Evet bazen yememem gerekenlere zor dayaniyorum geçen günde tezgahta elma bırakmış eşim nerdeyse elim gidiyodu hemen kaldırdım dolabaama sonuç güzel olacak.
Aksami geç yemişsin ama iyi yinede.
Bırakma canım mezun edelim senide :)
Yemekleri tartmossin hep afiyet olsun güzel olmuş menün rakibecim.
Güzel beğendim menünü.
Oooo geliyo cezalar 100 squat parça parça yapabilirsin gün içinde ve 200 jamping jack
Kurabiye dışında güzel o da nazar boncuğu olsun.
Menünü beğendim güzel olmuş.
Allah kabul etsin güzel olmuş canım menün.
Canim kisir cok cok yagsz tuzsuz biseydi. Cok hafifti. Bulguru az yesilligi bol. Büyüteçle arasan zor bulursun bulguru o biçim di yaniiTok tuttu ama.
Ev halkına sosisli makarna yaptım, bu onun yanında hiç kaldı
ALLAH kabul etsin canım
Yoğurt aradı gözlerim nedense
Güzel olmuş...
Unutmazsam akşam hatırlatırım :)Çok sağol cnm.. Aslında yemekten önce küçük bir fincan da olsa yesem iyi olur.. bu gün unutmazsam yerim :)
Günaydın kizlar.. bogazim agriyor demistim agrim katlandi oksuruk eklendi simdide ses kısıklığı... Faranjit olmusum insallah cabuk gecer çünkü ses kisikligi beni mahvediyor..
Dun ku menum
Sabah 08:30
1 dilim light ekmek
6 tane zeytin
Domates ve zeytinyağlı lor
Oglen 13:30
1 paket kepekli form biskuvi
Sekersiz cay
Ara 16:00
3 catal sutlu irmik tatlisi
Aksam 18:30
3 yk arpa Şehriye pilavi
1 avuc tavuk döner etinden
2 yk yoğurt
Ebru salliyla skinny jeans 5. Gun tamamladim
1,5 saat annemle yurumeye diye ciktik ama oraya gir buraya gir bak diye bi yurume oldu.. Adım sayım tamamlandı.
Ebrucum haftalik yapmasak mi ödül işini sanki yaramadi bize ta da herkes kendi istedigi odulu uygulasin efsunun dedigi gibi
Günaydın kızlar
Rica ederim canım, umarım bir faydası dokunur
Leylam geçmiş olsun, kıyamam ben sanaen kısa zamanda iyileş ve aramıza dön kuzum
Menün güzel olmuş, herşey ölçülü.
Canım bencede aylık iddia aylık sanki daha iyiydi, haftalık olunca zaman çok çabuk geçiyor, şahsen ben hiç birşey anlamıyorum. Ödülü sütlü tatlı diye belirledik ve bana pek haz vermiyor (kilomda hiç bir değişiklik yok), nedeni herzaman az da olsa yiyebileceğim birşey olması. Bireysel ödüller daha çok gaza getirebilir, bu noktada herkesin kendini ölçüp tartması lazım. Demem o ki bana uyar ama tabi kızların düşünceleri de önemli, oy birliğiyle karar veririz.
Kızlar ne diyorsun iddia sürecine?
Unutmazsam akşam hatırlatırım :)
Bu arada kalmana
çok sevindim
Oyy ewet cnm ya costu bizimkiler..ebrum hakli yaa daha kacamak yapamam korkudan ise yariyo yaniAyyy yazik yaa bi suru ceza vermislerrr ... bir hamburgerin bedeli bu mudur :-D
Aynen ebruum haklisin ..daha kacamak yok ,yesil cayimi iciyom suan..cnm belki de haklisin stresten veremiyoz takildikÖdül bitter olursa ben zayıflayacağım yerde daha çok şişerimkendilerini pek sevmemde
Acaba kendimize gereksiz baskı yapıyoruz da ondan mı veremiyoruz? Biliyorsun stres diyetin düşmanı...
Ceza da hiç acıma wembam, aklına geleni yapıştır. Başka türlü akıllanmayızdaha baya varmış, bak işte bunları yaptıktan sonra bir daha kaçamak yapmazsın
Yarından itibaren yazıyorum spor yapıyorum ve inş. kiloları veriyorum :)Gel gülümm bekliyoruz. Ama kurallar gereği her akşam menünü yazman gerek.
2 hafta mı olsun? Ortası bu :)Bence 1 hafta kısa 1 ay uzunorta yol bulalım :)
Çok sağol canım benimm
Aferin hayatım, kaçamaklardan uzak durursak hedefe daha çabuk yaklaşırız.Aynen ebruum haklisin ..daha kacamak yok ,yesil cayimi iciyom suan..cnm belki de haklisin stresten veremiyoz takildik
ahhaa çok iyi ya ödülün bile cezası varAynen canım herkes ödülüne kendi karar verse daha iyi olur, herkes kendisini en çok gaza getiren şeyi daha iyi bilir sonuçta. Mesela ben hala 65 olsamda Mc donalds ile ödüllendirsem kendimi diye bekliyorumKalori ile sınırlandırmak mantıklı ona göre birde spor cezası veririz dengeler
Kuzum zıplama ip atlar gibi, jumping jack'te kollarını kullanıyorsun ve bacaklar da açılıp kapanıyor.
Ödüle ceza vermesek ayıp etmiş oluruzahhaa çok iyi ya ödülün bile cezası varanladım tatlım saol bana göre jumping zıplamak demek taktiğini bilmiyordum tabi. ingilizce de sadece zıplamak
Sağol chocomebrucum bu resim benden sana gelsin
2 hafta mı olsun? Ortası bu :)
Aferin hayatım, kaçamaklardan uzak durursak hedefe daha çabuk yaklaşırız.
Sadece stres değildir elbet ama etkisi vardır diye düşünüyorum. Şu iddianın süresine karar verelim bir etap daha katılıp sonuca bakacağım, yine aynısı olursa iddiaya girmem :)
Kızlar Arda'nın mutfağını seyrettim - seyretmez olaydımAdam yumurtalı tarçınlı ekmek yaptı, allahım o ne güzel birşey öyle ağzımın suyu akıyordu nerdeyse ama kalori bombası
ebrucum bu resim benden sana gelsin
Yok canım haklısın 1 ay biraz uzun geliyorNe bileyim öylesine söyledim iştekızlar fikir söylesinler sonra konuşuruz
Sen niye seyrediyorsun öyle cızzz şeyleriii
Yok canım haklısın 1 ay biraz uzun geliyorortasını bulana kadar devam...
Üff ne bileyim gülüm ya tesadüfen gördüm değiştirmedim
Allahım şuan tadını deniyor
Çok haklısın canım, bu çocuğu bu hale getiren anne baba çocuğunun sağlığını hiç düşünmüyor... Madem adam akıllı bakmayacaksın neden doğuruyorsunGerçekten yazık, anne babasının hiç insafı yok galiba, ne var çocuğu bu hale getirecekk
1000 kalori yiyorsam 1500 kalorilik spor mu yapmam gerekiyorKilo vermek için gün boyu yiyeceklerden, içeceklerden aldığınız kalorinin daha fazlasını harcamanız gerekiyor. Aradaki farklı 500-700 kaloriye sabitleyebilirseniz haftada yaklaşık 1 kilo verebilirsiniz. Bu rakam, özellikle hızlı kilo vermek isteyenler için kulağa pek hoş gelmeyebilir fakat bu şekilde, yavaş ve sağlıklı bir diyetle verilen kilolar kalıcı olmaktadır. Daha hızlı kilo vermek için aldığınız kalori miktarını düşürmek yerine daha fazla egzersiz yapabilirsiniz.
Bu güzel paylaşımdan ötürü teşekkürlerYağ Yakan Yiyecekler Nelerdir?
Aşağıda metabolizmayı hızlandırarak daha fazla kalori yakılmasını sağlayan bazı besinlerin listesini bulabilirsiniz. Ancak bu listede bulunan bazı gıdalar herkesin tüketmesi için uygun olmayabilir. Örneğin yağ yakan yiyecekler listesinde ilk sıralarda gelen “acı kırmızıbiber” mide rahatsızlığı bulunanlara önerilmemektedir. Sizin sağlık koşullarınıza en uygun beslenme programı için bir uzmana danışabilirsiniz.
Kırmızıbiber: Arnavut biberi olarak da bilinen kırmızı acı biber metabolizmayı hızlandıran “capsaicin” adlı bileşeni içerir. Ayrıca kalp atışlarını hızlandırır ve damarlardaki “kötü” yağın temizlenmesine yardımcı olur.
Zencefil: Zencefil kan damarlarının genişlemesini, kan akışının artmasını ve metabolizmanın hızlanmasını sağlar.
Süt: Kalsiyum bakımından zengin olan süt (yağsız veya az yağlı) metabolizmayı tetikler. Günlük olarak alınması önerilen kalsiyum miktarı 1.200-1.300 mg’dır.
Zeytinyağı: Yağın yakılmasına ve atılmasına yardımcı olurken kandaki kötü kolesterol seviyesinin düşmesini sağlar.
Portakal, Greyfurt: Portakal, greyfurt, limon ve C vitamini bakımından zengin diğer meyveler, sebzeler yağın daha kolay çözülmesini ve vücuttan daha hızlı atılmasını sağlar.
Yeşil Çay: Yeşil çay’da bulunan “EGCG” bileşeni sinir sisteminin ve beynin daha çok çalışmasını sağlar ve dinlenir halde yakılan kaloriyi arttırır.
Yumurta: B12 bakımından zengin olan yumurta yağın çözülmesini sağlar ve metabolizma hızını arttırır.
Somon: Somon ve omega-3 içeren diğer balıklar vücutta kalori yakılmasından sorumlu “leptin” hormonu seviyesini yükseltir.
Sarımsak: Antioksidan olan sarımsak insülin seviyesini düzenleyerek tokluk hissinin daha uzun sürmesini sağlar.
Yulaf: Yulaf ve besin lifi bakımından zengin diğer yiyecekler kan şekerinin belirli bir düzeyde kalmasını sağlar ve şeker düşmesi nedeniyle öğünler arasında yaşanabilecek aşırı açlık hissini engeller.
Keten Tohumu: Balıkta olduğu gibi, omega yağ asitleri bakımından zengin olan keten tohumu yağ yakımını hızlandırır ve yağın vücutta depolanmasını önler.
Ceviz: Ceviz iyi bir omega-3 kaynağıdır. Öğünler arasında 2-3 ceviz yemek diyetinize katkıda bulunur.
Soya Fasulyesi: Protein bakımından zengin soya fasulyesi düşük kalorilidir ve iştahı keserek gün içinde daha az kalori almanıza yardımcı olur.
Bal: Diyet yaparken tatlı ihtiyacınızı organik bal ile gidermek aynı zamanda kilo vermenize yardımcı olabilir. “Nitrik oksit” içeren bal yağın hücrelerden ve vücuttan daha hızlı atılmasını sağlar.
Sirke: Sirkenin metabolizmayı hızlandırıp yağ yakma gibi bir özelliği yok ancak açlık hissini bastırarak öğünler arasında daha az atıştırmalık tüketmenizi sağlayabilir.
Mercimek: Demir eksikliği metabolizmanın yavaşlamasına neden olur. Demir bakımından oldukça zengin olan mercimek (1 kase mercimek günlük demir ihtiyacının yaklaşık %20’sini karşılar) metabolizmanın normale dönmesine yardımcı olur.
Esmer Pirinç: Az miktarda tüketilen esmer pirinç ve diğer tam tahıllı gıdalar vücudun yağ depolamasını önler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?