Sabah cevizle badem yemenin bir nedeni var mı diye sormuştum ama cevap göremedim :)Bugünkü menüm;
saat-09:30 1 adet ceviz, 3 adet badem
saat-11:30 1 adet sahanda yumurta(zeytin yağlı), 2 dilim peynir, 5 adet zeytin, 1 dilim buğday ekmeği, salatalık, marul
saat 14:00 patates salatası, ayran
saat-16:00 1 paket küçük süt
saat 17:40 haşlanmış tavuk, mehir(soğuk yoğurt çorbası), 1 dilim buğday ekmeği
gün içinde 3lt kadar su ve 1 saat spor aletleri ile çalışma.
Belli bir nedeni yok aslında. Saat 10 da spora gidiyorum kahvatıyı sonrasına bırakıyorum. Öncesinde ceviz ve badem hem enerji veriyor, hem de metabolizmayı harekete geçiriyor.Spor öncesi iyi oluyor yani:)Sabah cevizle badem yemenin bir nedeni var mı diye sormuştum ama cevap göremedim :)
Menün güzel olmuş, beğendim canım.
4. takımcım iyi akşamlar,
Analiz raporunuzu hazırladım.
Tebrikler sınıfı geçtiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-31#post-40518173
Demekki doğru yoldayım. Benim nabız 120-140 -155 oluyo hepYağ yaktıran nabzınızı hesaplamak için, 220 sabit sayısından yaşınızı çıkaracak, elde ettiğiniz rakamın yüzde 60'ını ve yüzde 80'ini ayrı hesaplayacaksınız. Bu iki rakam size yağ yaktıran nabız aralığınızı verecek.
Örneğin 27 yaşındaysanız:
220-27 (Yaş)=193
193'ün Yüzde 60'ı= 115 (Alt sınır)
193'ün yüzde 80'i= 154 (Üst sınır)
Örneğimizdeki kişinin (bu ben oluyorum) yağ yaktıran nabız aralığı 115-154'tür. Vücut bu aralıkta ancak 18-22 dakika sonra yağ yakmaya başlar. 115 in altında ya da 154 ün üstünde bir kalp atışı yağ yaktırmaz. Egzersizlerinizi buna göre ayarlayın
Anladım canım açıklama için teşekkür ederim. Bilgimiz olsun ki bizde ona göre uygulayalım :)Belli bir nedeni yok aslında. Saat 10 da spora gidiyorum kahvatıyı sonrasına bırakıyorum. Öncesinde ceviz ve badem hem enerji veriyor, hem de metabolizmayı harekete geçiriyor.Spor öncesi iyi oluyor yani:)
Ellerine emeğine sağlık4. takımcım iyi akşamlar,
Analiz raporunuzu hazırladım.
Tebrikler sınıfı geçtiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-31#post-40518173
O gofret ne o gofret?Bugünkü Menüm
Sabah 8:00
2 ince kepekli ekmeğe labne sürdüm.
1 tatlandırıcılı çay
Ara 10:00
1 ısırık Milka gofret
1 yeşil çay
Öğle 12:00
120 gr tonbalık, 1 yk mısır, biraz göbek marul, 5 yeşil zeytinden salata
Ara 14:30
5 adet badem içi (çiğ)
1 yeşil çay
Akşam 17:30
Yeşil salata yağsız, 2 yk kadar kuskus ve 1 dilim peynir ekledim.
Su 3 lt
Spor 40+20 dk yürüyüş 4 km/h
ve 4 312 adım atmışım bunun dışında.
Akşam yaptığım sporda @LeyL35 dediği gibi kahve/aspirin yaptım sonuç müthişşş..
Spor çok olunca sık sık acıktım. Aralarda da yedim buda güzel benim için:)
Yaaa okadar spor yapmıştım o ısırığı da hakettimmm göz hakkıydıAnladım canım açıklama için teşekkür ederim. Bilgimiz olsun ki bizde ona göre uygulayalım :)
Ellerine emeğine sağlık
O gofret ne o gofret?30 jumping jack tatlım, hadi bakalım
Tabiki canım hak edip yemişsin ama sporu da hak ettin :) hepsi senin için :-*Yaaa okadar spor yapmıştım o ısırığı da hakettimmm göz hakkıydı
Yaparım canm hemenn şimdii
Ebrum hem sabah musli hem oglen iki dilim ekmek bide aksam makarna olunca karbonhidrat biraz fazla kacmis gibi. Ama Allah'tan makarnayi fazla yememişsin. :) sporunla da dengelemişsin yani guzel :)Bugünkü menüm
Sabah 08:00
Yarım elma
4-5 kaşık yoğurt + müsli
1 fincan detoks çayı
Öğle 11:15
2 dilim labneli tam tahıllı ekmek
Ara 13:00
1,5 elma
Akşam 19:00
3 yk makarna (alışverişe gidemediğim için böyle oldu)
3 yk mantarlı, kabaklı et sote
Yarım bardak ice tea şeftali
1,5 lt su
Spor: 4 km yürüyüş, 40 jumping jack, 40 squat, 40 mekik.
Yaptım gülümm hakettim vallahTabiki canım hak edip yemişsin ama sporu da hak ettin :) hepsi senin için :-*
Ayy tatlı telaşlar bunlar hakkınızda hayırlısı olsunAyy kizlar bugun çok yoruldum. Yuzukleri aldik, elbisemi aldim canta falan derken bittim yaa
Elma iyisindenmiydi kızz iki öğün yemişsin.Bugünkü menüm
Sabah 08:00
Yarım elma
4-5 kaşık yoğurt + müsli
1 fincan detoks çayı
Öğle 11:15
2 dilim labneli tam tahıllı ekmek
Ara 13:00
1,5 elma
Akşam 19:00
3 yk makarna (alışverişe gidemediğim için böyle oldu)
3 yk mantarlı, kabaklı et sote
Yarım bardak ice tea şeftali
1,5 lt su
Spor: 4 km yürüyüş, 40 jumping jack, 40 squat, 40 mekik.
Hayırlı olsun, güle güle giy canım benim. Elbisen ne renk kız :)Ayy kizlar bugun çok yoruldum. Yuzukleri aldik, elbisemi aldim canta falan derken bittim yaa
Kötü olmamış canım, çiğköfte de lavaşssız, iyi yani.Sabah 10:30
1dilim tam b. Ekmek, 2zeytin, peynir, iki catal omlet, 1tatli kasigi bal.
Ara ogun 15:00
1bardak ananas suyu(taze sıkılmış)
Ara ogun 17:00
1muz, 6-7adet form kepekli galeta(ince), 1bardak sut.
Aksam 18:15
5 sıkım çiğkofte yani bir porsiyonun yarisi kadar ve kucuk boyuttaydi kofteler, yaninda marul, 1bardak ayran.
1,5lt su (2yapmaya caliscam)
1bardak zencefil cayi
Spor yok butun gun yurudum cunku
Ara ogunu bile bi marketten hizlica alip bi banka oturup yedik. Magza gezmekten bittim resmen. En son aradiklarimi bulunca da cig kofte yedik en masum o geldi. Onu da lavaş yememek icin porsiyon istedim.
Tüh ya ben onu hiç düşünemedim, müsli de az dı 1,5 yk kadar ordan yırtıyorum. Ama cezalara açığım pembem :)Ebrum hem sabah musli hem oglen iki dilim ekmek bide aksam makarna olunca karbonhidrat biraz fazla kacmis gibi. Ama Allah'tan makarnayi fazla yememişsin. :) sporunla da dengelemişsin yani guzel :)
Aferin benim gülüme :)Yaptım gülümm hakettim vallah
Elma iyisindenmiydi kızz iki öğün yemişsin.. Karbonhidratı tamamen kesmek yanlış zaten 2-3 yk dan bişey olmaz bence senin menüne dayanarak söylüyorum. Öyle fazla birşey yememişsin gün içinde. Ben ne makarna ne patates yiyorum canım ya iyi değil aslında yanlış yapıyorum, patates burnumda tütüyoor kumpirr mesela şöyle sosisli turşulu mısırlı kaşarlı tereyağlı offf
Cay hic icmiyorum su aralar canim istemiyor bazen yapiyorum oyle soguyor kaliyorsulu yemek yemediğin için olabilir mi canım? bi form çay falan içsen?
Hahah ay ebru ablaaa yok ben almiyimmBen baştaki o ikiyi görmemişimama olsun 2 haftada 1,5 kilo da çok iyi
Kız senin sabun olayın var dı ya
Hahah koptum vallahh .. bu sabun olayi hic unutulmicakkk:))
Uff patatesi bende cok severim yaa
Hmm ben bi yarin aksam denimde.
yatmadan once yiyorsun dimi
Banada öyle geliyor sankim :)
Neyse bem susayim.o zamann :)
Kuzum.ben uygulamayi bulamadim gorselini atsana arama butonuna step yaziyorum ilk noon walk cikiyor
Cok isterdim mustakil bir evde yasamak ah ah
Obereyyy okurken gözlerim yerinden firlayacakti tirstimm
Yag oranin iimis kuzum
Nerden buldun bu egzersiz uzmanini ?
Vitamin almiyor olabilirsin
Bagisikligin zayiflamis olabilir canim
Sabun itele tatlim
Bi deniyimm bakalimm :)Ben hiç bilmiyordum yüksek devrin bacak kalınlaştırdığını..Benim zaten futbolcu bacağı gibi bacaklarım
Evet ya çok..Basıl olsa vaktim var araştırırım
Ya o bileklikten yada kemere takılandan almam lazım sürekli tlf üzerimde taşıyamıyorum
.
İyi oldu söylediğinyoksa yakında sahalarda olacakmışım
Bende de durur yaa.. Bir ara becermiştim saat 5 ten önce yiyodum tatlımı çikolata mı dondurmamı.. Yine becerebilsem keşkee
Ayy hakkaten sinir bi durum bende aynını yaşadım. Hurma işe yarıyor tavsiye ederim.
Geceden 1 bardak suyun içine 1 hurma sabaha kadr beklesin sabah hem hurmayı ye hem suyu iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?