Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi dinlenmeler canım :)
Saolasın hemşom
Mevsimsel olabilir canım
Cezamı dedin hemen vereyim 50 squat 50 zıplama 25 mekik tabiki günlük sporuna ek olarak.

Pogacayi pasta kursunda yedim kuzum. Yas pasta, imam sarigi falan yapmistik onlardan yememek icin. Kisiri da ablama gelmistim o yapivermis :)
kurs deme bana ya sinirlerim alt üst oldu
ya hani ben hep lokale gidiyodum ya bu yaz orayı kapatacaklarmış çocuklar için ya orası hanımlar lokali gitsinler komek gibi kurslara cok sacma degil mi ama pembem
bende artık gelmek istiyorum bıktım dikiş dikmemekten senin kurslardan birine gelicem sanırım
hayırlı olsun.Allah kolaylık versin.
sagol canımm
Ooo dondurma kurabiye bööhhhhööö ben yiyemiyom sen nasıl yedin onları
ben yemiycektim kurabiyeleri ama alerjim azalınca annemin arkadası yapmış ye diye tutturunca kıramadım
Hıı koli işi vardi dimi Allah kolaylik versin canım :)
evetttt ben dün resim atıcaktım unutmuşum bugun inşallah kolilerin resmini atıyımda gözünüz gönlünüz acılsınnn
Günaydın bu arada ben nöbetten çıktım eve gitcem birazdan :)
iyice bir dinlen patroniçem

canım geldiğni gördüm de bi hoş geldin yazamadım ya canım rakibem yaa...nasılsın ?oğlusun nasıl?kilo aldın mı verdin mi?takip edemedim butun yazıları..

valla canım ne desem miktara...
makarna nerden baksan bi 5-6yk vardır.
biscolata mood da şu karton kutuda olan, onun da %75 ini ben yemişimdir
kurabiye canavarı gibiydim dün..
kankim vermiş cezanı canım ama bi 100 jumping jack de benden gelsin....hahahah yaşasın kötülük
aslında iyilik yapıoz haa

kızlar bu arada benim dijital tartı kafayı yedi benim karnım baya çekildi ben dedim kesin 53 lere indim anaaa bi baktım 56.9
evde normal baskül var onla tartılıcam neredeyse buluyum da

Günaydinnnnn

Bu aralar nedense geç kalkiyorum buda canimi sıkıyor hayata gec başlıyorum.

Gorumcemekahvaltiya gidicem ordanda disci randevum var kizlar

Sonunda bugun laptopumu aliyorum sizleri tek tek analiz edebilecegim hazir olunn

Hepicinizi öpüyorum

Sevgiyle kalinn

canım geldiğni gördüm de bi hoş geldin yazamadım ya canım rakibem yaa...nasılsın ?oğlusun nasıl?kilo aldın mı verdin mi?takip edemedim butun yazıları..
sağol canımcım valla adetten dolayı ödemim çok faza çıktım 1,5 kilo falan onu vermeye çalışıyorum cumaya kadar =) oğluum iyi yürüyo artık hiç oturmuyıo bende peşinde =) sen nasılsın kilo verdiğini okumuştum sanki dün

Kzlar işyerinde 3 tane kedim vardı hatta 5 hepsi gitti gelmiyor neden çünkü yandaki iş yeri kopek getirdi bizi ksıanıyorlar bariz bir şey sorsak fena cevaplıyorlar kimseye bi kotuluğumız yok bunlra battık uzun lafın kısası bana kopeğe zarar vermeyen tandakileri gıcık edecek fikirler lazım . Çok sinirliyimmm

Saolasın hemşom

Mevsimsel olabilir canım

Cezamı dedin hemen vereyim 50 squat 50 zıplama 25 mekik tabiki günlük sporuna ek olarak.
tamam kaptanım, yapacam söz
da squat ne ola ki
kankim vermiş cezanı canım ama bi 100 jumping jack de benden gelsin....hahahah yaşasın kötülük
biliyorum, valla razıyım cezalarıma..
ama ben onu da bilmiyom..

dur ben bunlara bi bakayım netten..

ayyhadi darısı basımıza cnm ne kadarlıktı senin oğlan?yani tam ne kadarken yürüdü,gerçi hevesleniyom ama dediğn gibi bi dakıka oturamıyomus anneler..cnm bnm baya bi duraklama dönemi oldu hala da çıkamadım sanırım cok gitmiyor yani..en son 400 gram verdim kaldım yine..bu haftada 66yı görim artık dedim amaaaa yook hissediyom gitmiyor ki kilo..

valla canım ne desem miktara...
makarna nerden baksan bi 5-6yk vardır.
biscolata mood da şu karton kutuda olan, onun da %75 ini ben yemişimdir
kurabiye canavarı gibiydim dün..
Afiyet olsun, yedin yedin simdi ceremesini cekeceksin ama bence mutlu ol, sana en azindan ceza veriyorlar bu seni spor yapmaya tesvik ediyor, bende o da yok

Kalbimiz birmis gogo2405 'mun cezasini görünce bende jumping jack vereyim diye düsünmüstüm

kızlar bu arada benim dijital tartı kafayı yedi benim karnım baya çekildi ben dedim kesin 53 lere indim anaaa bi baktım 56.9
evde normal baskül var onla tartılıcam neredeyse buluyum da
Kas yapmissindir belki balim? Sen normal baskülde bir tartil ona göre durum analizi yapariz

Bugün tartıldım artıdayım ama 68 in altindayim hala
Tebrik ederim rakibecim, bu hafta sampiyon sen olacaksin

Kolay gelsin canim

çekerim de, yaparım da..

söylediklerinize de baktım, öğrendim... tamamdır, hepsini yapcam

eveeetttt cezalarımı ödemiş bulunmaktayım..

25mekik
50 squat (kolay gibi duruyo ama bildiğin bacaklarımı ağrıttı)
50 zıplama
100 jumping jack (bu zevkli ama 100 de zorladı yahu..)

ben yine de leslie'ciğimin gözünü seveyim

akşama da yapabilirsem 4 mile leslie (1 saat), ama en az bi 3 mile yapcam..

Kizlar bugün fazla kati birsey tüketmemeye karar verdim, daha cok sivi tüketmeye calisiyorum. Sizce bunun bir faydasi olur mu?
bence olur.
tabi sıvının içeriği de önemli, su ve bitki çayları ise olur...
ama sürekli olursa sıkıntı oluşturmasın

aferin sana. Hepsini bir kerede mi yaptin hic ara vermeden?

bence olur.
tabi sıvının içeriği de önemli, su ve bitki çayları ise olur...
ama sürekli olursa sıkıntı oluşturmasın
Canim bugüne özel hani baya bir + cikinca durumu toparlamak adina...
Simdiye kadar su, nane cayi, detoks cayi, corba ve meyveli yogurt.
Tamamen siviya yüklenmedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…