Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ciss o bosver onun icinde canavar var :-D
Canim kuruyemislerin cig dir umarim bir de nescafe selulit sebebidir cok icmeyin dostlar

Himmm guzelmiss ama dun beni uyardin kurabiye olmasaydi diye sabah kendin yemissinnn olmamissss :-D

Güzel olmuş menün canım.
Beğendim menünü canım ama cheescake i unutuyoruz hemen.
Himmm guzelmiss ama dun beni uyardin kurabiye olmasaydi diye sabah kendin yemissinnn olmamissss :-D
Haklısın canım ama şöyle gelişti olay dün akşam caya arkadaşlar geldi catkapi peynirli kurabiye ve kek yapmış getirmiş benim şeker pancarı intoleransim var keki yiyemiycektim zaten kurabiyeyide akşam yemek istemedim sabah kahvaltisinda ekmek niyetine yedim.tabi arkadasim durumumu ve diyette olduğumu biliyor kurabiye az yağlı mayasız yapılmıştı.

Ciss o bosver onun icinde canavar var :-D
Canim kuruyemislerin cig dir umarim bir de nescafe selulit sebebidir cok icmeyin dostlar
Genelde çiğ olandan alırım. Ama bugünkü kavrulmuştu:))) Nescafe, filtre kahve, türk kahvesi her çeşidine dayanamam, midem rahatsızlandığında dr yasak etti yinede içerim ama elimden geldiğince yanında bişey yiyerek. Zayıflarsak hiçbişey kalmaz canım selülütüymş, sarkmasıymış, et but hepsi hayal olur uçar gider:)))

Kızlar ben yarın çalışıyorum pek uğramayabilirim, akşam menümü paylaşırım ama.

Canlar nasılsınız. Bayadır giremedim inanılmaz yogunum deneçi yardımcısı oldugumdan sürekli şehir dısına şirket denetlemeye gidiyorum kafamı kasıcak vaktim olmadı giremedim. Anca fırsat buldum. Kilo koruma gayet güzel devam ediyor 51in üstüne cıkmadım henüz ama güncel kilom 50.3 :) sabah sporlarımı 1saatle sınırlamak zorunda kaldım gün içinde cok yoruldugumdan sabahları dermanım kalmıyor malesef :) sizler ne durumdasınız?

Bugünkü menüm

Sabah 10:00
1 elma

Ara 11:30
3-4 yk kısır
Dünden kalan fırında patates 3-5 parça (küp küp doğranmış)

Akşam 19:00
Peynirli pesmet/pişi - saymadım kendimi kaybettim
1 dilim pasta

Çoook kötü oldu kızlar bugün yarın tartı ne gösterecek merak ediyorum

1 lt su, 1 fincan limonlu yeşil çay, 1 fincan nane çayı

Spor: yok

Yatıyorum hemen, yarın geçmişe bakacağım. F fatmiss Hoşgeldin balım yarın görüşürüz inşallah.

Oleeeeyyy merakla bekliyorum

Oley yeniden kankim olcak. Umarim aktif biri olur :)

Kizlar dun aksam eve gelirken alt komsularimiza rastladik arabaylaydilar.hadi kahvr icmeye gidelim dediler kiramadik gece 13 de geldik eve bugunde midafirim vardi gez toz ziyaretler derken yogun gecti gercekten cokkk ozur diliyorum

Yarın kendime vakit ayirabilcem insallahhh
buraya bile gelemedim yahuu

Hoşgeldin canım maşallah kilonu koruyosun. Biz bildiğin gibiyiz ben şeytanın bacağını sonunda kırdım 68 in altına indim böyle gider inşallah. Arada uğra ozletme kendini.
Ooo bittin sen canım gelsin cezalar. Yarın 1 ssat ve fazladan 30 dk yürüyüş+ 200 jamping jack+50 mekik
Bunlar benden bakalım başka kimseden gelirmi

Hoşgeldin canım maşallah kilonu koruyosun. Biz bildiğin gibiyiz ben şeytanın bacağını sonunda kırdım 68 in altına indim böyle gider inşallah. Arada uğra ozletme kendini.
Ooo bittin sen canım gelsin cezalar. Yarın 1 ssat ve fazladan 30 dk yürüyüş+ 200 jamping jack+50 mekik

Bugünku menüm

Gec kalktim
14.30
Bitane ispanakli börek (küçük)
Bi ısırık baklava

Saat 18.30
PatAtes püresi 5 kaşık..
3 tane kizartilmis tavuk kanadı

Saat 21.00
bitane kesme sekerli latte macchiato

00.00
bi avuc cekirdek
2 tane meyve ismini billmiyorum turuncu bisey seftali gibi icinden 3 4 tane cekirdek cikiyor
1 litre su

Spor yok ..

iki hafta ihmal ettim burayi .. ne spor yaptim dogru dürüst nede dikkat ede bildim.. Annanemle dedem turkiyedeN geldiler bizde kaldilar hep misafir vardi bi yandan ablamin düğünu vardi baska sehirden akrabalar geldii hergun ayri bi telas kendime ozel yemek hazirlamaya vaktim yoktu.. yarindan itibaren tüm hizla devam insallahh..

Kankicimm menün süper olmus vallah .. :)) guzell gidiyosun..

Günaydin canlarim güzel bir hafta gecirmenizi diliyorum...

Haftasonu cozutmadigini görmek ne güzel güzel olmus canim

Aklindan gecen 'o tatli sey' haric güzel olmus parfym'üm o düsüncelerini hemen yok et

Kızlar ben yarın çalışıyorum pek uğramayabilirim, akşam menümü paylaşırım ama.
Peynirli kurabiyeyi görünce aklima tuzlu kek geldi ya ben son zamanlarda cok ac gözlü bir insan oldum ciktim
Güzel olmus rakibecim, spor harika

Fatmissim tekrar hosgelsin canim. Seni görmek ne güzel
Senin kilo alabilme ihtimalin 0 benim gözümde, o menüler, o sporlar... ciks sen kolay kolay almazsin

Ben son iki haftadir sürünüyorum kuzum, akil ver doymak bilmiyorum

Allah razi olsun goncam cokta olsa kabulüm yoksa bir halt edecegim yok
Bugün icin 1,5 saat yürüyüs + 200 jumping jack + 50 mekik not alinmistir

Arttiracak olan var mi

Günaydın kuzular. Sabah yürüdüm geldim işe akşam nöbetçiyim. Nöbete 4 te geliyoduk normalde eleman eksikliginden sabahtan gelmeye başladık. Zor oluyor ama bu aylık böyle napalım.

Günaydın kuzular. Sabah yürüdüm geldim işe akşam nöbetçiyim. Nöbete 4 te geliyoduk normalde eleman eksikliginden sabahtan gelmeye başladık. Zor oluyor ama bu aylık böyle napalım.
Allah kolaylik versin gogom, türkiyede calisma sartlari cok zor. Ekmek parasi icin mecbur idare edeceksin. Bu durumun düzenini bozmasina izin verme gülüm

günaydın hanımlar dünkü menüm

sabah 1 yumurta + 5 zeytin + peynir+ domates salatalık + 2 dilim kepek ekmeği
öğlen: bir kase yoğurt + ceviz + fındık + portakal + elma ( akşamaka kadar belli aralıklarla yedim )
akşam bir kase tarhana çorbası + 3 tane köfte 2 dilim kepek ekmeği

2,5 ltre su
50 mekik
50 squat
100 ip atlama

4. Takimin Güzel Cici Ve Gelecegin Fit Kizlarii Günaydınnn Iyi Haftalarrr

Havalarin miss olmasini kutlayalim ve bu hafta hepicimiz kilo verelimmm.

Ben size yasadigim bi sorunu anlatim kizcelerim.

Laptopumun sifre problemini bilenler bilir birde sifir bina olmasina ragmen internet alt yapimizin olmadigini...

Sifre sorunum halloldu pcm geldi virüs bulasmis bi tıklıyorsun ooo acilacak die bekle bi nete giriyorsun surekli reklam sinirden geberirsin.
Yan komsumuz net baglatmis oh dedik wifi cekebilicez yatak odasindan 3 dis oturma odasindan tek dis oda surekli kopup duruyor. Wifi guclendirici aldim yine olmadi meger apartmandan 5 kisi ev sahibiyle birlikte ayni internete 6 kisi giriyormusuz

Anlayacaginiz bizim eve internet yalan oldu. Sirf bu nedenden bile evi tasimayi düşündük saka gibi. Turktelekom ttnet binlerce arandi kimine port yok deniliyor kimine alt yapi yok deniliyor.. oyle iste ben yine telden devamm pc drn girme hayalleri yalan oldu.

Günaydın kizlar.. bogazim agriyor demistim agrim katlandi oksuruk eklendi simdide ses kısıklığı... Faranjit olmusum insallah cabuk gecer çünkü ses kisikligi beni mahvediyor..

Leylam gecmis olsum canim.
bogaz agrin icin limon ilik su ve bal

1 kucuk limon 1 tk bal ve iliktan biraz sicak su harika bi karisim oluyor ve iyi geliyor.
öksürük icin ise 1 cay kasigina bir cimdik tuz. Sonra bana dua et yavrum.

Yahu dun resmen gökten ceza yagmis yaa,yemez olaydim yaa.biri de dememis ki o vermis ben vermeyim canlarim cezalarimi bi kagida yazcam ki birazdan unutmayim bitirim diye..aylik iddia daha makul ama masallah bizde pek ise yaramiyo ebrum yaa

Ohhh ii olmis hanfendi ebrumun ellerine saglik.
Yapildimi cezalar ??

O zaman kisisel oduller daha mantikli deil mi. kalori hesabiyla odul olsun. Mesela hedefine ulasan atiyorum 500 kcal a kadar olan sevdigi bi yiyecegi hedefiyle birlikte secsin.

Kesinlillr kalori belirlenmeli

Off ben bugun tempolu yuruyus yapmayi dusunuyordum ama kendimde o enerjiyi bulamadimm, çocuklarda bir yandan kafa bombaa

Keske ciksaydin kuzum hava mistii hem cocuklarinda yararlanirdi.

Fatmisim hosgeldin kuzum kilonu koruyor olmana sevindim. Saglikli verilen kilonun korumasi daha kolay oluyor.

Kolay gelsin canim

Allah kolaylik versin gogom, türkiyede calisma sartlari cok zor. Ekmek parasi icin mecbur idare edeceksin. Bu durumun düzenini bozmasina izin verme gülüm

Ay sorma türkiyede cok is az para mantigi var

Güzel olmus kankicim, menünü sporunu begendim

Bir sürü dert desene bina 0 oldugu icin altyapi yok canim, ilerki zamanlarda yapilir muhakkak. Benim anneannemlerin ki 3 ay sürdü.

Ohhh ii olmis hanfendi ebrumun ellerine saglik.
Yapildimi cezalar ??

Kesinlillr kalori belirlenmeli

Ay sorma türkiyede cok is az para mantigi var
Gülüm cezalari ben tek basima dagitmadim, hatta benim tarafimdan sadece kücük bir cezaya carptirildi W wemba 'cim :) gogo2405 'm bu aralar süper cezalar dagitiyor

Kalori sinirlamasi bencede iyi fikir, ödülde olsa bir siniri olmali.

Türkiyede insanin hic degeri yok be kuzum, yazik vallaha...

Kuzum bina 0 dedim ama biz geldigimizde simdi 2 yasinda ayrıca yan komsum baglatabiliyor.14 daireden 3 kisi baglatabildi ancak düşün.

Cezalar icin ise hepiciginizin ellerine saglik kuzum e bide ben eklenimde daha agir olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…