Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ebrucum sabah öğününü değiştirsene tatlım? ben yoğurda çok dadandığımda kilo veremiyorum şişiyorum.. bi değişiklik yap derim yumurta falan ye..
egzersizleri değiştirerek yapıcam hepsi birarada olmuyor yaaa.. tramboline çıktım mı oğlumda geliyor rahat edemiyorum,yaz geldi şimdi balkonda yaparım :)

Kizlar eliptik bisiklet almayi düsünüyorum, tavsiye ediyormusunuz?

ben spor salonuna giderken spor hocasına sormuştum eve alet alıcam yürüme bandı mı eliptik mi alayım dedim eliptik almalısın demişti.. ben bugünlerde tekrar asılıcam eliptiğe.. dün akşam 50 dk yaptım nasıl geçtiğini anlamadım uçtum resmen :)) hiç bir eklem zorlanmadan ağrımadan bütün kaslarını çalıştırıyorsun daha ne olsun
hı birde bacaklarının incelmesini istiyorsan 0 derecede kullanıcaksın kesinlikle zorlamadan.. uçucan yani :)

Hemen hemen bütün kaslari calistirdigina göre iyi birsey olmali
Eki Görüntüle 1494441

Bu resimde de renklere göre en fazla hangi bölgenin calistirildigi belirtilmis. Kirmizi en yogun calistirilan kaslar.

evet benim popom ve dizlerimin arkası bile terledi :)

MOTIVASYON ZAMANI

süper fotolar hele en sondaki kız harika...

Ebrum çok iyiyim sağol.. sabahları içtiğim limonlu ılık suyuma zencefilde ekliyorum 3 gündür çok iyi geldi :) bir de ben kıştan bala zencefil,zerdeçal,karabiber,tarçın karışımı yapmıştım onu buldum tam macun kıvamı olmuş durunca ondan aldım 1 tatlı kaşığı.. soğan balın tadını bozmuyor mu acaba

yani 10000 adım azmıymış yandık :) sonuçları merakla bekliyorum :)

MOTIVASYON ZAMANI

ay bunlar gerçek miiii??

inşallah ikna olur yaa çünkü ben kızı arabasına koyup yürüyordum. kızım biraz tombul öyle olunca hem zorlanıyorum hemde kendi yürümek istiyor, bende leslie filan yapmaya çalışıyorum

ben sadece volt markayı biliyorum hatta başka topicte yeni çıkan bi modeli varmış 900 müş ama 700e inmiş filan
Masallah canim

Benim adim sayarim STEPZ canim, cok memnunum.

tlf na ben bi kaç program indirdim ama hep fazladan sayıyor. kalori hesabı yapan programda da var adım sayma ama oda saymıyor

Uzman iyi seyler söylemis. Bence sen intoleransin yüzünden kilo veremiyordun, simdi ona da dikkat ediyorsun. Birde goncam sen 1 ay dan kisa bir sürede 2 kilo verdin bence... Bakalim bir daha ki gittiginde ne diyecek uzman bey :)
Evet doğru diyosun izindeyken almıştım kilo simdi 2 haftadır 68 in altindayim. Uzman bayandi hehe :)) iyiki bey değil rahatça konusamazdim yoksa.
Azmis benim yurumeme sağlıklı yaşamak ve sabit kalmak için yeterli dedi ama kilo vermek için 12000 alt sınır.
Yoğurt şişkinlik yapiyosa belki maya intoleransı olabilir canım bende maya sınırda çıktı haftada 3-4 gün tuket mayali gıdaları demişti diyetisyen.

okurken bile kötü oldum

inşallah canım

güzel sonuçlar alırsın umarım

doğrudur canım olabilir o yüzden çok fazla abartmamaya çalışıyorum.. ayran bile şişiriyor beni.. maddi durumum müsait olduğunda ben de yaptırıcam bu testi.. o halde en az 12000 adım atıcaz :) ben hep 7000-8000 de kalıyordum,dün ilk kez 16 bine ulaştım eliptikle bir demek her gün böyle olmalı

Yogurt kolayima gidiyordu, is yerinde karistirip yiyordum. Denemekten zarar gelmez, yarin yumurtayla ekmek yiyeyim.
Ay balkonda trambolinde atlamak ne güzel olur

Benimde gönlüm eliptikten yana. Sagol kuzum tavsiyelerin icin. Dogru mu anladim, en hafif zorluk derecesi bacaklari inceltiyor? Tam tersi olunca bacaklar kalinlasiyormu? BiricikS ablam bu konu senide ilgilendirebilir, zayiflayacagiz diye futbolcu bacaklarimiz olmasin

Iyilesmene sevindim canim Ben tarifi internette görünce öyle paylasmak istedim, sogan ile bal karisiminin lezzetli birsey oldugunu sanmiyorum

Evet canim resimler gercek, arada ki fark cok büyük. Yani böyle görünce insan ister istemez sismanlik ne kadar kötü birsey diyor...

Sen ikna edersin esini, ben sende o isigi, o kabiliyeti gördüm

O markayi hic duymadim canim, bazen türkiye-almanya arasi farkliliklar olabiliyor. 700 de cokmus

Adim sayarda oynamalar elbette olabilir canim, mesela hoplayinca da adim olarak sayiyor ayirt edemedigi icin. O yüzden aslinda spor bileklikler daha uygun adimlarini saymak icin.

Evet doğru diyosun izindeyken almıştım kilo simdi 2 haftadır 68 in altindayim. Uzman bayandi hehe :)) iyiki bey değil rahatça konusamazdim yoksa.
Sen intoleransin olmaya dikkat edersen cok cabuk fazlaliklarindan kurtulursun gibime geliyor. Pardon uzman hanim :)))
Haklisin hemcinsin olmasi daha iyi, daha rahat ediyor insan.

evet canım en hafif zorluk derecesi yağ yakımını sağlıyor,zorluk derecesi arttıkça bacaklarda gereksiz kalınlaşma oluyormuş

Sağol cnm, toplarlanmaya çalışıyorum.. Sporsuzluk iyi gelmedi :)

evet canım en hafif zorluk derecesi yağ yakımını sağlıyor,zorluk derecesi arttıkça bacaklarda gereksiz kalınlaşma oluyormuş
Tesekkür ederim leylam, ben tam aksini düsünüyordum. BiricikS de az zamanda fazladan kalori yakayim diye en zor dereceye getiriyor, ona da söyleyeyim de bundan sonra ona göre yapsin.

Tesekkür ederim leylam, ben tam aksini düsünüyordum. BiricikS de az zamanda fazladan kalori yakayim diye en zor dereceye getiriyor, ona da söyleyeyim de bundan sonra ona göre yapsin.
aaa hiç görmedim öyle dediğini yoksa uyarırdım yağ yakımı için en hafif derecede ara ara hızlanıp ara ara normal tempoda uygulanması gerekiyormuş..
bende ki bu canım

aaa hiç görmedim öyle dediğini yoksa uyarırdım yağ yakımı için en hafif derecede ara ara hızlanıp ara ara normal tempoda uygulanması gerekiyormuş..
bende ki bu canım Eki Görüntüle 1495007
Buraya yazmadi herhalde ama bana söyledigi icin biliyorum.
Senin ki de degisikmis canim, oturarak yapmiyorsun ama degil mi?
Eliptigime kavustuktan sonra uygulamak istedigim plan bu canim, nasil sence?

Buraya yazmadi herhalde ama bana söyledigi icin biliyorum.
Senin ki de degisikmis canim, oturarak yapmiyorsun ama degil mi?
Eliptigime kavustuktan sonra uygulamak istedigim plan bu canim, nasil sence?

hayır canım oturarak yapmıyorum. ben bunu alalı 3. sene sanırım.. her gece yatmadan önce 20-30 dk yaparak 2 haftada 1,5 kilo vermiştim.. tabi bi süre sonra sıkıldım bıraktım.. işte ben de tam bu plandan bahsediyorum aynen böyle yaparsan müthiş yağ yakımı olur :) ben kulaklığı takıyorum hareketli yabancı müzikleri açıyorum o ritme uygun takılıyorum :) sezen aksunun hadi bakalım kolay gelsinin yabancı versiyonu var onda müthiş oluyor :)

Haftada 1,5 kilo mu darisi bana, hemen istiyorum ben bu aleti
Valla cok sagol leylam, cok yardimci oldun canim kankim

Cin pilavi cnm yagsiz tuzsuz bisey 4 5 kasik kkadar

Yazdıkdsn sonra ebru ablamla yaptikk bi kac hareket yazmayi unutmuşum:))

haklisin canim nisanlim dondurma yemege götürdü benii hayirr da diyemedim haliyle dondurma olunca akan sular durur bende hihi:))

Selam kizlar .. wc sorunum başladii yine iki gündür cikamiyorum. Aslinda hapim var ama oda karin agrisi yapiyor cikana kadarr.. hep bi sorun once regl gelmez sonra gelir sonra wc gelmezz .. insan gercekten sinirleniyor ya offf (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…