Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun leylam fena olmuş farenjit zorluyor insanı bayaa. Ama menün bozulmamış düzgün yine.
Aylık oluncada uzun oluto 2 haftalikmi yapsak ödül bireysel olsun daha gaza getirici olurdu
Yahu dun resmen gökten ceza yagmis yaa,yemez olaydim yaa.biri de dememis ki o vermis ben vermeyim canlarim cezalarimi bi kagida yazcam ki birazdan unutmayim bitirim diye..aylik iddia daha makul ama masallah bizde pek ise yaramiyo ebrum yaa
Yok öyle acimak yedinmi yapcan cezayı bebeğim
Jumping ne ziplama ne ikisi de ziplamak deil mi nasil yapilio bi arastirayim bari
Benziyolar ama kolları açıp kapatarak zıplama daha iyi
Yarından itibaren yazıyorum spor yapıyorum ve inş. kiloları veriyorum :)
Hadi bakalım inşallah
Izleme öyle şeyleri ters yönde gaza gelcen
Buna katılıyorum

aynen yaa yediğimizden daha cok kalori yakmamız gerekiyormuş biz yarısı kadar bile yakmıyoruz belki de

Aylık oluncada uzun oluto 2 haftalikmi yapsak ödül bireysel olsun daha gaza getirici olurdu

Izleme öyle şeyleri ters yönde gaza gelcen
2 hafta bana da iyi geldi. Ödül konusuna da katılıyorum, kişisel ödüller daha mantıklı. Choconun dediği gibi kalori sınırı da koyabiliriz ödülü abartmamak için.

Bir daha tövbe bakmam
#yemeğekarşıdirenebru

aynen yaa yediğimizden daha cok kalori yakmamız gerekiyormuş biz yarısı kadar bile yakmıyoruz belki de
O zaman daha az kalorili yiyecekler tüketmek gerek. Mesela ben 2 saat yürüyüşe çıkıyorum 400 kalori yakıyorum, gün boyu 200 kalori yetmez ki bana. Daha fazla sporu nereye sıkıştırayım? Çok zor...

Uzak Durulması Gereken Besinler
1) Hamur İşleri ve unlu mamuller (evet, beyaz ekmek de dahil)
Alternatifi nedir?Tam tahıllı ürünler. Miktarına dikkat etmek kaydıyla.
2) Kola, meyve suları ve diğer şekerli içecekler
Alternatifi nedir?Su, yeşil çay, soda
3) Tatlılar
Alternatifi nedir?Meyveler.
4) Alkollü içkiler
Alternatifi nedir? Pek yok gibi. İçmeden duramıyorsanız, haftada bir ya da iki kez 1-2 kadeh kırmızı şarap ile sınırlamaya çalışın. Şarabın diğer içkilere oranla vücuda en azından belli faydaları vardır.
5) Kızarmış ve yağlı yiyecekler

Alternatifi nedir?Fırında ya da ızgarada pişmiş yiyecekler.

1) Hamur işi ekmek hariç uzak durabilirimm ama onu da ev yapımı yiyorum, kendimiz yapıyoruz yani, aldığımız ekmeklerden bu sağlıklı bence..
2) İçecek içmiyorum zaten, ayda yılda bir olur
3) Çikolata tatlı sayılmıyor dimii
4) Alkol zaten yok
5) Eh işteee olmuyor değil :))

kızlar ben yoğurt kürü yapmaya karar verdim baktım birinciler genelde yoğurt kürü yapmış ve de işe yaramış ama günlük yoğurt kürü nasıl oluyor onu bulamadım :/ internette var her gece yatmadan önce yazıo
örnek:
Günde 500 gram vereceğim umuduyla başladığım kür bana ilk gün 1.600 gram, ikinci gün ise 700 gram vermeme sebep oldu. Üstelik egzersiz yapamadım. Neredeyse 5 avuç çekirdek yedim. Şimdi benim gibi denemek isteyenlere kürümüzün detaylarını paylaşayım. Kürün olmazsa olmazı kullandığımız yoğurdun yağsız olması. Sabah, öğle ve akşam yemeklerden 30 dakika kadar önce yoğurtlu karışımın tüketilmesi ve yemeklerde abartmamak. Şimdi napıyoruz 2 çorba kaşığı yağsız yoğurda 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı toz tarçın koyup karıştırıyoruz ve afiyetle olmasada yiyoruz. Tadı tam bir felaket ve özellikle ilk gün ağzınızda kötü bir tat hissediyorsunuz. Mideniz çok hassassa asla denemeyin çünkü midede hafif bir yanma hissi uyandıırıyor. Gün içerisinde su içemeyenler için artı bir yön bol bol su içmek istiyorsunuz. Bu arada unutmadan söyleyeyim ben bu kürü yaparken 1'er bardaktarçın çayı ve mısır püsküllü kiraz saplı çay içtim. Deneyen herkesten yorum bekliyorum :)

bir de gece sadece limonla yapılan var o daha mantıklı gibi geldi bana
Malzemeler:
  • 3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
  • yarım limon suyu
  • 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
Yapılışı:
  • 3 malzemeyi verilen ölçülerle karıştıralım.
  • Gece yatmadan yarım saat önce yiyelim.
  • Bir kaç gün değil bir kaç hafta tüketelim.
  • Hem bayanlar hem erkekler güvenle uygulayabilir. Göbek eritmede bir numaralı kürdür.
  • Afiyet olsun:)

Son düzenleme:
en son birinci olan arkadaşın yorumuna baktım sabah yumurta yemekten bıkmıştım ben de elma ve armut yedim 11 de demiş aslında mantıklı geldi bana da akşam da sebze yemiş

Çok güzel bilgiler canım saol. Yoğurt kurunu bigün denemistim ilk kaşık tan sonrasini yiyememistim tekrar denesemmi acaba.

Akşam yatmadan önce limonlu pul biberli yenilen yoğurt iyi bence. Diğerini ben bu yorumdan sonra denemeye korkarım midemi mahvedeceğim diye. Valla kilo bir şekilde gider ister hızlı ister yavaş ama sağlık öyle değil... Bilemedim canım

en son birinci olan arkadaşın yorumuna baktım sabah yumurta yemekten bıkmıştım ben de elma ve armut yedim 11 de demiş aslında mantıklı geldi bana da akşam da sebze yemiş
Sabah meyve olur, akşam pek önermiyorlar şeker oranı yüzünden. Yalnız sabah meyve bazı insanlarda farklı tepkiler veriyor, benim iş arkadaşımın bağırsakları kaldırmıyor mesela. O yüzden ilk deneyimlerde bulunduğumuz mekana/ortama dikkat etmeli :)

Ben denemeyi dusunuyorum bence limonlu olanla baslayalim ya da digerindeki baharati azaltarak biraz ne dersin birlikte yapinca daha iyi olur
Baharatlari azaltarak olabilir yağsız yoğurt alayım ben bugün.
Ben sabah meyve yiyebiliyorum hatta uzmanvet in listesini uygulamistim ama her sabah elma yemiştim meğer intoleransim varmış elmaya

Ben sabah meyve yiyebiliyorum hatta uzmanvet in listesini uygulamistim ama her sabah elma yemiştim meğer intoleransim varmış elmaya
Benimde bir sorunum yok canım, bende sabah yiyebiliyorum, denemek isteyen arkadaşlar dikkat etsin diye yazmak istedim :)

Ben denemeyi dusunuyorum bence limonlu olanla baslayalim ya da digerindeki baharati azaltarak biraz ne dersin birlikte yapinca daha iyi olur

Off ben bugun tempolu yuruyus yapmayi dusunuyordum ama kendimde o enerjiyi bulamadimm, çocuklarda bir yandan kafa bombaa

benim bildiğim soda icmicekmissin. siskinlik yaptigi için :) en iyisi normal su

Ooo diyete pazar tatili mi verdik yoksaaaa
Hemen menuler paylasilaaa
8.00-activia
10.30-bir yumurta tavada-domates-biber-maydonoz
Ara ogun- bir bardak ayran-bir elma bir muz
19.00- kori soslu tavuk
1.5 lt su tahminen- 45 dk pilates karin ve kalca agirlikli

Bugünkü Menüm
Sabah 9:30
tereyağında yumurta kavurdum
2 tane labneli yulaf gevreği
şekersiz çay

Ara 11:30
1 şekersiz nescafe 2 küçük mandalina

Öğle 14:00
2 minik köfte 2 yk patates püresi

Ara 15:30
Şekersiz türk kahvesi avuç içi kadar karışık kuruyemiş

Akşam 17:00
1 tabak yağsız yoğurt 2 yk yulaf ezmesi

Spor yapmadım başım çok ağrıyor
Belki sonra geçerse mekik çekerim.
Su 2 litre

Yaaa kızlarrr canım çok piss çilekli cheesecake çekti bütün gün film şeridi gibi geçti gözümün önünden. İnstada gördümm aklıma takıldı Çok ta severim

Eveeettt menüler gelsin
Sabah 12.00 2 peynirli kurabiye çeyrek dilim omlet 2 lokma ekmek zeytinyağı na bandım kabızlık vardida yine

Ara 15.00 sade türk kahvesi 2 hurma

Ara 17.00 1 mısır patlagı diyet olandan

Akşam 20.00 ızgara tavuk butu derisiz közlenmiş domates soğan ve biber salatası 2 kaşık barbunya

Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 100 zıplama
100 jamping jack yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…