Iyi yapıyorsun canım, bitterin pek zararı yok ölçülü yediğin takdirde. Sporu sordum cevap göremedim? Spor yok mu sporben de kendime kota koydum her gün bir küçük parca bitter yiyorum. başka yemeye gerek kalmıyor
Hoşgeldinizzz:)ben de kendime kota koydum her gün bir küçük parca bitter yiyorum. başka yemeye gerek kalmıyor
HosbuldukkHoşgeldinizzz:)
Pilates yapiyorum canim ve de leslie vakit buldukca da yuruyus. Bi de bebek buyutuyorum en buyuk sporum bu40 dakika 3,2 km
Iyi yapıyorsun canım, bitterin pek zararı yok ölçülü yediğin takdirde. Sporu sordum cevap göremedim? Spor yok mu spor
Gruba sizden önce giren son kişiyim, valla burada batağı sıkı tutuyorlar.. Ben şahidim :) emin olun faydalanacaksınız...Hosbuldukk
Oyle mii memnun oldum canim .. cok iyi boyle olmasi daha guzel. Ev odevimizi en iyi sekilde yapmaliyiz o zamanGruba sizden önce giren son kişiyim, valla burada batağı sıkı tutuyorlar.. Ben şahidim :) emin olun faydalanacaksınız...
tamam kuzum bilgilendir biziiKuzum yag yapmada varsin kastan ötürü bu hafta cok cik tartida...
Bakalim bugün denemedeyim, yarin insallah güzel seyler olur :)
cok teşekkür ederimAaaa sen sigarami iciyosun bak şimdi üzüldüm. Bırakmayı dusunuyomusun bak hazır diyettesin birdan destek verelim bırak gitsin.
Hoşgeldin canım.
Hadi hayırlısı
canımcım cok güzel şeyler yapılıyo hele yaz dönemi sırf gırgır şamata oluyo ramazanda biz masalarda yatıyoruzGel kuzum gel :) vala ben giyim bolumune kafayi taktim bizim kurstan biri gidiyo kendisine harika seyler dikmiş. Bende eylulde gidicem insallah giyime sende gel
ooo iyimiş beğendim, sen bu hızla geldiğin gibi gidersin :) yanlış anlaşılma olmasın, kastım zayıflamak anlamında. Çocuk evet peşinde koşturması güzel bir spor :) ALLAH bağışlasın canım.Pilates yapiyorum canim ve de leslie vakit buldukca da yuruyus. Bi de bebek buyutuyorum en buyuk sporum bu
Canım sana zahmet yaklaşık olarak öğün saatlerini de yazabilirmisin lütfen. Menün börek haricinde gayet güzel. Ara öğünler biraz fazla mı sanki? Spor süper :)))Ilk menü paylaşımı benden...
Kahvaltım;
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1,5 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domates, Salatalık, biber
Ara;
1 elma
6badem
öğle yemeğim;
2kepçe mantar çorbası
4-5yk bakla yemeği, üzerine 2yk yoğurt
1 dilim peynirli börek
ara öğün;
1tüm ceviz
1elma
1sb süt
Akşam yemeğim;
8yk z.yağlı türlü
3yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol yeşillik, domates, salatalık
Ara öğün;
2 hurma
5 badem
3yk yoğurt
*2,5 lt su
*Ceza sporlarım ve Leslie 3 mile
Canım oncelikle hosgeldin :) bende saatleri soracaktim ki ebrum soylemiş zaten. Oglen borek yediysen aksam ekmek yemesen guzel olurdu, ya da o borek hic olmasa daha da iyi olurduIlk menü paylaşımı benden...
Kahvaltım;
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1,5 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domates, Salatalık, biber
Ara;
1 elma
6badem
öğle yemeğim;
2kepçe mantar çorbası
4-5yk bakla yemeği, üzerine 2yk yoğurt
1 dilim peynirli börek
ara öğün;
1tüm ceviz
1elma
1sb süt
Akşam yemeğim;
8yk z.yağlı türlü
3yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol yeşillik, domates, salatalık
Ara öğün;
2 hurma
5 badem
3yk yoğurt
*2,5 lt su
*Ceza sporlarım ve Leslie 3 mile
Yaz doneminde gidemem sanirim kuzum sicaklardan dolayi saat 2den once evden cikmam zaten bide ramazanda dayanamam ya :)canımcım cok güzel şeyler yapılıyo hele yaz dönemi sırf gırgır şamata oluyo ramazanda biz masalarda yatıyoruz
asıl ben ramazanda hele duramıyorum kuzum evdeCanım oncelikle hosgeldin :) bende saatleri soracaktim ki ebrum soylemiş zaten. Oglen borek yediysen aksam ekmek yemesen guzel olurdu, ya da o borek hic olmasa daha da iyi olurdubugun sabah bende borek yedim ve pismanligi hala devam ediyo en derinden
Yaz doneminde gidemem sanirim kuzum sicaklardan dolayi saat 2den once evden cikmam zaten bide ramazanda dayanamam ya :)
ooo iyimiş beğendim, sen bu hızla geldiğin gibi gidersin :) yanlış anlaşılma olmasın, kastım zayıflamak anlamında. Çocuk evet peşinde koşturması güzel bir spor :) ALLAH bağışlasın canım.
Canım sana zahmet yaklaşık olarak öğün saatlerini de yazabilirmisin lütfen. Menün börek haricinde gayet güzel. Ara öğünler biraz fazla mı sanki? Spor süper :)))
Evet ya o Börek oraya hiç olmadı ama dayanamadımCanım oncelikle hosgeldin :) bende saatleri soracaktim ki ebrum soylemiş zaten. Oglen borek yediysen aksam ekmek yemesen guzel olurdu, ya da o borek hic olmasa daha da iyi olurdubugun sabah bende borek yedim ve pismanligi hala devam ediyo en derinden
Yaz doneminde gidemem sanirim kuzum sicaklardan dolayi saat 2den once evden cikmam zaten bide ramazanda dayanamam ya :)
Ilk ara saat 10:30 da (smiley olmuşEvet ya o Börek oraya hiç olmadı ama dayanamadım
Saatleri yazayım bundan sonra saatli yazarım.
Kahvaltı 08:00
Ara30
Öğle 13:00
Ara15:30
Akşam17:45-18:00
Ara 20:00
Yoğurt kürü de yatmadan yarım saat önce o da 23:00-23:30 gibi oluyo
Tabi bu yoğurt kürü diyette yok da ben işe yararsa diye yapıyom
O börek şimdi direk löp löp yağ olmuştur karın bölgesinde, sen telafisi için 20 mekik çek, 20 de squat yap :)Evet ya o Börek oraya hiç olmadı ama dayanamadım
Saatleri yazayım bundan sonra saatli yazarım.
Kahvaltı 08:00
Ara30
Öğle 13:00
Ara15:30
Akşam17:45-18:00
Ara 20:00
Yoğurt kürü de yatmadan yarım saat önce o da 23:00-23:30 gibi oluyo
Tabi bu yoğurt kürü diyette yok da ben işe yararsa diye yapıyom
Yaaaa yine miO börek şimdi direk löp löp yağ olmuştur karın bölgesinde, sen telafisi için 20 mekik çek, 20 de squat yap :)
Saatler güzel düzenli canım, ben beğendim.
Yoğurt kürünün göbek bölgesinde yağ yaktırıcı özelliği varmış ama benim bildiğim kadarıyla yatmadan 1 saat önce yenmesi gerekiyor.
Bugün fazla fazla yaptın, yarın yap istersen :))Yaaaa yine mi
Böyle böyle kaçamakları bitircez sanırım
Öyle mi canım? Ben de yarım saat okumuştum, tamam 1 saat önce yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?