Bugün nedense ekmeği çok canım istedi fazla olduğunu bile bile yedimÇok haklısın canım da her 15 dakikada bir gitmek sıkıcı, işim hep yarım kalıyor :)
Beğendim :)
Tamam canım sağolasın, yatmadan önce yiyeceğim yoğurdumu, yapılış şekline uyalımda ona göre de sonuçlar alalım. Senin tarife uyuyor benim ekmek :))) Tam tahıllı mı emin olamadım, baktım google'den ama benzemetemedim :) sana iyi gelmiyor demek ki, sen yarın yine wasalarına dön :)
Teşekkür ederim canım
Limonatayı iyiki de unutmuşsun boş yere kalori alacaktın :) şekerli şekerli ıyyyy :)))
Menün, sporun güzel olmuş canım.
Sağlık olsun, bir daha ki sefere de siz kazanırsınız :)
Gofret? İce tea? Höşmerim?
Ama bunlar olmuş mu şimdi tatlım? Akşam da birşey yememişsin.
Sen bir 100 jumping jack'i hak ettin :)
@_choco_ yoğurdun kaymağını kullanmazsan yağlı da olabilir demişti yanlış hatırlamıyorsam.
1 haftada o kadar kiloyu nasıl veriyorlar anlamadım :/
6 dilim ekmek bence fazla olmuş goncam. Gerisi çok güzel, sporun harika.
Düzenli olmuş canım
Söylenecek birşey yok cezan kesilmiş zaten wembam :)
Bence gayet güzel dengeli olmuş menün canım.
Ay hic olmadi kuzucum tabiki. Tamamdir basim gozun ustune buarada benim kankim menu bildirmedi dimi ben kacirmadim galiba ?Sağlık olsun, bir daha ki sefere de siz kazanırsınız :)
Gofret? İce tea? Höşmerim?
Ama bunlar olmuş mu şimdi tatlım? Akşam da birşey yememişsin.
Sen bir 100 jumping jack'i hak ettin :)
Menün güzel canımda nescafe yanına bişeyler mi ekleseydin acaba?Menüm;
saat:09:30 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, domates,salatalık,biber
saat 14:00 nescafe
saat 16:00 her birinden 2 dili elma, armut,portakal
saat 17:30 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 sulu kase tas kebabı
saat 20:00 nescafe
1 saat yürüyüş, 3 litre su
Menum..
sabah 7.30
1 dilim tambugday ekm.
1 dilim peynir,1 yumurta
3 zeytin
donates salatalik
Ara 10.00
yesil cay
kahve
Öğle 14.00
2 lahmacun adana usulu minik lahmacunlardan.avuc kadar
Ara 16.00
kahve
1 adet baklava
Aksam 19.00
2 dilim tam bugday
kiymali yumurta
donates salatalik biber
1 kasik keren tohumu
1 dilim peynir
Birazdan yogurt kurunu yapcam
Su 1 bucuk litre
Spor yapmadim bas sağlığına gelenler vardi hep vaktim olmadi birazdan ziplayi.im falan diyorum,yaparsam spor yazarim kizlar
Yoğurt kürü yapanlarrrrrr
Sivilce sorunu olup ta yapan var mı ?
Biberden dolayı soruyorum, uzun zaman oldu kırmızı biber yemeyeli eskiden yüzümde, sırtımda falan çıkıyordu diye yemedim, şimdi sorunum daha büyük.. Saç diplerimdeki sivilcelerle uğraşıyorum.. Zaten azı çekiyorum bu yüzden şimdi bu kürü yapmak ta istiyorum acaba sorun olur mu ki? sivilce artımı falann
Kek mi görüyorum orda? Birde puding... 100 jumping jack gülüm :) kolay gelsin
Olsun canım yarın düzeltirsin, üzülme :)Bugün nedense ekmeği çok canım istedi fazla olduğunu bile bile yedim
Bence gayet güzel dengeli olmuş menün canım.
Azmin tavan yapmış goncam, herşey harika gözüküyor. Kilonun bunlara rağmen oynamaması mümkün değil3 gündür Fatsecret e yediklerimi giriyorum 1400 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum geçmedimde bakalım haftaya ne olacak durum sporuda artırdım daha napiim e yoğurt kürü de yapıyorum. Bu arada tabloda gözüme takıldı takımın en yaşlısı benmişim :)
Hayatım kankin kimdi senin?Ay hic olmadi kuzucum tabiki. Tamamdir basim gozun ustune buarada benim kankim menu bildirmedi dimi ben kacirmadim galiba ?
Afiyet olsun, bende yiyeceğim birazdan :)Eki Görüntüle 1499055 Yoğurt kürü gelsinnn
Çok az olmuş, ilerki saatlerde kesin acıkırsın. Sen yoğurt kürdüne katılmıyormusun canım?Bugünkü menüm
14.00
salata ( marul domates salatalik misir tavuk parcalari)
18.00
4 kasik pilav
avuc buyuklugunde haslanmis tavuk
19.00
bi ısırık bitter cikolata ..
cikolata cok cektiydi canım..
1.5 litre su
spor yok bütün gün disardaydim.
Ben walk logger kullanıyorum internet istemiyo adımları doğru sayiyo baslatmaya falan gerek olmuyo yuruyunce başlıyor saymayakm ve kalori gösteriyor.
68 den 64 küsüre düşmüş ve mezun oluyor şimdi, darısı bizlere :)
Benimde şarjım yetmiyor ondan demekki
Kızlar çok hızlı giden kilolar yine hızlı bir şekilde iki katı geri gelir. O yüzden detox olaylarını pek sevmem ben. Dr 'lar akşama kadar söylüyor ayda 1-2 kilo verilmesi en sağlıklısı. Bir haftada yağdan gitmesii imkansz su gider ödem iner kas gider. Halsizlik ve vitaminszlikten kaynaklanan bağışıklık sistemi çökmesi sık sık ağır gribal enfeksiyon oluşmasına sebep olur. O yüzden ne tek yönlü beslenme nede detox olayı pek ilgimi çekmez . Gidince tam gtsin yağdan gitsn istiyorsak önce sabırlı ve pozitif düşünceli olmalıyız, özgüven tam olmalı. Sık sık ve az yemek, bol su ve spor ile imkansz değil.
3 gündür Fatsecret e yediklerimi giriyorum 1400 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum geçmedimde bakalım haftaya ne olacak durum sporuda artırdım daha napiim e yoğurt kürü de yapıyorum. Bu arada tabloda gözüme takıldı takımın en yaşlısı benmişim :)
Bencede yaşlı diye birşey yok! 38 ne ki... Hem
Aynen bendede o program vardi onu sildikten sonra duzeldi.
Allah Allah ben ayarlarindami bi yere bastim ki.
hey masallahh darisi basiniza
Demekkii
Sok diyetler icin fikirlerine katiliyorum ama detokslar icin degil kuzum.
domtorlar yilda 2 defa detoksu öneriyor ama zayiflamak amacli tarzi seyler degil gercek detokss
Yasli demesekkk kuzummm
Sağol canım. İnşallah beraber zayıflayacağız.Ekmek ve patates olmasaymış daha iyi olurmuş sanırım
Bende ayrıldığım kiloma dönmeye çalışıyorum ama buraya başlamadan kuralları okudum. öyle bi kural yok diye biliyorum.
Hoşgeldin
Bende persian zumba tanory yazarsan çıkıyor. tavsiye ederim 30' ve 50' lık ikincr yapışında hareketleri öğrenmiş oluyorsun.
Birde dans workout 30mins aerobics
Evet çok hemde çok sıkıcı.
Leslie walk to the radio hits var bu daha haareketli zumba kadar olmasada dene derim
Bende hoplamalı zıplamalı seviyorum diğer türlü zorunluluk gibi görev gibi oluyor, eğlenemiyorsun..
Sürdün müü bidikletini?
Hoşbuldumsen de hoşgeldin
Taş devri diyeti aslında diyet değil beslenme tarzı. Canan Karatayın da medyada duyurduğu ama aslında Prof. Dr. Orhan Aydının Türk beslenme tarzına göre uyarlaması ve Avrupa'da Paleo diyeti olarak bilinen bir beslenme şekli. Protein ağırlıklı, taş devri dönemindeki insanların beslenme şekli. Karbonhidrat olarak bütün olanlar yani bulgur, buğday vs. var ama buğdayın un haline getirilmesi nedeniyle ekmek yok, şeker yok. Et, süt ürünleri (çok tavsiye edilmemektedir), kuruyemişler, sebze ve meyve(şekerli meyveler kısıtlı miktarda) yenilebilir. Glisemik indeks tabanlı olarak sıfır olanlar sınırsız yenilebilir.Herkese merhabaaa
Bu kaçıncı alıntı yapışım tlf dan girince hepsi hoopp gidiyor
Dün çok yoğundum gece kızı uyutup gelecektim ama uyuyup kalmışım.
Bugün de saat 8de kalktım, totom yeni yer gördü
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Taş devri diyeti nasıl birşey ki, ilk deda duydum
Yoğurtta olur, elmada olurmuş
Ben ocak ayında izne çıktım ve krndimi saldım duygusal sebeplerden ötürü.
Şimdi yaptığım buraya yazdıklarımı yemek.
Suyu çok sevmeme rağmen su bile içmiyordum. Yeşil çay öyle.
Şimdi suyumu y. Çayımı içiyorum.
Birde 1 gün hurma yaptım işte.
Elmalı çayım var birde.
Orta yaş 60 olarak belirlenmiş. Eskiden 30 yaş hele 40 yaş çok sayılıyordu ama olgunlaşma dönemi de çok erken yaşlarmış. Şimdilerde 30 yaşında olgunlaşma başlıyor.
Çok az yiyosun canım metabolizmani durdurursun bu şekilde bir an önce düzenlemen lazım menülerini.Bugünkü menüm
14.00
salata ( marul domates salatalik misir tavuk parcalari)
18.00
4 kasik pilav
avuc buyuklugunde haslanmis tavuk
19.00
bi ısırık bitter cikolata ..
cikolata cok cektiydi canım..
1.5 litre su
spor yok bütün gün disardaydim.
Azimliyim hakkatten ben bile şaşırıyorum ama vermem lazım artık.Kek mi görüyorum orda? Birde puding... 100 jumping jack gülüm :) kolay gelsin
Onların dışında menün güzel
Olsun canım yarın düzeltirsin, üzülme :)
Azmin tavan yapmış goncam, herşey harika gözüküyor. Kilonun bunlara rağmen oynamaması mümkün değil
Hayatım kankin kimdi senin?
Geçerli mazereti varsa ertesi gün yapılan menü bildirimlerini kabul ediyorum ama sen istiyorsan kankine yinede ceza verebilirsin :)))
Edit: baktım şimdi, işin zor balım
Afiyet olsun, bende yiyeceğim birazdan :)
Benim sarjimi bitirmiyo canım ama mobil verisini kapatıyorum ben gece falan şarjı azalmiyo telefonun.
Aynen bendede o program vardi onu sildikten sonra duzeldi.
Allah Allah ben ayarlarindami bi yere bastim ki.
hey masallahh darisi basiniza
Demekkii
Sok diyetler icin fikirlerine katiliyorum ama detokslar icin degil kuzum.
domtorlar yilda 2 defa detoksu öneriyor ama zayiflamak amacli tarzi seyler degil gercek detokss
Yasli demesekkk kuzummm
Geç saatte yanlız ispanagi yesen daha iyi olurmuş sanki uzmanimBugünkü menüm:
Sabah kalkınca 1 bardak su
07.30: tereyağında 1 yumurta,
1 domates, yeşillik
1 dilim kaşar peyniri,
3 ceviz
10.30: 1 parça erik pestili, çay
12.30: somon balığı,
1 sade poğaça ( küçük ve susamsız)
1 domates, 1 salatalık, çay
19.00: 1 yumurta, avuç içi kadar pide ekmeği, çay
22.00: 1 tabak yoğurtlu ıspanak, pide ekmeği, yarım dilim kaşar peynir, çay
Öğlen yarım saatte 2.5 km yürüyüş
Öğleden sonra arazide yorulmuşum akşam 2 saat uyuyup kalktım ve akşam yemeğim bölündü.
2 litre su.
Menü gayet düzenli olmuş canım ama akşam yemeğinin saati geç. Acaba sana da mı ceza uygulasak? :)Bugünkü menüm:
Sabah kalkınca 1 bardak su
07.30: tereyağında 1 yumurta,
1 domates, yeşillik
1 dilim kaşar peyniri,
3 ceviz
10.30: 1 parça erik pestili, çay
12.30: somon balığı,
1 sade poğaça ( küçük ve susamsız)
1 domates, 1 salatalık, çay
19.00: 1 yumurta, avuç içi kadar pide ekmeği, çay
22.00: 1 tabak yoğurtlu ıspanak, pide ekmeği, yarım dilim kaşar peynir, çay
Öğlen yarım saatte 2.5 km yürüyüş
Öğleden sonra arazide yorulmuşum akşam 2 saat uyuyup kalktım ve akşam yemeğim bölündü.
2 litre su.
Çok haklısın, eskiden 'orta yaş' kavramı 30-40 arasıydı ama devir değişti. 50-60 yaşında ki birine bile yeri geldiğinde sen daha gençsin diyebiliyoruz (biraz görüntüye de bağlı). Anneannem 75 yaşında o bile daha yeni yeni yaşlandık artık diyor :) 30 yaşında olgunlaşma kısmına da katılıyorum, bendeniz zaman zaman hala çocuğum :)Orta yaş 60 olarak belirlenmiş. Eskiden 30 yaş hele 40 yaş çok sayılıyordu ama olgunlaşma dönemi de çok erken yaşlarmış. Şimdilerde 30 yaşında olgunlaşma başlıyor.
Mükâfatını alacaksın :)Azimliyim hakkatten ben bile şaşırıyorum ama vermem lazım artık.
ALLAH uzun ömürler nasip etsin. Ne güzel özetlemişsin öyle. Insan kendini hissettiği yaştadır derler ya gerçekten de öyle ve bana inan burda senin yaşını bilmeyen biri kalkıpta 38 demez.Orta yaş derler hep ama yaşımdan şikayetçi değilim hatta tam tersi yaş ilerledikçe farkındalık artıyor yaşamdan daha çok zevk almaya basliyosun kafana taktiklarin azaliyo mutluluk artıyor yaş almak güzel ve her yaş ayrı güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?