- 15 Eylül 2007
- 2.104
- 868
- 198
Günaydin kizlar, bugün biraz gec uyandim ama yinede ise vaktinde vardim... Kizlar ben neden böyle sisiyorum? Sabah yine parmaklarim acayipti, sanki normal halinin iki kati gibi geldi gözümeYa birde karin agrisi ve mide bulantisi vardi hafif, acaba salgina mi yakalaniyorum
Canim mideni zorlama. Limon da cok faydali oldugu icin acaba pul bibersiz mi denesen diye düsünmüstüm ben öyle
Hasani mi yedin kiz
Pizzaya karsi koymus olman harika
Sporun cok güzel goncam
Börek sabah oldugu icin síkíntí olacagini sanmiyorum...
Cok düzenli, begendim canim
Pembisimin menüsüde güzel olmus
Sabah ceviz ve badem yemenin bir sebebi varmi canim?
Kahvenin icine seker attin mi?
Menünü begendim, sporun da güzel olmus
Oleyinsallah güzel sonuclar aliriz
Tebrik ederim canim, iyi gidiyorsun... Aynen böyle devam
Ah o esler2-3 hosbesin lafi olmaz aslinda ama simdi ceza vermeden gecmekte ayip olur
Bir 30 jumping jack gider
Aynen kankim, moral bozmak yok. Düsüncelerimizle evrene pozitif sinyaller gönderelim ki sonuclar da pozitif olsun. Ay böyle konusunca kendimi yoga hocasi gibi hissediyorum
Menün, sporun herzaman ki gibi harika tatlim
Trambolini kullanmiyorsun herhalde artik?
Kuzum eliptik bisiklet zaten terletiyor, bence bir kahve ve aspirinsiz dene sonra sonuca göre hareket edersin.
Birde o ikili sadece terlemeye mi yariyormus?
Afiyet olsun canim, cok lezzetli gözüküyor
Kiz tabaklarin seltmann mi
Sen bence bundan sonra wasa yaz herkes anlar
Tesekkürler, kendi kendime basarilarimin devamini diliyorum
Leylam beni motive ettigin icin ayrica tesekkür ediyorum
Detoks cayim yesil cay ile isirgan otu karisimi, detoks cayi diye geciyor.
Evet,ikizleri taktik kolumuza birlikte yemege gittik
Hazir limon sosu kurtarici gibi birsey ama tabi tazesi daha saglikli.
Aspirin kani inceltiyor gülüm, o konuda dikkatli olmak lazim.
Tesekkürler kuzucum
Börekdasim
Evet gogom aksami birlikte gecirdik elticigimle
Sagolasin canim
Börege kadar cok iyi gidiyormussun ondan sonra bozulmus. Gezmeye gidince zor oluyor maalesef.
Iki börek = 100 jumping jack + 30 squat kolay gelsin tatlim
Ebrucum sabah öğününü değiştirsene tatlım? ben yoğurda çok dadandığımda kilo veremiyorum şişiyorum.. bi değişiklik yap derim yumurta falan ye..
egzersizleri değiştirerek yapıcam hepsi birarada olmuyor yaaa.. tramboline çıktım mı oğlumda geliyor rahat edemiyorum,yaz geldi şimdi balkonda yaparım :)
Kizlar eliptik bisiklet almayi düsünüyorum, tavsiye ediyormusunuz?
ben spor salonuna giderken spor hocasına sormuştum eve alet alıcam yürüme bandı mı eliptik mi alayım dedim eliptik almalısın demişti.. ben bugünlerde tekrar asılıcam eliptiğe.. dün akşam 50 dk yaptım nasıl geçtiğini anlamadım uçtum resmen :)) hiç bir eklem zorlanmadan ağrımadan bütün kaslarını çalıştırıyorsun daha ne olsun
hı birde bacaklarının incelmesini istiyorsan 0 derecede kullanıcaksın kesinlikle zorlamadan.. uçucan yani :)
Hemen hemen bütün kaslari calistirdigina göre iyi birsey olmali
Eki Görüntüle 1494441
Bu resimde de renklere göre en fazla hangi bölgenin calistirildigi belirtilmis. Kirmizi en yogun calistirilan kaslar.
evet benim popom ve dizlerimin arkası bile terledi :)
MOTIVASYON ZAMANI
süper fotolar hele en sondaki kız harika...
ftmklc kankim nasil oldun? Ayaginin altina sürdügün vicks ise yaradi mi? Internette gezinirken birsey buldum eger düzelme yoksa belki bu bir ise yarar:
Gribe ve faranjite karşı doğal ev formülleri ile ilgili açıklamalar yapan Dr. Mustafa Erarslan, “Orta boy 1 adet soğan büyük büyük doğranır, üzerine 1 yemek kaşığı bal eklenerek cam kavanozda 3 saat sulanması beklenir. Ardından ufak çocuklarda günde 3 kez 1 tatlı kaşığı, büyüklerde ise günde 3 kez 1 yemek kaşığı kullanılır. Karışım, bağışıklık sistemini güçlendirmek, ayrıca antibakteriyel ve öksürük kesici olarak kullanmak mümkün” şeklinde konuştu.
Ebrum çok iyiyim sağol.. sabahları içtiğim limonlu ılık suyuma zencefilde ekliyorum 3 gündür çok iyi geldi :) bir de ben kıştan bala zencefil,zerdeçal,karabiber,tarçın karışımı yapmıştım onu buldum tam macun kıvamı olmuş durunca ondan aldım 1 tatlı kaşığı.. soğan balın tadını bozmuyor mu acaba
Kaynatmisiniz baya bende egzersiz uzmanına gittim duum pek icacici değil. Iç yaglanma yok denecek kadar az ama göbek çevresinde fazla dedi. Nasıl beslendigimi sordu bugün yediklerimi söyledim ve sabah akşam işe yürüyerek godip geliyorum dedim. Aslında kilo vermem gerektiğini söyledi. Ilk şaşırdım niye vermiyorum diye ama sonra jeton düştü 4 hafta once nerdeyse 70 tim simdi 68 yani kilo verdim. Özetle dediği 1400 kalori almam gerek günde ve 12000 le 15000 arası adım atmaliymisim tempolu yürüyerek o zaman kilo vercm.birbucuk ay sonra gel tekrar bakalım yagdanmi kastanmi vermişsin dedi.
Eki Görüntüle 1494880
yani 10000 adım azmıymış yandık :) sonuçları merakla bekliyorum :)