Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım kalp vakfınınki..

Ooo gelsin cezaaa 50 mekik 100 zıplama 100 squat

Az mi gercekten O ögleyin yedigim yulafli gevrek salam cok tok tuttu. Sabah actim cok ama calisirken zaman bulamadim kefir ictim. Yarin ewdeyim daha duzenli yerim. Dunde cok abartmistim yemistim cok

Az önce midem kazindi 1 bardak tarcinli sut ictim gecti. Insallah kilom yerinde saymaz bu Cuma..

Merhaba arkadaslar kusura bakmayin şu iki haftadir hic sizinle olamadim takip edemedim.. ve diyetim az bucuk bozuldu .. insallah yine toparlicam.. suan hastayim zaten spor yapamiyorum grip oldum ..
Evde bi kac sorunlar yaşıyorum.. sanki bu hafta bi kac gramm almis gibi hiss ediyorum yada hala ayni kilodaymisim gibi Bu durum canımı cok sıkıyor Sanki o hırs yok artik bende gibi. Galiba biraz motiveye ihtiyacim var. Ve regl hala gelmedi bi bucuk ay oldu onuda kafama takiyorum Canim hep biseyler yemek istiyor. Insallah yinee düzene girerim.. bu arada regl duzenli gelirdi hep bu ay neden boyle oldu diyetden olabilirmi acaba ??
Aramiza yeni arkadaslar gelmiis .. hosgeldiniizz :)..

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Çokta kötü olmamış gibi

Günaydın
Teşekkür ederim :)
Iddia haftalik oldugu icin hafif bi kacamagin yeri olur.. bireysel olursa abarti olabilir sanki

Canim cok gecmis olsun
Bireysel olması neden abartı olacakki her insanın canının çektiği farklıdır o yüzden de motive edicisi farklıdır diye düşünüyorum :)
Geçmiş olsun cnm.. Yiyeceklere karşı galibiyetini de tebrik ederim :)

Allah acil şifa versin
Teşekkür ederim canım iyileşir gibi oluyorum ama birden yine ağırlaşıyorum ben de anlamadım.
aynen ben de o yüzden 5 lt almayı düşündüm :)
Çoook teşekkür ederim :) Ama hastalığım bi gün düzelip ertesi artıyor kurtulamadım :)
Bütçe çok büyük bişey ayıramıycaz. Mayısta güneye gidin dediler sıcak olur dediler ama ets turdan baktım kendime göre bir yer bulamadım hem ortam hem bütçe olarak
Canım hasta olduğum için pek bir şey yiyemiyorum çoğu kiloyu verdim bile (
Portakal yiyorum :)
Oralara baktım mı hatırlamıyorum bir de orayı kontrol edeyim Antalya yani :)) Teşekkür ederim canımmm :*
Ben daha çok hamur işi böre mantı makarna isterim bu yüzden ödüllerimin sütlü tatlı yerine bu tür şeyler olmasını tercih ederim :)
Sütlü tatlı mı Hani bireyseldiii (

Kızlar ben hala uykumu düzene sokamadım. Uykum geliyor gözlerim acıyor ama uyuyamıyorum.
Bu gece yine uyuyamadım.

Bu arada mobilyacımız bugün mobilyaların geleceğini söylemişti. Dağıtımı da bugün olursa bugün yoğun olacağım sanırım :))
Ama çok umut edip gelmezse üzülmek de istemiyorum. Bakalım bekleyip göreceğiz.
Perde konusunda da 2 sefer sorun yaşadım o nasıl olacak çok merak ediyorum...
Düğün geldi çattı eksikler al al bitmiyor yaw :)

Kızlar bir de sizlere sorum var deneyimli olanlar bilir. Kayınvalidem mutfak erzak alışverişimizi yapalım sen alıncakları listele dedi. 1 aylık erzak almamız lazım dedi. Listede öncelikli olarak neler olmalı? Balayına gidecek olursak 1 hafta peynir zeytin domates öylece dolapta bekleyecek. ama düğünden sonra 3 gün falan evde durucaz ne yapmalıyız ? Gereksiz şeyler alıp masraf yapmak istemiyorum ilk ay.. Zaten bi sürü borca girdi aileler bizim için israf yapmak istemem deneyimlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum kızlar :)

Kolay gelsin canım ne güzel düşünceli davanmis kayinvaliden. Ilk 3 gün için az peynir zeytin domates salatalık alırsınız zaten sonrası için istersen buzluga koyabilecegin et tavuk gibi bişeyler kuru bakliyat ve tabi temizlik malzemesi falan alman gerekir. Taze bişey durmaz dediğin gibi.

Evet sağolsun :) temizlik malzemeleri aklıma gelmişti ama tavuk et falan düşünememiştim :) teşekkür ederiim :) temizlik malzemelerinin çoğunu biz almıştık zaten ev temizlendiği zaman ama çamaşır ve bulaşık makinesi için bişey almamıştık onlara bakıcam bi de temizlik sırasında biten ürünleri kontrol edicem

Günaydin kizlar, bir sallayin beni, bir kendime getirin... Insan cuma dan bu yana +800 cikar mi ya

Kuzum síkma canini, bende ayni durumdayim. Sporumuzu aksattigimiz icin kilomuz git gel yapiyor. Regl'e gelince, eger kafana cok fazla takiyorsan gelmemesini daha da gecikir. Psikolojik birsey olabilir yada beslenmenle ilgili bir síkíntí var...

Günaydın kızlaar :)
Günaydin kuzu :)

Antalya Delphin imperial, ben cok begenmistim

Cogunluk toplu ödüle karar verdigi icin bireysel yapmiyoruz canim. Sen hele bir hedefine ulas ondan sonrasina bakariz :)

Ahhh uyku ah, bende gel gel diye yalvariyorum bazen. Canim senin ki stresten dolayi böyle düzensiz herhalde?

Hayirli olsun canim, iyi günlerde kullan esyalarini :)

Erzak konusuna gelince, eger balayina gidecekseniz bozulacak seyleri almamani tavsiye ediyorum. Öyle peynir, zeytin, domates türü ufak seyleri balayi dönüsüne saklayin. Esinle ilk alisverisinizi yapmis olursunuz hem :)
Bozulmayacak seyleri tercih et, mesela pirinc, bulgur, mercimek, makarna vs. tipi seyler. Cayini, kahveni de alabilirsin. Et alip buzluguna koyabilirsin. Yag, salca, baharat... simdilik aklima 'yiyecek' baska birsey gelmiyor canim.
Sampuan, tarak gibi seyleri de unutma

Canııım hayırdır beden artı çıkmış olabilirsin sence ??üzülme belki ödem olmuştur ödem attırıcı bir şeyler iç istersen..

Tavsiyelerin için teşekkür ederiim :))
Tarak ve duş jelimi haftalar öncesinden almıştım biliyomusun :))) duş jellerini çok sevdiğimdenndayanamamıştım hatta annem gülmüştü ne bu acele diye :)))

günaydın hanımlar , dün menümü yazamadım kanamam çok aşırı oldu kalkamadım yerimden neden böyle oldum bilmiyorum sabah form bisküvi yeşilçay öğlen bi kase yoğurt çorbası azıcık fırında tavuk akşam salata yedim 2.5 lt su 1 saat tempolu yürüyüş başka bişi yapamadım =(

günaydınlar...
ya ben çok mahcubum sizlere karşı
daha ilk deneme haftamda kaçamak yaptım dün akşam oldu ne olduysa...
önce akşam yemeğimi yediğim halde, eşime yaptığım makarnadan yedim
o da yetmezmiş gibi çayın yanına şu biscolatanın mood'undan yedim...
sabah da +400gr çıktım...
kesin cezamı, boynum kıldan incedir

ha bu arada dün spor da yalan oldu... velhasıl iyice zıvanadan çıktım...

Gözüm birseyi görmeyip yedigim icin arti cikiyorumdur büyük ihtimalle... Ödem oldugunu sanmiyorum canim, siskinlikte yok. Acilen toparlanmam lazim, bu hafta birak iddiami tutturmayi sabit ciksam cok mutlu olacagim.

Rica ederim canim :) Alip kenara koyman iyi olmus yoksa aceleden unutabilirdin. Cok duydum cevremden unutanlari :)

Gecmis olsun canim, adetten dolayi mi kanaman var? Kuzum su menülerini digerleri gibi yazsan...

ha bu arada dün spor da yalan oldu... velhasıl iyice zıvanadan çıktım...
Günaydin canim
Makarnadan ne kadar yedin?
Biscolatanin da miktarini alayim, cezani ona göre kesecegim
Ne oluyor bize böyle ya toparlanacagimiz yerde yenik düsüyoruz...

Günaydin canim
Makarnadan ne kadar yedin?
Biscolatanin da miktarini alayim, cezani ona göre kesecegim
Ne oluyor bize böyle ya toparlanacagimiz yerde yenik düsüyoruz...
valla canım ne desem miktara...
makarna nerden baksan bi 5-6yk vardır.
biscolata mood da şu karton kutuda olan, onun da %75 ini ben yemişimdir
kurabiye canavarı gibiydim dün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…