Gecmis olsun canim, insallah meleginin cok ciddi birseyi yokturBasiniz saolsun
Kizlar dungece bebegim biraz rahatsizdi o yuzden cok gec saatlerde uyuduk. Sanirim bugun spor yapamamm coj halsizim ama iyi hissedersem ve firsat bulursam yapmayi denerim.
Bi sorum olacak sadece spor cezasi mi veriyoruz baska ceza veremez miyiz
Kiz sorma, kayinvalidem 'kaynananin evinde rejim olmaz' kafasi yasiyor :)E-brulim massallah kaynana seni yoldan cikarmis wallaaa benden soylemesi :-D
Gecmis olsun canim, insallah meleginin cok ciddi birseyi yoktur
Istedigin cezayi verebilirsin yeter ki ise yarayan birsey olsun :)
Kiz sorma, kayinvalidem 'kaynananin evinde rejim olmaz' kafasi yasiyor :)
Tabiki verebiliriz aklında ne var.Basiniz saolsun
Kizlar dungece bebegim biraz rahatsizdi o yuzden cok gec saatlerde uyuduk. Sanirim bugun spor yapamamm coj halsizim ama iyi hissedersem ve firsat bulursam yapmayi denerim.
Bi sorum olacak sadece spor cezasi mi veriyoruz baska ceza veremez miyiz
Tekrar gecmis olsun canim, simdi iyi olmasina sevindim.Bebegim simdi daha iyi sanirim dun biraz usutmus disarida karni agriyordu saolasin . Walla kaynanalarin hepsi oyle :-D o zaman cezami veriyorum ilk cezam sana nasipmis. Bir hafta boyunca her sabah ac karnina bir bardak limonlu sicak su icme cezasi verilmistir. Hayirli ugurlu olsun:-D menulerini kontrol edicem
Tekrar gecmis olsun canim, simdi iyi olmasina sevindim.
Ceza icin tesekkür ederim, ilik su iciyordum zaten sabahlari ama limonsuz. Eve giderken limon alayim, artik elim mahkum :) Peki belirli bir limon miktarin var mi, yoksa kafama göre takilabilirmiyim?
Elbette katilabilirsin canım kilonu verince yazariz listeye senide. Hemen başla menülerini paylasmayaMerhaba
ben zeynep 14. takım Üyelerinden
Sağlık sorunları ve özel sebeplerden dolayı kafamı toplayıp diyete devam edemedim. 395. etapta izni ayrılmıştım bildirimsiz, şimdi tekrar dönmek istiyorum.
aldığım kiloyu da veremedim kiloyu verene kadar beklemem gerekiyor. 75 ile izne ayrıldım Şimdi 78'im.
Kendi takımımda kaptan kaptan yardımcısı dahil tüm aşina olduğum üyeler gitmiş.
Açıkcası ordaki kaptana da yazdım ama sizin cezalar daha sert geldi o yüzden aranıza katılabilir miyim?
Listeye dahil olmak gibi bi sorunum yok, kilo veriyim yeter.
Pardon? 1 limon mu? Insaf be yavrum, nasil iceyim ben onuBir bardaga yarim veya 1 limon olsun nasil icebilirsen
Ceza kesmesi síkíntí degil canim, alasini keseriz sen iste yeter kiMerhaba
ben zeynep 14. takım Üyelerinden
Sağlık sorunları ve özel sebeplerden dolayı kafamı toplayıp diyete devam edemedim. 395. etapta izni ayrılmıştım bildirimsiz, şimdi tekrar dönmek istiyorum.
aldığım kiloyu da veremedim kiloyu verene kadar beklemem gerekiyor. 75 ile izne ayrıldım Şimdi 78'im.
Kendi takımımda kaptan kaptan yardımcısı dahil tüm aşina olduğum üyeler gitmiş.
Açıkcası ordaki kaptana da yazdım ama sizin cezalar daha sert geldi o yüzden aranıza katılabilir miyim?
Listeye dahil olmak gibi bi sorunum yok, kilo veriyim yeter.
Pardon? 1 limon mu? Insaf be yavrum, nasil iceyim ben onu
Ceza kesmesi síkíntí degil canim, alasini keseriz sen iste yeter ki
ama bizi de birakip gitme olur mu
Yoğurt aldım canım evde baharatlarda limonda var ama bugün nöbetçiyim yarın baslayabilcem. Yiyebilirsem baharatlı olanı yapıcam.gogo2405 canim yogurt kurunu yapiyor muyuz yogurdunu aldin mi. Istersen gece yatmadan limonlu kuru yapalim. Saat 22.00 yogurdumuzu yiyelim veya 23.00 artik kacta yatiyorsun bilmiyorum ama belli saati olsa daha iyi olur deil mi. Istersen digerini de yapabiliriz benim icin farketmez.
Anlastik tatlimAhahaa tamam yarim limon bir su bardagina. Anlastik mi.
Tamam ben de bugun yagsiz yogurt alayim o zaman deneyecegim hangisini yapabilirsemYoğurt aldım canım evde baharatlarda limonda var ama bugün nöbetçiyim yarın baslayabilcem. Yiyebilirsem baharatlı olanı yapıcam.
Elbette katilabilirsin canım kilonu verince yazariz listeye senide. Hemen başla menülerini paylasmaya
Pardon? 1 limon mu? Insaf be yavrum, nasil iceyim ben onu
Ceza kesmesi síkíntí degil canim, alasini keseriz sen iste yeter ki
ama bizi de birakip gitme olur mu
Aman beline dikkat canim... Haber verdikten sonra ayrilman sorun olmaz, yeter ki bilelimYok yok inşallah gitmem bu sefer.
Belimle ilgili problemim var kitlenip kalıyorum. O yüzden ayrılmak zorunda kalmıştm
Hurma diyeti yada hurma detoksu diye geçiyormuş bugün bunu yapıyorum
Toplamda 21 hurma
Sabah 7 hurma 1 kase yoğurt
Aralarda elmalı tarçınlı yeşilçaylı detoks çayı
Öğle 7 Hurma bir kase yoğurt
Akşamda aynısı
2- 2,5 lt su
Spor ev temizliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?