sulu yemek yemediğin için olabilir mi canım? bi form çay falan içsen?Selam kizlar .. wc sorunum başladii yine iki gündür cikamiyorum. Aslinda hapim var ama oda karin agrisi yapiyor cikana kadarr..hep bi sorun once regl gelmez sonra gelir sonra wc gelmezz .. insan gercekten sinirleniyor ya offf (
Ben baştaki o ikiyi görmemişim2 haftada 1,5 kilo dedim kanki yanlış anladın
Kız senin sabun olayın var dı yaSelam kizlar .. wc sorunum başladii yine iki gündür cikamiyorum. Aslinda hapim var ama oda karin agrisi yapiyor cikana kadarr..hep bi sorun once regl gelmez sonra gelir sonra wc gelmezz .. insan gercekten sinirleniyor ya offf (
Ben baştaki o ikiyi görmemişimama olsun 2 haftada 1,5 kilo da çok iyi
Kız senin sabun olayın var dı ya
heee sahi sabun tavsiyesiBiricikS indi dimi :)
katı sabundu galibabu sefer susacağım
Yumurtayı çok sık tüketiyorum cnm tokluk hissi veriyor.
O değilde patatesi çok arar oldum severim patates yumurta salatasını
Iki hafta yapın yazıyor canım nettende baktım bikaç gün yapıp bırakmayın yaziyodu.
Güzel olmuş menün canım. Spora baslamanda iyi olmuş.
Bu mesut yar in bahsettiği spor eski insanlar avlanirken böyle yapiyolarmis ya önce yavaş birden hizlan yavasla o da bu şekilde zayıfladığını söylemişti.
Bende sabah artida çıktım niye anlamadım ay kuculurken kuculuyoduk hani bana buyuyomusuz gibi geliyo
Kiz nesini bilemedin, kafami karistirma benim
STEPZ telefon icin uygulama canim, dedigim gibi ben memnunum. Ilerki zamanlarda kendime su spor bilekliklerinden almayi düsünüyorum, fiyatlarin biraz düsmesini bekliyorum.
Rica ederim canim, faydasi olursa ne mutlu bana
Kullanmazmiyim kikosu bandini daha cok tavsiye ediyorsun sanirim?
40 dakika sonraya yakar yakiyor kismina katiliyorum, benim arkadasim spor salonundan sonra mc donalds'a gidip doyana kadar yemesine ragmen zayiflamisti.
Bende etkili oldugunu düsünüyorum canim
Ya biz yanlis biliyoruz yada hersey tersine döndü
Müstakil bir evde yasiyor olsak hic sorun olmazdi, atardim bodrum katina hem ayak altinda da olmazdi ama biz bir ev bulup alamadik kiBizim binada 11 aile oturuyor, düsünsene biz spor yaparken komsu geliyormus Yani simdilik öyle bir imkanimiz yok (görüntülü arama haric)
Benim evim müstakil iki katlı. Ama birleşik 4 komşuyla daha yan yana. Ben banda bindiğimde yandaki komşu duyuyo nett:))) Tam da onun duvarının dibinde koşuyorum haha çok ince duvarlar napiim..
Konudan konuya atlıyorm da 6 ev gerideki komşunun evde beslediği 3 yılanı var. En ince ve küçük kıvrak olanı kaybolmuş geçenlerde. Tabiii benimki dıymuş söylemiyor bana. Çok çok korkarımmm. 2 ev ötedeki komşunun evinde bulunmuşş. Ya dedim ben bodrum katındayken ziyarete gelirseNette gördüm almanyaydı galiba tuvaletten girmişti ormandan kaçmış gelmişş
Kaynatmisiniz baya bende egzersiz uzmanına gittim duum pek icacici değil. Iç yaglanma yok denecek kadar az ama göbek çevresinde fazla dedi. Nasıl beslendigimi sordu bugün yediklerimi söyledim ve sabah akşam işe yürüyerek godip geliyorum dedim. Aslında kilo vermem gerektiğini söyledi. Ilk şaşırdım niye vermiyorum diye ama sonra jeton düştü 4 hafta once nerdeyse 70 tim simdi 68 yani kilo verdim. Özetle dediği 1400 kalori almam gerek günde ve 12000 le 15000 arası adım atmaliymisim tempolu yürüyerek o zaman kilo vercm.birbucuk ay sonra gel tekrar bakalım yagdanmi kastanmi vermişsin dedi.
Eki Görüntüle 1494880
Hiç sorma cnm ya, hastalanmaya meyilli benim bünye
Selam kizlar .. wc sorunum başladii yine iki gündür cikamiyorum. Aslinda hapim var ama oda karin agrisi yapiyor cikana kadarr..hep bi sorun once regl gelmez sonra gelir sonra wc gelmezz .. insan gercekten sinirleniyor ya offf (
Patatesi fırına sürüp yiyin, öyle de güzel oluyor yada haşlanmış patates ve labne
Uff patatesi bende cok severim yaa
Neyse bem susayim.o zamann :)
Kuzum.ben uygulamayi bulamadim gorselini atsana arama butonuna step yaziyorum ilk noon walk cikiyor
Cok isterdim mustakil bir evde yasamak ah ah
Sabun itele tatlim
Patatesi fırına sürüp yiyin, öyle de güzel oluyor yada haşlanmış patates ve labne
Kuzum yanlış anlamadın beni değil mi? İstediğin herşeyi diyebilirsin, ben sadece ihtimal vermiyorum boş yere de heveslenmek istemiyorum diye dedim
Canım şu stepz yazan ortada ki uygulama
Eki Görüntüle 1495120
Sabun demeyin krize giriyorum aklıma geldikçe
Kiz niye yanlis anlim askolsun zaman birakmak adina susim dedim nasil olsa oyle bisi varsa cikacak ortaya diye :)
Gorseli ayni uygulamanin aslinda.
Biriciks tikandim diyor napalimm :)))
Canım tam bir bilgim yok ama 1-2 yk'dan birşey olacağını sanmıyorumKizlar kuskus sonucta makarna, salatama 1-2 yk koydumarti yapmaz deglmi beni? Bugun hep salata turu beslendim.
Evet canım yatmadan yarım saat önce yiyoruz.
Uff patatesi bende cok severim yaa
Hmm ben bi yarin aksam denimde.
yatmadan once yiyorsun dimi
Banada öyle geliyor sankim :)
Neyse bem susayim.o zamann :)
Kuzum.ben uygulamayi bulamadim gorselini atsana arama butonuna step yaziyorum ilk noon walk cikiyor
Cok isterdim mustakil bir evde yasamak ah ah
Obereyyy okurken gözlerim yerinden firlayacakti tirstimm
Yag oranin iimis kuzum
Nerden buldun bu egzersiz uzmanini ?
Vitamin almiyor olabilirsin
Bagisikligin zayiflamis olabilir canim
Sabun itele tatlim
Yogurt kolayima gidiyordu, is yerinde karistirip yiyordum. Denemekten zarar gelmez, yarin yumurtayla ekmek yiyeyim.
Ay balkonda trambolinde atlamak ne güzel olur
Benimde gönlüm eliptikten yana. Sagol kuzum tavsiyelerin icin. Dogru mu anladim, en hafif zorluk derecesi bacaklari inceltiyor? Tam tersi olunca bacaklar kalinlasiyormu?BiricikS ablam bu konu senide ilgilendirebilir, zayiflayacagiz diye futbolcu bacaklarimiz olmasin
Iyilesmene sevindim canimBen tarifi internette görünce öyle paylasmak istedim, sogan ile bal karisiminin lezzetli birsey oldugunu sanmiyorum
Evet canim resimler gercek, arada ki fark cok büyük. Yani böyle görünce insan ister istemez sismanlik ne kadar kötü birsey diyor...
Sen ikna edersin esini, ben sende o isigi, o kabiliyeti gördüm
O markayi hic duymadim canim, bazen türkiye-almanya arasi farkliliklar olabiliyor. 700 de cokmus
Adim sayarda oynamalar elbette olabilir canim, mesela hoplayinca da adim olarak sayiyor ayirt edemedigi icin. O yüzden aslinda spor bileklikler daha uygun adimlarini saymak icin.
Sen intoleransin olmaya dikkat edersen cok cabuk fazlaliklarindan kurtulursun gibime geliyor. Pardon uzman hanim :)))
Haklisin hemcinsin olmasi daha iyi, daha rahat ediyor insan.
.evet canım en hafif zorluk derecesi yağ yakımını sağlıyor,zorluk derecesi arttıkça bacaklarda gereksiz kalınlaşma oluyormuş
Bende de durur yaa.. Bir ara becermiştim saat 5 ten önce yiyodum tatlımı çikolata mı dondurmamı.. Yine becerebilsem keşkeehaklisin canim nisanlim dondurma yemege götürdü benii hayirr da diyemedim haliyle dondurma olunca akan sular durur bende hihi:))
Selam kizlar .. wc sorunum başladii yine iki gündür cikamiyorum. Aslinda hapim var ama oda karin agrisi yapiyor cikana kadarr..hep bi sorun once regl gelmez sonra gelir sonra wc gelmezz .. insan gercekten sinirleniyor ya offf (
Bende bilmiyordum canım,Ben hiç bilmiyordum yüksek devrin bacak kalınlaştırdığını..Benim zaten futbolcu bacağı gibi bacaklarım
Evet ya çok..Basıl olsa vaktim var araştırırım
Ya o bileklikten yada kemere takılandan almam lazım sürekli tlf üzerimde taşıyamıyorum
İyi oldu söylediğinyoksa yakında sahalarda olacakmışım
Aynen öyle bitanem, sağol...
Canım iphone mu var sende? Belki bu uygulama sadece iphonelar için vardır?
Hıhım tıkanmış
Canım tam bir bilgim yok ama 1-2 yk'dan birşey olacağını sanmıyorum
Evet canım yatmadan yarım saat önce yiyoruz.
Bu ara da ben baya kötüydüm bugün adet oldum sonunda. Ama gece 3ü geçiyodu uyuduğum. Ağrıdan mahvoldum.
Birde şöyle bi sorunum varki tekrar hormon ilaçları kullanmaya başlıyorum.
İnşallah kilo vermemi durdurmaz.!!
Geçmiş olsun gülüm, sende baya sancılı geçiriyorsun herhalde. Moralini bozma bakayım, güzel güzel zayıflayacaksın, hormon ilaçları falan halt etmişBu ara da ben baya kötüydüm bugün adet oldum sonunda. Ama gece 3ü geçiyodu uyuduğum. Ağrıdan mahvoldum.
Birde şöyle bi sorunum varki tekrar hormon ilaçları kullanmaya başlıyorum.
İnşallah kilo vermemi durdurmaz.!!
Yok kuzum samsung note 3
Ayni program degil yahu indirdim durdugu yerde 10 dk da 200 adim atti) otobusteydim
Tamam bu aksam ve yarin aksam bende yiyim
Kiyamam regl donemim benimde kötüdür malesef bana hic bisi fayda etmiyor sen kendince cozumler bulduysan uygula kuzum
Aaa bende daha bugün bu bisiklette çalıştım.:)Acaba çok kafaya takıyosunda ondan mı artıyor şişliğin?
Üşütmüş de olabilirsin havalar hala dengelenemedi.
Cezam tamamdır ama bana squat yasak yerine duvar şınavı yapıyım istersen
Yerin varsa hiç durma al annemde var benm fırsat buldukça yaparım harika bişey.
Bende alacaktım ama evimde koyacak yer yok die kabul ettiremiyorum eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?