Kuzum bina 0 dedim ama biz geldigimizde simdi 2 yasinda ayrıca yan komsum baglatabiliyor.14 daireden 3 kisi baglatabildi ancak düşün.
Cezalar icin ise hepiciginizin ellerine saglik kuzum e bide ben eklenimde daha agir olsun :))
Türk Telekomun CEO'suna sikayet dilekcesi yazsan? Seni biktirmadan birseyleri degistirmeyecekler anlasilan...
Ceza dagitmaya niyetliysen benden baslayabilirsin
Evet pesini birakmadigin takdirde birseyler elde edebilirsin ama kendini yipratacagim süphesi varsa icinde bosver hic bulasma derim. Kuzum ben dün hic spor yapamadim sonra birde kayinvalidemde peynirli pisi/pesmet yedim hemde saymadim ne kadar yedigimiYaa bu islerin pesini birakmaman lazim biktirman lazim bi cagti merkezi egitmeni olarak biliyorum ama kendimide yipratmak istemiyorum.
cezalik ne yaptin bakimm
Hosgeldin canim, baya uzun süredir yoktun...Selam kızlar kusura bakmayin duzenli olarak ugrayamadim bundan sonra insaallah dikkat edecem
Hosbulduk canimHosgeldin canim, baya uzun süredir yoktun...
Evet pesini birakmadigin takdirde birseyler elde edebilirsin ama kendini yipratacagim süphesi varsa icinde bosver hic bulasma derim. Kuzum ben dün hic spor yapamadim sonra birde kayinvalidemde peynirli pisi/pesmet yedim hemde saymadim ne kadar yedigimi
1,5 saat yürüyüs + 200 jumping jack + 50 mekik cezasina carptirildim
Insallah sorunlari cözmüssünüzdür, devamlilik acisindan birseylerin degismesi sart.Hosbulduk canim
Evett bazi sorunlar vardi kv demlerde kalmam gerekti sonra da tablet bozuldu falan
Görüsürüz kuzum, ay cok bekletme bizi cok merak ediyorumKizlar Ben simdi kaciyorum 3 gibi kahvemle gelirim hem eslestirmeleri yayinlarim hemde takim ici kurallarimuzi tekrar hatirlatirimm
benimde tek istegim bu birseylerin degisip duzene girmesi simdi islerim var birazdan yine gelirimInsallah sorunlari cözmüssünüzdür, devamlilik acisindan birseylerin degismesi sart.
Görüsürüz kuzum, ay cok bekletme bizi cok merak ediyorum
Aksatirmiyim hiç canım dikkat ediyorum yemeklere falan.Allah kolaylik versin gogom, türkiyede calisma sartlari cok zor. Ekmek parasi icin mecbur idare edeceksin. Bu durumun düzenini bozmasina izin verme gülüm
Güzel olmuş canım menün sporun.günaydın hanımlar dünkü menüm
sabah 1 yumurta + 5 zeytin + peynir+ domates salatalık + 2 dilim kepek ekmeği
öğlen: bir kase yoğurt + ceviz + fındık + portakal + elma ( akşamaka kadar belli aralıklarla yedim )
akşam bir kase tarhana çorbası + 3 tane köfte 2 dilim kepek ekmeği
2,5 ltre su
50 mekik
50 squat
100 ip atlama
Hoşgeldin zeynebim. Zamanla çözülür sorun ama ttnetle zor biraz ben illallah demiştim onlardan geçenlerde bi arkadasta sorun yaşadı.4. Takimin Güzel Cici Ve Gelecegin Fit Kizlarii Günaydınnn Iyi Haftalarrr
Havalarin miss olmasini kutlayalim ve bu hafta hepicimiz kilo verelimmm.
Ben size yasadigim bi sorunu anlatim kizcelerim.
Laptopumun sifre problemini bilenler bilir birde sifir bina olmasina ragmen internet alt yapimizin olmadigini...
Sifre sorunum halloldu pcm geldi virüs bulasmis bi tıklıyorsun ooo acilacak die bekle bi nete giriyorsun surekli reklam sinirden geberirsin.
Yan komsumuz net baglatmis oh dedik wifi cekebilicez yatak odasindan 3 dis oturma odasindan tek dis oda surekli kopup duruyor. Wifi guclendirici aldim yine olmadi meger apartmandan 5 kisi ev sahibiyle birlikte ayni internete 6 kisi giriyormusuz
Anlayacaginiz bizim eve internet yalan oldu. Sirf bu nedenden bile evi tasimayi düşündük saka gibi. Turktelekom ttnet binlerce arandi kimine port yok deniliyor kimine alt yapi yok deniliyor.. oyle iste ben yine telden devamm pc drn girme hayalleri yalan oldu.
Insallah sorunlari cözmüssünüzdür, devamlilik acisindan birseylerin degismesi sart.
Görüsürüz kuzum, ay cok bekletme bizi cok merak ediyorum
Aksatirmiyim hiç canım dikkat ediyorum yemeklere falan.
Güzel olmuş canım menün sporun.
Hoşgeldin zeynebim. Zamanla çözülür sorun ama ttnetle zor biraz ben illallah demiştim onlardan geçenlerde bi arkadasta sorun yaşadı.
Simdiden ellerine saglik canimSimdi kisileri tdk tek kontrol ediyorum canim bir kac saate hazir ederim
Hayrola kuzu sen ne dersi calisiyorsun?Benim ders çalışmam lazım ama canım istemiyo yaaa
Görevde Yükselme sınavına başvurdum ama bu yaşta zor oluyormuş kafam almiyo konularıSimdiden ellerine saglik canim
Hayrola kuzu sen ne dersi calisiyorsun?
Başınız saolsun canım mekanı cennet olsun.Kayinbabam vefat etti apar topar memlekete adanaya geldik,Bilginize
Allah rahmet eylesin wembam. Mekani cennet olsun... Geride kalanlara sabir diliyorum : (Kayinbabam vefat etti apar topar memlekete adanaya geldik,Bilginize
Allah zihin acikligi versin canim, insallah basarirsin. Senin icin en uygun ders calisma saatini bulmaya calis.Görevde Yükselme sınavına başvurdum ama bu yaşta zor oluyormuş kafam almiyo konuları
Basiniz saolsunKayinbabam vefat etti apar topar memlekete adanaya geldik,Bilginize
Kolayy gelsinnGörevde Yükselme sınavına başvurdum ama bu yaşta zor oluyormuş kafam almiyo konuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?