Sporunn süper olmuş kankican:) Yediklerin eridi gitti bile okadar calori yakmışsın metobolizman başını almış gidiyor
evett aynen:)) ve reglde geldii okadar rahatim ki suannn:))
Sendede müsli yoğurt ikilisi varmış öğleyin
Dediğin radyolardan birini açtımm oyun havası tamm da ama oynamadım temizlik yaptım müzik eşliğindeBi düşün her şarkı 3-4 dk sürse, 5-6 şarkıda 20-25 dk spor yapmış oluyoruz Tabiki kaptırcaksın kendini birazz
evet cunku ben uyumadan ise gidiyorum.. gece 2.30 dan sabah 6.45e kadar .. bilerek gec yiyorum aksam yemegimi gece yemek yemiyim diye :)Evet bazen yememem gerekenlere zor dayaniyorum geçen günde tezgahta elma bırakmış eşim nerdeyse elim gidiyodu hemen kaldırdım dolabaama sonuç güzel olacak.
Aksami geç yemişsin ama iyi yinede.
Bırakma canım mezun edelim senide :)
Yemekleri tartmossin hep afiyet olsun güzel olmuş menün rakibecim.
Güzel beğendim menünü.
Oooo geliyo cezalar 100 squat parça parça yapabilirsin gün içinde ve 200 jamping jack
Kurabiye dışında güzel o da nazar boncuğu olsun.
Menünü beğendim güzel olmuş.
Allah kabul etsin güzel olmuş canım menün.
Yarında onunla koparız seviyorum müzik dinlemeyiNasıl denk geliyorsa artık menülerde aynı şeyler oluyor
Kuzum hoş fm'i de tavsiye ediyorum, nonstop pop müzik, bugün tesadüfen buldum hoşuma gitti.
Senin matematiğini yirim ben yii-rimmbirde kalori hesabını yapsaydın
Kopalım canımcım, bende müziği severim ve lifesum'a göre yarım saat dans 150 kalori yapıyor. Matematikte bende senin gibi tırtım kuzu, 2+2 gerisi yokYarında onunla koparız seviyorum müzik dinlemeyi
Oyy oyy ne matematik ne hesap kitap bilirim ben, sırf matematiği sevmediğim için daha fazla okuyamadım
Kilo bildirirken bile ortalamamı sen hesaplıyorsun matematiğin dahisisin
Rica ederim canım, umarım bir faydası dokunurGunaydin kizlar telefonumda biraz sorun var tarayici sayfasi kendiliginden kapaniyor surekli dunkimseyre yorum yapamadim o yuzden. Bugun olmazsa pc den baglaniyim
Ebrulim iki uygulamaya da baktim dun my fitnesspali indirdim sonra. Guzel bence de. Tesekkurler canim tekrar
Leylam geçmiş olsun, kıyamam ben sanaGünaydın kizlar.. bogazim agriyor demistim agrim katlandi oksuruk eklendi simdide ses kısıklığı... Faranjit olmusum insallah cabuk gecer çünkü ses kisikligi beni mahvediyor..
Dun ku menum
Sabah 08:30
1 dilim light ekmek
6 tane zeytin
Domates ve zeytinyağlı lor
Oglen 13:30
1 paket kepekli form biskuvi
Sekersiz cay
Ara 16:00
3 catal sutlu irmik tatlisi
Aksam 18:30
3 yk arpa Şehriye pilavi
1 avuc tavuk döner etinden
2 yk yoğurt
Ebru salliyla skinny jeans 5. Gun tamamladim
1,5 saat annemle yurumeye diye ciktik ama oraya gir buraya gir bak diye bi yurume oldu.. Adım sayım tamamlandı.
Ebrucum haftalik yapmasak mi ödül işini sanki yaramadi bize ta da herkes kendi istedigi odulu uygulasin efsunun dedigi gibi
Cezaları yerken düşünecektinYahu dun resmen gökten ceza yagmis yaa,yemez olaydim yaa.biri de dememis ki o vermis ben vermeyimcanlarim cezalarimi bi kagida yazcam ki birazdan unutmayim bitirim diye..aylik iddia daha makul ama masallah bizde pek ise yaramiyo ebrum yaa
Aynen kuzum yaa bize iyi bi hedef iyi bi odul lazim ama yani sasilacak sey,rres.en hedef tablosunu koydugumuz hafta kilolar durdu:) tatlim bn her zmn menuleri takip edemiodum ,bu cezalar kendine getrdi bni bundan sonra gordum mu keserim cezaniziCezaları yerken düşünecektinama sonuçta hepsi senin iyiliğin için. Bak bana ceza veren olmadığı için öyle kösülüyorum. Umarım yeni eşleşmelerde dişli bir kankim olurda beni biraz süründürür
Wembam biz öyle yerimizde sayıyoruz nedense, hoş sen yine verdin... Bizi heyecanlandıracak, azimlendirecek, hırslandıracak bir ödüle ihtiyacımız var. Istedikten sonra başaramayacağımız şey yok gülüm
Tatlim bn bitteri yiyom araogunde yuzde 80 kakao olanlardanBence odul bitter cikolata olsun♥♥♥
Ödül bitter olursa ben zayıflayacağım yerde daha çok şişerimBence odul bitter cikolata olsun♥♥♥
Acaba kendimize gereksiz baskı yapıyoruz da ondan mı veremiyoruz? Biliyorsun stres diyetin düşmanı...Aynen kuzum yaa bize iyi bi hedef iyi bi odul lazim ama yani sasilacak sey,rres.en hedef tablosunu koydugumuz hafta kilolar durdu:) tatlim bn her zmn menuleri takip edemiodum ,bu cezalar kendine getrdi bni bundan sonra gordum mu keserim cezanizi...bbu arada50 jumping 100 ziplamayi yaptim sabahtan acilayim biraz diye..ggeriye kaldi 100 squat,200 jumping ,50 yarim mekik...yuhhhh
Aynen kuzum yaa bize iyi bi hedef iyi bi odul lazim ama yani sasilacak sey,rres.en hedef tablosunu koydugumuz hafta kilolar durdu:) tatlim bn her zmn menuleri takip edemiodum ,bu cezalar kendine getrdi bni bundan sonra gordum mu keserim cezanizi...bbu arada50 jumping 100 ziplamayi yaptim sabahtan acilayim biraz diye..ggeriye kaldi 100 squat,200 jumping ,50 yarim mekik...yuhhhh
Aynen canım herkes ödülüne kendi karar verse daha iyi olur, herkes kendisini en çok gaza getiren şeyi daha iyi bilir sonuçta. Mesela ben hala 65 olsamda Mc donalds ile ödüllendirsem kendimi diye bekliyorumO zaman kisisel oduller daha mantikli deil mi. kalori hesabiyla odul olsun. Mesela hedefine ulasan atiyorum 500 kcal a kadar olan sevdigi bi yiyecegi hedefiyle birlikte secsin.
Kuzum zıplama ip atlar gibi, jumping jack'te kollarını kullanıyorsun ve bacaklar da açılıp kapanıyor.Jumping ne ziplama ne ikisi de ziplamak deil mi nasil yapilio bi arastirayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?