Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum bina 0 dedim ama biz geldigimizde simdi 2 yasinda ayrıca yan komsum baglatabiliyor.14 daireden 3 kisi baglatabildi ancak düşün.

Cezalar icin ise hepiciginizin ellerine saglik kuzum e bide ben eklenimde daha agir olsun :))

Türk Telekomun CEO'suna sikayet dilekcesi yazsan? Seni biktirmadan birseyleri degistirmeyecekler anlasilan...

Ceza dagitmaya niyetliysen benden baslayabilirsin

Türk Telekomun CEO'suna sikayet dilekcesi yazsan? Seni biktirmadan birseyleri degistirmeyecekler anlasilan...

Ceza dagitmaya niyetliysen benden baslayabilirsin

Yaa bu islerin pesini birakmaman lazim biktirman lazim bi cagti merkezi egitmeni olarak biliyorum ama kendimide yipratmak istemiyorum.
cezalik ne yaptin bakimm

Yaa bu islerin pesini birakmaman lazim biktirman lazim bi cagti merkezi egitmeni olarak biliyorum ama kendimide yipratmak istemiyorum.
cezalik ne yaptin bakimm
Evet pesini birakmadigin takdirde birseyler elde edebilirsin ama kendini yipratacagim süphesi varsa icinde bosver hic bulasma derim. Kuzum ben dün hic spor yapamadim sonra birde kayinvalidemde peynirli pisi/pesmet yedim hemde saymadim ne kadar yedigimi

1,5 saat yürüyüs + 200 jumping jack + 50 mekik cezasina carptirildim

Yeter kuzum o sana :))

Kizlar Ben simdi kaciyorum 3 gibi kahvemle gelirim hem eslestirmeleri yayinlarim hemde takim ici kurallarimuzi tekrar hatirlatirimm

Hosbulduk canim
Evett bazi sorunlar vardi kv demlerde kalmam gerekti sonra da tablet bozuldu falan
Insallah sorunlari cözmüssünüzdür, devamlilik acisindan birseylerin degismesi sart.

Kizlar Ben simdi kaciyorum 3 gibi kahvemle gelirim hem eslestirmeleri yayinlarim hemde takim ici kurallarimuzi tekrar hatirlatirimm
Görüsürüz kuzum, ay cok bekletme bizi cok merak ediyorum

Insallah sorunlari cözmüssünüzdür, devamlilik acisindan birseylerin degismesi sart.

benimde tek istegim bu birseylerin degisip duzene girmesi simdi islerim var birazdan yine gelirim

Allah kolaylik versin gogom, türkiyede calisma sartlari cok zor. Ekmek parasi icin mecbur idare edeceksin. Bu durumun düzenini bozmasina izin verme gülüm
Aksatirmiyim hiç canım dikkat ediyorum yemeklere falan.
Güzel olmuş canım menün sporun.
Hoşgeldin zeynebim. Zamanla çözülür sorun ama ttnetle zor biraz ben illallah demiştim onlardan geçenlerde bi arkadasta sorun yaşadı.

Simdi kisileri tdk tek kontrol ediyorum canim bir kac saate hazir ederim

Artik burasi icin umudumu kestim yaa vallahi bende illallah getirdim

Kayinbabam vefat etti apar topar memlekete adanaya geldik,Bilginize
Allah rahmet eylesin wembam. Mekani cennet olsun... Geride kalanlara sabir diliyorum : (

Görevde Yükselme sınavına başvurdum ama bu yaşta zor oluyormuş kafam almiyo konuları
Allah zihin acikligi versin canim, insallah basarirsin. Senin icin en uygun ders calisma saatini bulmaya calis.

Kayinbabam vefat etti apar topar memlekete adanaya geldik,Bilginize
Basiniz saolsun

Kizlar dungece bebegim biraz rahatsizdi o yuzden cok gec saatlerde uyuduk. Sanirim bugun spor yapamamm coj halsizim ama iyi hissedersem ve firsat bulursam yapmayi denerim.
Bi sorum olacak sadece spor cezasi mi veriyoruz baska ceza veremez miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…