Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah cevizle badem yemenin bir nedeni var mı diye sormuştum ama cevap göremedim :)

Menün güzel olmuş, beğendim canım.

Yağ yaktıran nabzınızı hesaplamak için, 220 sabit sayısından yaşınızı çıkaracak, elde ettiğiniz rakamın yüzde 60'ını ve yüzde 80'ini ayrı hesaplayacaksınız. Bu iki rakam size yağ yaktıran nabız aralığınızı verecek.

Örneğin 27 yaşındaysanız:

220-27 (Yaş)=193

193'ün Yüzde 60'ı= 115 (Alt sınır)

193'ün yüzde 80'i= 154 (Üst sınır)

Örneğimizdeki kişinin (bu ben oluyorum ) yağ yaktıran nabız aralığı 115-154'tür. Vücut bu aralıkta ancak 18-22 dakika sonra yağ yakmaya başlar. 115 in altında ya da 154 ün üstünde bir kalp atışı yağ yaktırmaz. Egzersizlerinizi buna göre ayarlayın

Sabah cevizle badem yemenin bir nedeni var mı diye sormuştum ama cevap göremedim :)

Menün güzel olmuş, beğendim canım.
Belli bir nedeni yok aslında. Saat 10 da spora gidiyorum kahvatıyı sonrasına bırakıyorum. Öncesinde ceviz ve badem hem enerji veriyor, hem de metabolizmayı harekete geçiriyor.Spor öncesi iyi oluyor yani:)

Bugünkü Menüm
Sabah 8:00
2 ince kepekli ekmeğe labne sürdüm.
1 tatlandırıcılı çay

Ara 10:00
1 ısırık Milka gofret
1 yeşil çay

Öğle 12:00
120 gr tonbalık, 1 yk mısır, biraz göbek marul, 5 yeşil zeytinden salata

Ara 14:30
5 adet badem içi (çiğ)
1 yeşil çay

Akşam 17:30
Yeşil salata yağsız, 2 yk kadar kuskus ve 1 dilim peynir ekledim.

Su 3 lt
Spor 40+20 dk yürüyüş 4 km/h
ve 4 312 adım atmışım bunun dışında.
Akşam yaptığım sporda @LeyL35 dediği gibi kahve/aspirin yaptım sonuç müthişşş..
Spor çok olunca sık sık acıktım. Aralarda da yedim buda güzel benim için:)

Demekki doğru yoldayım. Benim nabız 120-140 -155 oluyo hep

Belli bir nedeni yok aslında. Saat 10 da spora gidiyorum kahvatıyı sonrasına bırakıyorum. Öncesinde ceviz ve badem hem enerji veriyor, hem de metabolizmayı harekete geçiriyor.Spor öncesi iyi oluyor yani:)
Anladım canım açıklama için teşekkür ederim. Bilgimiz olsun ki bizde ona göre uygulayalım :)

4. takımcım iyi akşamlar,
Analiz raporunuzu hazırladım.
Tebrikler sınıfı geçtiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-31#post-40518173
Ellerine emeğine sağlık

O gofret ne o gofret? 30 jumping jack tatlım, hadi bakalım

Anladım canım açıklama için teşekkür ederim. Bilgimiz olsun ki bizde ona göre uygulayalım :)

Ellerine emeğine sağlık

O gofret ne o gofret? 30 jumping jack tatlım, hadi bakalım
Yaaa okadar spor yapmıştım o ısırığı da hakettimmm göz hakkıydı
Yaparım canm hemenn şimdii

Bugünkü menüm

Sabah 08:00
Yarım elma
4-5 kaşık yoğurt + müsli
1 fincan detoks çayı

Öğle 11:15
2 dilim labneli tam tahıllı ekmek

Ara 13:00
1,5 elma

Akşam 19:00
3 yk makarna (alışverişe gidemediğim için böyle oldu )
3 yk mantarlı, kabaklı et sote
Yarım bardak ice tea şeftali

1,5 lt su
Spor: 4 km yürüyüş, 40 jumping jack, 40 squat, 40 mekik.

Sabah 10:30
1dilim tam b. Ekmek, 2zeytin, peynir, iki catal omlet, 1tatli kasigi bal.
Ara ogun 15:00
1bardak ananas suyu(taze sıkılmış)
Ara ogun 17:00
1muz, 6-7adet form kepekli galeta(ince), 1bardak sut.
Aksam 18:15
5 sıkım çiğkofte yani bir porsiyonun yarisi kadar ve kucuk boyuttaydi kofteler, yaninda marul, 1bardak ayran.
1,5lt su (2yapmaya caliscam)
1bardak zencefil cayi
Spor yok butun gun yurudum cunku
Ara ogunu bile bi marketten hizlica alip bi banka oturup yedik. Magza gezmekten bittim resmen. En son aradiklarimi bulunca da cig kofte yedik en masum o geldi. Onu da lavaş yememek icin porsiyon istedim.

Ebrum hem sabah musli hem oglen iki dilim ekmek bide aksam makarna olunca karbonhidrat biraz fazla kacmis gibi. Ama Allah'tan makarnayi fazla yememişsin. :) sporunla da dengelemişsin yani guzel :)

Tabiki canım hak edip yemişsin ama sporu da hak ettin :) hepsi senin için :-*
Yaptım gülümm hakettim vallah

Ayy kizlar bugun çok yoruldum. Yuzukleri aldik, elbisemi aldim canta falan derken bittim yaa
Ayy tatlı telaşlar bunlar hakkınızda hayırlısı olsun

Elma iyisindenmiydi kızz iki öğün yemişsin. . Karbonhidratı tamamen kesmek yanlış zaten 2-3 yk dan bişey olmaz bence senin menüne dayanarak söylüyorum. Öyle fazla birşey yememişsin gün içinde. Ben ne makarna ne patates yiyorum canım ya iyi değil aslında yanlış yapıyorum, patates burnumda tütüyoor kumpirr mesela şöyle sosisli turşulu mısırlı kaşarlı tereyağlı offf

Ayy kizlar bugun çok yoruldum. Yuzukleri aldik, elbisemi aldim canta falan derken bittim yaa
Hayırlı olsun, güle güle giy canım benim. Elbisen ne renk kız :)

Kötü olmamış canım, çiğköfte de lavaşssız, iyi yani.

Ebrum hem sabah musli hem oglen iki dilim ekmek bide aksam makarna olunca karbonhidrat biraz fazla kacmis gibi. Ama Allah'tan makarnayi fazla yememişsin. :) sporunla da dengelemişsin yani guzel :)
Tüh ya ben onu hiç düşünemedim, müsli de az dı 1,5 yk kadar ordan yırtıyorum. Ama cezalara açığım pembem :)

Aferin benim gülüme :)
Kız elmayı çok seviyorum, acıktıkça yedim. Ben genelde elmayı sabah keserim sonra gözüme çarptıkça yerim de bunu menümde nasıl yazacağımı bilmiyorum :)
Seninki resmen işkence be kuzum, arada kendine müsade etmen gerekir bence. Makarna öyle pek sağlıklı birşey değil biliyoruz ama sonuçta sende sürekli yemeyeceksin. En azından nefsini körelt.

Hahah koptum vallahh .. bu sabun olayi hic unutulmicakkk:))

Bi deniyimm bakalimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…