Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar .. wc sorunum başladii yine iki gündür cikamiyorum. Aslinda hapim var ama oda karin agrisi yapiyor cikana kadarr.. hep bi sorun once regl gelmez sonra gelir sonra wc gelmezz .. insan gercekten sinirleniyor ya offf (
sulu yemek yemediğin için olabilir mi canım? bi form çay falan içsen?

2 haftada 1,5 kilo dedim kanki yanlış anladın
Ben baştaki o ikiyi görmemişim ama olsun 2 haftada 1,5 kilo da çok iyi

Selam kizlar .. wc sorunum başladii yine iki gündür cikamiyorum. Aslinda hapim var ama oda karin agrisi yapiyor cikana kadarr.. hep bi sorun once regl gelmez sonra gelir sonra wc gelmezz .. insan gercekten sinirleniyor ya offf (
Kız senin sabun olayın var dı ya

Yumurtayı çok sık tüketiyorum cnm tokluk hissi veriyor.
O değilde patatesi çok arar oldum severim patates yumurta salatasını

Uff patatesi bende cok severim yaa

Hmm ben bi yarin aksam denimde.
yatmadan once yiyorsun dimi

Bende sabah artida çıktım niye anlamadım ay kuculurken kuculuyoduk hani bana buyuyomusuz gibi geliyo

Banada öyle geliyor sankim :)

Neyse bem susayim.o zamann :)

Kuzum.ben uygulamayi bulamadim gorselini atsana arama butonuna step yaziyorum ilk noon walk cikiyor

Cok isterdim mustakil bir evde yasamak ah ah

Obereyyy okurken gözlerim yerinden firlayacakti tirstimm

Yag oranin iimis kuzum

Nerden buldun bu egzersiz uzmanini ?

Hiç sorma cnm ya, hastalanmaya meyilli benim bünye

Vitamin almiyor olabilirsin
Bagisikligin zayiflamis olabilir canim

Sabun itele tatlim

Uff patatesi bende cok severim yaa

Neyse bem susayim.o zamann :)

Kuzum.ben uygulamayi bulamadim gorselini atsana arama butonuna step yaziyorum ilk noon walk cikiyor

Cok isterdim mustakil bir evde yasamak ah ah

Sabun itele tatlim
Patatesi fırına sürüp yiyin, öyle de güzel oluyor yada haşlanmış patates ve labne

Kuzum yanlış anlamadın beni değil mi? İstediğin herşeyi diyebilirsin, ben sadece ihtimal vermiyorum boş yere de heveslenmek istemiyorum diye dedim

Canım şu stepz yazan ortada ki uygulama

Sabun demeyin krize giriyorum aklıma geldikçe

Kiz niye yanlis anlim askolsun zaman birakmak adina susim dedim nasil olsa oyle bisi varsa cikacak ortaya diye :)

Gorseli ayni uygulamanin aslinda.

Biriciks tikandim diyor napalimm :)))

Kizlar kuskus sonucta makarna, salatama 1-2 yk koydum arti yapmaz deglmi beni? Bugun hep salata turu beslendim.

Kiz niye yanlis anlim askolsun zaman birakmak adina susim dedim nasil olsa oyle bisi varsa cikacak ortaya diye :)

Gorseli ayni uygulamanin aslinda.

Biriciks tikandim diyor napalimm :)))
Aynen öyle bitanem, sağol...

Canım iphone mu var sende? Belki bu uygulama sadece iphonelar için vardır?

Hıhım tıkanmış

Kizlar kuskus sonucta makarna, salatama 1-2 yk koydum arti yapmaz deglmi beni? Bugun hep salata turu beslendim.
Canım tam bir bilgim yok ama 1-2 yk'dan birşey olacağını sanmıyorum

Evet canım yatmadan yarım saat önce yiyoruz.

Ben hiç bilmiyordum yüksek devrin bacak kalınlaştırdığını.. Benim zaten futbolcu bacağı gibi bacaklarım

Evet ya çok.. Basıl olsa vaktim var araştırırım
Ya o bileklikten yada kemere takılandan almam lazım sürekli tlf üzerimde taşıyamıyorum

evet canım en hafif zorluk derecesi yağ yakımını sağlıyor,zorluk derecesi arttıkça bacaklarda gereksiz kalınlaşma oluyormuş
.

İyi oldu söylediğin yoksa yakında sahalarda olacakmışım

haklisin canim nisanlim dondurma yemege götürdü benii hayirr da diyemedim haliyle dondurma olunca akan sular durur bende hihi:))
Bende de durur yaa.. Bir ara becermiştim saat 5 ten önce yiyodum tatlımı çikolata mı dondurmamı.. Yine becerebilsem keşkee

Ayy hakkaten sinir bi durum bende aynını yaşadım. Hurma işe yarıyor tavsiye ederim.
Geceden 1 bardak suyun içine 1 hurma sabaha kadr beklesin sabah hem hurmayı ye hem suyu iç

Bu ara da ben baya kötüydüm bugün adet oldum sonunda. Ama gece 3ü geçiyodu uyuduğum. Ağrıdan mahvoldum .

Birde şöyle bi sorunum varki tekrar hormon ilaçları kullanmaya başlıyorum.
İnşallah kilo vermemi durdurmaz.!!

Bende bilmiyordum canım, ftmklc 'in bilgilendirdiği iyi oldu. Benimde baldırlar kalın, seninle bir futbol takımı kurardık artık

Kemere takılanlar sadece adımlarını mı sayıyor canım? Onları hiç bilmiyorum

Benim istediğim bileklik normal adımları sayıyor, basamakları sayıyor, uyku düzenini kontrol ediyor. Sürekli telefon taşımaktan daha pratik.

Aynen öyle bitanem, sağol...

Canım iphone mu var sende? Belki bu uygulama sadece iphonelar için vardır?

Hıhım tıkanmış

Canım tam bir bilgim yok ama 1-2 yk'dan birşey olacağını sanmıyorum

Yok kuzum samsung note 3

Ayni program degil yahu indirdim durdugu yerde 10 dk da 200 adim atti ) otobusteydim

Evet canım yatmadan yarım saat önce yiyoruz.

Tamam bu aksam ve yarin aksam bende yiyim

Kiyamam regl donemim benimde kötüdür malesef bana hic bisi fayda etmiyor sen kendince cozumler bulduysan uygula kuzum

Geçmiş olsun gülüm, sende baya sancılı geçiriyorsun herhalde. Moralini bozma bakayım, güzel güzel zayıflayacaksın, hormon ilaçları falan halt etmiş sana hiç birşey kilo aldıramaz

BiricikS 'e soralım, o bir tane kullanıyordu ama ismini bilmiyorum.

Aaa bende daha bugün bu bisiklette çalıştım.:)

Bugünkü menüm;
saat-09:30 1 adet ceviz, 3 adet badem
saat-11:30 1 adet sahanda yumurta(zeytin yağlı), 2 dilim peynir, 5 adet zeytin, 1 dilim buğday ekmeği, salatalık, marul
saat 14:00 patates salatası, ayran
saat-16:00 1 paket küçük süt
saat 17:40 haşlanmış tavuk, mehir(soğuk yoğurt çorbası), 1 dilim buğday ekmeği

gün içinde 3lt kadar su ve 1 saat spor aletleri ile çalışma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…