Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet cunku ben uyumadan ise gidiyorum.. gece 2.30 dan sabah 6.45e kadar .. bilerek gec yiyorum aksam yemegimi gece yemek yemiyim diye :)

Bugünkü menüm
7.30da kahvalti
iki yumurta
bi tane sosis
kk kaşar
1 tane kepek ekmek

aksam yemegi
19.00
iki kasik yogurtlu makarna
iki kasik patates salatasi
1 tane ispanakli borek
1 tane sulu börek
( kucuk dilimler ama )

bi dilim
cilekli pasta
bitane cay 1 tane seekerli
bugunn biraz fazla kacti kayinvaldem ile kayinbabam misafirlige geldii maglum sofrada boldu :)))

2.5 litre su
spor yok ama bana belli olmaz gece yapa bilirim .. Bildiririm.

Yarında onunla koparız seviyorum müzik dinlemeyi
Oyy oyy ne matematik ne hesap kitap bilirim ben, sırf matematiği sevmediğim için daha fazla okuyamadım
Kilo bildirirken bile ortalamamı sen hesaplıyorsun matematiğin dahisisin

Kopalım canımcım, bende müziği severim ve lifesum'a göre yarım saat dans 150 kalori yapıyor. Matematikte bende senin gibi tırtım kuzu, 2+2 gerisi yok ortalamanın formülünü not ettim yoksa hayatta hesaplayamam

Gunaydin kizlar telefonumda biraz sorun var tarayici sayfasi kendiliginden kapaniyor surekli dunkimseyre yorum yapamadim o yuzden. Bugun olmazsa pc den baglaniyim
Ebrulim iki uygulamaya da baktim dun my fitnesspali indirdim sonra. Guzel bence de. Tesekkurler canim tekrar

Günaydın kizlar.. bogazim agriyor demistim agrim katlandi oksuruk eklendi simdide ses kısıklığı... Faranjit olmusum insallah cabuk gecer çünkü ses kisikligi beni mahvediyor..

Dun ku menum
Sabah 08:30
1 dilim light ekmek
6 tane zeytin
Domates ve zeytinyağlı lor

Oglen 13:30
1 paket kepekli form biskuvi
Sekersiz cay

Ara 16:00
3 catal sutlu irmik tatlisi

Aksam 18:30
3 yk arpa Şehriye pilavi
1 avuc tavuk döner etinden
2 yk yoğurt

Ebru salliyla skinny jeans 5. Gun tamamladim
1,5 saat annemle yurumeye diye ciktik ama oraya gir buraya gir bak diye bi yurume oldu.. Adım sayım tamamlandı.

Ebrucum haftalik yapmasak mi ödül işini sanki yaramadi bize ta da herkes kendi istedigi odulu uygulasin efsunun dedigi gibi

Günaydın kızlar

Rica ederim canım, umarım bir faydası dokunur

Leylam geçmiş olsun, kıyamam ben sana en kısa zamanda iyileş ve aramıza dön kuzum

Menün güzel olmuş, herşey ölçülü.

Canım bencede aylık iddia aylık sanki daha iyiydi, haftalık olunca zaman çok çabuk geçiyor, şahsen ben hiç birşey anlamıyorum. Ödülü sütlü tatlı diye belirledik ve bana pek haz vermiyor (kilomda hiç bir değişiklik yok), nedeni herzaman az da olsa yiyebileceğim birşey olması. Bireysel ödüller daha çok gaza getirebilir, bu noktada herkesin kendini ölçüp tartması lazım. Demem o ki bana uyar ama tabi kızların düşünceleri de önemli, oy birliğiyle karar veririz.

Kızlar ne diyorsun iddia sürecine?

Yahu dun resmen gökten ceza yagmis yaa,yemez olaydim yaa.biri de dememis ki o vermis ben vermeyim canlarim cezalarimi bi kagida yazcam ki birazdan unutmayim bitirim diye..aylik iddia daha makul ama masallah bizde pek ise yaramiyo ebrum yaa

Yahu dun resmen gökten ceza yagmis yaa,yemez olaydim yaa.biri de dememis ki o vermis ben vermeyim canlarim cezalarimi bi kagida yazcam ki birazdan unutmayim bitirim diye..aylik iddia daha makul ama masallah bizde pek ise yaramiyo ebrum yaa
Cezaları yerken düşünecektin ama sonuçta hepsi senin iyiliğin için. Bak bana ceza veren olmadığı için öyle kösülüyorum. Umarım yeni eşleşmelerde dişli bir kankim olurda beni biraz süründürür

Wembam biz öyle yerimizde sayıyoruz nedense, hoş sen yine verdin... Bizi heyecanlandıracak, azimlendirecek, hırslandıracak bir ödüle ihtiyacımız var. Istedikten sonra başaramayacağımız şey yok gülüm

Aynen kuzum yaa bize iyi bi hedef iyi bi odul lazim ama yani sasilacak sey,rres.en hedef tablosunu koydugumuz hafta kilolar durdu:) tatlim bn her zmn menuleri takip edemiodum ,bu cezalar kendine getrdi bni bundan sonra gordum mu keserim cezanizi ...bbu arada50 jumping 100 ziplamayi yaptim sabahtan acilayim biraz diye..ggeriye kaldi 100 squat,200 jumping ,50 yarim mekik...yuhhhh

Bence odul bitter cikolata olsun♥♥♥
Ödül bitter olursa ben zayıflayacağım yerde daha çok şişerim kendilerini pek sevmemde

Acaba kendimize gereksiz baskı yapıyoruz da ondan mı veremiyoruz? Biliyorsun stres diyetin düşmanı...
Ceza da hiç acıma wembam, aklına geleni yapıştır. Başka türlü akıllanmayız daha baya varmış, bak işte bunları yaptıktan sonra bir daha kaçamak yapmazsın

Ayyy yazik yaa bi suru ceza vermislerrr ... bir hamburgerin bedeli bu mudur :-D

O zaman kisisel oduller daha mantikli deil mi. kalori hesabiyla odul olsun. Mesela hedefine ulasan atiyorum 500 kcal a kadar olan sevdigi bi yiyecegi hedefiyle birlikte secsin.

O zaman kisisel oduller daha mantikli deil mi. kalori hesabiyla odul olsun. Mesela hedefine ulasan atiyorum 500 kcal a kadar olan sevdigi bi yiyecegi hedefiyle birlikte secsin.
Aynen canım herkes ödülüne kendi karar verse daha iyi olur, herkes kendisini en çok gaza getiren şeyi daha iyi bilir sonuçta. Mesela ben hala 65 olsamda Mc donalds ile ödüllendirsem kendimi diye bekliyorum Kalori ile sınırlandırmak mantıklı ona göre birde spor cezası veririz dengeler

Jumping ne ziplama ne ikisi de ziplamak deil mi nasil yapilio bi arastirayim bari
Kuzum zıplama ip atlar gibi, jumping jack'te kollarını kullanıyorsun ve bacaklar da açılıp kapanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…