Bilemiyorum ama denemekte fayda var tabiiKizlar bugün fazla kati birsey tüketmemeye karar verdim, daha cok sivi tüketmeye calisiyorum. Sizce bunun bir faydasi olur mu?
evet canım, bi gazla yaptım sanırım..aferin sana. Hepsini bir kerede mi yaptin hic ara vermeden?
Bakalim yarina belli olur, insallah faydasini görürüm.Bilemiyorum ama denemekte fayda var tabii
Masallah canim masallah, senin kondisyonun baya iyi demek ki. Ben 50 jumping jack yaptiktan sonra devam edemiyorum, 1-2 dakika ara vermem gerekiyor yoksa nefes nefese kaliyorum. Sigaranin cigerlerimde ki hükmüevet canım, bi gazla yaptım sanırım..
açtık apaçi müziğini de, kızımla dans ettik, coştuk... araya da sıkıştırıverdim bunları..
yok canım o mübareğin 100'ünü birden yapamam zaten... 25erli 4 turda yaptım, aralarda dans ettim...Bakalim yarina belli olur, insallah faydasini görürüm.
Masallah canim masallah, senin kondisyonun baya iyi demek ki. Ben 50 jumping jack yaptiktan sonra devam edemiyorum, 1-2 dakika ara vermem gerekiyor yoksa nefes nefese kaliyorum. Sigaranin cigerlerimde ki hükmü
Baya bir mübarekyok canım o mübareğin 100'ünü birden yapamam zaten... 25erli 4 turda yaptım, aralarda dans ettim...
ama, ama neden ciğerlerine, vücuduna yazık ediyosunnn???
umarım en kısa zamanda bırakırsın..
merhaba güzel hatunlar :) ♥
kilo bilgilerimi kime göndermem gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz
ben yarın ki kilomu bildirim yapıcam mecburen cuma giremem büyük ihtimal tasınıcaz yaKas yapmissindir belki balim? Sen normal baskülde bir tartil ona göre durum analizi yapariz
bunu bende cok istiyorummmmmKizlar bugün fazla kati birsey tüketmemeye karar verdim, daha cok sivi tüketmeye calisiyorum. Sizce bunun bir faydasi olur mu?
Kuzum yag yapmada varsin kastan ötürü bu hafta cok cik tartida...ben yarın ki kilomu bildirim yapıcam mecburen cuma giremem büyük ihtimal tasınıcaz ya
ya kas yapmışsam ben nasıl kilo vericem ya
Bakalim bugün denemedeyim, yarin insallah güzel seyler olur :)bunu bende cok istiyorummmmm
teacher hiii..meslaktasım mı geliyor nee...hoş geldin cnm ebru yazmış zate kuralları kabul edip formu doldur ki tanıyalım senii..merhaba güzel hatunlar :) ♥
Aaaa sen sigarami iciyosun bak şimdi üzüldüm. Bırakmayı dusunuyomusun bak hazır diyettesin birdan destek verelim bırak gitsin.Bakalim yarina belli olur, insallah faydasini görürüm.
Masallah canim masallah, senin kondisyonun baya iyi demek ki. Ben 50 jumping jack yaptiktan sonra devam edemiyorum, 1-2 dakika ara vermem gerekiyor yoksa nefes nefese kaliyorum. Sigaranin cigerlerimde ki hükmü
Hoşgeldin canım.merhaba güzel hatunlar :) ♥
Hadi hayırlısıben yarın ki kilomu bildirim yapıcam mecburen cuma giremem büyük ihtimal tasınıcaz ya
ya kas yapmışsam ben nasıl kilo vericem ya
Hosgeldin aramiza choco'cum (umarim böyle dememde bir sakinca yoktur)
Ilk sayfada kurallarimiz var onlari kabul edersen birlikte yarisa baslayabiliriz
veee seni tanimak adina ilk sayfa da ki katilim formunu doldurmani rica ediyorum
hoşbuldukk :)teacher hiii..meslaktasım mı geliyor nee...hoş geldin cnm ebru yazmış zate kuralları kabul edip formu doldur ki tanıyalım senii..
Gel kuzum gel :) vala ben giyim bolumune kafayi taktim bizim kurstan biri gidiyo kendisine harika seyler dikmiş. Bende eylulde gidicem insallah giyime sende gelkurs deme bana ya sinirlerim alt üst oldu
ya hani ben hep lokale gidiyodum ya bu yaz orayı kapatacaklarmış çocuklar için ya orası hanımlar lokali gitsinler komek gibi kurslara cok sacma degil mi ama pembem
bende artık gelmek istiyorum bıktım dikiş dikmemekten senin kurslardan birine gelicem sanırım
Yapma ya, hic ümitlenme mi diyorsun sen simdi bana :-/kızlar walla sıvı ağırlıklı yaptım ya bi kaç gün ben bende tartı oynamadı ,pek bilinçli yapmadım tabi dee..inşallah size iyi etki eder..
Maalesef canim. Birakmayi düsünüyorum da acaba kilo alirmiyim korkusu var. Zayifladiktan sonra birakayim diyordum aslinda... da da da bunlar hep bahane gibi sankiAaaa sen sigarami iciyosun bak şimdi üzüldüm. Bırakmayı dusunuyomusun bak hazır diyettesin birdan destek verelim bırak gitsin.
Basarilar dilerim canim, insallah hep birlikte hedeflerimize ulasiriztabiki isim sorun değil:) kuralları okumuştum kabul ediyorum.
4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :chocolateacher
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 bebeğim var 7 aylık :)
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz : 175
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :hamilelikt ve doğum sonrası kilo aldım.diyete başlatığımda 76 kiloydum. şu an 69-70 arası .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? eşim bebeğimi kucağına alıp tartıya çıktığında bile ben onlara fark atıyordum. gerçekten çok zoruma gitti. daha önce hiç kilo problemi yaşamamıştım. kararım kesindir tez eritilecek bu yağlar
Su cok önemli, bir dilim ekmekten de zarar gelmez. Cikolataya hayir deme formülü kakao, dene derimevet iradeliyim ama çikolataya hayır demek zor :) ekmek yemiyorum sadece sabah bir dilim tam buğday. bol bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?