Ciss o bosver onun icinde canavar var :-DBugünkü Menüm
Sabah 9:30
tereyağında yumurta kavurdum
2 tane labneli yulaf gevreği
şekersiz çay
Ara 11:30
1 şekersiz nescafe 2 küçük mandalina
Öğle 14:00
2 minik köfte 2 yk patates püresi
Ara 15:30
Şekersiz türk kahvesi avuç içi kadar karışık kuruyemiş
Akşam 17:00
1 tabak yağsız yoğurt 2 yk yulaf ezmesi
Spor yapmadım başım çok ağrıyor
Belki sonra geçerse mekik çekerim.
Su 2 litre
Yaaa kızlarrr canım çok piss çilekli cheesecake çekti bütün gün film şeridi gibi geçti gözümün önünden. İnstada gördümm aklıma takıldıÇok ta severim
Himmm guzelmiss ama dun beni uyardin kurabiye olmasaydi diye sabah kendin yemissinnn olmamissss :-DEveeettt menüler gelsin
Sabah 12.00 2 peynirli kurabiye çeyrek dilim omlet 2 lokma ekmek zeytinyağı na bandım kabızlık vardida yine
Ara 15.00 sade türk kahvesi 2 hurma
Ara 17.00 1 mısır patlagı diyet olandan
Akşam 20.00 ızgara tavuk butu derisiz közlenmiş domates soğan ve biber salatası 2 kaşık barbunya
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 100 zıplama
100 jamping jack yapıcam.
Güzel olmuş menün canım.Ooo diyete pazar tatili mi verdik yoksaaaa
Hemen menuler paylasilaaa
8.00-activia
10.30-bir yumurta tavada-domates-biber-maydonoz
Ara ogun- bir bardak ayran-bir elma bir muz
19.00- kori soslu tavuk
1.5 lt su tahminen- 45 dk pilates karin ve kalca agirlikli
Beğendim menünü canım ama cheescake i unutuyoruz hemen.Bugünkü Menüm
şekersiz çay
Su 2 litre
Yaaa kızlarrr canım çok piss çilekli cheesecake çekti bütün gün film şeridi gibi geçti gözümün önünden. İnstada gördümm aklıma takıldıÇok ta severim
Haklısın canım ama şöyle gelişti olay dün akşam caya arkadaşlar geldi catkapi peynirli kurabiye ve kek yapmış getirmiş benim şeker pancarı intoleransim var keki yiyemiycektim zaten kurabiyeyide akşam yemek istemedim sabah kahvaltisinda ekmek niyetine yedim.tabi arkadasim durumumu ve diyette olduğumu biliyor kurabiye az yağlı mayasız yapılmıştı.Himmm guzelmiss ama dun beni uyardin kurabiye olmasaydi diye sabah kendin yemissinnn olmamissss :-D
Genelde çiğ olandan alırım. Ama bugünkü kavrulmuştu:))) Nescafe, filtre kahve, türk kahvesi her çeşidine dayanamam, midem rahatsızlandığında dr yasak etti yinede içerim ama elimden geldiğince yanında bişey yiyerek. Zayıflarsak hiçbişey kalmaz canım selülütüymş, sarkmasıymış, et but hepsi hayal olur uçar gider:)))Ciss o bosver onun icinde canavar var :-D
Canim kuruyemislerin cig dir umarim bir de nescafe selulit sebebidir cok icmeyin dostlar
Oleeeeyyymerakla bekliyorum
Oley yeniden kankim olcak. Umarim aktif biri olur :)
Hoşgeldin canım maşallah kilonu koruyosun. Biz bildiğin gibiyiz ben şeytanın bacağını sonunda kırdım 68 in altına indim böyle gider inşallah. Arada uğra ozletme kendini.Canlar nasılsınız. Bayadır giremedim inanılmaz yogunum deneçi yardımcısı oldugumdan sürekli şehir dısına şirket denetlemeye gidiyorum kafamı kasıcak vaktim olmadı giremedim. Anca fırsat buldum. Kilo koruma gayet güzel devam ediyor 51in üstüne cıkmadım henüz ama güncel kilom 50.3 :) sabah sporlarımı 1saatle sınırlamak zorunda kaldım gün içinde cok yoruldugumdan sabahları dermanım kalmıyor malesef :) sizler ne durumdasınız?
Ooo bittin sen canım gelsin cezalar. Yarın 1 ssat ve fazladan 30 dk yürüyüş+ 200 jamping jack+50 mekikBugünkü menüm
Sabah 10:00
1 elma
3-4 yk kısır
Dünden kalan fırında patates 3-5 parça (küp küp doğranmış)
Akşam 19:00
Peynirli pesmet/pişi - saymadım kendimi kaybettim
1 dilim pasta
Çoook kötü oldu kızlar bugünyarın tartı ne gösterecek merak ediyorum
1 lt su, 1 fincan limonlu yeşil çay, 1 fincan nane çayı
Spor: yok
Yatıyorum hemen, yarın geçmişe bakacağım. F fatmiss Hoşgeldin balım yarın görüşürüz inşallah.
Hoşgeldin canım maşallah kilonu koruyosun. Biz bildiğin gibiyiz ben şeytanın bacağını sonunda kırdım 68 in altına indim böyle gider inşallah. Arada uğra ozletme kendini.Canlar nasılsınız. Bayadır giremedim inanılmaz yogunum deneçi yardımcısı oldugumdan sürekli şehir dısına şirket denetlemeye gidiyorum kafamı kasıcak vaktim olmadı giremedim. Anca fırsat buldum. Kilo koruma gayet güzel devam ediyor 51in üstüne cıkmadım henüz ama güncel kilom 50.3 :) sabah sporlarımı 1saatle sınırlamak zorunda kaldım gün içinde cok yoruldugumdan sabahları dermanım kalmıyor malesef :) sizler ne durumdasınız?
Ooo bittin sen canım gelsin cezalar. Yarın 1 ssat ve fazladan 30 dk yürüyüş+ 200 jamping jack+50 mekikBugünkü menüm
Sabah 10:00
1 elma
3-4 yk kısır
Dünden kalan fırında patates 3-5 parça (küp küp doğranmış)
Akşam 19:00
Peynirli pesmet/pişi - saymadım kendimi kaybettim
1 dilim pasta
Çoook kötü oldu kızlar bugünyarın tartı ne gösterecek merak ediyorum
1 lt su, 1 fincan limonlu yeşil çay, 1 fincan nane çayı
Spor: yok
Yatıyorum hemen, yarın geçmişe bakacağım. F fatmiss Hoşgeldin balım yarın görüşürüz inşallah.
Kankicimm menün süper olmus vallah .. :)) guzell gidiyosun..Bugünkü Menüm
şekersiz çay
Su 2 litre
Haftasonu cozutmadigini görmek ne güzelOoo diyete pazar tatili mi verdik yoksaaaa
Hemen menuler paylasilaaa
8.00-activia
10.30-bir yumurta tavada-domates-biber-maydonoz
Ara ogun- bir bardak ayran-bir elma bir muz
19.00- kori soslu tavuk
1.5 lt su tahminen- 45 dk pilates karin ve kalca agirlikli
Aklindan gecen 'o tatli sey' haric güzel olmus parfym'ümBugünkü Menüm
şekersiz çay
Su 2 litre
Eveeettt menüler gelsin
Sabah 12.00 2 peynirli kurabiye çeyrek dilim omlet 2 lokma ekmek zeytinyağı na bandım kabızlık vardida yine
Ara 15.00 sade türk kahvesi 2 hurma
Ara 17.00 1 mısır patlagı diyet olandan
Akşam 20.00 ızgara tavuk butu derisiz közlenmiş domates soğan ve biber salatası 2 kaşık barbunya
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 100 zıplama
100 jamping jack yapıcam.
Peynirli kurabiyeyi görünce aklima tuzlu kek geldiKızlar ben yarın çalışıyorum pek uğramayabilirim, akşam menümü paylaşırım ama.
Fatmissim tekrar hosgelsin canim. Seni görmek ne güzelCanlar nasılsınız. Bayadır giremedim inanılmaz yogunum deneçi yardımcısı oldugumdan sürekli şehir dısına şirket denetlemeye gidiyorum kafamı kasıcak vaktim olmadı giremedim. Anca fırsat buldum. Kilo koruma gayet güzel devam ediyor 51in üstüne cıkmadım henüz ama güncel kilom 50.3 :) sabah sporlarımı 1saatle sınırlamak zorunda kaldım gün içinde cok yoruldugumdan sabahları dermanım kalmıyor malesef :) sizler ne durumdasınız?
Allah razi olsun goncamOoo bittin sen canım gelsin cezalar. Yarın 1 ssat ve fazladan 30 dk yürüyüş+ 200 jamping jack+50 mekik
Bunlar benden bakalım başka kimseden gelirmi
Allah kolaylik versin gogom, türkiyede calisma sartlari cok zor. Ekmek parasi icin mecbur idare edeceksin. Bu durumun düzenini bozmasina izin verme gülümGünaydın kuzular. Sabah yürüdüm geldim işe akşam nöbetçiyim. Nöbete 4 te geliyoduk normalde eleman eksikliginden sabahtan gelmeye başladık. Zor oluyor ama bu aylık böyle napalım.
Günaydın kizlar.. bogazim agriyor demistim agrim katlandi oksuruk eklendi simdide ses kısıklığı... Faranjit olmusum insallah cabuk gecer çünkü ses kisikligi beni mahvediyor..
Yahu dun resmen gökten ceza yagmis yaa,yemez olaydim yaa.biri de dememis ki o vermis ben vermeyimcanlarim cezalarimi bi kagida yazcam ki birazdan unutmayim bitirim diye..aylik iddia daha makul ama masallah bizde pek ise yaramiyo ebrum yaa
O zaman kisisel oduller daha mantikli deil mi. kalori hesabiyla odul olsun. Mesela hedefine ulasan atiyorum 500 kcal a kadar olan sevdigi bi yiyecegi hedefiyle birlikte secsin.
Off ben bugun tempolu yuruyus yapmayi dusunuyordum ama kendimde o enerjiyi bulamadimm, çocuklarda bir yandan kafa bombaa
Canlar nasılsınız. Bayadır giremedim inanılmaz yogunum deneçi yardımcısı oldugumdan sürekli şehir dısına şirket denetlemeye gidiyorum kafamı kasıcak vaktim olmadı giremedim. Anca fırsat buldum. Kilo koruma gayet güzel devam ediyor 51in üstüne cıkmadım henüz ama güncel kilom 50.3 :) sabah sporlarımı 1saatle sınırlamak zorunda kaldım gün içinde cok yoruldugumdan sabahları dermanım kalmıyor malesef :) sizler ne durumdasınız?
Günaydın kuzular. Sabah yürüdüm geldim işe akşam nöbetçiyim. Nöbete 4 te geliyoduk normalde eleman eksikliginden sabahtan gelmeye başladık. Zor oluyor ama bu aylık böyle napalım.
Allah kolaylik versin gogom, türkiyede calisma sartlari cok zor. Ekmek parasi icin mecbur idare edeceksin. Bu durumun düzenini bozmasina izin verme gülüm
Güzel olmus kankicim, menünü sporunu begendimgünaydın hanımlar dünkü menüm
sabah 1 yumurta + 5 zeytin + peynir+ domates salatalık + 2 dilim kepek ekmeği
öğlen: bir kase yoğurt + ceviz + fındık + portakal + elma ( akşamaka kadar belli aralıklarla yedim )
akşam bir kase tarhana çorbası + 3 tane köfte 2 dilim kepek ekmeği
2,5 ltre su
50 mekik
50 squat
100 ip atlama
Bir sürü dert desene4. Takimin Güzel Cici Ve Gelecegin Fit Kizlarii Günaydınnn Iyi Haftalarrr
Havalarin miss olmasini kutlayalim ve bu hafta hepicimiz kilo verelimmm.
Ben size yasadigim bi sorunu anlatim kizcelerim.
Laptopumun sifre problemini bilenler bilir birde sifir bina olmasina ragmen internet alt yapimizin olmadigini...
Sifre sorunum halloldu pcm geldi virüs bulasmis bi tıklıyorsun ooo acilacak die bekle bi nete giriyorsun surekli reklam sinirden geberirsin.
Yan komsumuz net baglatmis oh dedik wifi cekebilicez yatak odasindan 3 dis oturma odasindan tek dis oda surekli kopup duruyor. Wifi guclendirici aldim yine olmadi meger apartmandan 5 kisi ev sahibiyle birlikte ayni internete 6 kisi giriyormusuz
Anlayacaginiz bizim eve internet yalan oldu. Sirf bu nedenden bile evi tasimayi düşündük saka gibi. Turktelekom ttnet binlerce arandi kimine port yok deniliyor kimine alt yapi yok deniliyor.. oyle iste ben yine telden devamm pc drn girme hayalleri yalan oldu.
Gülüm cezalari ben tek basima dagitmadim, hatta benim tarafimdan sadece kücük bir cezaya carptirildi W wemba 'cim :)Ohhh ii olmis hanfendi ebrumun ellerine saglik.
Yapildimi cezalar ??
Kesinlillr kalori belirlenmeli
Ay sorma türkiyede cok is az para mantigi var
Güzel olmus kankicim, menünü sporunu begendim
Bir sürü dert desenebina 0 oldugu icin altyapi yok canim, ilerki zamanlarda yapilir muhakkak. Benim anneannemlerin ki 3 ay sürdü.
Gülüm cezalari ben tek basima dagitmadim, hatta benim tarafimdan sadece kücük bir cezaya carptirildi W wemba 'cim :)gogo2405 'm bu aralar süper cezalar dagitiyor
Kalori sinirlamasi bencede iyi fikir, ödülde olsa bir siniri olmali.
Türkiyede insanin hic degeri yok be kuzum, yazik vallaha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?