Kızlarda fikirlerini belirtsin ona göre kararlaştıralım.ee konuşuruz o zaman, 1 ay sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor :))
Kapat televizyonu çabukk
Geçmiş olsun leylam fena olmuş farenjit zorluyor insanı bayaa. Ama menün bozulmamış düzgün yine.Günaydın kizlar.. bogazim agriyor demistim agrim katlandi oksuruk eklendi simdide ses kısıklığı... Faranjit olmusum insallah cabuk gecer çünkü ses kisikligi beni mahvediyor..
Dun ku menum
Sabah 08:30
1 dilim light ekmek
6 tane zeytin
Domates ve zeytinyağlı lor
Oglen 13:30
1 paket kepekli form biskuvi
Sekersiz cay
Ara 16:00
3 catal sutlu irmik tatlisi
Aksam 18:30
3 yk arpa Şehriye pilavi
1 avuc tavuk döner etinden
2 yk yoğurt
Ebru salliyla skinny jeans 5. Gun tamamladim
1,5 saat annemle yurumeye diye ciktik ama oraya gir buraya gir bak diye bi yurume oldu.. Adım sayım tamamlandı.
Ebrucum haftalik yapmasak mi ödül işini sanki yaramadi bize ta da herkes kendi istedigi odulu uygulasin efsunun dedigi gibi
Aylık oluncada uzun oluto 2 haftalikmi yapsak ödül bireysel olsun daha gaza getirici olurduGünaydın kızlar
Rica ederim canım, umarım bir faydası dokunur
Leylam geçmiş olsun, kıyamam ben sanaen kısa zamanda iyileş ve aramıza dön kuzum
Menün güzel olmuş, herşey ölçülü.
Canım bencede aylık iddia aylık sanki daha iyiydi, haftalık olunca zaman çok çabuk geçiyor, şahsen ben hiç birşey anlamıyorum. Ödülü sütlü tatlı diye belirledik ve bana pek haz vermiyor (kilomda hiç bir değişiklik yok), nedeni herzaman az da olsa yiyebileceğim birşey olması. Bireysel ödüller daha çok gaza getirebilir, bu noktada herkesin kendini ölçüp tartması lazım. Demem o ki bana uyar ama tabi kızların düşünceleri de önemli, oy birliğiyle karar veririz.
Kızlar ne diyorsun iddia sürecine?
Yok öyle acimak yedinmi yapcan cezayı bebeğimYahu dun resmen gökten ceza yagmis yaa,yemez olaydim yaa.biri de dememis ki o vermis ben vermeyimcanlarim cezalarimi bi kagida yazcam ki birazdan unutmayim bitirim diye..aylik iddia daha makul ama masallah bizde pek ise yaramiyo ebrum yaa
Benziyolar ama kolları açıp kapatarak zıplama daha iyiJumping ne ziplama ne ikisi de ziplamak deil mi nasil yapilio bi arastirayim bari
Hadi bakalım inşallahYarından itibaren yazıyorum spor yapıyorum ve inş. kiloları veriyorum :)
Izleme öyle şeyleri ters yönde gaza gelcen2 hafta mı olsun? Ortası bu :)
Aferin hayatım, kaçamaklardan uzak durursak hedefe daha çabuk yaklaşırız.
Sadece stres değildir elbet ama etkisi vardır diye düşünüyorum. Şu iddianın süresine karar verelim bir etap daha katılıp sonuca bakacağım, yine aynısı olursa iddiaya girmem :)
Kızlar Arda'nın mutfağını seyrettim - seyretmez olaydımAdam yumurtalı tarçınlı ekmek yaptı, allahım o ne güzel birşey öyle ağzımın suyu akıyordu nerdeyse ama kalori bombası
Buna katılıyorumKilo vermek için gün boyu yiyeceklerden, içeceklerden aldığınız kalorinin daha fazlasını harcamanız gerekiyor. Aradaki farklı 500-700 kaloriye sabitleyebilirseniz haftada yaklaşık 1 kilo verebilirsiniz. Bu rakam, özellikle hızlı kilo vermek isteyenler için kulağa pek hoş gelmeyebilir fakat bu şekilde, yavaş ve sağlıklı bir diyetle verilen kilolar kalıcı olmaktadır. Daha hızlı kilo vermek için aldığınız kalori miktarını düşürmek yerine daha fazla egzersiz yapabilirsiniz.
aynen yaa yediğimizden daha cok kalori yakmamız gerekiyormuş biz yarısı kadar bile yakmıyoruz belki deÇok haklısın canım, bu çocuğu bu hale getiren anne baba çocuğunun sağlığını hiç düşünmüyor... Madem adam akıllı bakmayacaksın neden doğuruyorsun
1000 kalori yiyorsam 1500 kalorilik spor mu yapmam gerekiyorölürüm ben be
Bu güzel paylaşımdan ötürü teşekkürler
2 hafta bana da iyi geldi. Ödül konusuna da katılıyorum, kişisel ödüller daha mantıklı. Choconun dediği gibi kalori sınırı da koyabiliriz ödülü abartmamak için.Aylık oluncada uzun oluto 2 haftalikmi yapsak ödül bireysel olsun daha gaza getirici olurdu
Izleme öyle şeyleri ters yönde gaza gelcen
O zaman daha az kalorili yiyecekler tüketmek gerek. Mesela ben 2 saat yürüyüşe çıkıyorum 400 kalori yakıyorum, gün boyu 200 kalori yetmez ki bana. Daha fazla sporu nereye sıkıştırayım? Çok zor...aynen yaa yediğimizden daha cok kalori yakmamız gerekiyormuş biz yarısı kadar bile yakmıyoruz belki de
Uzak Durulması Gereken Besinler
1) Hamur İşleri ve unlu mamuller (evet, beyaz ekmek de dahil)
Alternatifi nedir?Tam tahıllı ürünler. Miktarına dikkat etmek kaydıyla.
2) Kola, meyve suları ve diğer şekerli içecekler
Alternatifi nedir?Su, yeşil çay, soda
3) Tatlılar
Alternatifi nedir?Meyveler.
4) Alkollü içkiler
Alternatifi nedir? Pek yok gibi. İçmeden duramıyorsanız, haftada bir ya da iki kez 1-2 kadeh kırmızı şarap ile sınırlamaya çalışın. Şarabın diğer içkilere oranla vücuda en azından belli faydaları vardır.
5) Kızarmış ve yağlı yiyecekler
Alternatifi nedir?Fırında ya da ızgarada pişmiş yiyecekler.
Ben denemeyi dusunuyorum bence limonlu olanla baslayalim ya da digerindeki baharati azaltarak biraz ne dersin birlikte yapinca daha iyi olurÇok güzel bilgiler canım saol. Yoğurt kurunu bigün denemistim ilk kaşık tan sonrasini yiyememistim tekrar denesemmi acaba.
Akşam yatmadan önce limonlu pul biberli yenilen yoğurt iyi bence. Diğerini ben bu yorumdan sonra denemeye korkarım midemi mahvedeceğim diye. Valla kilo bir şekilde gider ister hızlı ister yavaş ama sağlık öyle değil... Bilemedim canımkızlar ben yoğurt kürü yapmaya karar verdim baktım birinciler genelde yoğurt kürü yapmış ve de işe yaramış ama günlük yoğurt kürü nasıl oluyor onu bulamadım :/ internette var her gece yatmadan önce yazıo
örnek:
Günde 500 gram vereceğim umuduyla başladığım kür bana ilk gün 1.600 gram, ikinci gün ise 700 gram vermeme sebep oldu. Üstelik egzersiz yapamadım. Neredeyse 5 avuç çekirdek yedim. Şimdi benim gibi denemek isteyenlere kürümüzün detaylarını paylaşayım. Kürün olmazsa olmazı kullandığımız yoğurdun yağsız olması. Sabah, öğle ve akşam yemeklerden 30 dakika kadar önce yoğurtlu karışımın tüketilmesi ve yemeklerde abartmamak. Şimdi napıyoruz 2 çorba kaşığı yağsız yoğurda 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı toz tarçın koyup karıştırıyoruz ve afiyetle olmasada yiyoruz. Tadı tam bir felaket ve özellikle ilk gün ağzınızda kötü bir tat hissediyorsunuz. Mideniz çok hassassa asla denemeyin çünkü midede hafif bir yanma hissi uyandıırıyor. Gün içerisinde su içemeyenler için artı bir yön bol bol su içmek istiyorsunuz. Bu arada unutmadan söyleyeyim ben bu kürü yaparken 1'er bardaktarçın çayı ve mısır püsküllü kiraz saplı çay içtim. Deneyen herkesten yorum bekliyorum :)
bir de gece sadece limonla yapılan var o daha mantıklı gibi geldi bana
Malzemeler:
Yapılışı:
- 3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
- yarım limon suyu
- 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
- 3 malzemeyi verilen ölçülerle karıştıralım.
- Gece yatmadan yarım saat önce yiyelim.
- Bir kaç gün değil bir kaç hafta tüketelim.
- Hem bayanlar hem erkekler güvenle uygulayabilir. Göbek eritmede bir numaralı kürdür.
- Afiyet olsun:)
Sabah meyve olur, akşam pek önermiyorlar şeker oranı yüzünden. Yalnız sabah meyve bazı insanlarda farklı tepkiler veriyor, benim iş arkadaşımın bağırsakları kaldırmıyor mesela. O yüzden ilk deneyimlerde bulunduğumuz mekana/ortama dikkat etmeli :)en son birinci olan arkadaşın yorumuna baktım sabah yumurta yemekten bıkmıştım ben de elma ve armut yedim 11 de demiş aslında mantıklı geldi bana da akşam da sebze yemiş
Baharatlari azaltarak olabilir yağsız yoğurt alayım ben bugün.Ben denemeyi dusunuyorum bence limonlu olanla baslayalim ya da digerindeki baharati azaltarak biraz ne dersin birlikte yapinca daha iyi olur
Ben sabah meyve yiyebiliyorum hatta uzmanvet in listesini uygulamistim ama her sabah elma yemiştim meğer intoleransim varmış elmayaAkşam yatmadan önce limonlu pul biberli yenilen yoğurt iyi bence. Diğerini ben bu yorumdan sonra denemeye korkarım midemi mahvedeceğim diye. Valla kilo bir şekilde gider ister hızlı ister yavaş ama sağlık öyle değil... Bilemedim canım
Sabah meyve olur, akşam pek önermiyorlar şeker oranı yüzünden. Yalnız sabah meyve bazı insanlarda farklı tepkiler veriyor, benim iş arkadaşımın bağırsakları kaldırmıyor mesela. O yüzden ilk deneyimlerde bulunduğumuz mekana/ortama dikkat etmeli :)
Benimde bir sorunum yok canım, bende sabah yiyebiliyorum, denemek isteyen arkadaşlar dikkat etsin diye yazmak istedim :)Baharatlari azaltarak olabilir yağsız yoğurt alayım ben bugün.
Ben sabah meyve yiyebiliyorum hatta uzmanvet in listesini uygulamistim ama her sabah elma yemiştim meğer intoleransim varmış elmaya
Baharatlari azaltarak olabilir yağsız yoğurt alayım ben bugün.Ben denemeyi dusunuyorum bence limonlu olanla baslayalim ya da digerindeki baharati azaltarak biraz ne dersin birlikte yapinca daha iyi olur
Ben sabah meyve yiyebiliyorum hatta uzmanvet in listesini uygulamistim ama her sabah elma yemiştim meğer intoleransim varmış elmayaAkşam yatmadan önce limonlu pul biberli yenilen yoğurt iyi bence. Diğerini ben bu yorumdan sonra denemeye korkarım midemi mahvedeceğim diye. Valla kilo bir şekilde gider ister hızlı ister yavaş ama sağlık öyle değil... Bilemedim canım
Sabah meyve olur, akşam pek önermiyorlar şeker oranı yüzünden. Yalnız sabah meyve bazı insanlarda farklı tepkiler veriyor, benim iş arkadaşımın bağırsakları kaldırmıyor mesela. O yüzden ilk deneyimlerde bulunduğumuz mekana/ortama dikkat etmeli :)
benim bildiğim soda icmicekmissin. siskinlik yaptigi için :) en iyisi normal suUzak Durulması Gereken Besinler
1) Hamur İşleri ve unlu mamuller (evet, beyaz ekmek de dahil)
Alternatifi nedir?Tam tahıllı ürünler. Miktarına dikkat etmek kaydıyla.
2) Kola, meyve suları ve diğer şekerli içecekler
Alternatifi nedir?Su, yeşil çay, soda
3) Tatlılar
Alternatifi nedir?Meyveler.
4) Alkollü içkiler
Alternatifi nedir? Pek yok gibi. İçmeden duramıyorsanız, haftada bir ya da iki kez 1-2 kadeh kırmızı şarap ile sınırlamaya çalışın. Şarabın diğer içkilere oranla vücuda en azından belli faydaları vardır.
5) Kızarmış ve yağlı yiyecekler
Alternatifi nedir?Fırında ya da ızgarada pişmiş yiyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?