir hedefine ulas ondan sonrasina bakariz :)
Ahhh uyku ah, bende gel gel diye yalvariyorum bazen. Canim senin ki stresten dolayi böyle düzensiz herhalde?
Hayirli olsun canim, iyi günlerde kullan esyalarini :)
Erzak konusuna gelince, eger balayina gidecekseniz bozulacak seyleri almamani tavsiye ediyorum. Öyle peynir, zeytin, domates türü ufak seyleri balayi dönüsüne saklayin. Esinle ilk alisverisinizi yapmis olursunuz hem :)
Bozulmayacak seyleri tercih et, mesela pirinc, bulgur, mercimek, makarna vs. tipi seyler. Cayini, kahveni de alabilirsin. Et alip buzluguna koyabilirsin. Yag, salca, baharat... simdilik aklima 'yiyecek' baska birsey gelmiyor canim.
Sampuan, tarak gibi seyleri de unutma
ha bu arada dün spor da yalan oldu...günaydınlar...
ya ben çok mahcubum sizlere karşı
daha ilk deneme haftamda kaçamak yaptımdün akşam oldu ne olduysa ...
önce akşam yemeğimi yediğim halde, eşime yaptığım makarnadan yedim
o da yetmezmiş gibi çayın yanına şu biscolatanın mood'undan yedim...
sabah da +400gr çıktım...
kesin cezamı, boynum kıldan incedir
Gözüm birseyi görmeyip yedigim icin arti cikiyorumdur büyük ihtimalle... Ödem oldugunu sanmiyorum canim, siskinlikte yok. Acilen toparlanmam lazim, bu hafta birak iddiami tutturmayi sabit ciksam cok mutlu olacagim.Canııım hayırdır beden artı çıkmış olabilirsin sence ??üzülme belki ödem olmuştur ödem attırıcı bir şeyler iç istersen..
Tavsiyelerin için teşekkür ederiim :))
Tarak ve duş jelimi haftalar öncesinden almıştım biliyomusun :))) duş jellerini çok sevdiğimdenndayanamamıştım hatta annem gülmüştü ne bu acele diye :)))
Gecmis olsun canim, adetten dolayi mi kanaman var? Kuzum su menülerini digerleri gibi yazsan...günaydın hanımlar , dün menümü yazamadım kanamam çok aşırı oldu kalkamadım yerimden neden böyle oldum bilmiyorumsabah form bisküvi yeşilçay öğlen bi kase yoğurt çorbası azıcık fırında tavuk akşam salata yedim 2.5 lt su 1 saat tempolu yürüyüş başka bişi yapamadım =(
günaydınlar...
ya ben çok mahcubum sizlere karşı
daha ilk deneme haftamda kaçamak yaptımdün akşam oldu ne olduysa ...
önce akşam yemeğimi yediğim halde, eşime yaptığım makarnadan yedim
o da yetmezmiş gibi çayın yanına şu biscolatanın mood'undan yedim...
sabah da +400gr çıktım...
kesin cezamı, boynum kıldan incedir
Günaydin canimha bu arada dün spor da yalan oldu...velhasıl iyice zıvanadan çıktım...
valla canım ne desem miktara...Günaydin canim
Makarnadan ne kadar yedin?
Biscolatanin da miktarini alayim, cezani ona göre kesecegim
Ne oluyor bize böyle yatoparlanacagimiz yerde yenik düsüyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?