Saolasın hemşomİyi dinlenmeler canım :)
Mevsimsel olabilir canımgünaydın hanımlar , dün menümü yazamadım kanamam çok aşırı oldu kalkamadım yerimden neden böyle oldum bilmiyorumsabah form bisküvi yeşilçay öğlen bi kase yoğurt çorbası azıcık fırında tavuk akşam salata yedim 2.5 lt su 1 saat tempolu yürüyüş başka bişi yapamadım =(
Cezamı dedin hemen vereyim 50 squat 50 zıplama 25 mekik tabiki günlük sporuna ek olarak.günaydınlar...
ya ben çok mahcubum sizlere karşı
daha ilk deneme haftamda kaçamak yaptımdün akşam oldu ne olduysa ...
önce akşam yemeğimi yediğim halde, eşime yaptığım makarnadan yedim
o da yetmezmiş gibi çayın yanına şu biscolatanın mood'undan yedim...
sabah da +400gr çıktım...
kesin cezamı, boynum kıldan incedir
kurs deme bana ya sinirlerim alt üst olduPogacayi pasta kursunda yedim kuzum. Yas pasta, imam sarigi falan yapmistik onlardan yememek icin. Kisiri da ablama gelmistim o yapivermis :)
sagol canımmhayırlı olsun.Allah kolaylık versin.
ben yemiycektim kurabiyeleri ama alerjim azalınca annemin arkadası yapmış ye diye tutturunca kıramadımOoo dondurma kurabiye bööhhhhööö ben yiyemiyom sen nasıl yedin onları
evetttt ben dün resim atıcaktım unutmuşum bugun inşallah kolilerin resmini atıyımda gözünüz gönlünüz acılsınnnHıı koli işi vardi dimi Allah kolaylik versin canım :)
iyice bir dinlen patroniçemGünaydın bu arada ben nöbetten çıktım eve gitcem birazdan :)
uhuhuhuuuuuuuu patroniçeler duymasın kız sen kaç vallaha bakvalla canım ne desem miktara...
makarna nerden baksan bi 5-6yk vardır.
biscolata mood da şu karton kutuda olan, onun da %75 ini ben yemişimdir
kurabiye canavarı gibiydim dün..
canım geldiğni gördüm de bi hoş geldin yazamadım ya canım rakibem yaa...nasılsın ?oğlusun nasıl?kilo aldın mı verdin mi?takip edemedim butun yazıları..günaydın hanımlar , dün menümü yazamadım kanamam çok aşırı oldu kalkamadım yerimden neden böyle oldum bilmiyorumsabah form bisküvi yeşilçay öğlen bi kase yoğurt çorbası azıcık fırında tavuk akşam salata yedim 2.5 lt su 1 saat tempolu yürüyüş başka bişi yapamadım =(
kankim vermiş cezanı canım ama bi 100 jumping jack de benden gelsin....hahahah yaşasın kötülükvalla canım ne desem miktara...
sağol canımcımcanım geldiğni gördüm de bi hoş geldin yazamadım ya canım rakibem yaa...nasılsın ?oğlusun nasıl?kilo aldın mı verdin mi?takip edemedim butun yazıları..
tamam kaptanım, yapacam sözSaolasın hemşom
Mevsimsel olabilir canım
Cezamı dedin hemen vereyim 50 squat 50 zıplama 25 mekik tabiki günlük sporuna ek olarak.
biliyorum, valla razıyım cezalarıma..kankim vermiş cezanı canım ama bi 100 jumping jack de benden gelsin....hahahah yaşasın kötülük
aslında iyilik yapıoz haa
ayyhadi darısı basımıza cnm ne kadarlıktı senin oğlan?yani tam ne kadarken yürüdü,gerçi hevesleniyom ama dediğn gibi bi dakıka oturamıyomus anneler..cnm bnm baya bi duraklama dönemi oldu hala da çıkamadım sanırım cok gitmiyor yani..en son 400 gram verdim kaldım yine..bu haftada 66yı görim artık dedim amaaaa yook hissediyom gitmiyor ki kilo..sağol canımcımvalla adetten dolayı ödemim çok faza çıktım 1,5 kilo falan onu vermeye çalışıyorum cumaya kadar =) oğluum iyi yürüyo artık hiç oturmuyıo bende peşinde =) sen nasılsın kilo verdiğini okumuştum sanki dün
Afiyet olsun, yedin yedin simdi ceremesini cekeceksinvalla canım ne desem miktara...
Kalbimiz birmiskankim vermiş cezanı canım ama bi 100 jumping jack de benden gelsin....hahahah yaşasın kötülük
aslında iyilik yapıoz haa
Kas yapmissindir belki balim? Sen normal baskülde bir tartil ona göre durum analizi yaparizkızlar bu arada benim dijital tartı kafayı yedi benim karnım baya çekildi ben dedim kesin 53 lere indim anaaa bi baktım 56.9
evde normal baskül var onla tartılıcam neredeyse buluyum da
Tebrik ederim rakibecim, bu hafta sampiyon sen olacaksinBugün tartıldım artıdayım ama 68 in altindayim hala
Kolay gelsin canimGünaydinnnnn
Bu aralar nedense geç kalkiyorum buda canimi sıkıyor hayata gec başlıyorum.
Gorumcemekahvaltiya gidicem ordanda disci randevum var kizlar
Sonunda bugun laptopumu aliyorum sizleri tek tek analiz edebilecegim hazir olunn
Hepicinizi öpüyorum
Sevgiyle kalinn
Afiyet olsun, yedin yedin simdi ceremesini cekeceksinama bence mutlu ol, sana en azindan ceza veriyorlar bu seni spor yapmaya tesvik ediyor, bende o da yok
Kalbimiz birmisgogo2405 'mun cezasini görünce bende jumping jack vereyim diye düsünmüstüm
hadi bakalım kolay gelsin o zaman..çekerim de, yaparım da..
söylediklerinize de baktım, öğrendim... tamamdır, hepsini yapcam
Squat i yazayım dedim ama ogrenmissin hadi kolay gelsin.tamam kaptanım, yapacam söz
da squat ne ola ki
biliyorum, valla razıyım cezalarıma..
ama ben onu da bilmiyom..
dur ben bunlara bi bakayım netten..
bence olur.Kizlar bugün fazla kati birsey tüketmemeye karar verdim, daha cok sivi tüketmeye calisiyorum. Sizce bunun bir faydasi olur mu?
eveeetttt cezalarımı ödemiş bulunmaktayım..
25mekik
50 squat (kolay gibi duruyo ama bildiğin bacaklarımı ağrıttı)
50 zıplama
100 jumping jack (bu zevkli ama 100 de zorladı yahu..)
ben yine de leslie'ciğimin gözünü seveyim
akşama da yapabilirsem 4 mile leslie (1 saat), ama en az bi 3 mile yapcam..
Canim bugüne özel hani baya bir + cikinca durumu toparlamak adina...bence olur.
tabi sıvının içeriği de önemli, su ve bitki çayları ise olur...
ama sürekli olursa sıkıntı oluşturmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?