Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bilemiyorum ama denemekte fayda var tabii
Bakalim yarina belli olur, insallah faydasini görürüm.
evet canım, bi gazla yaptım sanırım..
açtık apaçi müziğini de, kızımla dans ettik, coştuk... araya da sıkıştırıverdim bunları..
Masallah canim masallah, senin kondisyonun baya iyi demek ki. Ben 50 jumping jack yaptiktan sonra devam edemiyorum, 1-2 dakika ara vermem gerekiyor yoksa nefes nefese kaliyorum. Sigaranin cigerlerimde ki hükmü

yok canım o mübareğin 100'ünü birden yapamam zaten... 25erli 4 turda yaptım, aralarda dans ettim...
ama, ama neden ciğerlerine, vücuduna yazık ediyosunnn???
umarım en kısa zamanda bırakırsın..

yok canım o mübareğin 100'ünü birden yapamam zaten... 25erli 4 turda yaptım, aralarda dans ettim...
ama, ama neden ciğerlerine, vücuduna yazık ediyosunnn???
umarım en kısa zamanda bırakırsın..
Baya bir mübarek
Pis bir aliskanlik iste tatlim amiiin insallah birakirim, tesekkür ederim güzel dilegin icin

kızlar walla sıvı ağırlıklı yaptım ya bi kaç gün ben bende tartı oynamadı ,pek bilinçli yapmadım tabi dee..inşallah size iyi etki eder..

Aaaa sen sigarami iciyosun bak şimdi üzüldüm. Bırakmayı dusunuyomusun bak hazır diyettesin birdan destek verelim bırak gitsin.
merhaba güzel hatunlar :) ♥
Hoşgeldin canım.
ben yarın ki kilomu bildirim yapıcam mecburen cuma giremem büyük ihtimal tasınıcaz ya
ya kas yapmışsam ben nasıl kilo vericem ya
Hadi hayırlısı

Hosgeldin aramiza choco'cum (umarim böyle dememde bir sakinca yoktur )
Ilk sayfada kurallarimiz var onlari kabul edersen birlikte yarisa baslayabiliriz
veee seni tanimak adina ilk sayfa da ki katilim formunu doldurmani rica ediyorum

tabiki isim sorun değil:) kuralları okumuştum kabul ediyorum.

4.TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :chocolateacher
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 bebeğim var 7 aylık :)
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz : 175
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :hamilelikt ve doğum sonrası kilo aldım.diyete başlatığımda 76 kiloydum. şu an 69-70 arası .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? eşim bebeğimi kucağına alıp tartıya çıktığında bile ben onlara fark atıyordum. gerçekten çok zoruma gitti. daha önce hiç kilo problemi yaşamamıştım. kararım kesindir tez eritilecek bu yağlar

Gel kuzum gel :) vala ben giyim bolumune kafayi taktim bizim kurstan biri gidiyo kendisine harika seyler dikmiş. Bende eylulde gidicem insallah giyime sende gel

kızlar walla sıvı ağırlıklı yaptım ya bi kaç gün ben bende tartı oynamadı ,pek bilinçli yapmadım tabi dee..inşallah size iyi etki eder..
Yapma ya, hic ümitlenme mi diyorsun sen simdi bana :-/

Aaaa sen sigarami iciyosun bak şimdi üzüldüm. Bırakmayı dusunuyomusun bak hazır diyettesin birdan destek verelim bırak gitsin.
Maalesef canim. Birakmayi düsünüyorum da acaba kilo alirmiyim korkusu var. Zayifladiktan sonra birakayim diyordum aslinda... da da da bunlar hep bahane gibi sanki

Basarilar dilerim canim, insallah hep birlikte hedeflerimize ulasiriz
Aslinda 5 kilo cok fazla birsey degil, eger iradeliysen en kisa zamanda verirsin

evet iradeliyim ama çikolataya hayır demek zor :) ekmek yemiyorum sadece sabah bir dilim tam buğday. bol bol su
Su cok önemli, bir dilim ekmekten de zarar gelmez. Cikolataya hayir deme formülü kakao, dene derim Peki ya spor?

Kizlar cikiyorum birazdan, bugün anneme yürüyecegim isten sonra.
Eve varinca performansimi yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…